Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Je to tu zase, jako každý podzim: Všichni se máme dát očkovat proti chřipce. Milióny dolarů do reklamy na ruskou ruletu. Výzkumy, o nichž se mlčí. Zničující vakcína. Jsou jiné cesty k ochraně. Zdraví patří nám!

Je to tu zase, jako každý podzim: Všichni se máme dát očkovat proti chřipce. Milióny dolarů do reklamy na ruskou ruletu. Výzkumy, o nichž se mlčí. Zničující vakcína. Jsou jiné cesty k ochraně. Zdraví patří nám!

5. 11. 2018

Tisk článku

Tracey Watson informuje z Ameriky o tomtéž, o čem u nás píše statečná a skandalizovaná doktorka Strunecká – totiž že očkovací vakcíny, v tomto případě proti chřipce, způsobují více zlého než dobrého

Předpokládejme na okamžik, že by očkovací látka proti chřipce dokázala poskytnout stoprocentní záruku proti onemocnění chřipkou (což nedokáže, ale zkusme si to na moment představit). Mělo by smysl očkovat svojí rodinu proti chřipce, pokud by to znamenalo, že zvýšíte riziko nákazy jinými druhy onemocnění horních cest dýchacích více než pětinásobně? Samozřejmě že ne! Snížení pravděpodobnosti nákazou jedním onemocněním, kterým zvýšíte riziko celé řady onemocnění dalších, zcela postrádá logiku. Přesto přesně takto funguje slavná vakcína proti chřipce, jejíž účinnost se přitom pohybuje pouze mezi 33 až 70 procenty.

Studie zveřejněná v časopise Klinické infekční nemoci (Clinical infectious diseases) ve skutečnosti uvedla, že inaktivovaná vakcína proti chřipce nejen neposkytuje dodatečnou ochranu proti viru chřipky, ale také způsobuje u očkovaných ztrátu dočasné nespecifické imunity, která chrání před jinými druhy virů napadajícími dýchací cesty. (V této souvislosti vyšel také článek s názvem Chřipková vakcína - šok!: "očkovaní jedinci roznášejí o více než 630% aerosolizovaných částic viru chřipky více než neočkovaní jedinci", vakcína proti chřipce tuto nemoc ve skutečnosti šíří.)

Ruská ruleta s očkováním proti chřipce

Zatímco americké úřady se snažily přehlížet vedlejší účinky tohoto očkování, vědci v Číně vyvinuli mnohem větší aktivitu ve snaze přesněji určit účinky těchto vakcín. Výše uvedená studie, kterou provedli v Hongkongu, měla za cíl porovnat zdraví očkovaných pacientů s pacienty, kteří nebyli imunizováni v souvislosti s chřipkou ani jinými nemocemi.

Studie zahrnovala pacienty ve věku 6 až 15 let, z nichž někteří dostávali Vaxigrip vakcínu z laboratoří Sanofi Pasteur, zatímco jiným byl podávaný fyziologický roztok, placebo. Účastníci byli následně sledováni v průměru 272 dní, aby vědci zjistili, zda dochází k rozvoji chřipky nebo jiných onemocnění.

Výsledky vedly k následujícímu závěru:

U příjemců vakcíny TIV (trivalentní inaktivovaná chřipková vakcína) nebyl oproti skupině, jíž bylo podáno placebo zjištěn žádný statisticky významný rozdíl v riziku potvrzené infekce sezónní chřipkou, i když bodový odhad byl u příjemců vakcíny TIV v souladu s předpokládanou ochranou.

Účastníci, kteří byli očkovaní TIV, však měli vyšší riziko akutních respiračních onemocnění spojených s potvrzenou nechřipkovou infekcí virem dýchacích cest, včetně dalších dvou potvrzených infekcí, kdy účastníci neuvedli akutní respirační onemocnění. Příjemci TIV měli vyšší riziko potvrzení nechřipkové infekce virem dýchacích cest.

Čtěte ZDE: Záhada: Proč výzkumníci vakcín nechtějí být očkováni? Chcete si píchnout pár prasečích virů? Rtuť se dále pumpuje do kojenců. Vakcína proti chřipce: Brutální experiment na lidech. Vědecký konsensus je lež

Jak zvládnout chřipku lépe a účinněji

Nejenže je tedy očkování proti chřipce neúčinné, ale zvyšuje navíc riziko dalších virových infekcí. Také je známo, že toto očkování provází závažné vedlejší účinky, včetně záchvatů a křečí, otoku mozku či Guillain-Barre syndromu, a to nejsou zdaleka všechny. To však neznamená, že se všichni musíme smířit s tím, že nás každý rok nevyhnutelně skolí chřipka. Důležité je udělat vše pro posílení imunity celé vaší rodiny, což vás ochrání nejen před sezónní chřipkou, ale před mnoha dalšími nemocemi.

Prvním důležitým krokem je omezit jídla a nápoje, které zvyšují stres imunitního systému, včetně cukru, zpracovaných potravin, mléčných výrobků, lepku, sóji a alkoholu. Je také důležité udržovat dostatečnou hydrataci popíjením čisté, pokud možno filtrované vody. Orientovat se naosvědčené produkty a byliny, které mají antivirové a antibakteriální účinky (typicky česnek a zázvor). A samozřejmě dostatek odpočinku.

Doporučuje se také podporovat činnost jater a imunitního systému doplňováním vysoce kvalitního vitaminu C, kurkumy a houby Reishi z důvěryhodných čistých zdrojů. Probiotika, vitamin D a zinek, jsou pro posílení obranyschopnosti také velmi důležitá.

Existuje prostě mnoho lepších a bezpečnějších způsobů, jak ochránit zdraví svoje a své rodiny, než hrou ruské rulety s nebezpečnou vakcínou proti chřipce. Navzdory tomu, že stamilióny investované do všech druhů reklamy včetně spolupráce mainstreamových médií vás přesvědčují o opaku.

Nebo spíše právě proto.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky