Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Globální koronaběsy: Přehlížená humanitární katastrofa. Vakcíny lidem ničí imunitu. Prudký nárůst celé řady onemocnění. Očkovaní lidé umírají. Spojitost s vakcinací je popírána. SARS-CoV-2 je uměle vykonstruovaný fantom

Globální koronaběsy: Přehlížená humanitární katastrofa. Vakcíny lidem ničí imunitu. Prudký nárůst celé řady onemocnění. Očkovaní lidé umírají. Spojitost s vakcinací je popírána. SARS-CoV-2 je uměle vykonstruovaný fantom

23. 6. 2022

Tisk článku

Světlana Zamlělová se pozastavuje nad neutuchajícím covidovým běsněním v situaci, kdy účinnost vakcinace je prokazatelně záporná a vedlejší účinky vakcinace ničí populaci - což je pro nás důležité, neboť vakcinační mafie už sděluje, že od srpna začne opět covidismus oživovat a obnovovat i u nás

Po zahájení války na Ukrajině přestal covid představovat existenční hrozbu pro lidi a stát. Ve stejné době se začali zotavovat i lidé v jiných zemích. Na některých místech byly roušky a testy dokonce zrušeny. Mimochodem, v místech, kde nebyla zavedena žádná omezující opatření, onemocnělo nebo zemřelo méně lidí. 

Florida a Texas jsou toho nejlepším příkladem. Florida byla první, kdo odmítl bojovat s covidem. Výsledkem byla nejnižší nemocnost a úmrtnost v USA. Další na řadě byl Texas. Jakmile guvernér v březnu 2021 zrušil povinné nošení roušek, byl okamžitě obviněn z nezodpovědnosti a čelil předpovědím o nárůstu onemocnění. Nic takového se však nestalo. 

Covidové běsnění pokračuje

Nicméně hysteričtí stoupenci kovidoběsů nikam nezmizeli. Ani zveřejnění údajů o negativních účincích očkování je nepřimělo k tomu, aby se vzdali nucené vakcinace. Na internetu byl nedávno zveřejněn dokument Evropské komise o podzimní strategii očkování. Vzhledem k tomu, že v EU je očkováno přibližně 85 % dospělých, trvá předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová na pokračování očkování a přeočkování.

V květnu se nedávno zřízený výbor Evropského parlamentu pro pandemii Covid-19 sešel s komisařkou EU pro zdravotnictví Stellou Kyriakidesovou. Úkoly výboru jsou stále stejné: bojovat proti covidu, přesněji řečeno proti neočkovaným proti covidu. Podle Kyriakidesové je v EU přibližně 100 milionů neočkovaných lidí, jež je třeba všemi prostředky přesvědčit, aby se nechali očkovat. EU proto začne bojovat proti dezinformacím (ve skutečnosti proti pravdě) o vakcínách. Výbor se také musí připravit na novou pandemii, která se očekává v zimě.

Evropa prozatím plánuje do podzimu zvýšit tlak na neočkované a zároveň začít s očkováním dětí.

Mezitím přibývá informací o následcích očkování. Jedním ze zdrojů těchto informací je americký web The Gateway Pundit. Wikipedie ho označuje za krajně pravicovou blogovací platformu známou „svými konspiračními teoriemi o Demokratech, překrucováním faktů a informačními výlevy“. Konspirační teorie a překrucování faktů? Kde jsme o tom už slyšeli? Ministerstvo zahraničí USA použilo stejný jazyk například při popisu ruské webové stránky „Fond strategické kultury“. A pokud dodáme, že „útočit na Demokraty“ znamená útočit na prezidenta Bidena, který propaguje očkování celé Země, pak lze The Gateway Pundit považovat za zřídlo pravdy. 

Opičí neštovice: Covid už tolik nesype? Zase bude. Tešme se na nové PCR testy. Také vakcíny přijdou co nevidět! Že to LGBTQ+? Mlčte, nenávistníci! Kolik much jednou ranou? Už dlouho nebyl lockdown. Nové výzvy čekají. Bude hůř

Smrtící účinky vakcín

Server The Gateway Pundit s odvoláním na deník The Epoch Times uvedl, že výzkum v Turecku a Francii spojil nevyléčitelné degenerativní onemocnění mozku zvané Kreutzfeldtova-Jakobova choroba s očkováním proti covidu. Kreutzfeldtova-Jakobova choroba je vzácná, nevyléčitelná a smrtelná. U očkovaných lidí probíhá onemocnění netypicky rychle, takže francouzští vědci nyní uvedli, že experimentální mRNA vakcíny přispěly ke vzniku nového agresivnějšího typu Kreutzfeldtovy-Jakobovy choroby. Onemocnění se obvykle rozvine do deseti let. Očkovaní lidé umírají na stejnou nemoc do pěti měsíců.

Systém VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) zveřejnil 3. června tohoto roku nové údaje o účincích očkování. Přitom nezapomínejme, že podle zprávy Agentury pro výzkum a kvalitu zdravotní péče (Agency for Healthcare Research and Quality) z roku 2010 zaznamenává systém VAERS méně než 1 % negativních vedlejších účinků očkování. V každém případě VAERS na začátku června vedl za období od 14. prosince 2020 do 27. května 2022 v evidenci 1 287 595 hlášení nežádoucích účinků po očkování vakcínou proti Covid-19 ve všech věkových skupinách. Z toho 28 532 osob zemřelo a 235 041 osob bylo vážně zdravotně poškozeno. Z 13 150 úmrtí v USA zaznamenaných k 27. květnu se 16 % vyskytlo do 24 hodin po očkování a 20 % do 48 hodin po očkování. Kromě toho VAERS potvrzuje 14 777 infarktů, 41 696 případů myokarditidy, 41 666 případů závažné alergické reakce a 13 997 případů pásového oparu.

Mimochodem, generální tajemník NATO Jens Stoltenberg se měl 9. června v Berlíně setkat s německým kancléřem Olafem Scholzem. Schůzka se však nekonala, protože Stoltenberg musel zůstat doma kvůli pásovému oparu. Mezitím vešlo ve známost, že Stoltenberg, kterému byla injekce aplikována třikrát (!), se letos v květnu nakazil covidem. Další nešťastník, Anthony Fauci, hlavní infekcionista USA, který se podle svých slov nechal očkovat již čtyřikrát, se také nakazil covidem. Byl to právě Fauci, kdo ještě nedávno ujišťoval, že vakcíny jsou velmi, velmi účinné a chrání proti různým kmenům. O osmi injekcích do těla V.V. Žirinovského, který vyzýval k pokutování nebo dokonce zatýkání neočkovaných, bylo už řečeno vše (samozřejmě v Rusku – pozn. PP). Zemřel 6. dubna tohoto roku.

Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Nekonečné mlžení

Dokonce i domácí vakcinátoři Sputnikem porušili svůj slib mlčení a promluvili o vedlejších účincích vakcíny. Na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF) uvedla Alla Samojlova, hlava ruského ministerstva zdravotnictví, že 0,08 % osob očkovaných ruskými vakcínami proti koronaviru zaznamenalo nežádoucí účinky, které nebyly uvedeny v návodu k použití léku. „Shromáždili jsme prakticky všechny nežádoucí účinky každého případu použití vakcíny a můžeme říci – toto je minimální počet [takových případů]. Méně než 0,08 % všech očkovaných osob hlásilo nežádoucí účinky, které dosud nebyly uvedeny v návodu k použití,“ uvedla.

V tomto zmateném vyjádření je třeba objasnil několik věcí. Za prvé: na konci roku 2021 nebo na začátku roku 2022 nás úřady ujistily, že v naší zemi se nevedou žádné statistiky o vedlejších účincích vakcín. Měli jsme tedy upustit od povinného očkování, jakmile se objevily statistiky? Za druhé, proč bychom měli věřit slovům občanky Samojlové? Za třetí, kde jsou zveřejněny materiály o nežádoucích účincích, které shromáždila? Jediné, co vidíme: 1250 osob bylo očkováno, 1250 osob bylo sledováno, u jedné z nich se vyskytla nežádoucí reakce. Za čtvrté: 0,08 % jsou reakce, které nejsou uvedeny v návodu. A co bylo uvedeno v návodu? Cituji: „Prozatímní metodické pokyny. Postupy očkování dospělé populace proti covid-19: K vakcínám se vztahují nežádoucí účinky po očkování u všech těch, kdo vyžadovaly hospitalizaci nebo skončily letálně, a také následující komplikace: absces, flegmóna v místě vpichu. Anafylaktický šok/anafylaktická reakce. Kolaps/kolapsová reakce. Generalizovaná vyrážka, erythema multiforme, Quinckeho edém, Lyellův syndrom, jiné formy závažných alergických reakcí. Encefalická reakce (encefalopatie). Guillainův-Barrého syndrom. Záchvaty/konvulzivní syndrom. Akutní myokarditida, akutní nefritida, trombocytopenická purpura, agranulocytóza, hypoplastická anémie, systémové onemocnění pojivové tkáně, chronická artritida. Náhlá úmrtí, jiná úmrtí s dočasnou souvislostí s očkováním...“.

Jaké jsou tedy ony ohlášené reakce?

A konečně za páté: každý den se v masmédiích objevují zprávy o případech onemocnění covidem. Například 16. června 2022 bylo nahlášeno 3 326 případů. To je přibližně 0,002 % celkové populace. Ale pokud je pro Allu Samojlovovou 0,08 % „minimální číslo“, co potom 0,002 %, což je ještě méně? Má vůbec smysl o tom mluvit?

Proč se lidé denně musejí dozvídat o mizivém počtu onemocnění s nízkou mortalitou?

Čtěte ZDE: Vakcinace proti covidu pod mikroskopem: V cévách „náhle zemřelých“ očkovaných je něco, co tam rozhodně nepatří. Šokující struktury připomínají vodiče nebo čipy. Hadí tkáň? Pustí se někdo do výzkumu?

Humanitární katastrofa

Proslýchá se, že to nejlepší nás teprve čeká. Za prvé, přichází masové očkování dětí. Přestože byla zaznamenána úmrtí i mezi očkovanými dětmi. Za druhé, situace by se na podzim mohla skutečně zhoršit. Ale ne kvůli další vlně pochybného čehosi. Jelikož se na podzim pravidelně objevuje chřipka a další podobné viry, může dojít k většímu počtu úmrtí u očkovaných dětí, protože jejich imunitní systém bude silně oslaben.

Kromě toho se stále častěji objevují zprávy o nárůstu případů rakoviny u očkovaných osob. Německý profesor Suharit Bhakdi, lékař-mikrobiolog a epidemiolog infekčních chorob, který do roku 2012 vedl Ústav lékařské mikrobiologie a hygieny na univerzitě v Mohuči, se od počátku „pandemie“ staví proti restriktivním opatřením i očkování. Opakovaně varoval, že aplikované vakcíny mohou vyvolat mnohem nebezpečnější nemoci – rakovinu, tuberkulózu.

Patolog Dr. Ryan Cole tvrdí, že „toto řešení byl omyl. Nasadili jsme ho na lidstvo jako experiment. Řekli nám, že je schválené, bezpečné a účinné, ale lhali nám. Problém je, že tu máme platformu pro jadernou bombou. Je to lipidová nanočástice a modifikovaná mRNA, kterou nelze vypnout. Je to jaderná bomba a my neznáme její dlouhodobou nebezpečnost a účinky.“ Cole potvrzuje dramatický nárůst nebezpečných onemocnění, jako je agresivní rakovina, srdeční choroby, mrtvice a autoimunitní choroby. O příčinách říká: „Poškozuje to imunitní systém. Proč nyní tolik lidí trpí jinými nemocemi? Jejich imunitní systém byl potlačen...“

Dr. Pierre Kory, specialista na intenzivní terapii a plicní choroby, říká, že na jeho klinice došlo k prudkému nárůstu počtu lidí, kteří vyhledali ošetření kvůli nemocem a traumatům způsobeným očkováním. Úmrtí a traumata v důsledku očkování označuje Kory za „přehlíženou humanitární katastrofu“.

Fantom COVID-19

Závěrem bude vhodné odkázat na článek „Role exosomů ve falešných pozitivních PCR testech na covid-19: nespecifičnost SARS-CoV-2 detekce in vivo vysvětluje uměle vyvolané postpandemické špičky“ (Role of exosomes in false positive PCR tests for covid-19: non-specificity of SARS-CoV-2-RNA detection in vivo explains artificial post-pandemic peaks) autorů Igora Chmelinského, Petera Stallinga a Leslieho V. Woodcocka, který vyšel již v listopadu 2021. Autoři článku vyvracejí existenci viru způsobujícího covid. Článek tvrdí, že SARS-CoV-2 nejenže nebyl izolován, ale byl i špatně klasifikován. Nejprve byly odebrány vzorky od pacientů s běžnými akutními respiračními infekcemi a z nich byly pomocí počítačového programu vymodelovány exosomy (buněčné produkty vlastního imunitního systému lidského organismu – pozn. PP). Výsledný obraz byl vydáván za nový virus. A následně „všechny testy (a vakcíny) byly zhotoveny s využitím genetických informací zveřejněných objeviteli SARS-CoV-2 v příslušných databázích“.

Ale navzdory všem tvrzením, statistikám, datům, a dokonce i určitému zmírnění, očkovací mánie ve světě pokračuje. A na podzim podle všeho musíme očekávat další eskalaci s pokusy prosadit přeočkování proti covidu, očkování proti opičím neštovicím a globalisty vymodlené pasy s údaji o vakcinaci.

Je snad válka jediný způsob, jak toto šílenství zastavit?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky