Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Světové lékařské autority: Všeobecná vakcinace je obrovská chyba! Diletanti a negramoti: Umlčte kritiky vakcinace! Experiment, který zničí lidstvo. Řádění nepříčetné vakcinační inkvizice. Zastavte očkování dřív, než bude pozdě!

Světové lékařské autority: Všeobecná vakcinace je obrovská chyba! Diletanti a negramoti: Umlčte kritiky vakcinace! Experiment, který zničí lidstvo. Řádění nepříčetné vakcinační "inkvizice". Zastavte očkování dřív, než bude pozdě!

7. 8. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov uvádí řadu vyjádření renomovaných medicínských kapacit kritizujících očkování proti covid-19, kteří čelí útokům zkorumpovaných diletantů ženoucích lidstvo do záhuby

Psal jsem již o Vernonu Colemanovi, anglickém lékaři, který po desetiletí ve svých knihách a veřejných projevech varoval miliony lidí před riziky, která hrozí při kontaktu občanů se zdravotnickým systémem a farmaceutickými společnostmi. Pro poskytovatele zdravotní péče a výrobce léků se člověk stává prostředkem obohacení. Takový systém nepotřebuje zdravého člověka, ale nemocného. Coleman ostře kritizuje všeobecné očkování proti covid-19. 

Podobné fundované odborníky-bojovníky ale najdeme i v jiných zemích po celém světě. Letos byly seznamy odpůrců oficiální medicíny a Big Pharma doplněny o nová jména, z nichž některá jsou v lékařském světě velmi dobře známá.

Doktor Andrew Kaufman, certifikovaný soudní psychiatr ze Spojených států amerických, uvádí: „Pandemie koronaviru není skutečnou medicínskou pandemií a neexistují žádné důkazy o tom, že by šlo o pandemii. Vakcíny proti onemocnění covid-19 nejsou účinné. Kromě toho neexistuje jasná definice tohoto onemocnění a žádné důkazy, které by naznačovaly, že virus SARS-CoV-2 je jeho příčinou. Neexistuje žádná nadstandartní úmrtnost způsobená novou nemocí, a proto není nutné žádné očkování.

Šílený experiment

Doktorka Hilde De Smet z Belgie říká: „Nová vakcína proti covid-19 není bezpečná, nemluvě o tom, že žádná pandemie ve skutečnosti neexistuje. Lidé budou jen pokusnými králíky a můžeme se dočkat významných vedlejších účinků.“ 

Dr. Nils Fosse z Norska tvrdí: „Vakcína covid-19 je nebezpečná a neúčinná. Jde o novou technologii, která byla vyzkoušena pouze na několika tisících lidí. Úroveň úmrtnosti v Norsku se neliší od běžného normálu.

Dr. Elizabeth Evansová z Velké Británie, spoluzakladatelka britské organizace Medical Freedom Alliance: „Vakcíny covid-19 nejsou bezpečné ani účinné. Tato technologie je příliš neznámá, a proto nebezpečná.“ Z iniciativy Evansové by sepsán „Otevřený dopis o lékařské bezpečnosti a etice týkající se očkování dětí vakcínou proti covid-19“. Byl adresován Dr. June Raineové, výkonné ředitelce MHRA (Úřad pro regulaci léčiv a zdravotnických prostředků), a upozorňoval na škodlivé účinky očkování dětí a vyzýval k jeho okamžitému zastavení. Výzvu podepsalo více než padesát významných odborníků. 

Carrie Madej, lékařka z USA: „Neexistuje žádná celosvětová pandemie covid-19, PCR testy nebyly navrženy za tím účelem, aby odhalovaly toto onemocnění. Vakcína je čistě experimentální. Žádná pandemie tu není.“

Piotr Rubas, polský lékař pracující jako praktický lékař v Německu: „Vakcína musí projít řádným testováním. Proč bych se měl vystavovat nebezpečí očkování neznámou vakcínou proti nemoci, jejíž smrtnost není vyšší než u sezónní chřipky.“ 

Čtěte ZDE: Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

Nesvatá inkvizice

Ke každému takovému tvrzení se v tisku nebo na internetu objevily desítky negujících vyjádření, ale tak primitivních a sobě podobných, že jsem měl zpočátku podezření, že si organizátoři a příznivci očkovací kampaně za mrzký peníz kupují nepříliš vzdělané "experty", kteří píší „odsudky“ jako přes kopírák. Nyní se však přikláním k názoru, že to dělají softwaroví roboti. 

Není to už ani cenzura, ale spíše karikatura inkvizice. Kritiky očkování se snaží dehonestovat tím, že je nazývají „blázny“, „falzifikátory“, „hlupáky, co naletěli konspiračním teoriím“. Na druhé straně téměř všichni odpůrci vakcinace vyzývají k otevřené a upřímné debatě o covid-19 a očkování. Vyzývají WHO a národní zdravotnické agentury, aby při rozhodování o karanténě a očkování vycházely nejen z názorů byrokratů a jejich podjatých poradců, ale i odborné veřejnosti. WHO ani vládní agentury tyto výzvy však "kupodivu" nevnímají.

Vakcinační "inkvizice" nešetří nikoho. V březnu se do cesty světovým vakcinátorům postavila taková vědecká autorita, jakou je Geert Vanden Bossche. Pro WHO a Big Pharmu bylo Bosscheho prohlášení šokem: byli přesvědčeni, že Bossche je „jedním z nich“. Bossche je německý virolog a odborník na vakcíny s titulem doktora věd. Po práci na akademické půdě začal Bossche spolupracovat s velkými farmaceutickými společnostmi na vývoji a výrobě vakcín (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Poté přešel do týmu Global Health Discovery Programme při Nadaci Billa a Melindy Gatesových v Seattlu v USA. Pracoval také v Globální alianci pro vakcíny a imunizaci (GAVI), kde zastával funkci vedoucího programu vývoje vakcíny proti ebole. Po skončení u GAVI přešel do Německého centra pro výzkum infekcí v Kolíně nad Rýnem jako vedoucí vývoje vakcín.

Jak je nyní zřejmé, Bossche začal mít pochybnosti o správném směřování GAVI již v roce 2015. Zkoumal a zpochybňoval bezpečnost vakcíny proti ebole, která byla použita v rámci cyklické vakcinace v Guineji. Jeho kritická vědecká analýza a zpráva o údajích, kterou WHO zveřejnila v časopise Lancet v roce 2015, byla zaslána všem mezinárodním zdravotnickým institucím a regulačním orgánům zapojeným do programu očkování proti ebole. Bosscheho nezávislý vědecký názor byl tehdy záměrně přehlížen a jeho pochybnosti se nedostaly mimo úzký okruh odborníků.

Zatavte očkovací kampaň! 

A nyní tu máme senzaci! 6. března tohoto roku zveřejňuje Geert Vanden Bossche otevřený dopis o rozmachu vakcinace proti koronaviru ve světě. Dopis je nadepsán: „Všem autoritám, vědcům a odborníkům na celém světě, kterých se to může týkat: celému světu“. Podle vědce by aplikace preparátů proti COVID-19 mohla způsobit globální snížení imunity u lidí. Bossche varuje před možnými dlouhodobými účinky očkování proti koronaviru a požaduje, aby byla masová očkovací kampaň okamžitě zastavena. Bossche poznamenává, že není zásadně proti vakcínám, ale jejich masové používání jako prostředku prevence je nebezpečné. Navíc současné preparáty nelze označit za vakcíny, protože neprošly potřebnými ověřovacími cykly. Jsou to experimentální preparáty, jejichž používání podléhá přísným předpisům. Užívání těchto preparátů je navíc nebezpečné během virové pandemie. 

Cirkulující mutace viru vznikající při pandemii mohou dát vzniknout výrazně nebezpečnějším kmenům viru... Tyto mutace mohou mít také toleranci vůči složkám současných vakcín,“ říká německý virolog. 

Podle Bossche je vznik efektu ztráty virové imunity jednou z hlavních hrozeb masového očkování. A právě ti, kteří byli očkováni, budou časem představovat největší hrozbu pro své okolí: kvůli ztrátě virové imunity se stanou hlavními zdroji infekce.

Doktor Vernon Coleman byl Bosscheho otevřeným dopisem příjemně překvapen. Ukazuje se, že spolupráce s Nadací Billa a Melindy Gatesových, s řadou velkých farmaceutických společností a s GAVI neubrala německému lékaři schopnost myslet a odvážně se vyjadřovat k odborným otázkám. „Doktor Bossche upozornil, že v současnosti používané vakcíny nejsou vhodné pro boj s touto virovou nákazou,“ říká Coleman. Ve svém videu „Vakcíny proti Covid-19 jsou zbraní hromadného ničení a mohou zničit lidstvo“ Coleman cituje hlavní teze německého specialisty. 

Čtěte ZDE: Oběti očkování proti covid-19: Masově zamlčovány? mRNA vakcíny jsou 500krát smrtelnější než dosud nejnebezpečnější vakcína proti chřipce. Chcete se soudit s farmagigantem? Bez nároku na odškodnění. A co u nás?

Umlčovaná kapacita

Dalším překvapením pro organizátory kampaně plošného očkování bylo prohlášení francouzského virologa Luca Antoina Montagniera. Je těžké najít renomovanějšího odpůrce očkování – Doktor věd, člen Francouzské akademie věd a nositel Nobelovy ceny za medicínu. Již loni Luc Montagnier prohlašoval, že virus je umělého původu. „Je to práce molekulárních biologů,“ tvrdí virolog. „Není jasné, za jakým účelem... Mým úkolem je předkládat fakta, nikoho neobviňuji, nevím, kdo a proč to udělal.“ 

Skutečnou bombou byl rozhovor, který francouzský virolog poskytl 18. května americké nevládní organizaci RAIR Foundation USA. Měl bych hned upozornit, že tento rozhovor je zablokovaný. Nějakou dobu byl dostupný prostřednictvím videopřednášek Sergeje Kurgiňana o vakcínách, ale koncem června byly i tyto přednášky zablokovány.

Na internetu se však rozhořela bouřlivá diskuse o tom, jak si nositel Nobelovy ceny „nerozumí s vědou“, jaký je to „konspirační teoretik“ a jaké jsou ta Montagnierova prohlášení „fejky“. Nicméně obligátní výplody softwarových robotů jen zvyšují zájem o to, co Montagnier řekl. Přestože je „čistka“ Montagnierových výroků mnohem důkladnější než u mnoha jiných odpůrců a kritiků očkování, podařilo se mi zachytit celý rozhovor a některé pasáže jsem si doslovně poznamenal. 

Montagnier označil očkování proti koronaviru za chybu, která se zapíše do učebnic. Potvrdil slova zpravodaje nadace RAIR v USA, že podle dat WHO po zahájení očkování „křivka nových infekcí prudce stoupla, stejně jako počet úmrtí“. „Je jasné, že nové varianty [viru] vznikají selekcí prostřednictvím protilátek v důsledku očkování,“ uvedl virolog.

Před několika týdny poskytl profesor Montagnier nový jedenáctiminutový rozhovor, v němž se velmi ostře vyjádřil k myšlence všeobecného očkování. „Plošné očkování je obrovská chyba. Je to vědecký a lékařský omyl, mohu-li to tak říci. To, co se děje, je naprosto nemyslitelné, a jednou se z toho organizátoři vakcinace budou muset zodpovídat. Je to totiž právě vakcinace, co je impulsem pro vznik nových kmenů viru. Čínský virus se setká s protilátkami vytvořenými vakcínou a má dvě možnosti: buď zanikne, nebo najde způsob, jak vakcínu obejít. Nové kmeny jsou selektivní reakcí viru na očkování. Po celém světě můžete sledovat, jak se shoduje vlna očkování s vlnou úmrtí. Sleduji případy, kdy byli lidé očkováni, a přesto onemocněli. A já se chystám dokázat, že tento virus svojí schopností mutovat dokáže odolat očkování,“ řekl Montagnier. 

Videa s novým rozhovorem byla okamžitě zablokována, ale stále se objevují. Montagnier poskytl rozhovor ve francouzštině, ovšem brzy se v anglicky psaném tisku začaly objevovat „citáty“ z rozhovoru, které neměly s originálem nic společného. Pak je v souladu s kánony současné očkovací inkvizice začali vyvracet roboti jako „absurdní“. „Popírači“ nositele Nobelovy ceny navíc narážejí na Montagnierův úctyhodný věk – 88 let (prý se stařec zbláznil). 

Poslouchal jsem jeho projevy. A myslím, že žádný z jeho anonymních „popíračů“ by se neodváží jít s Montagnierem do přímého sporu – s člověkem v plném duševním zdraví, který má obrovské vědecké znalosti.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky