Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rok od tragédie MH 370: Na palubě zmizelého boeingu byl poklad. Práva k „vynálezu zkázy“ má nyní v rukou Rothschild. Byli géniové jen hloupí? Kdo nám vládne?

Rok od tragédie MH 370: Na palubě zmizelého boeingu byl poklad. Práva k „vynálezu zkázy“ má nyní v rukou Rothschild. Byli géniové jen hloupí? Kdo nám vládne?

11. 3. 2015

Tisk článku

Petr Hájek se vrací k dalším možným souvislostem „záhadně zmizelého“ letu MH 370, jež souhlasí s názorem Květy Polhammer-Lauterbachové, připomínající jeden z nejpravděpodobnějších motivů tohoto zločinu

Prakticky vzápětí poté, co před rokem zmizelo letadlo malajských aerolinií let MH 370, jsme si odvážili předpovědět, že nebude nikdy nalezeno. Nebo alespoň v dohledné několikaleté budoucnosti, dokud mají páky moci v rukou ti, kdo za jeho zmizením stojí. Kdo to je?

Čtěte ZDE: Mystifikace o letu 370 Malajsijských aerolinií: Je usilovné pátrání v oceánu kamufláž CIA? Svědectví pilota Boeingu 777. Pozoruhodná shoda se „ztracenými“ letadly z 11. září 2001

Vynález zkázy?

Adresu ani telefon nemáme k dispozici, ale stejně by vám neodpověděli, ani nezvedli sluchátko. Elity Nového světového pořádku (NWO) mají napilno. Většina krizí, jimiž náš svět nejpozději od 11. září 2001 prochází, má jejich rukopis. Války, operace „pod falešnou vlajkou“, „Majdany“ či ISIL – vše je řízeno či minimálně inspirováno (a placeno) z jediného zdroje. Smysl je jediný: Získat politickou, ekonomickou (finanční) a vojenskou kontrolu nad podstatnou částí hlavních oblastí naší planety – a nakonec nad ní vytvořit „protektorát“, ovládaný z jediného centra.

PP

Je to starý plán, který prochází v různých podobách staletími a civilizacemi. V současné době však má také k dispozici technologie, které ve známé historii žádná tyranie neměla. A právě v případě letu MH 370 možná právě o technologie šlo. Připomíná to ve své článku také Květa Polhammer-Lauterbachová: 

Z konspirační teorie politická praxe

Den 8. březen 2014 se stal osudovým dnem pro 239 pasažérů Boeingu 777 pod číslem MH 370. Na den výročí tohoto roku 2015 se má tomuto neštěstí věnovat National Geographic. Dozvíme se někdy pravdu?

Ani po roce nemohl dát malajský premiér Najib Razak pozůstalým záhadně zmizelých pasažérů odpověď na to, co se vlastně stalo. To vyvolává řadu spekulací. Ale jak se říká, konspirační teorie je teorií průměrně pouze dva roky, pak se stává pravdou. Tim Clark (64 let), který je od roku 2003 generálním ředitelem aerolinií Emirates a pro Emiráty pracuje již od roku 1985, řekl pro Spiegel Online, že je absolutně nespokojený s výsledky dosavadního vyšetřování. A varoval předtím, aby se nehoda odložila ad acta, než bude případ objasněn. Celý rozhovor najdete zde .

Clark: „Jsem přesvědčen, že řízení letounu bylo převzato zvenčí a bylo pod kontrolou až do samého konce“.

Bitva o bezpečí pasažérů

Clark má obavy o bezpečnost pasažérů. Požaduje od výrobců letadel provést taková opatření, aby žádným způsobem nebylo možné vypnout transpondér, tedy komunikační zařízení, které odpovídá řízení leteckého provozu na zemi. 

Letadlo je proto možné sledovat radary po celé trase letu. Samotní piloti nejsou dle Clarka školeni na to, aby transpondér odpojili, a tak umožnili, aby letadlo zmizelo z dohledu radarů. Clark je přesvědčen, že odpojení transpondéru bylo provedeno před startem letu, tedy profesionálně a důkladně.

Proto apeluje nyní na výrobce, aby znemožnil jakýkoliv zásah do transpondéru a jeho možné odpojení. Pochopitelně sleduje zájmy a bezpečnost své letecké společnosti. Letecká společnost Emiráty má v provozu 127 letounů Boeingu 777, více než kterákoliv jiná letecká společnost na světě.

PP koláž

Čtěte ZDE: Zinscenovaný podvrh, nebo šokující průlom: Pasažér zmizelého letadla prý odeslal zprávu ze skrytého iPhonu. Co napsal? A co dělala paní Clintonová v Číně?

Poklad na palubě MH 370 

Mezi 239 účastníky letu bylo 20 nejnadanějších softwarových čínských inženýrů, pracujících pro americkou společnost Freescale Semiconductor Ltd., Austin, Texas. O tomto jsme psali v článku Zvláštní osazenstvo a zvláštní let zmizelého Boeingu . Produktem vývoje této skupiny byl mikročip Kinesis KL-03 velikosti 1,9-2,0 mm. Jeho obsahem byl RAM, ROM a budíček – možná nejúčinnější zbraň budoucnosti. Tento čip dokáže ovládat na dálku drony menší než moucha, šířit po světě bakterie a nákazy, nebo řídit na dálku vozidla a přístroje. Je vhodný k implantaci do lidského organismu, již se o tom dost psalo.

Vlastníci patentu, tedy čtyři čínští experti, z nichž měl každý 20 % práv, jsou pravděpodobně po smrti. Práva přešla podle smlouvy na Freescale, která měla rovněž 20% podíl. Freescale je společnost plně kontrolovaná investiční skupinou s kapitálem 200 miliard dolarů: Blackstone Group Limited Partnership.

Práva k vynálezu zkázy získal Rothschild

Největším podílníkem v této investiční společnosti je baron Nathaniel Rothschild. Patent byl podán k registraci 21. 12. 2012 a 11. 3. 2014 – tři dny po zmizení Boeingu MH 370 byl patent schválen a práva k čipu zaregistrována.

V této souvislosti je mimořádně zajímavá zpráva, kterou hlavní média jistě nechají „zapadnout“. Agentura Bloomberg totiž oznámila, že státní dluh Ukrajiny koupil – právě baron Rothschild.

V případě úmrtí jednoho majitele přecházejí práva na ostatní, pokud jsou 4 mrtví, tak se stává vlastnictví k patentu 100% majetkem Freescale. Je naprosto nepochopitelné, že geniální inženýři byli tak hloupí, že jim nedošlo, jakému nebezpečí se vystavují, když se všichni čtyři spolu s dalšími zaměstnanci ocitli na palubě letadla, směřujícího do Pekingu.

Trasa letu vedla přes atol Diego García, která leží jižně od rovníku v Indickém oceánu. Atol byl prodán v roce 1965 Velké Británii a 2000 původních obyvatel bylo vysídleno na Mauricius a na Seychelly. Pak zde byla zřízena strategická vojenská základna pro americké ponorky a testovaly se zde technologie, které umožňovaly neviditelnost letadel na radarech řízení letového provozu.

Let směřoval do Číny. Nebezpečí, že by Číňané na palubě mohli vyzradit tajemství svého geniálního vynálezu ve své vlasti, bylo definitivně zažehnáno.

Stopa vede dál

Udělejme ještě jeden krok: Vše, co se v posledním roce v západní civilizaci odehrává, má tak či onak značku Ukrajina. Je to samozřejmě značka falešná, protože zakrývá tu skutečnou: Rusko. Svého času již německý kancléř Bismarck pravil, že kdo chce dobýt Rusko, musí nejprve ovládnout Ukrajinu. Právě jsme toho pokusu svědky.

V této souvislosti je mimořádně zajímavá zpráva, kterou hlavní média jistě nechají „zapadnout“. Agentura Bloomberg totiž oznámila, že státní dluh Ukrajiny koupil – právě baron Rothschild. Přesněji řečeno francouzská pobočka skupiny Rothschild & Cie „souhlasila“ s tím, že se stane prostředníkem pro jednání mezi pučistickou vládou v Kyjevě a jejími věřiteli.

Připomeňme, že takzvaná „vláda patriotů“ pod vedením Arsenije Jaceňuka za jediný rok dokázala zvýšit zahraniční dluh své země z přijatelných a bezpečných 40, 3% HDP na 71,5% (!). I Bloomberg konstatuje, že za této situace mohou věřitelé diktovat ukrajinské vládě jakékoli podmínky. Tímto „věřitelem“ je od nynějška právě Rothschild.  

Bude chtít ukrajinskou černozem, ložiska surovin, nebo „jen“ absolutní politickou poslušnost“ – bez ohledu na to, jaká vláda se v zemi v budoucnu dostane k moci? To je vlastně vedlejší. Baron Rothschild si právě koupil Ukrajinu. Předtím se stal za podivuhodných okolností majitelem „vynálezu zkázy“. A to jsou jen dva drobné střípky, o nichž jsme se prostě z povahy věci museli dozvědět.

Jak vypadá ledovec, z něhož vidíme nepatrný vrcholek? Kdo tomuto světu již dnes vládne? I to jsou otázky, které bychom v souvislosti se vzpomínkou na katastrofu letu MH 370 neměli zapomínat. Protiproud se k nim bude dále vracet.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky