Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
„Zajímavá“ informace: Zelení požadují legalizaci sexu mezi rodiči a dětmi. Máme obranu ve svých rukou? Dopisy, které inspirují. A ještě jednou o mimozemšťanech

„Zajímavá“ informace: Zelení požadují legalizaci sexu mezi rodiči a dětmi. Máme obranu ve svých rukou? Dopisy, které inspirují. A ještě jednou o mimozemšťanech

16. 2. 2014

Tisk článku

Petr Hájek si na dnešní setkání se čtenáři připravil především texty, vzkazy a poznámky, které ukazují, že se nemusíme bát budoucnosti, ať bude jakákoli

V Čechách se právě globálně otepluje, v Americe ochlazuje, v Británii i jinde v Evropě místně zaplavuje a tak dále a tak dále, prostě chaos. Alespoň podle toho, jak to vidí mediální mainstream – zvláště pak televize. Je to napohled trochu záhada: Svět kolem nás opravdu není v mnoha směrech v pořádku. Jenom to počasí je vcelku standardní – někdy se zblázní, jindy je běžné – ale my si máme myslet, že především skrze ně stále prožíváme něco zvláštního. Pokud možno tragického. Nesnesitelného.

pp

Je to samozřejmě záměr: Jedno zakrývá druhé. O těch skutečných problémech s ubýváním našich občanských svobod, státní suverenity, ctností a hodnot vůbec téměř ani slovo, ani záběr, ani tón. Snažíme se spolu s Vámi – s minimálními prostředky, vystaveni různým útokům a ekonomickým tlakům – alespoň trochu těmto manipulacím čelit. A je pro nás největší odměnou jednak stále se rozšiřující okruh čtenářů a současně aktivní spolupráce, kterou nám mnozí v narůstající míře i kvalitě nabízíte.


 „Vážený pane Hájku,

nejprve bych Vám chtěl poděkovat za práci, kterou v mediálním světě děláte. Sice jsem o Vás neměl díky našim sdělovacím prostředkům moc dobré mínění, ale následně se ukázalo, že Váš mediální obraz a vlastně celá realita zprostředkovávaná našimi deníky a televizemi, je často vytržená z kontextu nebo hodně zavádějící. Jednou z velkých pomůcek při korekci mého vnímání reality byl Váš Protiproud. Proto si cením Vaší práce, která vyžaduje hodně odvahy a přeji Vám mnoho úspěchů při otevírání lidských očí a probouzení z novodobého matrixu, který už bohužel žijeme.  

Proč jsem se rozhodl Vám napsat je reakce na článek „V Británii vám banka nevydá vaše vlastní peníze: Musíte prokázat, k čemu je potřebujete. Brzy to bude i u nás. Babišova vláda jde stejnou cestou“. Asi před měsícem jsem zjistil, že v internetovém bankovnictví společnosti mBank, se mi při zadání příkazu nad 350tis. Kč automaticky objeví nová políčka „Účel obchodu“ a „Původ prostředků“. Uvedené zjištění jsem ještě rozdýchal a spoléhám, že při zadání více plateb s nižší sumou nebudu pro banku za zloděje. V příloze zasílám pro představu printscreeny, kde jsou vidět i možnosti z výběru. 

pp

Čtěte ZDE: V Británii vám banka nevydá vaše vlastní peníze: Musíte prokázat, k čemu je potřebujete. Brzy to bude i u nás. Babišova vláda jde stejnou cestou

Nicméně, co mě nadzvedlo ze židle bylo, že týden po výběru peněžní hotovosti v objemu okolo 400tis. Kč u Komerční banky mi volala moje osobní bankéřka, abych jí sdělil důvody, na co jsem potřeboval tolik peněz se slovy: “Jedná se o opatření proti praní špinavých peněz.“. Paní jsem vysvětlil, že jí do toho nic není a zeptal jsem se jí, zda by mi ona řekla, za co utrácí svoji výplatu. Nevím, jestli ji moje otázka zaskočila, ale odpověděla, že by s tím neměla problém. „Takže Vy byste mi řekla, za co utrácíte při nákupu v Tescu?“ – „Ano.“

Nakonec rozhovoru jsem dostal informaci, že dotazované informace nejsou povinné a důvod nemusím uvádět. Nicméně doba, kdy důvod povinný bude, asi není tak vzdálená.“ 

S pozdravem

L. H


Vážený pane L.H.,

podepsal jste se plným jménem, ale raději jsem je stáhl na iniciály. Opravdu dnes nikdo nemůže vědět, zda se nestane předmětem nějakého „hlubšího zájmu“ lapků: Nejen těch soukromých, ale především státních. S jejich sledovací technikou, z níž v případě potřeby z kontextu vytržené úryvky „uniknou“ do médií. Sice protizákonně,  ale kdo by se tím zabýval, vždyť je to „pro naše dobro“.

Nejprve musím přece jen poznamenat pár slov k úvodu Vašeho dopisu, ačkoli o sobě mluvím zřídka a nerad: Pracovat mnoho let v těsné blízkosti Václava Klause a ještě k tomu psát články a knihy demaskující podstatu mediálních manipulací, to je „kvalifikace“, kterou vám „vládci hlav“ většiny našich spoluobčanů nikdy neprominou. A půjdou po vás. Skandalizacemi, lhaním o vašich výrocích, nactiutrháním, zesměšňováním a tak dále. Bránit se není možné. Převaha je totální. A přece nakonec prohrají.

Věděl jsem to, když jsem do toho šel, vím to stejně dobře stále. V průběhu posledního čtvrt století jsem se však postupně dostal k mnoha lidem, mnoha informacím a učinil také mnoho pozoruhodných zkušeností. Vyvodil jsem z toho určité závěry, které pokládám za neměnné. Měl jsem v životě několikrát na výběr: Buďto se zařadit do proudu a „mít“, nebo se pokusit ostatní alespoň informovat o realitě a „být“.

Vím, že pro to druhé se na nejrůznějších úrovních, v nejrůznějších společenských vrstvách rozhodla spousta „neznámých“ lidí. Třeba jako Vy. Potkávám se s nimi denně, v posledním roce také prostřednictvím Protiproudu. Znovu a znovu se tak ujišťuji, že cesta v protiproudu je nejen možná, ale přímo nezbytná. Navzdory nesmírným silám v pozadí za „hlavním proudem“, které nám všem po tisící první připravují otrockou budoucnost. Bylo to tak v dějinách samozřejmě vždycky. Ta současná podoba zlého, pro kterou užíváme termín Nový světový řád a mediokracie, je však ještě silnější o technologie.

Vaše zkušenost s ještě nedávno nemyslitelně drzým „dohledem“ nad Vašimi penězi, je symptomatická, stejně jako odpověď bankovní úřednice: Ona si to nejspíš opravdu myslí. Vše se přece děje pro naše dobro. Stát hlídá „praní špinavých peněz“, ačkoli je sám tou největší pračkou – viz. poslední „intervence“ České národní banky. Musíme to vědět, ačkoli možnosti obrany jsou minimální. Přece nám to však dává jistou šanci se připravit. Neboť bude hůř. I když jen přechodně. I když nakonec všechno dobře dopadne. Jen ten průběh bude sem tam hodně nepříjemný. Ale i to má hluboký smysl.

Prostě netřeba zoufat – přestože je před námi asi dost namáhavých a složitých okamžiků. To podstatné je vědět o sobě, informovat se, neklesat na mysli. Vytvářet společenství. A ostatně – také nezapomínat se smát:


Vážení a taky nepředstavitelně pracovití ,odvážní, obětaví, neúnavní, milí , zkrátka skvělí, dovoluji si poslat malé odlehčení pro tyto nepříliš radostné dny. Ve zprávách o konání pana Schwarzenberga mne zaujala novinářská transsexualizace neutra na maskulinum. Je to v rozporu nejen s pravidly české gramatiky, ale patrně i s logikou stavu daného substantiva: Tedy nikoli "kníže (když už) řekl ...", ale "kníže (vzor "kuře", pokud si pamatuji) řeklo...", nikoli "kníže odjel", ale "kníže odjelo" apod. Může to však být i jinak: nový majitel - nová pravidla. Ale co já vím o nové slovenské gramatice ve vztahu k té starší?

S láskou a s pozdravením vaše
Angela M. Bukovanská


Milá paní Bukovanská,

moc děkujeme za krásná slova na naši adresu: Patří právě tak Vám i většině ostatních čtenářů Protiproudu.

Vaše „gramatická“ pousmání jsou báječná. A ten závěr: „Nový majitel, nová pravidla“ mi přijde naprosto dokonalý. Je to jeden z nejpůsobivějších a nejkratších politických fejetonů, jaký jsem v poslední době četl. Moc Vám za něj děkuji.

Stále si s kolegy lámeme hlavu, jak dostat ven právě tento postoj: Na malém prostoru srozumitelný vtip a smích. Nikoli ten tupý a ničivý, protože zlý, nikoli úšklebek, ale opět smích. Úvaha o vytvoření nového žánru či alespoň formátu. Chceme se o něco takového pokusit, ale nebude to snadné – ani autorsky. Váš dopis je však skvělou inspirací!

Vůbec inspirace je moc důležité slovo – zvláště v Protiproudu. Mnozí nám stále častěji píší upozornění na různé knihy, filmy, akce – také o tom chceme již brzy začít soustavněji informovat ostatní čtenáře – až najdeme přijatelnou formu. Následující dopis - recenze je tím, na čem to lze dobře ilustrovat:


 „Dobrý den,

ještě bych vás chtěl upozornit na jeden materiál od stejného autorského kolektivu jak byla analýza "Moc na Rusi." - je to základní kámen Koncepce sociální bezpečnosti, tzv. Dostatečně všeobecná teorie řízení.

V současné době je dokončen český překlad, cca 215 stran textu.

(dostupné zde: http://leva-net.webnode.cz/koncepce-socialni-bezpecnosti/#DVTR )

Pokud se ke studiu materiálu člověk postaví trochu uvědoměleji, je to informace která mění pohled na svět a mění kvalitu života člověka.. jen je to ovšem trochu na déle, informačně je to velmi vydatné, je třeba ne konzumovat text, ale číst a přemýšlet.. tenhle materiál obsahuje na jedné stránce textu občas více informací ke zpracování, než jindy celá kniha.

Opravdu velmi doporučuji se na to podívat, stojí to za to. Například jen pochopení pěti druhů vnitrosociální moci, šesti kategorií zobecněných prostředků komunikace/kontroly/agrese, jež jsou používány, a Plné funkce řízení, bez níž není žádný subjekt plně svéprávný (v případě státu - suverénní) vám dá obrovskou výhodu v chápání a orientaci v sociálním a politickém dění.

Jsou to věci, které se takto propojeně (=dány do souvislostí) neučí na žádných elitních školách, a něco se neučí obecně na žádných školách, ale předává se jen ústně v rámci stupňů zasvěcení různých skupin, řádů a podobně. Ale jak je psáno a jak platí, vše tajné se jednou stane zjevným, a toto je jeden z takových případů. Můžete se na to dívat i tak, že je to volně dostupný materiál šířený pod open-source licencí, jehož částečná znalost dříve byla výsadou elit reálných řídících struktur, jen s tím rozdílem, že zde je předkládán v moderní terminologii.“

S pozdravem,
J.P.


Vážený a milý pane J.P.,

mnohokrát děkuji, určitě se na to podívám – a jistě nejen já. Ale chtěl jsem pomocí Vašeho dopisu současně vyzvat každého, kdo na něco zajímavého – v jakékoli oblasti „protiproudu“ – narazí, aby se o to s námi a našimi čtenáři podělil. Ověříme to a nenecháme si pro sebe.

Současný mediální „rachot“ totiž zakrývá, jak již řečeno, i mnohé podstatné, co lze v dnešní hyperprodukci tuposti, banalit a mystifikací objevit. Zatím není v našich silách, především kvůli omezeným finančním zdrojům, abychom byli schopni dělat pravidelné přehledy toho nejpodstatnějšího z produkce různých „protiproudných“ aktivit, které kolem nás jsou. Třeba se k tomu ale postupně společně „protrpíme“.


„Chtěl bych vás upozornit na jeden článek v přímé souvislosti s vaším seriálem o očkování. Nejspíš už o tom víte, ale pro jistotu.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/262119-soud-definitivne-rozhodl-rodice-musi-nechat-sve-deti-ockovat/

Na VŠE v Praze máte mnoho sympatizantů, držte se !!“

Srdečně zdraví

Jan Špecián


Milý pane Špeciáne,

k informacím, na které jste nás upozornil, jsme právě včera uveřejnili článek, jistě jste ho zaznamenal.

pp

Čtěte ZDE: Případ dítěte zabitého „třesením“: Otec odsouzený na doživotí je možná nevinný. Kdo vraždil? I český Nejvyšší soud jde proti „popíračům“ očkování

Ano, věděli jsme o rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, ale přesto jste nám pomohl. To je právě to, co mám na mysli: Informujme se, inspirujme se vzájemně. Skvělé, opravdu moc díky!

Čtěte ZDE: Očkování nepotřebujeme. Horečku ano! Často je rozdílem mezi životem a smrtí.  Jak si vybrat to první? A o důležitosti sebedůvěry

A mnoho pozdravů všem našim příznivcům na Vysoké škole ekonomické! Vedoucí katedry politologie na vaší škole, paní Vladimíra Dvořáková, k nim asi patřit nebude. A určitě to nebude jen tím, že ne tak dávno tady vedla komunistickou buňku. Na wikipedii o své pokrokové minulosti nechala napsat pěkný Žert, za který by se nemusel stydět ani Milan Kundera: Komunistkou sice byla, nikoliv prý ale z kariérních důvodů, ale protože na základě svého pocitu z konce 70. let chtěla přispět ke změně komunistické strany zevnitř.“ Zdá se, že ve svém úsilí dodnes nepolevila. Jenže ani v České televizi, kde je jako doma, se jí to zatím nedaří. Haha.

Když hovořím o stále plodnější spolupráci se čtenáři, mám na mysli i některé „poznámky“ k uveřejněným materiálům. Velmi často jsou dalším patrem pohledu, který rozšiřuje a mění i původní záměr autorův. Jsou prakticky novým autorským textem:


„Vážený pane Hájku,
v příloze Vám posílám několik poznámek k výbornému článku pana Dandy:

pp

Čtěte ZDE: Nitky neobjasněného spiknutí vedou vysoko: Co ví Miloš Zeman o propojení pedofilní mafie z „kuřimské kauzy“ s Annou Šabatovou? Šlo o satanistické rituály?

Obklopuje nás mnoho informačního balastu a soubežně s tím jsou důležité informace utajovány, popř. zamlčovány. V obecném podvědomí mnoha lidí byli „zelení“ původně považováni za ochránce životního prostředí. Toto mínění se už u veřejnosti posunulo, vědomí je jiné.

Ukázaly to i volby, mimo jiné „díky zásluze“ brčálistů, kteří ve spolupráci s nazelenalou ODS, vytvořili „byznys“ se solární energií, na kterou doplácejí všichni uživatelé elektřiny, dále díky nevkusnému protiklausovskému volebnímu klipu v hlavních rolích s politiky Bursíkem a Rabasem (http://www.novinky.cz/domaci/169424-zeleni-v-klipu-brousi-sekyru-na-kohouta-klause.html), excentrické paní „biomase“ (viz naprˇ. její rozhovor s estrádním konferenciérem na: (http://www.youtube.com/watch?v=KC14wkw6uVA), i díky „požehnání“ pana dalajlámy. Výskyt zelených činitelů okolo „kuřimské kauzy“ je ale řádově závažnější. „Média veřejné služby“ o nich mlčí, a jak je uvedeno dále, patrně se nejedná o „skutečnost čistě náhodnou“.

Je známo, že nejbližšími spojenci SZ jsou němečtí Zelení, kteří českým radí před volbami a patrně i průběžně. Pokrokářským myšlením a jednáním už dříve „proslul“ revolucionář s pedofilní minulostí Daniel Kohn-Bendit (nyní poslanec EP za Zelené) a jeho přítel, bývalý člen Rudých brigád Joschka Fischer (bývalý německý ministr zahraničí, nyní poradce při stavbě plynovodu Nabucco). Oni dříve a jiní sociální inženýři dnes řízeně vymýšlejí, zavádějí a chtějí dále zavádět nová a nová prý „lidská práva“ v revolučním cochcařském stylu („dělám si co chci“).

Zelení v Německu jsou „dál“ a ukazují cestu českým. Nyní „pracují“ na „zezelenání“ sociální demokracie, která nemá, mimo tradičního „přerozdělování“ peněz a plánování, témata k oslovení voličů. (U strany TOP 09 není nátěr potřeba, je takto progresivně zelená už od předsedy). Postupuje se metodou „nahlas dobrý úmysl a vedle toho (skrytěji) rychlá legalisace všeho, co chtějí“, s pomocí vydatné mediální masáže. Příkladem budiž např. hlasité obhajování principu „za stejnou práci stejný plat u žen a mužů“, a s tím propojená zhoubná eurounijní genderová politika (zjednodušeně „máma je táta a naopak i jinak“), která je zaváděna skrytěji pod heslem „rovnosti práv“, jednoznačně proti přirozenému právu jedince, rodiny a obce, popřením toho, že fundamentem rodiny (a to jako základního článku společnosti) je pouze svazek jednoho muže a jedné ženy.

Spojitost kuřimské kauzy a Zelených není jedinou zprávou tohoto typu. Pramen ze 26. 4. 2012 http://jungefreiheit.de/ zaznamenal a český server Hnutí pro život http://prolife.cz/?a=4&id=1910 uvádí alarmující informace:

„Německá mládežnická organizace strany Zelených požaduje legalizaci sexuálních vztahů v rámci rodiny, například sex mezi rodiči a jejich dětmi. Zákaz incestu představuje údajně překonané morální představy. Je to podle Zelených hrubý státní zásah do privátní oblasti a do sebeurčujícího utváření lidského života. Při možných závažných poškozeních dětí vzešlých z incestního vztahu se nemá stát starat o čistotu zděděných disposic obyvatelstva a má povolit všechna ,láskyplná partnerství‘ .“

Legalizace se prozatím nepodařila, ale tyto názory mají podporu poslance zelených Hanse-Christiana Ströbeleho, který prohlásill: „Dva dospělí lidé mají mít možnost se sami rozhodnout, zda chtějí mít spolu sexuální styk". Rovněž Jerzy Montag, mluvčí parlamentní frakce Zelených, zdůraznil, že „trestní stíhání za soulož mezi příbuznými a sourozenci je anachronismus" a že „morální tabu nemají být prosazována trestním právem.“

Nejedná se o první takové stanovisko Zelených v Německu v této věci.

Jak vidno, bude vláda pro zavádění fakticky nelidských práv nejen zařizovat zbytečné ministerstvo, ale spíše superministerstvo. S kontrolními mechanismy, ovšem, jak jinak. Poradce by tam mohl dělat (mimo jiných) také bývalý dirigent Bambini di Praga. Má zkušenosti...“

Zdraví

Karel Korous


Vážený pane Korousi,

velmi děkuji za tento text, který je rovněž fakticky samostatným článkem. Vlastně nemám, co bych k němu měl přidat jako komentář. Asi jen upřesňující poznámku, že se solárním byznysem pana Bursíka a spol. ODS jako jediná na počátku celé věci hlasovala v parlamentu proti. Ale to je spíše detail.

Rozklad všeho, co naši předkové po věky pokládali za přirozené mravní normy je samozřejmě jedním z nejviditelnějších projevů současné dekadence naší civilizace. Vskutku – a nikoli jen náhodou – to v mnohém téměř přesně kopíruje pozdní Řím – zanikající civilizaci. Včetně pronásledování křesťanů.

Jenže ono je to v „našem vydání“ vlastně ještě mnohem horší: Zatímco všemožné zvrhlosti, včetně „vnoření se“ do všech myslitelných sexuálních úchylek, se tehdy pokládaly za „vzrušující přestupování norem“, dnes z nich normy postupně činíme: Stávají se legálními, „pokrokoví zákonodárci“ z nich vytvářejí základy právního systému NWO.

Co to předznamenává, asi mnozí tušíme...


 „Vážený pane Hájku, děkuji za Váš Protiproud.

V poslední Tea Party mne zaujala pasáž o mimozemšťanech a Vaše „jistota“ o jejich neexistenci. Ačkoliv nejsem věřící, domnívám se, že pokud Bůh stvořil Vesmír, Zemi a vše živé na ní, mohl klidně úplně stejně stvořit i další planety s jinými nebo dokonce stejnými formami života jinde ve Vesmíru. Jestli se nepletu, Bible popisuje „pouze působení" Boha na Zemi a podle mne tedy víra v Boha v tomto ohledu není v rozporu s vírou v mimozemšťany nebo jiné světy ve vesmíru, které by byly výtvorem Boha jediného, stejného.

Pokud je strategií Iluminátů využití fingovaného mimozemského útoku jako záminky ke svým nekalým účelům, myslím, že by ani tak nešlo o zpochybnění stvoření člověka podle Bible, ale jednalo by se o zneužití faktoru strachu k definitivnímu okleštění práv a svobod lidí ve jménu „obrany a ochrany“ před nimi.

Dalším důvodem takového fingovaného útoku by mohlo být také to, aby zakryli veskrze pozitivní úmysly mimozemšťanů a znemožnili případný rozvoj lidského společenství v technickém a duchovním (vzato i křesťanském) uvědomování existence, který by mohl vzniknout ze vzájemné interakce, což popisuje např. Dr Steven Greer ve své knize Utajovaná pravda, zapovězené poznání. Každopádně se těším na důkazy, které uvedete ve Vaší knize.
 
S přáním všeho dobrého a úspěchů“
B.P.


Vážený a milý pane B. P.,

moje poznámka o mimozemšťanech zaujala pochopitelně mnohé čtenáře – a popravdě řečeno jsem s tím počítal (ve smyslu kalkuloval). Dovolil jsem si však použít právě Váš dopis především proto, že má dvě rozdílné části, které dobře ilustrují jednu část problému:

Předně – přestože jste (domněle) nevěřící, chci Vás ujistit, že se v principu nemýlíte: Bůh je absolutní suverén. Jeho svoboda není ničím omezená, takže by vskutku mohl udělat cokoli. Například „klidně úplně stejně stvořit i další planety s jinými nebo dokonce stejnými formami života jinde ve Vesmíru“. Vtip je však v tom, že On nám o sobě mnohé řekl. Například to, jak tvořil vesmír Zemi a člověka. Pokud by stvořil další bytosti „k obrazu svému“, nepochybně by nám to také dal vědět. Ale chápu, že toto pro Vás žádný „důkaz“ neexistence mimozemšťanů není.

Moc pěkná je také věta: „...Víra v Boha v tomto ohledu není v rozporu s vírou v mimozemšťany nebo jiné světy ve vesmíru...“ Ukazujete totiž velmi přesně, že mimozemšťané jsou součástí jakési víry. S vírou v jediného Boha však nemá žádnou souvislost. A to už nemluvím o tom, že Bible nás informuje o bytostech, "bohatýrech dávnověku", kteří vskutku v dávných dobách „sestupovali s nebe“ a spojovali se s pozemskými ženami. Moc to nefungovalo. Vznikaly zrůdy. Ale přísně vzato - šlo o „mimozemšťany“. Jenže v jiném smyslu, než o nich dnes bájí literární a filmový průmysl – který tím nejen bezvěreckou část západní veřejnosti nepochybně na něco nepěkného připravuje.

Souvisí to právě s onou „jinou vírou“: Příprava grandiózní „mimozemské“ mystifikace je podle všeho v plném proudu. A má nepochybně – a prokazatelně – souvislost se závěrem mé odpovědi na předchozí dopis: „Co to předznamenává asi mnozí tušíme...“ Jenže zase – vzhledem k tomu, že se domníváte, že jste nevěřící (ač nikdo takový nemůže v pozemských rozměrech existovat), Zjevení sv. Jana zvané Apokalypsa pro Vás věrohodný zdroj informací nebude.

Nezbude Vám proto než si opravdu počkat na důkazy, které předložím. Pro jistotu – pokud by se „Zjevení“ mimozemšťanů odehrálo dříve, než knihu dokončím a vydám – zkuste si vzít k ruce Bibli. A klidně ji začněte číst od konce, od Apokalypsy. Šanci má každý. Dá-li Bůh.

Požehnanou neděli i následujících sedm dní, které, dá-li Bůh, zbývají do našeho příštího setkání v Tea Party, naši skvělí přátelé Protiproudu!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky