Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcinace proti covidu pod mikroskopem: V cévách „náhle zemřelých“ očkovaných je něco, co tam rozhodně nepatří. Šokující struktury připomínají vodiče nebo čipy. Hadí tkáň? Pustí se někdo do výzkumu?

Vakcinace proti covidu pod mikroskopem: V cévách „náhle zemřelých“ očkovaných je něco, co tam rozhodně nepatří. Šokující struktury připomínají vodiče nebo čipy. Hadí tkáň? Pustí se někdo do výzkumu?

20. 6. 2022

Tisk článku

Mike Adams přináší na svém americkém „Protiproudu“ sérii mikroskopických fotografií, které obdržel od vědce, jenž se nebál poskytnout je se svým komentářem veřejnosti, ačkoli to pro něj znamená s jistotou „stopku“, ale už je to prostě „venku“...

Že jednou z nejčastějších příčin komplikací po očkování proti covidu mRNA vakcínami (například Pfizer) jsou problémy s krevními sraženinami, je již dlouho známo. Americký Natural News (NN) nyní poprvé zveřejnil sérii fotografií z laboratorního mikroskopu. Jsou na nich bizarní sraženiny, které se nyní běžně nacházejí u dospělých, kteří „náhle zemřeli“ několik měsíců po očkování proti covidu.

Tyto sraženiny se často označují jako „krevní sraženiny“, ale vůbec se nepodobají normálním sraženinám a skládají se z mnohem více materiálu než pouhých krevních buněk. Na rozdíl od normálních sraženin, které jsou želatinové, téměř rosolovité, tyto takzvané „sraženiny“ obsahují extrémně velké, složité, opakující se strukturní prvky (všechny zobrazeny níže), které jsou jasně patrné v krvi obětí, které na tyto sraženiny zemřely.

Pacientům byly extrahovány několik hodin po smrti. Nejsou výsledkem posmrtné stáze krve. Jsou to struktury nacházející se v krevních cévách a tepnách (nejde tedy o ztuhlou krev).

Takto strašidelně vypadá lahvička těchto surových sraženin, umytých od krve a konzervovaných před barvením:

Tyto struktury vykazují šokující vlastnosti:

  • Jsou houževnaté, vláknité a pružné a vykazují materiálové vlastnosti podobné malým gumičkám.
  • Skládají se z mnoha malých vláknitých pramenů.
  • Tyto vláknité prameny (viz úplně poslední sadu fotografií níže) ukazují opakující se vzorce, jako by tělo bylo naprogramováno k vybudování další formy života uvnitř krevních cév.
  • Na sraženinách se nacházejí podivné krystalické struktury, které vykazují průhlednost a odolnost vůči normálním technikám barvení.
  • Jeden příklad struktury připomíná křemíkový bioobvod nebo strukturu podobnou mikročipu. Zatím nevíme, co to je.
  • Jedna ze sad fotografií připomíná cosi jako bioobvodový vodič. Jasně ukazuje opakující se vzory a struktury rozhraní v nanoměřítku, které jsou sestaveny ve specifické geometrii pro neznámý účel.

Kontext pro fotografie, které se chystáte vidět:

  • Tyto vzorky „krevní sraženiny“ obdržel NN od renomovaného balzamovače Richarda Hirschmana, který potvrdil, že nejde o cévy ani jiné tkáně jakéhokoli druhu. Jsou to struktury, které byly extrahovány z krevních cév během balzamovacích procedur.
  • Vzorky barvil pomocí standardních technik barvení podle gramů používaných pro mikrobiologii, aby zvýšil strukturální kontrast během mikroskopického fotografování. 
  • Zvětšení se pohybuje od 20x do 1500x a je uvedeno u každé ze sad fotografií.
  • Jejich popisy jsou pouze Hirschmanovými poznámkami. Například, když mluví o „bioobvodech“ nebo „nanodrátech“, netvrdí, že jde o struktury skutečně navržené pro účely bioobvodů. Pouze se podobají strukturám, které naznačují takový účel, ale k potvrzení těchto pozorování by byl zapotřebí další výzkum.

Sada č. 1: Krystalické nanostruktury

Tato první sada zachycuje podivné krystalické struktury, které odolávají barvícím technikám a zdá se, že vykazují jakési čisté krystalické struktury v nanoměřítku, které by se normálně nikdy neobjevily v krvi nebo krevních sraženinách.

Sada č.2: Struktury, vlákna a částice

Detailní snímky vláken, struktur a částic nalezených v krevních sraženinách „náhle zemřelých“ očkovaných.

Sada fotografií č. 3: Struktury ve tvaru krystalu

Struktury podobné krystalům jsou připojeny ke struktuře podobné krevní sraženině. 

Sada č. 4: Vláknitý materiál nejsou ztuhlé krvinky. Co je to tedy?

V žádném případě nejde o „normální“ krevní sraženiny. Ty mají strukturu a jsou vláknité. Tyto zjevně vytváří samo tělo pomocí instrukcí pro syntézu bílkovin k vytvoření struktury, která téměř připomíná svalovou tkáň. Přesto se buduje uvnitř krevních cév.

Sada fotografií č. 5: Struktura „čipu“ podobná silikonu

Tato série ukazuje něco, co připomíná struktury mikročipů na bázi křemíku, i když samozřejmě nelze s jistotou tvrdit, že skutečně jde  o obvod jakéhokoli druhu. Nicméně se nápadně podobá tomu, jak vypadá mikroobvod při podobných zvětšeních.

Sada fotografií č. 6: Bílé částice podobné křídě

Balzamovač tvrdí, že krev z těl během balzamování často vykazuje „křídovité“ bílé částice, které jsou v určitých případech viditelné i pouhým okem. A skutečně: fotografie zachytily některé z těchto křídových bílých částic, které odolávají barvení.

Sada č. 7: „Nanodrátové“ struktury a opakující se záhadné struktury

To, co se na první pohled jeví jako drát (v mikroměřítku), při přiblížení ukáže řadu opakujících se struktur podél horní části, které se zdají být nanorozměrnými spoji drátového rozhraní. Celý „drát“ je vyroben z opakujících se segmentů a jeho vnější vrstva je pokryta opakujícími se „šupinovitými“ vzory, které připomínají spíše kůži plazů než cokoli lidského.

Pro pořádek zopakujme: Nevíme, jaké jsou tyto struktury, je však jasné, že nepatří nikam do oběhového systému.

Konečně, toto vlákno není jen lidský vlas. Je pevně přichyceno ke krevní sraženině a nešlo od ní snadno odtrhnout. Nejde o problém kontaminace vzorku, je to struktura vycházející ze samotné sraženiny. Vše, co zde vidíte, bylo extrahováno z krevních cév lidské bytosti.

Co to všechno je?

Zatím nevíme, co všechny tyto struktury jsou. Víme však, co nejsou: Nejsou to sražené krvinky. Pokud by byly, pak při 1500násobném zvětšení zobrazeném na poslední fotografii bychom byli schopni je identifikovat. Prostě řečeno: Nejsou to krvinky, jsou to proteinové struktury.

Proteinové struktury, které takto cirkulují v krvi a časem se vytvářejí, jsou zjevně vytvářeny buňkami hostitelova těla. Ribozomy v buňkách dávají tělu pokyn, jaké proteiny má vytvořit. Tyto ribozomy jsou pozměněny injekcemi genové terapie mRNA, které buňkám předepisují nové instrukce, což způsobuje, že vyrábějí něco jiného.

Fotografované struktury jsou podle Richarda Hirschmana výsledkem instrukcí pro syntézu proteinů mRNA, které byly vpraveny do lidí „vakcínami“. Vědec na závěr konstatuje, že uvítá příspěvky jiných odborníků, kteří mohou mít jiné teorie nebo vysvětlení, odkud to vše pochází – a je připraven předložit jim veškerou dokumentaci a získané materiály. Pak dodává:

„K potvrzení funkce a složení těchto struktur je zapotřebí další výzkum, ale kvůli extrémní cenzuře a „vědeckému autoritářství“, které nyní ve světě existuje, se žádná laboratoř ani univerzita neodváží zkoumat tyto sraženiny a poctivě nahlásit výsledky. Pokud tak učiní, riskuje ztrátu finančních prostředků NIH a federálních grantů – prostě proto, že titíž lidé, kteří konstruují vakcíny, také kontrolují většinu financování vědy v Americe.

Opakuji: Toto nejsou krevní sraženiny, ale dosud neznámé struktury v krvi. Jsou to „strukturální sraženiny“ nebo „vláknité sraženiny“, které jsou extrémně velké a vytváří si je samo tělo.

Mám vážné obavy z toho, že mnozí očkovaní, kterým byly touto cestou injektovány „instrukce“ mRNA, mohou právě v tuto chvíli vytvářet tyto vláknité struktury ve svém těle. A je pak jen otázkou času, kdy mu zablokují hlavní tepny, způsobí infarkt, mrtvici nebo jiné akutní příčiny „Syndromu náhlého úmrtí dospělých“ (SADS).

Jsem přesvědčen, že tyto struktury mohou poměrně dobře objasnit, proč dnes tolik zdánlivě zdravých dospělých náhle umírá.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky