Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Oběti očkování proti covid-19: Masově zamlčovány? mRNA vakcíny jsou 500krát smrtelnější než dosud nejnebezpečnější vakcína proti chřipce. Chcete se soudit s farmagigantem? Bez nároku na odškodnění. A co u nás?

Oběti očkování proti covid-19: Masově zamlčovány? mRNA vakcíny jsou 500krát smrtelnější než dosud nejnebezpečnější vakcína proti chřipce. Chcete se soudit s farmagigantem? Bez nároku na odškodnění. A co u nás?

26. 7. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov přináší některá fakta, která svědčí o zatajovaní a ignorování smrtelných následků masové vakcinace obyvatel proti nemoci covid-19

Dnes již není pochyb o tom, že covid-19 je člověkem uměle vytvořený laboratorní produkt. Zároveň nelze pochybovat o tom, že cílem „pandemie“, jak WHO loni v březnu kvalifikovala výskyt uvedeného koronaviru, je všeobecné očkování. Mezitím se na toto téma vyrojilo nespočet otázek.

Masové očkování probíhá teprve šest měsíců a počet závažných následků vakcinace roste. Některé země o těchto následcích vedou oficiální záznamy, včetně úmrtí. V jiných zemích oficiální statistiky chybí (například v České republice, kde SÚKL uvádí pouze nahlášená „podezření“ na následky očkování a příčinou souvislost mezi vakcinací a úmrtím popírá – pozn. PP), ale určitou evidenci se snaží vést nevládní organizace. Vládní úřady se v každém případě vyhýbají vysvětlením a odhadu lidských „ztrát“; nikde se tyto lidské „ztráty“ nestaly důvodem pro zrušení nebo alespoň pozastavení očkování.

Chci upozornit na článek Josepha Mercoly (slavný americký zastánce alternativní medicíny, osteopatický léčitel a internetový podnikatel – viz dřívější články na PP), který vyšel začátkem července a jmenuje se covid Vaccine Deaths and Injuries Are Secretly Buried (Smrtelné případy a následky covid vakcinace se tajně pohřbívají).

Statisíce smrtelných obětí?

Autor se odkazuje na údaje z amerického systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS). VAERS je součástí Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (Centers for Disease Control and Prevention – CDC) a Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (U.S. Food and Drug Administration – FDA).

K 11. červnu 2021 bylo do systému VAERS nahlášeno 358 379 nežádoucích účinků, z toho 5 993 úmrtí a 29 871 závažných zdravotních poškození.

The Wall Street Journal zveřejnil 22. června článek s názvem „Jsou covid vakcíny rizikovější, než se uvádí?“ A na tuto otázku odpovídá kladně: Ano, vakcíny jsou nebezpečnější, než anoncují společnosti Big Pharma. Mezi nejčastějšími závažnými následky očkování (kromě smrti) WSJ jmenuje: 1) trombocytopenie (nízký obsah krevních destiček), 2) neinfekční myokarditida (zánět srdce), zejména u osob mladších 30 let, 3) hluboká žilní trombóza.

Joseph Mercola cituje informace VAERS o konkrétních skupinách obyvatel. Například bylo hlášeno 2136 nežádoucích účinků u těhotných žen, včetně 707 potratů nebo předčasných porodů.

Ve skutečnosti jsou lidské „ztráty“ vlivem očkování závažnější. Nedávno Mercola vedl rozhovor s Vladimírem Zelenkem, známým americkým lékařem ruského původu. Ten přiznal, že osobně ví o 28 úmrtích na injekci proti covid-19, které nebyly registrovány ve VAERS. Zelenko nevěří oficiálnímu číslu šesti tisíc úmrtí v důsledku očkování. Předpokládá, že počet obětí již přesáhl sto tisíc. Zelenko tvrdí, že je schopen dosáhnout 100% úspěšnosti při léčbě osob nakažených covid-19, ale je téměř bezmocný při záchraně těch, kteří byli očkováni.

Joseph Mercola na základě získaných informací dělá vlastní odhady. Úmrtnost na očkování vakcínou covid-19 hlášená agenturou VAERS k 11. červnu byla vyšší než úmrtnost na více než sedmdesát druhů vakcín za posledních třicet let dohromady; je asi 500krát smrtelnější než vakcína proti sezónní chřipce, která byla donedávna považována za nejnebezpečnější. 

Čtěte ZDE: Očkované ženy: Nekrolog neustále v kapse. Dát cokoliv, jen nemít tuto zkušenost. Utestovat se do úmoru? Zvracení, ztráta paměti, mdloby a tiky. Proč se Pfizer dále nezajímá? Na pohotovosti jako doma. A nic se nelepší

Pouhá špička ledovce?

Zajímavé jsou údaje, které Mercola shromáždil o Evropské unii. Zde existuje systém zaznamenávání nežádoucích účinků léků a vakcín podobný americkému systému VAERS. Nazývá se Eudra Vigilance (EV). K 19. červnu 2021 bylo v systému EV zaznamenáno více než 1 509 266 případů nežádoucích účinků vakcín covid-19. Přibližně polovina všech hlášených nežádoucích účinků (753 657) je uvedena jako „závažné“. Za těmito případy se může skrývat hospitalizace, dlouhodobá pracovní neschopnost a invalidita. A nejděsivější údaj: počet nahlášených úmrtí dosáhl čísla 15 472.

Velká Británie, která již není součástí EU, si vede vlastní evidenci. K 9. červnu 2021 bylo na britských ostrovech zaznamenáno 276 867 případů nežádoucích účinků po očkování, z toho 1 332 úmrtí. Tyto údaje jsou uvedeny na oficiálních internetových stránkách vlády.

Pokud se máme řídit oficiálními údaji o úmrtnosti v důsledku očkování proti covid-19, dosáhl v červnu souhrnný počet úmrtí v USA, EU a Velké Británii čísla 22 797. Je však zřejmé, že oficiálně uváděné údaje jsou pouze špičkou ledovce.

Zdálo by se, že tyto údaje o počtu obětí vakcinace by měly být důvodem k zastavení výroby a používání dotyčných preparátů. Joseph Mercola připomíná, že v roce 2009 bylo v USA prováděno očkování proti prasečí chřipce. Tehdy se začaly objevovat negativní účinky vakcín v podobě Guillainova-Barrého syndromu. Vakcíny byly nakonec zakázány. A to i přesto, že případy Guillainova-Barrého syndromu se počítaly ve stovkách, nikoli v desetitisících.

Cynická ignorance byrokracie

Mercola upozorňuje, že v Americe nemohou oběti vakcín covid-19 očekávat odškodnění. V USA přitom existuje Národní program odškodnění za újmu způsobenou očkováním (National Vaccine Injury Compensation Program – VICP). Program byl vytvořen s cílem poskytnout rychlé a spravedlivé odškodnění za újmu způsobenou očkováním, a chránit tak výrobce před odpovědností, aby byli motivováni k dalšímu vývoji vakcín. V letech 2016-2020 přiznal VICP každý rok v průměru 661 náhrad v celkové výši 213 milionů USD (přibližně 322 000 dolarů na osobu). Kompenzacím podléhají neuhrazené náklady na léčbu a rehabilitaci, ztráta příjmu, bolest a utrpení, včetně předpokládaného utrpení.

Ovšem vyhlášením nouzového stavu Ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb USA v březnu 2020 byla z VICP vyloučena újma způsobená očkováním proti covid-19. Podle zákona o veřejné pohotovosti a připravenosti na mimořádné události (Public Readiness and Emergency Preparedness – PREP) lze nyní nároky v důsledku následků očkování uplatňovat pouze v rámci jiného programu – CICP (Countermeasures Injury Compensation Program), který je mnohem méně štědrý a dostupný. Odškodnění v rámci CICP je velmi omezené a je obtížné ho získat. Za 15 let bylo prostřednictvím CICP uspokojeno pouze 29 žádostí, méně než jedna z deseti.

Joseph Mercola konstatuje, že dveře s nápisem VICP se před oběťmi očkování covid-19 jednou provždy zabouchly. A dveře označené CICP se zatím nikomu nepodařilo otevřít.

K 1. červnu 2021 požádalo přes CICP o odškodnění za vážné zdravotní následky a úmrtí v důsledku očkování 1360 Američanů. 491 žádostí bylo rovnou zamítnuto. Do začátku léta nebyla schválena ani jedna žádost. Americký profesor práva Peter Meyers označuje CICP za „černou díru“: „Je to tajný netransparentní program, v němž budou rozhodovat neznámí úředníci ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb...“. Mercola uvádí, že i v nejzávažnějším případě – smrtelný následek po očkování – je maximální odškodnění stanoveno na 370 000 dolarů. Mezitím se u mnoha obětí očkování objevují problémy, jako jsou krevní sraženiny v cévách. Léčba těchto trombóz může vyjít na více než milion dolarů.

Čtěte ZDE: Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

Soudy nejsou řešení

Jedinou nadějí pro Američany, kteří byli oklamáni a vakcinací přišli o zdraví, jsou soudy. Tam však nelze očekávat rychlý výsledek. Některé žaloby se u soudů projednávají již několik let. Podle serveru LifeSiteNews nařídily státní a federální soudy celkem třem velkým výrobcům vakcín, společnostem Pfizer, Johnson & Johnson a AstraZeneca, aby zaplatili více než 8,6 miliardy dolarů na pokutách a vyrovnáních za smírné urovnání řady obvinění z trestných činů a občanskoprávních pochybení.

Jedná se však o staré žaloby na Big Pharma, „předpandemické“ případy. Dosud nebylo soudně rozhodnuto o žádné úhradě odškodnění za následky nynějšího očkování. Taková rozhodnutí samozřejmě přijdou, ale Big Pharma očekává, že než budou rozsudky vyneseny, podaří se výrobcům na vakcínách vydělat miliardy až desítky miliard dolarů. Jen společnost Pfizer má letos na svých vakcínách proti covid-19 vydělat 26 miliard dolarů a vyjít z této riskantní smrtící hry s velkým ziskem.

V České republice sice Ministerstvo zdravotnictví tvrdí, že rozhodnutí o očkování je dobrovolné a závislé pouze na vůli očkovaného, nicméně poskytovatel vakcinace si může před očkováním vyžádat od klienta podepsat písemný informovaný souhlas, v němž ho zpravuje o možných vedlejších účincích, čímž veškeré riziko bere očkovaný sám na sebe.

Klient sice může tento písemný souhlas odmítnout podepsat. Tím však ztrácí nárok na zaslání elektronického certifikátu o absolvování aplikace očkovací látky, a přichází tak o korupční výhody, které mu z očkování plynou. Je téměř jisté, že žádných náhrad se poškození očkováním v České republice nedovolají (pozn. PP).

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky