Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Británie na pokraji občanské války: Spouštěčem útok na děti migrantem z druhé generace. Když migranti útočí, je to v pořádku. Když se běloch brání, je terorista. Největší shromáždění vlastenců v Londýně. Chalífát na Torze?

Británie na pokraji občanské války: Spouštěčem útok na děti migrantem z druhé generace. Když migranti útočí, je to v pořádku. Když se běloch brání, je terorista. Největší shromáždění vlastenců v Londýně. Chalífát na Torze?

5. 8. 2024

Tisk článku

Vladimír Prochvatilov líčí situaci ve Velké Británii po stupňujících se útocích migrantů na původní obyvatele stále ještě Spojeného království, které vyvrcholily vraždou tří malých dětí a povstáním Angličanů, kteří už toho mají dost

V Británii už několik dní zuří protiimigrantské demonstrace. V noci na 2. srpna aktivisté protimigračního hnutí Liga na obranu Anglie demonstrovali v Londýně nedaleko Downing Street, v Manchesteru v blízkosti hotelu, kde žijí migranti, a protesty zasáhly mnoho dalších měst.

Bezprostředním spouštěčem protiimigrantských nepokojů byl útok na děti ve městě Southport, kde 17letý pachatel rwandského původu (už narozený v Británii - tedy z druhé generace) zmasakroval žáky taneční školy, pobodal tři dívky (šestiletou Bibi Kingovou, sedmiletou Elsie Dot Stancombeovou a devítiletou Alice Dasilwa Aguiarovou).

pp

Zachraňte naše děti!

Podle listu Daily Mail je pět dětských obětí útoku ve věku od 6 do 11 let v kritickém stavu. Mezi zraněnými je i učitelka Leanne Lucasová, která se děti snažila statečně chránit. Její zranění si vyžádala osmihodinovou operaci a nadále zůstává v nemocnici ve vážném stavu. Během útoku chránily děti před vrahem také učitelka tance Heidi Liddleová a myč oken Joel Verit. Do Southportu okamžitě dorazili aktivisté z Ligy na obranu Anglie, kteří se střetli s migranty, kteří po městě pobíhali s mačetami.

Imigrantské bojůvky útočily i na policisty, policejní auta byla podpálena a samotní policisté byli těžce zraněni. Celkem bylo zraněno 22 policistů. Protiimigrační aktivisté skandovali "Angličané až do smrti!", obklíčili mešitu a islámské kulturní centrum ve městě a kamenovali policisty, kteří se je snažili od budov odtlačit. Policie zadržela 32letého muže oblečeného v černém, který s vystřelovacím nožem pochodoval k muslimskému centru, aby pomstil zavražděné dívky.

Více než pět stovek demonstrantů, kteří skandovali "Zachraňte naše děti!", napadlo 40 policistů, kteří chránili mešitu ve městě. Demonstranti zničili policejní dodávku a začali na policii střílet pyrotechnikou. Policii i muslimská centra před rozzuřeným davem bílých Britů zachránil až příchod posil. 

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 5. 8. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názor

Nepokoje se šíří

Od té doby se nepokoje ve Spojeném království nezastavily. Největší demonstrace se konala v Londýně, kde policie zatkla 100 lidí. Stovky aktivistů vyšly do ulic a skandovaly jméno Tommyho Robinsona, zakladatele Ligy na obranu Anglie a skandovali: "Zastavte lodě" (na kterých přijíždějí nelegální migranti do Spojeného království). V Manchesteru byla policie zasypána skleněnými lahvemi poté, co protestující zaútočili na hotel Holiday Inn, ve kterém jsou ubytováni nelegální migranti.

Nejsilnější srážky s policií se však odehrály v Hartlepoolu, kde na policisty demonstranti házeli kameny a podpálili policejní auto. Do Southportu přijeli nový premiér Keir Starmer, který se tam setkal s pobouřením a rozhořčením. Když položil květiny na místo vraždy tří dívek, ptali se ho, kolik dalších dívek bude muset zemřít, než vláda začne jednat. Z davu se na Starmera ozývaly výkřiky: „Kolik dalších dětí? Naše děti jsou mrtvé a vy už odcházíte?” Jeden muž zakřičel: "Řekněte pravdu!". Občané se policie ptají, zda byl útočník na seznamu sledovaných osob.

Poslanec za Reformní stranu Nigel Farage obvinil policii ze zatajování pravdy o útoku v Southportu a naznačil, že vrah ze Southportu nebyl britským občanem, ale nedávno přišel do země a byl sledován. Farage požaduje, aby se odhalila pravda o útoku v Southportu a aby byl klasifikován jako teroristický útok. Etnická kriminalita v Británii stoupá geometrickou řadou.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Výbuch násilí

Migranti útočí nejen na domácí Brity, ale vedou válku mezi sebou. Nedávno se v Londýně odehrál skutečný masakr mezi rodáky z Etiopie a Eritreje. Migranti přenesli své africké spory na britskou půdu a poté zaútočili na policii.

Politika vládnoucích labouristů jen přilévá olej do ohně etnické kriminality. Jordánský nelegální migrant 17. července napadl policistku, ale unikl trestu, protože neuměl anglicky. "Žadatel o azyl, který napadl policistku, nemohl provádět veřejně prospěšné práce, protože neovládal angličtinu a to by bylo v rozporu s předpisy o bezpečnosti a ochraně zdraví," rozhodl soud.

18. července došlo v Leedsu k rozsáhlým nepokojům. Místní Cikáni, nespokojení s odebíráním dětí ze sociálně slabších rodin úřady sociální péče, začali pogromy a žhářské útoky. Policie vydala celou čtvrť Leedsu do rukou výtržníkům, aniž by se pokusila dav rozehnat.

Ve stejný den se v Londýně dostali do střetu s policií Bangladéšané. Odpoledne 24. července maskovaný muž na motorce pobodal příslušníka britské armády nedaleko kasáren v Kentu v jihovýchodní Anglii. Útočník byl krátce nato zatčen. Policie uvedla, že jednal sám a útok nožem se nepovažuje za teroristický čin. Čtyřicetiletý důstojník utrpěl vážná zranění a byl převezen do nemocnice. Jeho stav je stabilizovaný, uvedla policie.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zdeBalíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

Napadání bělochů nabírá na obrátkách

Státní příslušnost a náboženství zadrženého se nezveřejňují. Migranti z Blízkého východu napadli 26. července na letišti v Manchesteru policistu, kterému se podařilo velmi násilným způsobům ubránit. Sice si zachránil život, ale byl suspendován a zažalován. Místní labourističtí poslanci se totiž postavili na stranu migrantů. 30. července kurdský migrant hodil na koleje londýnského metra pošťáka. Muž naštěstí přežil.

27. července Tommy Robinson a tisíce jeho příznivců z Ligy na obranu Anglie zorganizovali "největší vlasteneckou akci, jakou kdy Británie zažila", pochodovali od Královského soudu na Trafalgarské náměstí za skandování "Anglie!".

Ve stejné době se v centru Londýna konal pochod „Trans Pride“, na kterém se u Wellingtonova oblouku shromáždily stovky aktivistů LGBT. Transgenderisté měli velké štěstí, že tisíce lidí na Trafalgarském náměstí v té době pozorně poslouchaly Robinsonův vášnivý projev, který vyzýval bílé Brity, aby se sjednotili.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Začala občanská válka?

„Tohle je největší shromáždění vlastenců, jaké kdy Evropa viděla, a děje se to v Británii. Organizujte své lidi, sjednoťte se,“ vyzýval Robinson. Bezprostředně po skončení shromáždění byl zatčen na základě obvinění z terorismu a po propuštění na kauci opustil Británii. Robinson byl tedy vyhoštěn ze země, ale labouristům to nepomůže. Islamizace Spojeného království nabírá na obrátkách. Typicky:

Vytváření islamistického chalífátu na britském ostrově Torsa je v plném proudu. Hnutí Muslim Vote, které sdružuje 25 politických organizací muslimů ze čtyřmilionové muslimské diaspory, v poslední době vydírá vedení Labouristické strany neustálým prosazováním svých požadavků, u kterých dominuje plíživé zavedení práva šaría v Británii. Británie upadá do nekontrolovatelného chaosu v podmínkách rostoucí islamizace společnosti.

Podle Elona Muska se Británie nevyhne občanské válce.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Zbabělci se nezastaví: Všichni ze stejné mafiánské líhně. Motoristé, TGM a euro-negroidní vlastenci? My chceme válku! Scholz chce naopak jednat s Putinem. Speciál o podvodu 9/11. Nejmocnější hlas. Sleduje Trump Protiproud?

Zbabělci se nezastaví: Všichni ze stejné mafiánské líhně. Motoristé, TGM a euro-negroidní...

Čeští váleční štváči si hrají s ohněm: Idioti Farský, Nerudová a spol. píší Borrelovi: Nebojme se jaderné války! Je tu Karibská krize jako přes kopírák? Moskva ví, že za kurskou operací stojí USA. Fialové testování. Jsme za rukojmí

Čeští váleční štváči si hrají s ohněm: Idioti Farský, Nerudová a spol. píší Borrelovi:...

NEJČTENĚJŠÍ

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých kapes. Doznání syna ukrajinského esesáka: Snil jsem o tom vjet na tanku do Ruska! Tak vypadají vlhké sny banderovců. Západ tleská

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých...

Na začátek stránky