Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Satanův prst: Mlčící zrádci. Bezpečná cesta do zatracení. Zvrhlíci chráněni, věrní odvoláváni a exkomunikováni. I sodomie má Bergogliovu podporu. Přivítáme našeho Pána polibkem lásky, nebo jidášovským polibkem zrady?

Satanův prst: Mlčící zrádci. Bezpečná cesta do zatracení. Zvrhlíci chráněni, věrní odvoláváni a exkomunikováni. I sodomie má Bergogliovu podporu. Přivítáme našeho Pána polibkem lásky, nebo jidášovským polibkem zrady?

28. 7. 2024

Tisk článku

Ivan Poledník přináší poselství biskupa Joseph Stricklanda, který varuje před pasivitou podstatné části kléru, který místo aby bránil věřící před satanským dýmem současného světa, je přinejmenším apatický, a duše, které mu byly svěřeny, tak vede vědomě či bezděčně do pekel

Ži­je­me v době ml­čí­cích pas­tý­řů, kteří nikdy ne­řek­nou ani slovo. U mnoha z nich má zrada formu tiché apa­tie. Zdá se, že ne­e­xis­tu­je nic, co by mi­lo­va­li tak, aby je to při­mě­lo k čin­nos­ti,“ říká bý­va­lý bis­kup z Ty­le­ru v Texa­su Jo­se­ph Stric­kland v po­sel­ství le­toš­ní­mu eu­cha­ris­tic­ké­mu kon­gre­su v USA.

pp

Satanův prst

Podle to­ho­to hi­e­rar­chy v prů­bě­hu po­sled­ní­ho sto­le­tí Ka­to­lic­ká cír­kev po­stup­ně ztrá­ce­la svůj hlas, což bylo dů­sled­kem me­to­dic­ké in­fil­tra­ce ze stra­ny ne­přá­tel. Tento útok při­ne­sl plody ve for­ma­ci sla­bých, zkom­pro­mi­to­va­ných a ml­čí­cích du­chov­ních-zrád­ců, zdů­raz­nil.

Hi­e­rar­cha konstatuje, že zrád­cov­ský „prst sa­ta­na“ je možno vidět zejmé­na v krizi se­xu­ál­ní­ho zne­u­ží­vá­ní. Za nej­ví­ce od­stra­šu­jí­cí pří­klad zrady Pána Boha a Jeho Církve po­va­žu­je Stric­kland kauzu bý­va­lé­ho kar­di­ná­la The­o­do­ra Mc­Car­ric­ka. „Jeho his­to­rie je pří­kla­dem zrady ne­ví­da­né­ho roz­sa­hu. Osoby ma­jí­cí po­sta­ve­ní v cír­kev­ní hi­e­rar­chii oplý­va­ly zla­tem a zá­ro­veň tý­ra­ly se­mi­na­ris­ty, jimž pla­ti­ly za ml­če­ní,“ při­po­mí­ná.

„Mi­nu­la de­se­ti­le­tí a mnoho se ne­změ­ni­lo. Na­o­pak teď ži­je­me pod vlá­dou pa­pe­že, kdy ta­ko­ví du­chov­ní neje­nom pů­so­bí bez pře­ká­žek, ale často jsou do­kon­ce vy­zna­me­ná­vá­ni,“ hod­no­tí si­tu­a­ci bp Stric­kland. Jako pří­klad křikla­vé ne­dba­los­ti uvedl zá­le­ži­tost slo­vin­ské­ho uměl­ce Marka Rup­ni­ka, který byl vy­lou­čen z řádu je­zu­i­tů, když vyšlo na svět­lo jeho de­se­ti­le­tí tr­va­jí­cí zlo­čin­né se­xu­ál­ní­ zne­u­ží­vá­ní ře­hol­nic.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 29. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Bezpečná cesta do za­tra­ce­ní

„Rup­nik byl ob­vi­něn ze se­xu­ál­ní­ho zne­u­ží­vá­ní 30 ře­hol­ních sester. Přes­to je ale dosud ak­tiv­ním kně­zem (in­kar­di­no­va­ným do diecé­ze Koper ve Slo­vin­sku po vy­lou­če­ní z je­zu­it­ské­ho řádu), bydlí a pra­cu­je v Římě jako umě­lec­ký ře­di­tel a děkan te­o­lo­gic­ké­ho stu­dia v Cen­t­ro Alet­ti,“ při­po­me­nul Stric­kland. „Rup­nik je jeden z mnoha zrád­ců, kteří se na­dá­le těší plné ochra­ně Va­ti­ká­nu, za­tím­co mnoho věr­ných kněží, bis­ku­pů a kar­di­ná­lů je uml­če­no nebo od­vo­lá­no z úřadu,“ řekl hi­e­rar­cha.

Bý­va­lý bis­kup diecé­ze Tyler v Texa­su se dotkl také zrady no­si­te­lů magis­te­ria Ka­to­lic­ké církve. Dle jeho hod­no­ce­ní vlád­ne v sou­čas­né církvi duch vše­o­bec­né zrady, která se pro­je­vu­je od­st­raňová­ním zdra­vé ka­to­lic­ké nauky a jejím na­hra­zo­vá­ním laic­ký­mi myš­len­ko­vý­mi prou­dy. Jed­ním z ty­pic­kých pro­blé­mů, o němž se ne­mlu­ví („ele­phant in the room“) před­sta­vu­je dle bis­ku­pa otáz­ka ho­mose­xu­a­lis­mu.

„Nyní máme co dělat se si­tu­a­cí, kdy mnoho osob na vy­so­kých po­zi­cích v Církvi uzná­vá a do­kon­ce osla­vu­je ten styl ži­vo­ta, který vede duše do za­tra­ce­ní,“ upo­zorňuje bp Stric­kland. V tomto kon­tex­tu při­po­mí­ná čin­nost Ja­me­sa Mar­ti­na SJ, který vede kampaň ve pro­spěch po­ža­dav­ků lobby LGBT za plné pod­po­ry Va­ti­ká­nu. Tento ame­ric­ký je­zu­i­ta často vy­zve­dá­vá te­o­lo­gy – včet­ně pro­tes­tant­ských – kteří vy­zý­va­jí k při­je­tí ho­mose­xu­ál­ních hříchů a ke změně nauky Církve v této věci.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Ote­vře­né po­zvá­ní ďábla

Bp. Stric­kland po­u­ka­zu­je rov­něž na de­kla­ra­ci Di­kas­te­ria pro nauku víry Fi­du­cia sup­pli­cans. Říká, že tento do­ku­ment po­sí­lil dok­tri­nál­ní chaos, neboť „ote­vřel dveře mož­né­mu žeh­ná­ní ho­mose­xu­ál­ních svaz­ků“, což bylo ještě před 50 lety ne­mys­li­tel­né.

„Tento do­ku­ment byl ote­vře­ným po­zvá­ním ďábla, aby lovil duše, které jsou Církví dez­o­ri­en­to­vá­ny, neboť mnoho du­chov­ních již není za­kot­ve­no ve sva­tém po­kla­du víry, ale místo toho se snaží zmo­der­ni­zo­vat nauku, aby pře­hlu­ši­lo svě­do­mí sou­čas­ných duší,“ zdů­raz­nil.

Ame­ric­ký bis­kup se obává, že v dů­sled­ku této vše­o­bec­né zrady Kris­ta v sa­mot­né Církvi „se rych­le blí­ží­me k době, kdy lano mi­lo­sr­den­ství bude na­hra­ze­no pro­va­zem spra­ve­dl­nos­ti“.

„Je nutné, abychom v tomto čase čas­tě­ji při­stu­po­va­li ke svaté zpo­vě­di, čas­tě­ji se účast­ni­li mše svaté a při­jí­ma­li sva­tou Eu­cha­ris­tii, a po­sí­li­li svoji lásku k jiným lidem," uza­ví­rá bis­kup své po­sel­ství.

Abychom na­še­ho Pána Je­ží­še mohli při­ví­tat po­lib­kem lásky, a ne po­lib­kem zrady,“ 

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Jsou tři říše: Nebe, Peklo a Očistec. I obluda jednou dostane strach. Každý budeme stát před Kristovou soudní stolicí. Hodina na zemi jako milion let na onom světě? Uprostřed nespravedlností máme jistotu: Spravedlnost existuje!

Jsou tři říše: Nebe, Peklo a Očistec. I obluda jednou dostane strach. Každý budeme stát...

Zázraky se dějí: Co je jejich podstatou? Jak odlišit zázrak od magie? Nadzemské se demonstruje ve fyzickém světě. Vždy jde o Boží znamení. Ďábel je jen opice Páně. Osobní zázraky. Bez rozkladu. Nevěřící Tomáš v dnešním člověku

Zázraky se dějí: Co je jejich podstatou? Jak odlišit zázrak od magie? Nadzemské se demonstruje...

Na začátek stránky