Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Očkovací teror sklízí plody: Pfizerův kartel a vražedná Moderna. Vakcíny kosí sportovce, vojáky a zdravotníky. Dokonalý zločin: Zdecimujeme vás - a pak vás budeme draze léčit. Vakcína na opravu srdce? Škůdci lidského pokolení

Očkovací teror sklízí plody: Pfizerův kartel a vražedná Moderna. Vakcíny kosí sportovce, vojáky a zdravotníky. Dokonalý zločin: Zdecimujeme vás - a pak vás budeme draze léčit. Vakcína na opravu srdce? Škůdci lidského pokolení

5. 8. 2023

Tisk článku

Karel Bek přináší šokující informace ze světa farmabyznysu, jež zanikají v současné válečnické mediální hysterii, která tu minulou (covidovou) plynule nahradila, a zakrývá její důsledky

Včerejší i dnešní propagátoři covidistické vakcinace se snaží utajit novou vědeckou studii. Ukazuje totiž, že cévní a srdeční poškození způsobené injekcemi mRNA společnosti Moderna a zejména jejími posilujícími dávkami jsou řádově nebezpečnější, než jsme se původně domnívali. 

Podle studie je nebezpečí poškození srdce způsobené "posilující" dávkou Moderna 3000krát vyšší, než se tvrdilo. Výzkumníci zjistili, že v průměru nejméně jeden z 25 očkovaných zdravotníků ve švýcarských nemocnicích, vykazuje známky poškození srdce způsobené vakcínou.

Studie dále odhaluje, že posilovací injekce Moderny jsou v průměru škodlivější pro ženy než pro muže (světe, div se, najednou tu zase máme jen dvě pohlaví!).

Moderna údajně přichází s řešením: na poškození srdce způsobené jejími covidovými injekcemi má další „vakcínu“, o které tato farmaceutická společnost tvrdí, že může „opravit srdeční sval“ poté, co byl poškozen vpichy její mRNA!

Nová studie byla zveřejněna přesně v době, kdy jeden fotbalový reportér zkolaboval během živého přenosu:


Výše uvedený reportér je propagátor očkování – přesněji řečeno byl...

Cynická drzost vakcinátorů

Při dalším děsivém incidentu v restauraci se zpěvačka Tori Kelly zhroutila - také kvůli krevním sraženinám, které souvisejí s očkováním proti covidu. Kelly vystupovala v Los Angeles a kvůli krevním sraženinám musela být převezena do nemocnice, kde zdravotníci vítězky Grammy identifikovali sraženiny nejen kolem plic, ale také v jejích nohách.

Následně došlo k děsivému incidentu Bronnyho Jamese, 18letého syna hvězdy NBA LeBrona Jamese, který dostal infarkt při cvičení na University of Southern California.

Mimochodem, James nebyl jediným hráčem basketbalového týmu USC, který nedávno prodělal infarkt. Je najednou zcela běžné, že vysokoškolští sportovci náhle spadnou na podlahu, protože jejich školy vyžadují očkování covidu jako podmínku navštěvování třídy a sportování.

Propagátoři očkování se již pokoušejí o novou studii a tvrdí, že poškození srdce způsobené injekcemi od Moderny je, jak tvrdí, ve většině případů „mírné“ a „přechodné“.

"Jakéhokoli poškození srdce je extrémně nebezpečné, ať už je to drobné a dočasné nebo ne," namítají jiní a dokazují tragikomičnost, respektive cynickou drzost takových zlehčujících tvrzení.

ROZHOVOR PROTIPROUD TV
Sebeobrana nepodvolených: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu. Hrozí nám přijetí eura a krádež měny. Zlatá svoboda: Nejen peníze si ochraňme sami. Ani Velký bratr nám do spoření neuvidí. Pojďme do toho spolu

Zločinný Pfizer 

Pfizer, vůdce velkého farmaceutického kartelu a tvůrce nejsmrtelnější „vakcíny“, jakou kdy lidé znali, právě dokončil nákup společnosti Arena Pharmaceuticals za 6,7 miliardy dolarů, čímž získal dominantní kontrolu nad kardiovaskulárními „léčbami“ poškození zdraví způsobených vakcínami proti covidu, které sami vyrábějí. 

Arena Pharma vyrábí léčivé produkty, které mají léčit imunozánětlivá onemocnění způsobená  vakcínou. Takže Pfizer nejprve způsobí škody na zdraví svými produkty a poté prodává léky, aby tyto škody „léčil“. Klasické schéma farmaceutického průmyslového komplexu - a vlastně celého západního zdravotnictví. 

Ředitel obchodních inovací Pfizeru o fúzi řekl: „Tato transakce představuje nejlepší možný krok pro pacienty i akcionáře.“ 

Jistě, protože fúze de facto znamená, že investoři zafinancují tvorbu krevních sraženin, které Pfizer tvoří pomocí svých vakcín - a nyní mohou vydělávat na léčbě těchto kombinovaných zdravotních problémů vytvořených v cévních systémech milionů Američanů a stamiliónů dalších "vyrobených pacientů" po celém světě.

SLEDUJTE: Další rozhovor s doktorkou Soňou Pekovou z cyklu Alfa a omega uvede Protiproud TV v sobotu 5. 8. 2023 od 18:00 na svém youtubovém kanále a jako obvykle k němu vyjde i samostatný článek zde na Protiproudu.

Skvělý byznys 

Například lék zvaný Etrasimod, který léčí zánětlivé stavy, je středem zájmu v rámci akvizice, neboť syndrom spike proteinu způsobuje chronický zánět. Pak je tu Temanogrel, lék používaný k léčbě mikrovaskulární obstrukce. To je hlavní problém způsobený injekcemi sraženiny od společnosti Pfizer - tedy všechny případy myokarditidy, které vypukly po celém světě po zavedení mRNA vakcín. Skvělý obchodní model.

V nedávno zveřejněných dokumentech National Institutes of Health pod americkou Národní medicínskou knihovnou a Národním centrem pro biotechnologické informace jsou nežádoucí příhody zdokumentované klinickými studiemi, které následují po podání mRNA vakcín proti covid-19 ... "kardiovaskulární komplikace, trombóza a trombocytopenie."

Objevila se záplava zpráv odhalujících kardiovaskulární komplikace vzniklé po první nebo druhé dávce injekcí mRNA. Je to seznam dosud nevídaný: perikarditidy/myoperikarditidy, myokarditidy, hypotenze, hypertenze, arytmie, kardiogenního šoku, mrtvice, infarktu myokardu, intrakraniálního krvácení, trombózy (hluboká žilní trombóza, cerebrální žilní trombóza, arteriální nebo žilní trombotické příhody, trombóza portální žíly, koronární trombóza, mikrovaskulární trombóza tenkého střeva) a plicní embolie.

Čtěte ZDE: Vědecký verdikt: Očkování proti covidu bylo a je devastující. Infarkty, mrtvice, rakovina. Zasažená plodnost žen i mužů. Změněná krev. Nálezy v mateřském mléku. Děti a mládež. Řízená genocida? Vlády v tom jely: Zločin od první chvíle

Arteriální trombóza je tvorba krevních sraženin uvnitř tepny, která omezuje nebo blokuje průtok krve a může vyústit v akutní koronární syndrom nebo mrtvici - to, co vidíme u mnoha sportovců, příslušníků armády, ale i celebrit, které postihnou sraženiny a náhle zemřou. O běžné lidi se média samozřejmě nezajímají, u celebrit to však utajit nelze. 

Chris Cabell, viceprezident Arena Pharmaceuticals, uvedl: „S přibližně 10 miliony návštěv nemocnic pacientů s DHF v USA do roku 2025 a několika perspektivními možnostmi léčby věříme, že lék má významný potenciál.“ Tedy předpovídá nejméně 10 miliónů pacientů, kteří budou trpět těmito kardiovaskulárními problémy.

Temanogrel obdržel od příslušných úřadů rychlý souhlas již v roce 2020, což znamená, že v podstatě vynechal klinické studie a šel rovnou na trh. 

Co nám to jen připomíná? 

zdroj 1, zdroj 2.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky