Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pokyn z evropské Kominterny: Rusko má prolévat nevinnou krev. Trůn i oltář říkají NE. Morbidní kšefty na klinikách strýčka Sama. Obamův Nejvyšší soud versus Putinova „Opravdová rodina“

Pokyn z evropské Kominterny: Rusko má prolévat nevinnou krev. Trůn i oltář říkají NE. Morbidní kšefty na klinikách strýčka Sama. Obamův Nejvyšší soud versus Putinova „Opravdová rodina“

22. 7. 2015

Tisk článku

Michal Semín si všímá projevů odlišného směřování „demokratického" Západu a „imperialistického“ Ruska ve vztahu k hodnotě lidského života a rodiny

Rusko je na černém seznamu Parlamentního shromáždění Rady Evropy. Tentokrát nepřichází s falešnou výtkou, že Rusko šíří smrt na východní Ukrajině. Nyní mu vadí, že chce dalšímu prolévání nevinné krve zabránit. Nevěříte? Pak si přečtěte jeho Deklaraci č. 594, nazvanou „Právo ženy na přístup k službám v oblasti reprodukčního zdraví“.

pp

Jde o reakci na poslední iniciativu ruské státní Dumy omezit dosavadní relativně volný přístup k potratům. Zákon navrhuje skoncovat se soukromými potratovými klinikami a prodejem léků, působících potrat. Také požaduje, aby před tím, než matka s usmrcením svého dítěte dá souhlas, byla konfrontována s jeho fotografií z ultrazvukového vyšetření a slyšela tep jeho srdce. Krok správným směrem, i když nedostatečný: ani tato opatření mnoho lidských životů nezachrání. Pokrokovými europáčky však i při tom málu zmítá hněv.

pp

Čtěte ZDE: Hovory na pravici: Vše co dnes Západ považuje za „lidská práva“ má bolševický původ. Proč i česká „pravice“ podporuje „protirodinný džihád“, sexuální revoluci a juvenilní justici?

Bolševické kořeny potratové praxe

Je všeobecně známo, že to bylo právě sovětské Rusko, jež jako první stát na světě potraty uzákonil. Šlo, mimo jiné, o výraz „osvobození ženy z pod nadvlády muže“ a počátek Velké feministické revoluce, jež šla s tou bolševickou ruku v ruce. Po pár desetiletích se tento revoluční výdobytek prosadil i na Západě. A zdaleka nezůstalo jen při něm. Škoda, že naši rádobyantikomunisté nepostřehli, že pomyslná Kominterna již nějaký ten pátek nesídlí v Moskvě, ale v mocenských centrech „světového společenství“ – Bruselu a Washingtonu. Možná i proto, že to žádní skuteční antikomunisté nejsou.

Duchovní rozměr zdravotnictví

Západní kritiku si jistě vyslouží i ruské ministerstvo zdravotnictví, jež uzavřelo smlouvu s ruskou pravoslavnou církví o společném postupu při prevenci potratů. Jejími signatáři jsou ministryně Veronika Skvorcovová a patriarcha Kyrill – nejde tedy o nějaký bezvýznamný cár papíru. Články 9 a 21 této smlouvy ustavují spolupráci v zájmu “ochrany zdraví dítěte a matky, podpory rodinných hodnot a prevence potratů.” Součástí dohody je i spolupráce při vytváření krizových center pro těhotné, kde by působili křesťanští psychologové, poskytující konzultace ženám, jež potrat zvažují.

Kosmopolitním elitám, neleží současné Rusko v žaludku jen proto, že se odmítá bezvýhradně podřídit jejich mocenské hegemonii, ale i proto, že renesance pokořeného Ruska je spojena s návratem k přirozeným hodnotám

Obě strany se rovněž dohodly na tom, že budou usilovat o “poskytnutí podpory těhotným ženám, u nichž prenatální diagnostika odhalila poškození plodu, jakož i matkám, jež porodí děti s vývojovými vadami.”

Podle článku 5 budou spolupracovat na výchově zdravotníků především tím, že pravoslavná církev poskytne vzdělávací rámec duchovních základů zdravotnické činnosti.

pp

Čtěte ZDE: Válka Západu proti rodině: Ital, Rus, Slovák i Václav Klaus diskutovali v Praze. První barevná revoluce měla rudou barvu. I britští konzervativci jsou mrtvi. Vše ztraceno ale není

Patriarcha Kyrill probouzí svědomí poslanců

Není žádným tajemstvím, že signatář smlouvy a hlava ruského pravoslaví patriarcha Kyrill usiluje o úplný zákaz potratů. V projevu proneseném na počátku letošního roku ve Státní dumě hovořil o zabíjení dětí těmito slovy:

„Jeden z největších problémů Ruska je ohromný počet potratů. Za poslední léta se sice jejich počet mírně snížil, ovšem neustále zůstává hrozivě vysoký. Pokud by se podařilo počet umělých potratů omezit na polovinu, mělo by Rusko neustálý a spolehlivý demografický růst. Církev, vyznávající Boží přikázání „Nezabiješ“, vždy viděla v zabití nenarozeného dítěte těžký hřích. Za takovým rozhodnutím často stojí tlak lékařů a příbuzných či materiální a bytová nouze. Překonání tohoto zla vyžaduje zavedení komplexních opatření, která by měla zahrnovat pomoc rodinám při řešení problémů s bydlením, materiální pomoc rodinám s více dětmi, zavedení etických norem do systému zdravotnictví, které by nutily lékaře pečovat o zachování života nenarozeného dítěte, omezení reklamy na provádění potratů nebo ještě lépe, jejich úplný zákaz. Již teď je třeba, aby bylo provádění potratů vyjmuto ze systému povinného zdravotního pojištění, protože takto na ně doplácejí daňoví poplatníci, včetně těch, kdo jsou kategoricky proti zabíjení nenarozených.“

O něčem podobném se nám, žijícím v tzv. svobodném světě, může tak nanejvýš zdát. Přes veškeré úsilí ochránců nenarozeného života neprobíhá v žádné zemi EU podobný vývoj, jako v Rusku. Ba právě naopak. Důvod je zřejmý: „Právo na potrat“ patří k pilířům „demokratického Západu“, omámeného ideologií lidských práv, pro níž nevidí, že porušuje právo nejzákladnější - na život.

pp

Čtěte ZDE: To jsou konce: Tradiční hodnoty západní civilizace brání Vladimír Putin! Naši rusofobové by měli zbystřit.

Nechceš dětská játra? Hlavně, že mi chutná

O tom, jak společnost schvalující potraty mravně degeneruje, svědčí nedávný skandál z USA, jenž opět rozproudil diskusi o mentalitě propotratové lobby a s ní propojeného prosperujícího průmyslu.

Jak čteme ve zprávě Hnutí pro život: „Americká federace pro plánované rodičovství (PPFA) prodává části tělíček potracených dětí. Ve videozáznamech získaných skrytou kamerou to potvrdila lékařka Deborah Nucatola, ředitelka zdravotnických služeb PPFA. Podle Nucatolové je největší zájem o neporušená játra, srdce, plíce a lebku.“

Sledování rozhovoru s tzv. lékařkou lze doporučit jen silným povahám. Co lidského, natož pak specificky ženského, zůstává na ženě, vyprávějící s lehkovážným úsměvem v průběhu večeře a nad sklenkou sauvignonu o tom, jak získává a třídí orgány potracených dětí, určených k prodeji? No nic, hlavně, že jí chutná…

Nelze přitom přehlížet fakt, že organizace, v níž tato bezostyšně cynická Američanka pracuje, získává velké množství peněz nejen z těchto barbarských praktik, ale i z federálního rozpočtu. Jinými slovy - každý daně platící Američan na kšeftování s tělíčky potracených dětí přispívá.

Moskevský pochod za Opravdovou rodinu

Narůstajících rozdílů mezi „svobodným“ Západem a „nesvobodným“ Ruskem v morálně kulturních otázkách je však víc a v čase jich přibývá: Americký Nejvyšší soud poměrem hlasů 4:5 v červnu rozhodl, že dvě osoby stejného pohlaví mají právo uzavřít manželský sňatek. Putinova strana Jednotné Rusko zahájila počátkem léta dlouhodobou celospolečenskou kampaň na podporu tradičních hodnot. Začala tím, že do Moskvy pozvala tisíc vícedětných rodin na společný průvod městem, nazvaný „Opravdová rodina“. Skutečný pochod hrdosti! Jaká je představa nejvlivnější ruské politické strany vysvítá i ze znaku, který pro svoji kampaň zvolila. Zjevně inspirována francouzským prorodinným hnutím Manif pour tous, na jehož pochody posílá Hollandova vláda policejní těžkooděnce a vodní děla, hlásí se svým logem k jedinému možnému modelu rodiny – maminka, tatínek a děti. A ne dvě, jak je tomu ve Francii, ale hned tři.

pp

Pravé příčiny dnešní rusofobie

O tradiční rodině kdysi Václav Havel prohlásil, že mu připomíná teletník. Tímto jediným výrokem řekl o sobě – i o těch, kdo se k němu myšlenkově hlásí - víc, než si patrně sám uvědomil. Kosmopolitním elitám, jimž jsou slova jako národ či rodina cizí, neleží současné Rusko v žaludku jen proto, že se odmítá bezvýhradně podřídit jejich mocenské hegemonii, ale i proto, že renesance pokořeného Ruska je spojena s návratem k přirozeným hodnotám, jimiž nemocný euroamerický režim sebevražedně pohrdá.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky