Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhada: Proč výzkumníci vakcín nechtějí být očkováni? Chcete si píchnout pár prasečích virů? Rtuť se dále pumpuje do kojenců. Vakcína proti chřipce: Brutální experiment na lidech. Vědecký konsensus je lež

Záhada: Proč výzkumníci vakcín nechtějí být očkováni? Chcete si píchnout pár prasečích virů? Rtuť se dále pumpuje do kojenců. Vakcína proti chřipce: Brutální experiment na lidech. Vědecký konsensus je lež

4. 10. 2018

Tisk článku

Mike Adams vysvětluje, proč vzdělané mozky Ameriky (u nás je to stejné) evidentně nechtějí nic mít s "báječnými vakcínami", které přinášejí drastické - a mnohdy smrtící - vedlejší účinky...

V Los Alamos v Novém Mexiku jsme v poslední době svědky zvláštního, pro mainstreamová média "nevysvětelitelného" fenoménu. Tentokrát ovšem nejde o žádná Akta X. Věc se má docela prostě: vědecké špičky Ameriky a jejich rodiny se vyhýbají očkování jako čert kříži.

Jak je to možné? Vždyť naočkovaní "vaxxers" (neboli po česku “očkovači”) přicházejí po celé zemi se stále hrůzyplnějšími hrozbami pro neočkující a zuří, že hloupé "ovce" poslušně nenásledují zbytek proočkovaného “stáda" (kdo se diví mému slovníku, nechť srovná pojem “stádní imunita”). Je to prosté: očkovači činí, jak média a amorální CDC (Centrum pro prevenci a kontrolu nakažlivých nemocí) káží. Jistá, poměrně podstatná skupinka však kupodivu propagandě odolává. A ještě více kupodivu v oblasti, již obývají přední vědecké mozky země.

Že by za fenoménem neočkujících rodičů v této lokalitě Nového Mexika stál fakt, že stovky z nich jsou zaměstnanci laboratoří v Los Alamos Labs a v Los Alamos National Laboratory, kde se mimo jiné provádí i rozsáhlý výzkum vakcín?

Vědci odmítají vakcíny. Proč asi?

Ještě jednou: Jak je to možné? Copak není dávno a nade vší pochybnost prokázáno, že ohledně očkování a jeho vedlejších účinků existuje mezi americkými vědci stoprocentní shoda? Že vám každý vědec potvrdí, že škodlivost očkování jsou jen "mýty" šířené pověrčivými šamany a hloupými "biomatkami"? Již zmíněné CDC se přece tolikrát zapřísahalo, že je tomu tak, a ještě lépe: obrně, pásovému oparu, neštovicím a chřipce se dá vyhnout. Stačí jen maličko: bodnout si do svalu na ruce ty krásné a neškodné očkovací látky, jejichž součástí jsou takové příjemné věci jako hliník, rtuť a buňky z ledvin afrických opic. 

Mimochodem - rtuť. Vážně věříte tomu, že CDC odstranila rtuť ze všech dětem podávaných vakcín, jak tvrdí? Tak to jste na omylu. Nikdy k tomu nedošlo. Jde o prachsprostou lež. Očkovací látka proti chřipce na bázi rtuti je CDC nadále vehementně doporučovaná všem těhotným ženám a kojencům ve věku pouhých šesti měsíců.

Nebo tohle: Věděli jste, že vakcína proti rotaviru s názvem Rotateq obsahuje dva kmeny smrtícího prasečího viru nazývaného circovirus? 

Přinejmenším v tuto chvíli byste měli zpozornět. Tato fakta představují jen několik klíčových důvodů, pro něž by bylo - například - logické předpokládat, že lidé, kteří studují vakcíny, se nejen sami neočkují, ale nedovolí, aby se jejich dětem prostřednictvím očkování tyto a další látky dostaly do těla. 

Čtěte ZDE: Italští lékaři píší otevřený dopis: Neočkované děti jsou zdravější! Studie to potvrzují. Farmaceutický průmysl chce zisk, ne zdraví maličkých. Šestinásobek očkovaných má astma! Děti se bránit nedokážou

Vakcína proti chřipce? Velmi nebezpečná

S největší pravděpodobností všichni vědci z Los Alamos také vědí - například - že vakcína proti chřipce má “nežádoucí účinky” (čti: řadu otřesných vedlejších účinků). Nebo to, že soudy vedené kvůli očkování (samozřejmě neveřejné) skončily dechberoucím, obrovským množstvím mimosoudních finančních vyrovnání. Počet soudně dokumentovaných případů poškození touto vakcínou je sám o sobě větší, než počet případů poškození způsobených jakýmikoli jinými očkovacími látkami v celé historii Ameriky.

Vakcína proti chřipce je experiment na lidech - a navíc je to podvod. Je velmi nebezpečná a většina vzdělaných občanů této země to dobře ví. Problém je v tom, že někteří vědci jsou více než slušně placeni, aby podávali médiím po lžičkách lživá fakta o očkovacích látkách a jejich výzkumu. 

Tohle všechno nám dává dohromady relevantní důvod, proč by ti vzdělanější vědci měli odmítat očkování, že? Jenže to vám samozřejmě v televizi neřeknou, a tak nad “nepochopitelným” chováním vzdělané populace Los Alamos a zprávami typu: "Školní komisař v Los Alamos uvádí vysoké procento rodičů, kteří drží svým dětem očkování daleko od těla" jen kroutí hlavami.

Vědecký konsenzus a rtuťov(it)ý paradox

Někteří špičkoví vědci v Santa Fe se přidali a také odmítají nechat svoje děti očkovat - statistiky neproočkovanosti v této oblasti patří k nejvyšším v Americe. Takže jinými slovy: nic jako “vědecký konsenzus” ohledně bezpečnosti vakcín neexistuje. Ve skutečnosti je to přesně naopak: takzvaná "bezpečnost a účinnost" vakcín je zejména v poslední době podrobena intenzivní kritice, nejen vzhledem k tomu, že očkovací průmysl vyplatil očkováním poškozeným rodinám na odškodném už více než 3 miliardy dolarů. Bylo prokázáno, že vakcíny onemocnění ve výsledném efektu častěji šíří než jim zabraňují. Už jste někdy slyšeli o rozsáhlých epidemiích obrny v Indii? Za tento jev vděčíme Billu Gatesovi a jeho báječným očkováním…

Mediální mašinérie šířící strach ovšem přesto jede na plné obrátky. Je to vždycky především strach, který zvítězí nad zdravým rozumem. Ostatně který racionálně uvažující člověk při smyslech by nechal do těla svého dítěte nebo těhotné ženy vstříknout látku, obsahující více než 50.000 ppm (jednotek na milion, tedy 5 procent) rtuti, když vládní agentura pro ochranu životního prostředí EPA varuje těhotné matky, že 1/25.000 (0,04 promile!) rtuti kontaminuje pitnou vodu, takže by se jí měly vyhnout?

Skutečná nemoc se zkrátka v Americe šíří jako požár. Jedinou léčbou je ovšem vzdělání a sklon samostatně myslet. Tato "nemoc" jsou totiž lži, že všechny vakcíny jsou "bezpečné a účinné". Děti ze Santa Fe jsou následků takového počínání ušetřeny, protože jejich rodiče mají vědecké vzdělání. Nejspíš jsou všichni natolik rozumní, že ignorují zprávy na CNN a v dalších propagandistických strojích zvaných ještě kdovíproč noviny, jako je "WashPo" (čili Washington Post) a (v poslední době pokud jde o počet čtenářů srtmě upadající) New York Times.

Čtěte ZDE: Profesorka Strunecká: Kádrováci, děkuji vám za nové přátele. BlBové již nevypadají jako lejna? Lstivost a omezenost ve službách mainstreamu. Tady se fair play nehraje. Dostala Harpyje chřipku? Protiproud sílí

Co pomůže, když očkování ne?

V Americe se zrodilo nové extrémistické pseudo-náboženství nazvané "pro-vaxxers" (příznivci očkování, očkovači). Tito lidé zatracují do pekla všechny, kdo se nesklánějí před pomyslným očkovacím oltářem, a nenechají svoje děti naočkovat geneticky modifikovanými buňkami z lidských potracených plodů, opic, prasat, psů, orlů, salmonely a dokonce i smrtící E. coli (nachází se ve většině vakcín proti meningokokům - věděli jste to?). Příznivci očkování, zahlcení emocemi, bezhlavě prosazují, aby všechny děti byly naočkovány neurotoxiny, jedy a těžkými kovy. Vždyť jejich vlastním dětem to přece neublížilo… 

Většina těch, kteří jsou skálopevně přesvědčeni o přínosech očkování, ovšem nemá nejmenší tušení, co v dnešní době vakcíny obsahují. Nezná ani skutečné pozadí jejich vývoje. Média se zato předhánějí se zprávami o stále se šířící epidemii spalniček. Ta je vydávána za strašáka, přestože si s touto dětskou nemocí ve skutečnosti zdravý imunitní systém (to jest - ano, systém nenarušený například očkováním) snadno poradí. 

Řekněme rovnou to, co evidentně vědí chytré hlavy v Los Alamos: Většina vakcín je mnohem nebezpečnějších než infekční onemocnění, kterým mají předcházet.

Jestli opravdu chcete něco udělat pro svoje zdraví, podívejte se na přirozené imunostimulanty jakými jsou česnek, oreganový olej, medicinální houby, kořen lékořice, skořice, koloidní stříbro, vitamín D, vitamín C a samozřejmě černý bez proti chřipce. Na rozdíl od vakcín nebyly ještě při užívání podobných přírodních prostředků hlášeny žádné “vedlejší účinky” nebo podivná, nevysvětlitelná úmrtí… 

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky