Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Noční vlci i Marine Le Penová v Praze: Evropská unie je monstrum, které musí být zničeno. S ruskými motorkáři se na Olšanech modlil i Jaromír Jágr. V Bratislavě a ve Vídni je vítaly tisíce lidí. Naděje na mír stále žije

Noční vlci i Marine Le Penová v Praze: Evropská unie je monstrum, které musí být zničeno. S ruskými motorkáři se na Olšanech modlil i Jaromír Jágr. V Bratislavě a ve Vídni je vítaly tisíce lidí. Naděje na mír stále žije

7. 5. 2015

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad důsledky, které jízda ruských motorkářů znamená pro atmosféru nejen ve střední Evropě - i v souvislosti s triumfální návštěvou první dámy francouzské pravice v Praze

Výročí konce války přidělalo včera fanatickým europeistům a havlistům všech barev a odstínů spoustu vrásek na čele. Ve stejnou chvíli kdy Noční vlci přijížděli na svých motorkách k Olšanským hřbitovům, aby zde uctili památku padlých rudoarmějců, vstupovala poprvé v historii na půdu českého parlamentu předsedkyně francouzské Národní fronty Marine Le Pen. Zatímco ruské motorkáře, ke kterým se připojili i jejich kolegové z Čech, Slovenska a Makedonie nadšeně vítalo několik stovek jejich příznivců s českými i ruskými prapory, první dámu francouzké pravice uvítal bouřlivý potlesk sálu nabitého k prasknutí.

pp

Jágr se modlil s Nočními vlky

Havlistická „šafrovská komanda“ tentokrát selhala na celé čáře. Provokatéři působili na obou akcích spíše dojmem „jakešovského“ kůlu v plotě. Skupinka pěti mužů s vlajkami Evropské unie a západní Ukrajiny marně se snažící nějak narušit pietní akt „putinovců“, působila tváří v tvář stovkám příznivců s vlajkami Novoruska objímající motorkáře a jejich kolegy, více než bezradně.

Česká veřejnost ocenila ruské motorkáře potleskem a skandováním „Rossija, Rossija.“ Dnes budou pokračovat muži na motorkách ve své „Cestě vítězství“ dále na Berlín

Stovky lidí se spolu s Nočními vlky zúčastnili také na liturgii v chrámu Zesnutí Přesvaté Bohorodice na Olšanech, kde účastníci mohli vidět kromě ruského atašé také naši hokejovou legendu Jaromíra Jágra, který jako pravoslavný křesťan přijel na Olšany ze soustředění před zápasem s Francií. Přítomní novináři, náhle dělali, že hokejovou celebritu nevidí. Jak by asi vysvětlovali čtenářům, že hvězda, nosící na dresu číslo 68 na památku sovětské okupace, jde pozdravit ruské motorkáře a spolu s nimi se pomodlit v chrámě Božím?   

pp

Čtěte ZDE: Oslava vítězství: Noční vlci jedou z Moskvy na Berlín. Podporují je čeští i polští motorkáři. „Konvojoví  mávači“ v depresi. Poturčenci rabují vyhublou pokladnu. Státní moc je nervózní

Čtěte ZDE: Polsko ve varu před prezidentskými volbami: Masové demonstrace proti vládě. Kandidát na prezidenta Korwin: "Přestaňte lhát o Ukrajině". Polští motorkáři podpořili Noční vlky. Nálada veřejnosti se mění

Marine: Je to moloch a utopie

Stejně bezradně působilo také „povinné“ vystoupení „Femen po česku“. Při zahájení projevu předsedkyně Národní fronty působily spíše rezignovaně než odhodlaně. Obtloustlé levicové intelektuálky ve vytahaných svetrech pištící fistulí známý refrén „Fašisti, Fašisti,“ předsedkyni NF spíše pobavily. Naštěstí, jak s úsměvem konstatovala paní Le Penová, se aktivistky nepokusily napodobit své ukrajinské vzory z Paříže s odhalenou hrudí.

Lídryně francouzských vlastenců, která se ve středu zúčastnila v parlamentu mezinárodní konference „Mír a prosperita v Evropě po Evropské unii, “ (konala se pod záštitou poslance Radima Fialy), označila Evropskou unii za novou šílenou utopii a „monstrózní kreaturu“, která musí být zničena. „Evropská unie se proměnila v hrobku národů. Byl zaveden nový druh otroctví. Musíme obnovit naše tradice a uvědomit si své vlastenectví, “ vyzvala první dáma francouzské pravice. Podle ní jsme už dnes svědky postupného rozkladu Evropské unie.

pp

Předsedkyně francouzské Národní fronty Marine Le Pen v českém parlamentu

Není prý otázka zda, ale pouze kdy, se tento moloch, toto vězení národů rozpadne. Na tuto eventualitu by se podle ní měly připravovat všechny vlastenecké síly napříč Evropou. Marine se také ostře pustila do současných europeistů, kteří stojí v čele bruselské administrativy. Tito nikým nevolení politici jsou podle ní pouhými figurkami mocných sil v pozadí, které ve skutečnosti ovládají přes nastrčené politiky celou Evropu. „Nenechme Evropu jako laboratoř těmto čarodějnickým učňům", prohlásila Marine Le Penová a zároveň vyzvala ke svornosti jak na evropské, tak na národních úrovních. Všechny vlastenecké síly by se měly podle ní spojit v jeden silný proud a smést současnou garnituru, která Evropu ovládá.

Po bouřlivém aplausu, který si svým vystoupením vysloužila, je jasné, že se pracně budovaná „železná opona“ mezi národy Evropy začíná hroutit. Evropský "sovětský" svaz, uměle udržovaný projekt, který je součástí Nového světového řádu, je u konce s dechem. I přítomní novináři, kteří návštěvě Le Penové věnovali mimořádnou pozornost, se mezi sebou bavili o tom, že se „něco děje“. „Nemohu si nechat ujít, když je v Praze budoucí francouzská prezidentka,“ prohlásil ke svému kolegovi taktéž z „Babišovi mediální stáje“ jeden ze známých deníkových komentátorů.

Láska s nenávistí

Jejich "majitel", Andrej Babiš, k případnému setkáni s Marine Le Penovou, na otázku České televize, uvedl s nepřítomným pohledem: „Nevidím důvod proč bych se s ní měl setkávat". Podobně reagoval trochu vyděšený premiér Sobotka, který přidal, že Národní fronta prý není strana, kterou bychom mohli považovat za přínos Evropě. Na obou ale bylo vidět nervozitu a pobledlost. Za návštěvu vůdkyně nacionalistické Evropy v Praze, je jistě jejich protektoři v Bruselu a Washingtonu nepochválí.

Nemluvě o tom, že ještě ke všemu nedokázali zabránit triumfálnímu průjezdu nočních vlků Prahou. Co je to platné, že se jejich kolegové v Polsku před prezidentskými volbami snažili motorkáře zablokovat, když Praha a Bratislava jim volným průjezdem všechno kazí. Za všechny to řekl havlistický senátor Václav Láska: „Její politickou stranu považuji za bezpečnostní riziko pro Evropu. Zejména z důvodu jejího propojení s Putinovským režimem v Rusku,“ prohlásil udavačsky a nenávistně senátor s příznačným jménem Láska.

Noční Vlci pokládají květiny na Olšanech a na Vítkově 

Noční vlci položili květiny na Olšanech i na Vítkově  

To doyen havlistické žurnalistiky z bolševického skanzenu na Kavčích horách, Zbyněk Velíšek, v České televizi večer tajemně poznamenal, že návštěva Le Penové v Praze právě v tyto dny má nějaký vyšší význam: „Tato obdivovatelka Putina chce rozložit Evropskou unii a její návštěva jistě není náhodná“, prohlásil prorocky. A zároveň si postěžoval, že není nikdo, kdo by se jejím argumentům dnes dokázal v Evropě postavit, takže to celé zřejmě nedopadne s Evropskou unií dobře. Zlatá slova.

Někteří z účastníků konference se vydali po vystoupení Marine Le Penové na Vítkov, kam dorazili i Noční vlci  po dopoledním programu na Olšanech. Motorkáře u památníku přivítalo na 150 příznivců, včetně členů Všekozáckého Svazu Českých zemí a Slovenska a stejně jako odpoledne na Olšanech i zde bylo vidět vlajky konzervativců z Národní demokracie, která jako jediná z politických stran průjezd Nočních vlků veřejně podpořila.

Ruští motorkáři, jejichž některé kolegy po zákazu vstupu do Schengenského prostoru doplnili v počtu jejich kolegové z Makedonie, Slovenska a dalších zemí se poklonili památce padlých a položili květiny k Vítkovskému památníku. Česká veřejnost ocenila ruské motorkáře za jejich počin potleskem a skandováním „Rossija, Rossija.“  Dnes budou pokračovat muži na motorkách ve své „Cestě vítězství“ dále na Berlín.

Bratislava vítá Noční vlky 

Vídeň i Bratislava vítá Noční vlky

A že je to skutečně cesta triumfální dokládají záběry z minulých dní také z Bratislavy, kde kolonu vítali vpravdě jako jejich předchůdce-osvoboditele tisíce nadšených Slováků. Podobně byli Noční vlci, přijati i při pietním aktu u hrobu sovětských vojáků ve Vídni. To, že se nepodařilo zabránit tomuto „konvoji osvobození“ ukazuje, že zdaleka všechno ještě ztraceno není, že naděje na mír stále existuje.

To si zřejmě uvědomují i německé úřady, když se společně s Poláky pokusily kolonu motorek zastavit. Tuší jaká je nálada v celé Evropě a že jejich utopický europeistický sen začíná dostávat vážné trhliny. Mnohé naznačuje i včerejší rozhodnutí německého soudu, který zrušil zákaz vstupu pro ruské motorkáře na území Německa. Berlínský správní soud prohlásil, že neexistují dostatečné důkazy, že ruští motorkáři představují hrozbu pro veřejný pořádek, domácí bezpečnost nebo mezinárodní vztahy. Proto vstupní víza motorkářů vydané Itálií na volné cestování v rámci Evropské unie jsou prý platné i pro Německo.

Noční Vlci tedy podle původního plánu dorazí v sobotu 9. května do Berlína. Připomenou nejen Němcům, že draze vykoupená svoboda od nacismu nesmí být zničena dalším šíleným utopickým projektem.

pp   




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky