Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jen pro silné žaludky: Muž, který zařídil přistání na kometě, se musel omluvit za svou nekorektní košili. Genderová ideologie jako novodobý fašismus

Jen pro silné žaludky: Muž, který zařídil přistání na kometě, se musel omluvit za svou nekorektní košili. Genderová ideologie jako novodobý fašismus

20. 11. 2014

Tisk článku

Ondřej Höppner se zamýšlí nad jedním nevinným módním výstřelkem, který má v dnešní společnosti stejně závažné důsledky jako kdysi Kunderův Žert

Když si ženy v prvobytně pospolné společnosti hledaly své místo, „hlasitými projevy nesouhlasu povzbuzovaly muže k větším výkonům“. Zjistily, že to funguje.

PP

O dvě stě tisíc let později: Na kometě 67P/Čurjumov-Gerasimenko přistává modul Philae. Za tímto úžasným úspěchem, stojí muž, který „zkrotil vesmír“: Matt Taylor. Při televizním rozhovoru má na sobě košili, která vzbudí hlasité projevy nesouhlasu v řadách genderových aktivistek. Ano, přistání na kometě se proměnilo v prach proti nekonečné velikosti genderově nekorektní košile. Racionalita dostala šach – Matt.

Košile víc než vesmír

Vědec Matt Taylor, který sice dobyl vesmír, ale neprokázal dostatečný cit pro „ideologii módy“ se musel pod tlakem „aktivistek pohlaví“ za svou nekorektní košili veřejně omluvit. Při omluvě měl na sobě šedou bundu.

„Udělal jsem velkou chybu a ublížil jsem mnoha lidem. Je mi to hluboce líto,“ šeptá geniální vědec mezi vzlyky, než vloží hlavu do dlaní. Ublížil košilí. Mnoho se toho změnilo za posledních dvě stě tisíc let.

Mnoho se toho změnilo za posledních padesát let, kdy se „genderová politika“ stala silou, která mění rodiny, státy i celou planetu. Kdy se záminka stává motivem a košile je víc, než vesmír.

Osud „pachatelky“ neznámý

Při omluvě Matta Taylora, možná okamžiku stejně klíčovém jako přistání na kometě, možná omluvě již více „úchyla“, než „vědce“, seděli v obdélníku televizní obrazovky jeho dva kolegové a jedna kolegyně.  

Byly doby, kdy se vyhazovalo ze školy za to, že si student obarvil vlasy, nebo říkal „zakázaná“ slova. Kdy se kvůli odlišnému názoru, než byl ten „schválený“ zavíralo, nebo dokonce střílelo.

Matt se krčil zcela vlevo. Jeho nepěstěné vousy ostře kontrastovaly s brýlemi, které měly nepatřičně silné obroučky. V tmavé bundě s bílými šňůrkami od kapuce vypadal jako bezdomovec. Osud jeho nekorektní košile, kterou měl na sobě tři dny předtím, není znám. Zřejmě ji spálil, možná rituálně.

Módní mafie

Vedle Matta sedí kolega v tmavém svetru svetru, takzvaném véčku. Když se Matt domluvil, plácl ho po zádech, nicméně: Levý límec jeho košile, která mohla být kostkovaná, ale kdo ví, vězel ve svetru, což je vlastně výsměch košilím jako celku. Kdyby se sonda chovala k velínu stejně jako tento „véčkař“  ke svému šatníku, asi bychom byli svědky výbuchu. Jeho vlasy si zasloužily hřeben víc, než on uznání.

Vedle kolegy „véčkaře“ seděl muž, jehož módní styl bychom mohli přirovnat k setkání Jurije Gagarina s rojem meteoritů. Nic proti účesu, za ten nemůže, pokud není příznivcem paruk, ale ta taška! Kdo to kdy viděl, nosit tašku pod sakem! Ano, to není šle, to je popruh!

Žena zcela vpravo možná nezastává v týmu vedoucí funkci, ale  měla by! Perfektně zastřižené mikádo, dokonalý outfit: střízlivé sako a na krku přívěsek, který by mohl zdobit noční oblohu. Tato žena možná netuší, co je „67P/Čurjumov-Gerasimenko“, ale ví zcela přesně, kde je její šatník, co je v něm a že poryvy módy jsou víc než ekliptika nebo hudba sfér.

Málokdo již tváří v tvář plačícímu vědci Mattu Taylorovi docení ten zázrak:  V hlubinách vesmíru Sonda Rosetta dostihla kometu 67P/Čurjumov-Gerasimenko a vypustila modul Philae, který úspěšně přistál na jejím povrchu.

Matt Taylor měl rád pestré košile. Zvláště tu s komiksovými postavami žen – agentek. Proto, když radostně oznamoval úspěch „své“ sondy Rosetty (ženské jméno), si ji vzal na sebe. Vesmír je pestrý! Vesmír je sexy! Proto si vezme košili, která vesmír připomíná. Košili, která přinese štěstí a to nejen jemu, ale celému lidstvu.

Soudruzi v genderu

Byly časy, kdy Matt Taylor ukazoval dívkám noční oblohu. Znal hvězdy a souhvězdí. Věděl, kolik životů by spolu museli prožít, než dojdou ze začátku na konec oje velkého vozu. Dnes nosí Matt Taylor šedou bundu s kapucí a s nepatřičně bílými šňůrkami. Vlastně může být rád, že nepřišel o práci.

PP koláž

Čtěte ZDE: Musíte si přečíst: Malé děti jako objekt sexuálních experimentů elit Nového světového řádu. Odporné „mazlící koutky“ ve školkách. Jsme bezmocní? Láskou proti deviaci

Šéf webového gigantu Mozilla pan Brendan Eich dostal v dubnu letošního roku padáka kvůli výroku, že neschvaluje sňatek osob stejného pohlaví. Nepomohlo, že byl spoluzakladatelem Mozilly, tohoto druhého největšího vyhledavače světa, ani že vymyslel programovací jazyk javascript. Že ve svém oboru dokázal podobné zázraky, jako je přistání modulu na kometě někde v prostoru mezi Zemí a Sluncem. Musel odejít, protože byl politicky nekorektní.

Byly doby, kdy se vyhazovalo ze školy za to, že si student obarvil vlasy, nebo říkal „zakázaná“ slova. Kdy se kvůli odlišnému názoru, než byl ten „schválený“ zavíralo, nebo dokonce střílelo. Kdy byla ideologie víc, než „zbytek“. I když - i tehdy občas pomohlo, pokud se dotyčný při omluvě rozplakal. Kéž by měl pan Matt Taylor stejné štestí.

„Genderová politika“ - v překladu „politika pohlaví“ není stejná ideologie jako komunismus nebo fašismus. Je - horší. 

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky