Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Roboti a hackeři útočí na Klausovu výzvu: Hlas veřejnosti nesmí být slyšen. Utonulý chlapeček dojímá svět. Tisíce brutálně zavražděných dětí jsou nic. Evropa zahyne – a my s ní

Roboti a hackeři útočí na Klausovu výzvu: Hlas veřejnosti nesmí být slyšen. Utonulý chlapeček dojímá svět. Tisíce brutálně zavražděných dětí jsou nic. Evropa zahyne – a my s ní

6. 9. 2015

Tisk článku

Petr Hájek informuje o útocích na Výzvu, kterou inicioval Václav Klaus a přináší zamyšlení Michala Malého nad pokrytectvím proimigrantské mediální masáže mainstreamu

V sobotu jsme zveřejnili Výzvu občanů vládě a parlamentu, kterou inicioval Václav Klaus. Dala jí prostor i další média – a tak navzdory „pustému víkendu“ se pod její elektronickou podobu okamžitě začali podepisovat tisíce lidí. Když po několika hodinách jejich počty již šly do desítek tisíc, vypukla „někde“ panika.

pp

Správce webu, na němž je Výzva spojena s možností podpisu, čelil během odpoledne a večera zhruba dvaceti pokusům o její likvidaci. Šlo nejen o amatérské, ale rovněž o vysoce profesionální útoky na úrovni – jak řekl jeden z „ajťáků“ – sofistikovaných vojenských programů. Jiní pak zase nasadili na web „roboty“, kteří „podepisovali“ po stovkách za vteřinu náhodný výběr z českých, ale i arabských a izraelských jmen ve snaze podpisovou akci znehodnotit. Podle slov organizátorů se zatím všem útokům ubránili.

Pokud Evropa nezamkne před migranty dveře, zahyne – a my s ní

Chtějí nyní ale také jít do ulic a umožnit podpisy i lidem, kteří se běžně v internetových prostředích nepohybují. Již nyní se objevil „petiční stánek“ na Staroměstském náměstí v Praze. Mimochodem: Kdo chce přiložit ruku k dílu sběru „fyzických podpisů“ a šíření Výzvy, je samozřejmě vítán. Je to další z cest, jak se bránit útočníkům.

pp

Čtěte ZDE: Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

Čtěte ZDE: Výhrůžky ze Západu: Berte, nebo budeme zlí! Kancléř v sukních to nezvládá. Chaotická česká vláda neví, kam skočit. Propast se rozevírá. Veřejnost ví své

Demokraté jako řemen

Kdo za útoky stojí? Odpověď má jako vždy v takových případech podobu otázky: V čí prospěch se tak děje? Politické a vojenské kruhy, které imigrantskou vlnu způsobily a naplánovaly, mají po počátečním váhání v zádech již plnou podporu mediálních propagandistů většiny mainstreamových médií (čest buď výjimkám!). Kampaň se rozjíždí naplno. Už i pokrokový soudruh papež nabádá, aby si katolické farnosti braly imigrantské rodiny. Zvláště zřejmě ty islamistické, protože o křesťanech nepronesl v této souvislosti římský pontifik ani slovo...

Rozval evropských států má prostě proběhnout teď, nebo... jindy.

Nyní je však příležitost přímo exkluzívní. Vždyť jakmile se podaří zvednout „vlnu solidarity“ – a skrze ni dostat zničující vlnu ilegálních „imigrantů“ za hranice jednotlivých států –  nic už je odtamtud nedostane zpátky. Jde o (geo)politický úkol číslo jedna.

Proti těm, kteří si toto nebezpečí uvědomují – či dokonce proti němu něco dělají, jako v tomto případě Václav Klaus – okamžitě rozjíždějí celou vytrénovanou propagandistickou a technickou mašinérii: Nechtějí o valící se hrůze s nikým diskutovat – to jako praví demokraté nemohou, nesmějí a neumějí. Co však mohou a umějí, je – zaútočit. Zničit. Znehodnotit. Vědí, že autentický hlas veřejnosti je nyní jejich největším nepřítelem. A hrají o čas, než i ti zmanipulovaní celou past prohlédnou. Pak už to ale bude jedno. Už nepůjde nic změnit.

Vedle skandalizování, lží a násilí proto rozjíždějí i klasické metody kampaně: Na prvním místě uměle vyvolanou lítost, falešnou solidaritu. Zneužívající přirozený lidský soucit s trpícími – ale jen s některými. Přísně výběrově. Velmi přesně o tom hovoří Michal Malý v následujícím textu:

pp

Čtěte ZDE: Už se s námi nepářou: Burani z východu! Úzkosti a naděje ilegálních migrantů jsou víc, než ty vaše! Hordy neskončí. Bijme ty hlavy při padání!

Čtěte ZDE: Magické záhady kolem "nešťastných běženců": Jak mohou přežít bez podpůrného týmu? Nijak! Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer. Proč Kocáb nedemonstruje?

Michal Malý: Jeden utopený je náhle víc než tisíce zavražděných

Fotografie toho nebohého utonulého chlapečka prolétla světem, media ji sdílejí (kupodivu bez rozostření obličeje), Evropa „pláče“, Island pořádá sbírky pro migranty a zve je k sobě domů. 

To, že jsou denně (nejen) v Africe zavražděny v rámci kmenových válek stovky dětí, další stovky dětí denně v Africe umírají hlady, žízní, či na nemoci, že islamisté vraždí křesťanské děti po stovkách – je světu najednou jedno.

To, že hlavní vinu za smrt toho nebohého chlapečka nesou jeho rodiče a placení převozníci nikoho nezajímá. Jenže stejnou vinu nesou i politici EU, kteří ekonomickým migrantům otevírají náruč. Varování zpravodajských služeb před hrozbou islamizace Evropy, před tím, že 10 – 15 % migrantů jsou „spící“ bojovníci ISIS media a většina (?) Evropy ignorují.

pp

Čtěte ZDE: Metoda, jak ovládnout Evropu i nás: Uprchlíci jako zbraň ve speciální "barevné revoluci". Demonstranti před ČT: Lžete za naše peníze! Oba prezidenti mluví jasně. Informace z temného příšeří amerických zájmů

Čtěte ZDE: Vlna imigrace: Součást plánu na zničení evropské civilizace. Nic nového pod sluncem. Idea sjednocené Evropy za pomoci džihádu. Poslední totalita dějin. Odvážný hlas jezuity

Dělá si z nás ministr Chovanec srandu?

Ministr Chovanec si prohlášením, že se na nás valí 150 000 migrantů, ale že se nemáme bát, snad dělá z lidí srandu. Informace o násilí ze strany migrantů vůči většinové evropské populaci se cenzuruje a smrt chlapečka, jakkoli je smutná, se vyzdvihuje v rámci propagandy. Ovlivňovat veřejné mínění smrtí dítěte a jeho nerozostřenými fotografiemi považuji za prasečinu. Za stejnou prasečinu považuji otvírání dveří ekonomickým migrantům a „agentům“ ISIS. Články a blogy litující a podporující migranty jsou ve všech českých mediích na titulkách, nekonfliktní a racionální varování před situací je odsouváno na „chvost“.

Cenzurují se zprávy o řádění migrantů v předměstí Paříže a v jiných městech EU. Ale vyzdvihují se články o utonulých. Ti, kdo financují evropská a tedy i naše media, nás snad považují za blbce. Před „válkou“ prchají jen silní zdraví muži v produktivním věku a každý za plavbu zaplatí 80 – 100 000,- Kč. Kde na to při útěku před „válkou“ vzali? Kde mají děti, ženy, rodiče? Nejde o žádný útěk před válkou, nejde o žádné uprchlíky, ale o ekonomické migranty ve značkových džínách s posledními modely mobilů. Jde o islámskou kolonizaci Evropy. Je na čase tomu sebevražednému otevírání dveří EU této kolonizaci učinit přítrž. Je poslední chvíle dát evropským politikům, včetně našich, stopku.

Silnou a stabilní Evropu vybudovali naši předci, my jejich úsilí a um, jejich dědictví jen zneužíváme a využíváme. Co horšího, rozdáváme je a rozkrádáme. Nemáme na to právo a pokud v tom budeme pokračovat, šeredně se nám to vymstí. Za stovky let a za desítky po podvodu zvaném „sametová revoluce“ jsme nezvládli jakkoli zlepšit ani soužití s Cikány. Respektive, nedokázali jsme je přesvědčit o tom, že je normální pracovat, chodit do školy, nekrást a nemlátit lidi mačetou. A přitom zde Cikáni žijí stovky let. Jak chceme přesvědčit o tom samém migranty, kteří již po cestě do Evropy demolují vlaky?

Šílence z Bruselu odstavit od moci

U břehů Afriky je třeba postavit flotilu (i válečných lodí), které budou migranty vracet. Na země (a ne na Rusko), z nichž k nám migranti proudí, je třeba vyhlásit nekompromisní sankce, pokud samy tento příliv migrantů nezastaví. Je třeba, aby státy EU včetně ČR včas varovaly své obyvatele před hrozbou chaosu, násilí, trestné činnosti, neznámých chorob a aby přijaly nutná preventivní opatření. Je třeba skončit s bagatelizací problému a říct lidem pravdu a věc pojmenovat a řešit. Nebezpečím pro Evropu není Putin, ale islám a politici EU.

Předseda evropské komise Jean Claude Juncker navrhl čtyřnásobné zvýšení kvót pro členské země EU na přijímání uprchlíků. Namísto 40 000 migrantů by si nově evropské země měly rozdělit 160 000 uprchlíků do začátku zimy(!). Je nezbytné tyto šílence Bruselu odstavit od moci! A opakuji: zneužití fotek mrtvolky dítěte na turecké pláži k masáži na city lidí je odporné! Na jeho smrti mají podíl i sluníčkáři, kteří migrantům mediálně otevírají dveře Evropy.

Pokud Evropa nezamkne před migranty dveře, zahyne – a my s ní.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky