Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další covidová lež vyplouvá na hladinu: Odmítli jste nechat se očkovat? Zkoušejí to na nás jinou cestou. SV40 způsobuje rakovinu. Geneticky očkovaná zvířata se neuvádějí. Záměrná díra v zákonech? Zločinci z WHO to už klidně přiznají

Další covidová lež vyplouvá na hladinu: Odmítli jste nechat se očkovat? Zkoušejí to na nás jinou cestou. SV40 způsobuje rakovinu. Geneticky očkovaná zvířata se neuvádějí. Záměrná díra v zákonech? Zločinci z WHO to už klidně přiznají

5. 12. 2023

Tisk článku

Ethan Huff přináší důkazy o tom, že povaha vakcín proti covidu je zásadně jiná, než jak byly stamilióny obětí dezinformovány, a varuje, že se tyto látky pokoušejí "nacpat" do neočkovaných dalšími cestami, například i prostřednictvím masa z geneticky vakcinovaných hospodářských zvířat

Takzvaná pandemie koronaviru (Covid-19) vnesla do slovníku veřejnosti nové pojmy - ten hlavní mRNA. Bylo nám řečeno, že injekce Covid od společností Pfizer-BioNTech a Moderna jsou vyrobeny z mRNA, ačkoli mezitím vyšlo najevo, že injekce mRNA ve skutečnosti neobsahují mRNA, ale spíše laboratorně vyrobené částice RNA a/nebo DNA, které jsou silnější než mRNA a přežijí proces trávení.

Tyto RNA a DNA injekce, jak jim přesněji říkejme, se v současnosti podávají lidem i zvířatům. A zbytky RNA a DNA, které se nakonec dostanou do potravin, jsou možná vážnější hrozbou pro naše zdraví než cokoli jiného, co je v současnosti v oběhu.

Doznání

Sama Světová zdravotnická organizace (WHO) vytvořila na svých webových stránkách informační stránku "DNA vakcíny", která podrobněji vysvětluje, jak fungují. Jedna z pozoruhodných pasáží říká:

"Oblast DNA vakcinace se rychle rozvíjí. Vakcíny, které jsou v současné době vyvíjeny, nepoužívají pouze DNA, ale zahrnují také pomocné látky, které napomáhají DNA vstoupit do buněk, cílí ji na specifické buňky nebo které mohou působit jako adjuvans při stimulaci nebo usměrňování imunitní odpovědi."

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 6. 12. 2023 od 18:00 uvede rozhovor s prof. Ing. Petrem Drulákem, Ph.D. nejen o nejžhavějších tématech stále dramatičtější situace ve světě, ale také o tom, co se děje u nás a hlavně - jak tomu čelit 

To je děsivé doznání, protože ukazuje, že DNA vakcíny, jak je definují oficiální zdroje, jsou ve skutečnosti trojským koněm, který dodává cizí laboratorně vyrobenou DNA do lidských buněčných jader - a to možná natrvalo.

Odborný článek, který o tom všem pojednává, vysvětluje, že existuje několik druhů bakterií, které jsou schopny přenášet vakcinační plazmidy do hostitelských buněk savců. Tyto bakteriální druhy jsou v podstatě buněčné továrny schopné produkovat obrovské množství DNA plazmidů. 

Dále upozorňuje na objev, který učinil Walter Shaffner již v roce 1980 a který poprvé ukázal výskyt přenosu genů z bakterií do savčích buněk, "když byly tandemové kopie genomu viru přeneseny do společně kultivovaných savčích buněk".

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Vrtají se nám v kódu života

Srozumitelně řečeno, DNA vakcíny jsou navrženy tak, aby farmaceutickým společnostem umožnily dodat do těla jakoukoli chemickou nálož, kterou si usmyslí s použitím virů a dalších zajišťovacích (adjuvantních) složek. A co hůř, tato nálož se může sama replikovat a navždy ovládnout genom člověka.

Jedním z důvodů, proč společnosti Pfizer-BioNTech a Moderna lžou o tom, že jejich "mRNA" vakcíny jsou založeny na RNA, a nikoli na DNA, je skutečnost, že DNA vakcíny představují pro organismus mnohem větší hrozbu.

"Jestliže vakcíny a léčba na bázi RNA jsou děsivé, genové terapie na bázi DNA jsou absolutní noční můrou," vysvětluje právník Thomas Renz na svém Substacku. "Existují miliardy řádků kódu, které tvoří lidský genom, a bez chyb nedokážeme napsat ani několik milionů v operačním systému nebo telefonu, tak proč bych měl chtít, aby se někdo vrtal v kódu, díky kterému žiji?"

Očkují rakovinou?

Tento rychle se rozvíjející obor genové terapie - nejde jen o obyčejné vakcíny - zahrnuje dvě hlavní složky: genetický kód pro přepsání buněk a nosič neboli adjuvans, který se používá k doručení nového kódu do buněk. Jedním z těchto adjuvantů, který se používá v očkování Covid, je velmi nebezpečný SV40, který způsobuje rakovinu.

"Při výrobě samotných injekcí se v podstatě destiluje z částic DNA až na 'mRNA', která je v injekcích," píše Renz. "Zdá se, že DNA použitá k vytvoření těchto částic mRNA je právě SV40. Říkám to proto, že v injekčních lahvičkách stále nacházíme SV40 prostě proto, že se pro tuto práci přirozeně hodí."

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Pokud společnosti Big Pharma tak snadno lhaly o tom, že tyto injekce jsou mRNA, zatímco ve skutečnosti se jedná o modRNA, není divokou spekulací předpokládat, že farmaceutický průmysl také záměrně umožnil, aby se modifikovaná DNA SV40 vyskytovala i uvnitř injekčních lahviček COVID - přestože, jako taková nebyla označena a schválena.

Vakcinace přes jídlo

Co se týče dodávek potravin, existuje řada DNA vakcín pro zvířata, které se již aplikují kravám, kuřatům, prasatům a dalším zvířatům, jež potom jíme, aniž tušíme, že jsme právě "očkováni". Na základě toho, co nyní víme o negativních účincích těchto DNA vakcín, jakmile se dostanou do jejich savčích hostitelů, lidé v mase očkovaných zvířat ve skutečnosti konzumují modRNA, včetně fragmentů DNA a RNA.

Ani výběr daleko dražšího certifikovaného takzvaně ekologického masa nemusí ochránit vás a vaši rodinu. Například v americkém zákoně o ekologických potravinách existuje mezera, která umožňuje, aby hospodářská zvířata, kterým byly podány geneticky modifikované (GMO) "vakcíny", byla stále označována jako "ekologická".

"Ve světle skutečnosti, že lidé z velkých farmaceutických firem tak usilovně pracovali na vytvoření přenosných vakcín, které mohou "naočkovat" nic netušícím spotřebitelům i prostřednictvím potravin, si musíme položit otázku, zda za tím nejsou úplně jiné skryté motivy," říká opatrně Renz.

Odpověď je pro každého rozumného člověka jasná.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky