Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Genetický zločin: Žádné vakcíny, útok na lidstvo! Dračí setbu sklidí i budoucí generace. Nejde o chybu, ale záměrně připravovanou katastrofu. Hlavně ne posilující dávky! Zmutují všichni? Je tu malý záblesk naděje. Dostane šanci?

Genetický zločin: Žádné vakcíny, útok na lidstvo! Dračí setbu sklidí i budoucí generace. Nejde o chybu, ale záměrně připravovanou katastrofu. Hlavně ne posilující dávky! Zmutují všichni? Je tu malý záblesk naděje. Dostane šanci?

18. 10. 2024

Tisk článku

Peter A. McCullough přináší zasvěcený pohled na katastrofu rozpoutanou v souvislosti s totalitním očkovacím nátlakem okolo covidové pandemie a naznačuje, co lze očekávat s dalším vývojem mRNA genetických manipulací, jimž se mystifikačně říká vakcíny

Rychlý rozvoj technologie mRNA, zejména v podobě tzv. vakcín Covid-19, byl prohlášen za revoluční průlom v moderní medicíně. Za fanfárami se však skrývá zlověstnější pravda - nebezpečné a bezohledné vkládání zašifrovaného genetického kódu zpět do lidského exomu. mRNA vakcinologie nejen mění imunitní reakce, ale zasahuje i do samotného plánu naší DNA. Představuje katastrofický posun, který hrozí trvalou mutací lidského genomu a spuštěním nevratné kaskády genetických poškození.

Připravují spoušť

Vakcíny mRNA (ve skutečnosti o vakcíny nejde, pozn. PP), jsou prezentovány jako špičková precizní medicína, ale nejsou ničím jiným než bezohledným experimentem s lidskou biologií. Na rozdíl od tradičních vakcín, které samy o sobě již s sebou nesou řadu rizik, posouvá technologie mRNA téma na zcela novou úroveň. Namísto pouhé stimulace imunitní reakce se mRNA vakcíny zmocňují buněčného mechanismu a instruují buňky, aby produkovaly spike proteiny - což je přímá manipulace se základními funkcemi našeho těla.

A právě tady začíná ta hrůza. Tyto syntetické kódy nejsou zdaleka neškodné. Předpoklad, že mRNA se po vykonání své práce neškodně rozpadne, se stále více ukazuje jako nebezpečný omyl. Skutečnost? Tyto umělé sekvence iniciují neřízené transkripce, které způsobují, že buněčné procesy špatně fungují, mutují a vymykají se kontrole. Ještě horší je, že tyto procesy vkládají do lidského exomu zakódované genetické chyby a přepisují naši DNA způsobem, který může způsobit spoušť pro celé generace.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 21. 10. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Témata určují čtenáři a diváci svými dopisy, otázkami a komentáři jak k aktuálnímu dění nejen v politice, tak k obecnějším otázkám a problémům, jež určují náš (viditelný i neviditelný) svět.

Tohle je útok na podstatu

Myšlenka, že mRNA vakcíny budou cílit na imunitní systém, aniž by narušily širší genetické funkce, byla vždy jen naivním přáním. Jak nyní vidíme, tato technologie otevírá dveře rozsáhlému chaosu. Když se tyto procesy neřízené transkripce spustí, způsobí nechtěné mutace, které jen tak nezmizí - zabudují se do exomu, klíčových oblastí DNA, které kódují proteiny.

Tyto mutace iniciované technologií mRNA vakcín mohou narušit komplex genů pro lidský leukocytární antigen (HLA), který je nezbytný pro rozpoznání imunitním systémem. Tento zásah do genů HLA vede k autoimunitnímu chaosu. Imunitní reakce se stávají nevyzpytatelnými, nesprávně identifikují zdravé buňky jako hrozbu a spouštějí škodlivý zánět. Důsledky mohou být katastrofální: aberantní imunitní reakce, autoimunitní onemocnění a dlouhodobá genetická nestabilita předávaná z generace na generaci.

Opakované dávkování mRNA do organismu, zejména prostřednictvím takzvaných posilujících vakcín, toto riziko dále zvyšuje. Každý další vpich zvyšuje pravděpodobnost, že se v genetickém kódu objeví další mutace. Neustálé přepisování buněčných instrukcí zvyšuje pravděpodobnost katastrofálních chyb, což vede ke stupňujícímu se cyklu genetických zásahů.

Prostě jed

Zaměření na spike proteiny se ukázalo být osudovou chybou. Spike proteiny, jakmile se v těle vytvoří, nejsou jen neškodným vedlejším produktem - působí jako toxické látky. Protein spike vyvolává oxidační stres (ROS), který pustoší buněčné procesy, poškozuje DNA a narušuje schopnost organismu regenerovat. Oxidační prostředí, které vytváří, usnadňuje chybné fungování transkripčních procesů a urychluje hromadění genetických mutací.

Aby toho nebylo málo, dlouhodobé chování spike proteinu zůstává nedostatečně prozkoumáno. Kolik dalších genetických změn ještě vyvolá? Kolik životů bude nenávratně změněno tímto toxickým proteinem, který prochází jejich systémy a neustále poškozuje jejich buněčnou integritu?

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

pp

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Proti životu

Standardní očkovací strategie vycházely z chybných principů vždy, ale technologie mRNA zvýšila rizika na dosud neznámou úroveň. Očkování ve své podstatě již desítky let manipuluje s přirozenou funkcí imunitního systému a vnáší do těla cizorodé látky s nepředvídatelnými následky. 

Slepá víra lékařského establishmentu ve vakcíny vedla ke katastrofálním selháním, od autoimunitních onemocnění až po neurologické poruchy. Přesto se nikdo nepoučil. Stejný přístup se nyní uplatňuje u technologie mRNA, což má ovšem ještě mnohem ničivější důsledky. I tradiční vakcíny narušují funkci imunitního systému, ale mRNA vakcíny jdou ještě o krok dál tím, že aktivně manipulují s genetickým kódem - porušují nejposvátnější biologické hranice.

Záblesk

Vzhledem k rozsahu rizik, kterým nyní čelíme, je jediným zodpovědným postupem okamžitý a důsledný molekulární dohled. Je třeba použít molekulární diagnostiku s vysokým rozlišením, aby bylo možné odhalit a řešit tyto transkripční chyby dříve, než se projeví. Spoléhat se na chybné metodiky randomizovaných studií a konvenčních výzkumných modelů je tváří v tvář těmto genetickým hrozbám již nepřijatelné. Jedinou cestou vpřed je sledování v reálném čase, personalizované přístupy a molekulární přesnost.

Na obzoru se objevuje záblesk naděje. Společné úsilí organizací, jako je Neo7Bioscience, McCulloughova nadace a Genomické centrum na Severotexaské univerzitě, je průkopníkem metod přímé detekce RNA se specializovanou analytikou. Cílem je vyhodnotit kódování vložené do vakcíny, které bylo obráceno a přepsáno zpět do genomu.

Pochopením těchto změn můžeme vyvinout vícecílový personalizovaný peptidový remediační protokol určený k řešení a zmírnění rizik spojených s těmito nepoctivými genetickými modifikacemi. Tento inovativní přístup by mohl potenciálně nabídnout cestu k nápravě nezamýšlených důsledků mRNA vakcín, obnovení genetické integrity a ochraně budoucích generací.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu 

Záměrná příprava katastrofy

Plný rozsah škod způsobených mRNA vakcínami se teprve začíná objevovat, ale to, co již víme, je velmi znepokojivé. Bezohledné vkládání zašifrovaného genetického kódu prostřednictvím podvodných transkripčních procesů představuje přímý útok na lidskou genetickou integritu. Experiment s mRNA vakcínami přepisuje lidský genom způsobem, který může vést k rozsáhlým genetickým onemocněním, autoimunitním dysfunkcím a nevýslovným generačním následkům.

Nejde přitom jen o lékařské nedopatření - je to připravovaná katastrofa. Je načase přestat bezvýhradně přijímat falešné sliby technologie mRNA a tradičních očkovacích strategií. Rizika zdaleka převyšují přínosy a dlouhodobé důsledky pro lidstvo by mohly být hrozivé. Musíme požadovat okamžitá opatření, transparentnost a úplné přehodnocení přístupu k vakcínám.

Dříve, než se škody stanou definitivně nevratnými.

Zdroj.

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky