Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kouřová clona zvaná virus Zika: Co se skrývá v temném pozadí brazilských událostí? Děti bez mozku? Gates a farmaceuti si jistě mnou ruce. Může za to superkomár, nebo je vše jinak?

Kouřová clona zvaná virus Zika: Co se skrývá v temném pozadí brazilských událostí? Děti bez mozku? Gates a farmaceuti si jistě mnou ruce. Může za to superkomár, nebo je vše jinak?

10. 2. 2016

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková se probírá nepřehlednou houštinou indicií, které ukazují na to, že oficiální mediální historka o "nebezpečném viru" z Brazílie zakrývá dost možná pořádně špinavé obchody

V celosvětovém mediálním prostoru se vynořila na přelomu letošního a minulého roku další takzvaná zdravotní hrozba: virus Zika. Nikdo neví tak úplně přesně, oč jde. Většinový konzument médií už ale jistě viděl hrozivé obrázky miminek, narozených téměř “bez mozku”, a patřičně se vyděsil.

V Brazílii se naprosto explozívním tempem rozeběhla “epidemie” poruchy zvané mikrocefalie, při níž se děti rodí s poškozeným mozkem - buď těžce postižené, nebo rovnou odsouzené k smrti. Může za to Zika? Překvapivá odpověď zní, že pravděpodobně ne. Ale máme si to myslet. 

pp

V čí prospěch?

Jak to? A hlavně - proč? Abychom na podobné otázky trochu seriózně mohli odpovědět, musíme se vrátit k základům a podívat se, co se vlastně doopravdy v Brazílii stalo. Jen to nám totiž pomůže rozlišit pravdivou, či aspoň pravděpodobnou verzi probíhajících událostí od mystifikační. 

Otazníků v “Zika šílenství” je mnohem více, než odpovědí. Je každopádně třeba vše pozorně sledovat. Na ty nejpalčivější otázky odpověď ještě dlouho znát nebudeme - o to se už průmyslové a mediální zájmy postarají

Alternativní média - vcelku pochopitelně - přímo explodovala teoriemi o tom, co se vlastně v kauze “záplavy bezhlavých miminek” přihodilo. Nebyla to nicméně ona, ale mainstream, kdo přinesl první neověřenou zprávu, v tomto případě rovnající se čisté manipulaci. Mainstream, a nikoli primárně latinoameričtí lékaři či Světová zdravotnická orgniazce (WHO), je totiž původcem teorie, že Zika = bezhlavé miminko. Lékaři hovoří pouze o “podezření” či “vztahu” - ze kterého ovšem novináři okamžitě udělali jistotu.

Komu podobná jistota prospívá, je zřejmé: farmaceutické společnosti už se daly slyšet, že bychom do konce roku mohli mít proti zika viru vakcínu. Jenže - vakcínu proti obskurnímu viru, který vlastně nikoho nezajímá, by vůbec nikdo nekupoval…

pp

Čtěte ZDE: Zdraví "pacienti" umírají nejen ve Francii: V Americe provádějí testy už i na dětech bez jejich souhlasu. "Nežádoucí účinky" horší než ebola. Farmaceutická "etika" v konspirační praxi. Epidemie povolených jedů

Proč jen Brazílie?

A přesně tím zika virus až do loňského roku byl. Je - vedle viru chikungunyi - takovým “přívažkem” dengue horečky, která už v Latinské Americe řádí celá desetiletí. Všechny tři mají krajně podobné symptomy (vysoká horečka, bolesti svalů a kloubů, schvácenost, vyrážka podobná spalničkám), jen dengue může být ale doopravdy životu nebezpečná, a ještě jen někdy.

Chikungunya a Zika se však objevily až v posledních letech. U většiny lidí však infekce vyvolá jen mírné nebo žádné příznaky. Nejhorší, co se vám může se Zikou stát, je, že máte pár dní zánět spojivek, vyrážku a chřipce podobné bolesti spojené s horečkou. Toť vše. Tedy, pokud nejste těhotná žena v Brazílii - tedy jak máme alespoň uvěřit.

Podivuhodná shoda okolností: virus Zika je nyní rozšířen prakticky po celé Jižní a Střední Americe (s výjimkou států jako Chile a Bolívie). Jsou milióny nakažených, nicméně děti “bez mozku” se kupodivu rodí jen v Brazílii - a to ještě jen někde. V Kolumbii se nakazilo Zikou dvacet tisíc lidí, tři a půl tisíce z toho byly těhotné ženy - a mikrocefalie tam není ani jediná. V Brazílii už přtom v některých státech na tisíc živě narozených dětí připadá skoro padesát miminek “bez hlavy”. Jak je to možné?

To je základní otázka, kterou si, zdá se, nikdo nepoložil. V Brazílii našli u několika případů (opravdu v řádu jednotek) novorozenců s mikrocefalií virus Zika buď v tělíčkách dětí, nebo v plodové vodě jejich maminek. Není vůbec jasné, zda zbylé děti či matky někdy infekci Zikou prodělaly. Přesto, zcela náhle: “28. listopadu 2015 brazilské ministerstvo zdravotnictví rozhodlo, že mezi zvýšeným počtem mikrocefalií mezi novorozenci na severovýchodě země a infekcí zika virem existuje spojitost,” opapouškovala WHO, tedy její latinoamerická “odbočka”, přestože jedním dechem dodává, že jde o “předběžné výsledky”, které se nadále “zkoumají”.

Lovci "šarlatánů"

A strašák byl na světě. “Když ona se ta Zika tak špatně zjišťuje,” kroutí se ani ne tak lékaři na místě, kteří si zřejmě nevědí zatím rady, jako spíš “lovci šarlatánů” u nás, kteří by rádi všechny “alternativní” teorie o původu mikrocefalické “exploze” smetli ze stolu. Zika jsou prostě miminka bez hlavy, a basta. Může za to Zika, bylo to v televizi. Vskutku seriózní věda.

Pokud ale “brazilské bezhlavé děti” nezpůsobil virus Zika, pak co? Proč WHO a - především - světová média oddaně “jedou” verzi o mikrocefalických dětech, nakažených Zikou, když se souvislost mikrocefalie a viru ještě ani nezačala zkoumat? Odpovědí může být několik - a žádná není příliš pěkná.

První, že zasáhla všemocná farmaceutická lobby, která už dlouho “nedostala nažrat” žádnou pořádnou světovou pandemií. Jistě, měli jsme tu ebolu, předtím prasečí chřipku - ale poslední dva roky bylo tak nějak hůře. Všichni světoví “pachatelé Dobra” asi měli moc práce s připravováním testů různých nebezpečných virů na Ukrajině - nebo kdo ví? Zkrátka bylo třeba zase vyrobit pár vakcín - a k tomu se krajně podivná, leč mediálně vděčná mikrocefalie hodí. A tak tu máme “strašlivou nákazu Zikou”. Je to nejjednodušší hypotéza, kterou rozhodně nelze vyloučit.

Trefně se v tomto duchu vysmívá současné “krizi” se Zika virem americký komentátor S. D. Wells na serveru naturalnews.com: “Koukni se na oblohu, zlatíčko, copak to je? Je to pták, nebo letadlo, nebo beruška, nebo komár… počkej… jů, je to Zika, oficiální sponzor letošního Super Bowlu!

Je to virus, který vám přinesli vaši oblíbení dodavatelé - Merck, Pfizer, dokonce Bill Gates osobně! A ačkoli bude vítěz Super Bowlu označen za “světového šampiona v americkém fotbale” (a to přesto, že se soutěže účastní jen samí Američané a hraje se jen v USA), nebyla by prostě oslava Super Bowlu dost “světová” bez nějakého toho pěkného pandemického strašidýlka.

pp

Čtěte ZDE: Záhadné tlumení hysterie kolem eboly: Je opravdu na ústupu? Šlo pouze o „test“? Nastoupí jiní strašáci? Nebezpečí je stále s námi. Nenechme se ukolébat

Utíkejte se očkovat!

Už je přece znáte, děti! Minule to byly spalničky. Předtím ebola, a před ní prasečí chřipka. Honem, honem, utíkejte se nechat očkovat! Nejlépe nějakou tou prímovou vakcínou, v níž je glutamát sodný, formaldehyd a hliník. Řekněte si panu doktorovi ještě o extra dávku konzervantů a adjuvantů - všichni přece vědí, že konzervanty jsou fajn, hliník mozku vysloveně prospívá a centrální nervové soustavě jakbysmet! Ale radši se během oslav vítězství vašeho “světového” týmu moc neopijte, nebo byste si ještě “vyhodili z kopýtka” a chytli u toho nějaký ten sexuálně přenosný virus zika, oficiální sexuálně přenosnou nemoc letošního Super Bowlu.

Velké farmaceutické společnosti jsou zkrátka už zase na koni: vymýšlejí báječné nové infekční nemoci, které ještě před desetiletími vůbec neexistovaly. Samozřejmě, že na virus zika není vůbec žádný lék! Vyléčí vás jedině to, když budete pozorně sledovat Super Bowl a televizi vůbec, abyste se dozvěděli, kudy do nejbližšího vládního koncentráku pro nepohodlné (FEMA camp, pozn. EMP), kde vás, když se tam dobrovolně ubytujete, zdarma očkují.

Že jste slyšeli, že žádná vakcína proti zika viru ještě není a možná ani nebude? Ale, to jsou jen báchorky, šířené těmi pitomými odborníky přes alternativní zdraví. Nevšímejte si jich. Nejedí ani pizzu, ani v mekáči, a navíc nepijou kolu. Nevědí prostě, jak vypadá kultura. Nejspíš ani nefandí žádnému týmu v Zika-Super Bowlu. Ale to neznamená, že je nemůže kousnout patentovaný Gatesův Zika-Komár!”

Hrátky s genetikou?

Wellsův článek je jistě krajně aktuální i pro nás - nejen proto, že Super Bowl, stejně jako americké volby, jsou z nějakých záhadných důvodů českými mainstreamovými médii považovány již také za “naše”. A nejen proto, že Zika virus je skutečně patentovaný a je k dostání na internetu.

Je skutečně možné, že pozadí celé “Zika aféry” je ještě mnohem složitější. Dokonce i mainstreamem proběhla spekulace o tom, že současná epidemie Ziky - či její tragické následky v podobě deformovaných dětí - souvisí s lidskými hrátkami s genetikou.

V Brazílii, v rámci “boje” s horečkou dengue, vysadili geneticky upravené komáry. Shodou okolností se tak stalo rok předtím, než se objevily nové metly, Chikungunya a Zika, a tři roky předtím, než se objevila v Brazílii mikrocefalie. Je vše opravdu jen shoda okolností?

To vědět nemůžeme, co ale víme jistě, je, že komáří experiment se mírně řečeno tak trochu nepovedl. Podobně jako tomu bylo s některými jinými geneticky upravenými organismy, komáři měli být sterilní - ale nebyli. Plán zněl vysadit do několika rizikových oblastí komáří samečky, speciálně “vymyšlené” tak, že jejich potomstvo zemře. Ti se spáří se samičkami - a komáři vychcípají i bez DDT. Takový “domeček pro mravence” v genově-technologickém podání. Jenže:

Páni vědci “mírně opomněli” fakt, že tato strategie byla i v nejlepších podmínkách úspěšná pouze na “pěkných” 96-97%. To zní sice skvěle, současně to také ovšem znamená, že 3-4% potomků geneticky zmanipulovaných bodavců přežila. A možná mnohem více: na místě totiž vědci GMO-komáří larvy poněkud neuváženě pěstovali na kočičím žrádle, v němž mohly být stopy antibiotika tetracyklinu.

Pokud se tak stalo, je pravděpodobné, že tetracyklin pěkně “vyztužil” mladé komáry - kterých přežilo až zhruba kolem 15%. Jinými slovy: nemáme téměř jak zjistit, kolik komárů v Brazílii (a kde) je dnes “normálních” a jaké procento je “superkomárů” s naprosto nevídaně pozměněnou genetickou informací v těle - o níž absolutně nevíme, co dělá, ani jak “reaguje” na viry, které komáři přenášejí. Jistě by se tedy hodilo “předměty doličné” vyvraždit v rámci kampaně “zastavte zlý virus Zika” - a patentované GMO komáry prodávat dál.

Čtěte ZDE: Na prahu epidemie chřipky: Chcete komplikace? Dejte se očkovat. Lékaři vědí, že to nefunguje. Přesto chystají „supervakcínu“. Vezmeme zdraví do svých rukou?

Zase to očkování...

Co když je ale celá “komáří hysterie” jen kouřovou clonou? Někteří lékaři i novináři správně poukazují na alarmující fakt: jediná věc, která se v Brazílii těsně před epidemií Ziky a mikrocefalie doopravdy změnila, bylo zavedení plošného (a povinného) očkování těhotných žen vakcínou proti tetanu, záškrtu a černému kašli. Okamžitě (tedy, do půl roku) poté se začaly rodit ony deformované děti.

Vakcína přitom nejen, že nebyla testována ohledně bezpečnosti pro těhotné, ale v amerických podmínkách je určena pro děti mezi 10-11 lety věku! Podle doporučení amerického Úřadu pro potraviny a léčiva by se měla podávat těhotným jen “v nejnaléhavějších případech”. Vakcína proti černému kašli je současně tou, která v americkém systému kompenzace postižení, způsobeného očkováním, drží primát, a současně platí, že vakcína trivalentní, v níž je kromě černého kašle také tetanus a záškrt, má mezi vakcínami nejvyšší výskyt zánětu mozkových blan jako vedlejšího účinku. Náhoda? Nic není náhoda.

Má Bill Gates radost?

Jen jedno je zatím v každém případě jisté: Otazníků v “Zika šílenství” je mnohem více, než odpovědí. Je každopádně třeba vše pozorně sledovat. Na ty nejpalčivější otázky odpověď ještě dlouho znát nebudeme - o to se už průmyslové a mediální zájmy postarají. Nejen podivný původ viru zika (který objevili v roce 1947 vědci, pracující pro nechvalně proslulou Rockefellerovu nadaci) však zavdává příčinu k opatrnosti. 

Než se necháme “pro jistotu” naočkovat jakoukoli novou vakcínou, měli bychom si vždycky připomenout "problém Zika". A také slova, která uklouzla velkému bojovníkovi za vakcíny a sponzorovi farmaceutického průmyslu Billu Gatesovi jednou na setkání TED, když hovořil o globálním oteplování:

“Populaci se nám samořejmě na nulu snížit nepodaří. Ale s pomocí moderní zdravotní péče, antikoncepce, očkování a takových věcí by se nám klidně mohlo podařit ji sundat o takových deset až patnáct procent,” mudroval tento zástupce Dobra (především pro farmaceutické firmy, v nichž má tak či onak podíl).

Jde o politiku, kterou v podobě povinného očkování tvrdohlavě prosazuje i naše vláda. Sekunduje jí zaslepený lékařský mainstream, který stále tvrdí, že očkování je "lege artis". 

Jestlipak má pan Gates z tragédie více než tří a půl tisíce brazilských rodin radost? A co naši pánové profesoři? Spí se jim všem dobře?

Takhle si to "vědecké Dobro" vážně představují?

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky