Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tichá válka o ukrajinské děti: Očkovat proti obrně? Další epidemie made in USA (a spol.) právě dorazila na východní frontu. Největší propagandistický výkon od dob druhé světové: Oběťmi jsme i my

Tichá válka o ukrajinské děti: Očkovat proti obrně? Další epidemie "made in USA (a spol.)" právě dorazila na východní frontu. Největší propagandistický výkon od dob druhé světové: Oběťmi jsme i my

16. 9. 2015

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková si všímá pozoruhodného dezinformačního sportovního výkonu našich médií i Světové zdravotnické organizace ve vztahu k jedné metle lidstva, která na rozdíl od něj není vůbec zábavná

V současné době je některé zprávy těžké slyšet. V „rachotu“ kolem uprchlíků a stále se vlekoucích amerických válek o nezávislost (především Sýrie a části Ukrajiny na USA) zcela zanikají. A dost možná, že jde o záměr. Ona „tichá válka“ má totiž potenciál ovlivnit naše životy mnohem víc, než tušíme.

Nemožné se stalo skutkem

Druhého září proskočila českými médii drobná zpráva, která opět prokázala, že se nemožné v mediální realitě může stát skutkem bez problémů: na západní Ukrajině byly hlášeny dva případy paralytické dětské obrny. Strašák, který decimoval generaci let čtyřicátých a padesátých, znovu vystrčil růžky – a to tak, že ho zcela nemohl ignorovat ani český mainstream.

pp

Ovšem pospíšil si s ujištěním, že vlastně o nic nejde: ukrajinští lékaři říkají, že jde úplně o jinou chorobu, shodou okolností se stejnými příznaky. Světová zdravotnická organizace navíc tvrdí, že za tuhle „nehodu“ může nízká proočkovanost proti obrně v posledních letech. Takže dodáme vakcíny a všechno bude v pořádku. Ehm.

„O dvou případech nebezpečné virové infekce v Zakarpatské oblasti sousedící se Slovenskem informoval ukrajinský tisk v minulých dnech. Dětská obrna byla údajně zjištěna u dvou dětí, desetiměsíčního a čtyřletého. Informace o nákaze vydalo ukrajinské ministerstvo zdravotnictví.

Zakarpatské zdravotnické orgány však zprávu o výskytu obrny ve středu popřely. Nemocné děti trpí jiným, podobným onemocněním, uvedl šéf zakarpatské epidemiologické služby Volodymyr Markovyč. Potvrdil sice, že nemocné děti očkovány nebyly, zprávu ministerstva o rozšíření obrny nicméně označil za dezinformaci.

Podle prohlášení Světové zdravotnické organizace (WHO) je důvodem možného propuknutí dětské obrny na Ukrajině vážný nedostatek očkovacích vakcín. Za posledních sedm let se úroveň vakcinace v zemi výrazně snížila, proti dětské obrně údajně nebyla očkována ani polovina dětí. Letos jich kvůli nedostatku vakcíny bylo očkováno jen 14 procent.

WHO a UNICEF se snaží ukrajinským úřadům všemožně pomoci, nebezpečí nákazy do ostatních ukrajinských oblastí ale hrozí, uvádí se v prohlášení. Do Zakarpatské oblasti by neměly (sic!) zajíždět lidé, které očkování nechrání.“

Nádherný produkt propagandy

Vida tu pozoruhodnou piruetu, hodnou vskutku novinářského ekvivalentu Jevgenije Pljuščenka (až na drobný pád v psaní i/y)! Nebo, abychom naše soudruhy z tisku neuráželi, „amerického“ českého krasobruslaře Evana Lysacka. Který je ve skutečnosti Ital. Jak praví opět velmi současný normalizační vtip, tak je to v socialismu (v Americe, u nás, na Ukrajině) se vším.

Především pak s očkováním proti obrně. „Vymýcení“ obrny je jedním z dokonalých děl moderní poválečné propagandy. Snad každý, kdo vyrostl ve „vyspělém světě“ v posledních padesáti letech, má kdesi uvnitř hlavy vypáleny obrázky: PŘED (dítě s berlemi, dítě na vozíčku, dítě připojené k monstrózní „umělé plíci“, která dýchá za jeho ochrnuté svaly) a PO (nulový výskyt obrny, krásná plochá křivka grafu). Ale je tomu tak skutečně?

Uprostřed jedné války dávno jsme: tiché války o naši mysl a naše zdraví

Samozřejmě, že ne. Dokonalým produktem dezinformace je i sama výše uvedená mainstreamová zpráva. Děti, které na Ukrajině onemocněly, nebyly očkované? Ze zahraničních zdrojů se dozvídáme úplně jinou historii: WHO (Světová zdravotnická organizace), která současně konstatuje, že za nemoc může "nízká proočkovanost" a "je třeba dodat další vakcíny", také tvrdí, že děti naopak očkované byly, což právě zapříčinilo epidemii:

„Ve svém vyjádření tento týden Světová zdravotnická organizace potvrdila výskyt obrny u dvou dětí na jihozápadní Ukrajině. Případy byly důsledkem mutovaného viru obrny, obsaženého ve vakcíně. V ojedinělých případech se virus v očkovací látce může vyvinout v mutovaný kmen, který zapřičiňuje epidemie.“

S obrnou je to jinak

Inu, Světové ministerstvo zdravotní dezinformace (jinak WHO) umí piruety ještě lépe, než čeští Lyšáčkové. Celý obraz je však ještě mnohem a mnohem hrozivější, než tento drobný střípek.

Vše totiž nasvědčuje tomu, že obrna "vyhynula" sama - a jediné, k čemu očkovací látka tedy slouží, je udržování stabilních příjmů "našich přátel" ve farmaceutických koncernech. Kromě toho, "epidemie" obrny se podle mnoha badatelů vyskytují v posledních letech výhradně po očkování. Které navíc zásadně komplikuje jejich průběh i následky.

Málo se ví, že takzvaná "eradikace" (neboli vymýcení) obrny očkováním je z velké části statisticko-mediální habaďůra. Během zavádění očkování v Americe například americké Centrum pro kontrolu šíření nakažlivých chorob (CDC) pozvolna měnilo jak kritéria toho, co vlastně obrna je (například - paralýza musí trvat nikoli dny, ale měsíce, což je argument, který naprosto neodpovídá logickému hledisku, zda nemoc skutečně způsobuje virus obrny, atd), tak způsoby, jak se data o obrně zpracovávají.

PP koláž

Čtěte ZDE: Thriller s reálnou zápletkou: Vražda doktora, který pracoval na velkém objevu, není ojedinělá. Univerzální lék na rakovinu? Průmysl s lidským utrpením nemá levná řešení rád

Výsledkem je situace, kdy "obrna" sice zmizela, zato však raketově narostl výskyt meningitid a dalších nemocí, postihujících nervovou soustavu a projevujících se (téměř) stejně. Paralelně s touto báječnou "změnou" média přestala přinášet hrozivé obrázky ochrnutých dětí. A to přesto, že některé děti naopak ochrnuly, neboť onemocněly mutovaným virem z vakcíny - přesně, jako ty ukrajinské.

Pravdivý příběh v pozadí

A bylo vymalováno. Podobný příběh (tedy klasifikační úhybný manévr) vidíme i v rozvojových zemích, například Indii.

Nepleťme se: Obrna je skutečně hrozivá nemoc – ačkoli její vážný průběh, způsobující v horších případech smrt či doživotní  ochrnutí (především dolních končetin), se objevuje zhruba u jednoho promile nakažených dětí (je odhadováno, že zhruba jedna osoba z tisíce nakažených prodělá ochrnutí svalů – viz literatura pod bodem 7 zde). Zhruba 95% nakažených nevyvine žádné symptomy. Vědci dokonce spekulovali, že to promile, které onemocní, je nějakým způsobem anatomicky „připraveno“ na obrnu.

Kromě anatomických předpokladů však výskyt obrny ovlivňují další faktory: především výživa. Kombinace podvýživy a extenzívního požívání cukrů a škrobů děti evidentně činí k nákaze náchylnějšími. Třetím „do vínku“ je mizerná hygiena. I česká odnož zdravotnické mašinerie vakcíny.net říká, že se virus přenáší hlavně „orofekálně“ (tedy neumýtýma rukama v ústech po stolici), případně kapénkově.

Sečteno, podtrženo? Obrna byla nemoc válečných let, která se zvyšující se životní úrovní, úrovní hygieny a povědomím o zdravé stravě - a kdo ví, proč ještě - prostě zmizela. Grafy, které ukazují strmý pád křivky nemocnosti před zavedením očkování, lze nalézt třeba zde. O ještě prudší úbytek křivky se postarala změna definice (a možná zpřesnění některých vyšetření). Obrna - není. Zato ovšem je (zbytečné, nebezpečné) očkování. Povinně.

Instalace smrtícího dobra

Stejná situace panovala na Ukrajině: Navzdory naší představě této země jako „třetího světa“ (kterým se také zvolna stává) nebyly před vypuknutím válečného konfliktu hlášeny žádné případy obrny, přestože panovala ona WHO oplakávaná katastrofální proočkovanost. Přišla válka - a s ní pravděpodobně může přijít i obrna. Tedy - mohla by nepřijít - kdyby si lékaři nedali tu práci, aby nemoc do země "instalovali" pomocí očkování - jako všechna možná západní "dobra".

Epidemie obrny z očkování je poměrně pravidelným jevem. Objevila se v Indii i Nigérii, zemích, kde si "filantropové" ze západu dali tu práci obrnu "vymýtit". Poměrně pravidelně také zanechává některé oběti silně poškozené. Některé vědecké práce dokonce spekulují, že se tak děje proto, že (jakýmkoli!) očkováním oslabená imunita znamená větší pravděpodobnost těžšího průběhu onemocnění.

PP koláž

Čtěte ZDE: Očkování, autismus a Američané na Měsíci: Všechno je jinak. „Zrádce“ mluví. Zázrak v České televizi. Statečné lékařky na pranýři. Psí mravnost podle metody

Dobojováno?

O obrně by se tímto stylem daly popsat stohy papíru - a také to množství vědců učinilo. Fakta však zůstávají stejná: manipulace drží - a děti se očkují. Nejnověji toto "blažené dobro západu" zavedli kolegové na Ukrajině. Ostatně, už mají Kyjev Pride, tak musejí v implementaci západních norem kapku pokročit. První pětiletka nepočká.

Blíží se velká válka na evropském bojišti? Dost možná. Jenže uprostřed jedné války dávno jsme: tiché války o naši mysl a naše zdraví. A fronta tentokrát (jako při každé celoevropské válce) také probíhá Ukrajinou. Jenže tentokrát se nemusíme bát, že by se válka přelila k nám.

My už jsme dávno dobojovali.

PS: Mimochodem, zadáte-li příslušná hesla do "Velkého Bratra" Googla, nevypadne vám na první straně jediná stránka, která by se zabývala riziky takzvaného očkování proti obrně. Všechny níže uvedené zdroje - na něž zájemce o problematiku tímto odkazuji - byly vyhledány s využitím vyhledavače GoodGopher, který funguje jako jakýsi "antigoogle" a filtruje propagandistické stránky.

Možná, že se přece jen ještě válčí?

http://www.thelibertybeacon.com/2014/10/31/the-polio-vaccine-a-critical-assessment-of-its-arcane-history-efficacy-and-long-term-health-related-consequences/

http://www.healthnutnews.com/us-news-2-european-children-become-paralyzed-with-polio-from-vaccine/

http://vaxtruth.org/2012/04/references-for-the-polio-vaccine-articles/

http://www.sott.net/article/298713-Smoke-and-Mirrors-How-CDC-perpetuates-the-myth-of-polio-eradication

http://www.theguardian.com/science/2015/aug/27/man-found-to-have-been-shedding-virulent-strain-of-polio-for-30-years

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky