Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Migrantský seriál v nových kulisách: Tady bude Ruhe! Krást v Rakousku povoleno. Konec Vánoc i Mikuláše - dráždil muslimy. Vláda nás podvádí. Postaví se jí někdo?

Migrantský seriál v nových kulisách: Tady bude Ruhe! Krást v Rakousku povoleno. Konec Vánoc i Mikuláše - dráždil muslimy. Vláda nás podvádí. Postaví se jí někdo?

19. 10. 2015

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje na novou strategii, která má za cíl ukolébat rozhořčenou veřejnost, a klade si otázku, zda nás televize Nova a její američtí majitelé pokládají opravdu za tupé stádo

Ministr vnitra Chovanec pravil, že „tok migrantů do České republiky se zastavil“. Jde o mimořádně tragikomický výrok, protože každý ví, že ještě ani zdaleka naplno nezačal. Jenže příliš komického v tom vlastně není. 

PP

Jde totiž pouze o propagandistickou ukázku nové „komunikační strategie“, kterou státy pod německým protektorátem (tzv. Evropská unie) nyní kvapně zavádějí. Jejím smyslem je utajit, že něco jako migranti, zvláště pak muslimové, vůbec existuje.  

40 miliónů v příští pětiletce

Podle posledních střízlivých odhadů přijde do Německa v několika dalších letech deset až dvanáct miliónů muslimských migrantů – bez ohledu na to, jak se budou vyvíjet války zaseté do oblasti Američany. Budou to totiž příslušníci rodin těch, kteří se již do Německa dostali skrze „země nikoho“, tedy někdejší evropské státy, zbavené „Schengenem“ toho, co stát jako takový definovalo: jeho hranic. 

Takže tyto milióny už přijedou zcela „legálně“, neboť německý zákon o slučování rodin imigrantů jim to umožní. Nebudou se tedy  ploužit v zástupech po kontinentě před televizními kamerami, pojedou pěkně spořádaně vlaky, autobusy a letadly. Neuvidíme je, tedy nebudou.

Když k nim přičteme zhruba dalších deset miliónů, které mají ve stejné době přijít „ilegálně“ (na pozvání merkelovské mantry „Vítejte, všechny vás zvládneme!“), plus jejich rodiny, dostáváme se k číslu kolem 40 miliónů. To je zhruba polovina současných „etnických“ Němců (a ještě o pár miliónů méně, než předpokládají unijní odhady). Dá rozum, že tohle se k našim humanistickým pokrokovým západním sousedům nenašťouchá.  

Kvóty budou

A protože naši němečtí unijní “spoluobčané“ tradičně hledají “životní prostor” na východ od svých (nyní již neexistujících) hranic, jsme na řadě především my, Slovensko a Maďarsko. Polsko si to s Německem vyřeší posvém – pokud se v Polsku něco zásadního nestane po blízkých parlamentních volbách. Neboli: Povinné „přerozdělovací kvóty“ u nás budou – tak jako tak. 

Nedejme se ani na okamžik zmást vládní rétorikou, že něco takového Babišova vláda v čele se stínovým premiérem Sobotkou nepřijme. Samozřejmě, že přijme. Jak správně poznamenal znalec německých a unijních poměrů Petr Robejšek, socialista Sobotka mohl už ty předchozí kvóty, nadiktované nám podloudně z úrovně ministrů vnitra, vetovat, nebo alespoň odmítnout, ale neudělal ani jedno, ani druhé.

PP

 

Foceno 3.10.2015 v Oldřichově na Hranicích ( Hrádek nad Nisou, Liberecko)

Nyní proto bude ještě pár týdnů či měsíců předstírat, že proti těm “stálým” hledá “blokační menšinu”. A pak na ty stálé kývne. Jen se už možná budou jmenovat jinak. Asi jako když v referendech odmítnutou Evropskou ústavu zavedli pod názvem Lisabonská smlouva.

Přípravy „Nového člověka“ běží naplno

Nová “komunikační strategieL Bruselu předpokládá, že už se o migrantech především přestaneme cokoli reálného dozvídat – takže nebude vlastně ani proti čemu protestovat. Nebo si to bude alespoň větší část veřejnosti myslet. Co oči nevidí... Předvádějí nám to právě ukázkově naši “vyspělejší” sousedé – a je příznačné, že ani o tom už téměř nic (pár kilometrů od nich) nevíme.

Vzmáhající se občanský odpor (především v Německu a Rakousku) tamní úřady totiž již „řeší“ ukázkově, po „eurobolševicku“: utajování, podepisování „mlčenlivosti“ pod hrozbou ztráty zaměstnání, vymazání pojmů, které by soudruhy muslimy mohly dráždit.

Naši spolupracovníci zpoza (neexistující) hranice nás o tom informují průběžně, zatímco hlavní česká média na utajování všeho podstatného loajálně spolupracují. Skrze své mocné majitele (ač se třeba na domácí scéně mezi sebou kočkují) jsou součástí celé této šílené „převýchovné“ operace při níž má vzniknout „nový evropský občan“. O médiích státních (takzvaně veřejnoprávních) ani nemluvě. 

Mlčení

Něco však navzdory veškeré péči však sem tam přece jen do médií ještě pronikne – zvláště když je před volbami, jako nedávno ve Vídni. Tamní veřejné mínění pobouřil případ učitelky v mateřské škole, která ztratila zaměstnání. Důvod? Dovolila si vykládat o křesťanském původu Vánoc – a arabské děti „migrantů“ ji doma práskly, že je „indoktrinuje“. Okamžitý výhazov.

Naši pokrokoví sousedé na to jdou vůbec od lesa. Na vánoční trhy si do Vídně už nezajedete. Budou se jmenovat „zimní“. Ostatně ani Vánoce už nebudou – ale pouze „svátky konce roku“. A Mikuláš? Rovněž přestane existovat. Bude to Den Slunce, Země a hvězd. Opět pro to, aby se tamní migranti-muslimové necítili  „diskriminováni“. Něco takového si u nás nedovolili komunisté ani za nejtemnější totality. Ale co o tom vědí Rakušané? 

PP koláž

Čtěte ZDE: Švýcaři už nacvičují: Evropská unie se rozpadla, panuje anarchie. Rakušané si kupují zbraně. Politici suverénní země jsou odpovědni svým občanům. Česká vláda přípravy jen předstírá

O migrantech se již nesmí objevit vůbec nic „negativního“, přípustné jsou jen kalendářové historky o báječných vztazích. V Salzburku došlo v minulých dnech v uprchlické ubytovně k potyčce, při níž byli zabiti tři Afghánci: Tohle se nedostalo ani do zpráv, prý „aby se nešířila panika a xenofobní nálady“. Což pozoruhodně koresponduje s tím, když téměř v tomtéž okamžiku na bulharských hranicích nedopatřením zastřelili jednoho vzpurného „ilegála“, premiér kvůli tomu musel narychlo opustil bruselský summit, aby si doma udělal pořádek. Zatím díky jeho „rychlé reakci“  Bulharsko ještě humanitárně nebombardovali.

Zaměstnanci v Rakousku (nejen ti ve státních službách) musejí podepisovat prohlášení, že v případě jakýchkoli negativních zkušeností s migranty, nebudou o nich informovat – jinak ztratí zaměstnání. Typický případ opět ze Salzburku: Když do obchodů vrazí tlupa migrantů, ochranky a prodavači se mají dívat jinam a nechat je v klidu krást. Nic se nesmí hlásit ani policii a už vůbec ne médiím – opět to musejí zaměstnanci podepsat, jinak ztratí práci.

Neklidné Německo

Pokud žasnete nad tím, že si to Rakušané nechají líbit, měli byste se nad sebou vážně zamyslet, zda nejste xenofob či fašista. Výroba „Nového evropského občana“ totiž již běží na plné obrátky především v Německu – a to je pro Rakušana zákon. Ostatně právě z Rakouska pocházel nejvýznamnější německý kancléř, který pak Rakousko za hlasitého hurá! místních spořádaných občanů připojil k Říši. K té Třetí. Čtvrtá se právě buduje a pro xenofoby a fašisty – narozdíl od islamistů, homosexualistů a zástupců všech podobných pokrokových „-ismů“ – v ní nebude místo.

Významný německý politik to ostatně nedávno vyjádřil docela nedvojznačně , když „zpátečníkům“ vzkázal: „Pokud se tato opatření někomu nelíbí, nebo se vyjadřuje proti přistěhovalcům, tak ať opustí Německo!“ Není nad upřímnost. Doporučení vyklidit svou vlast cizákům – a stát se sám migrantem, aby věděl, zač je toho loket  - také není bez historických konotací.

PP koláž

Čtěte ZDE: V německých táborech to bouří: Boj zatím jen židlemi a noži. Je libo samopal, granát nebo semtex? Požáry v českých muničních skladech jako čirá náhoda. Ministr vnitra nabízí migrantům 150 tisíc pasů

Jenže tak jednoduché to už u našich západních sousedů v posledních dnech zase není. Dokonce i německé policejní odbory (DPoIG) žádají postavení plotu na německé hranici. Účinné uskutečňování kontrol na hranici je podle policistů možné jen s pomocí plotu. Bavorsko-rakouská hranice, již se od začátku září snaží německá policie kontrolovat, totiž připomíná divokou pustinu, kudy se do země dostane prakticky každý, kdo chce. Holt – milovaný schengenský prostor v praxi. 

Šéf policejních odborů pan Wendt však odbojně míní, že plánované tranzitní zóny nemůžou bez plotu existovat. Podle něj ani nelze dále vysílat Merkelové kapitulantské signály „Přijďte všichni!“

"Náš vnitřní pořádek je v nebezpečí. Stojíme před sociálními nepokoji. Někdo musí zatáhnout za záchrannou brzdu - to může být jen Angela Merkelová," varuje odborářský policejní šéf. Typický xenofob a fašista. V Rakousku by ho už odvolali. V Olomouci by na něj poslali Ištvana se Šlachtou.

Na námluvách 

Jenže paní spolková kancléřka o tom nechce ani slyšet. Místo toho raději odjela do Turecka, prý aby vyjednala s prezidentem Erdoganem nové podmínky, za nichž se milióny muslimů ze zdejších utečeneckých táborů údajně přestanou z nějakých nepochopitelných důvodů valit na „její“ kontinent. Pár miliard eur (Centrální unijní banka jich natiskne, kolik si řeknou) to ale nespraví. Turci chtějí ještě jednu maličkost: Bezvízové dveře do schengenského prostoru. Jinými slovy, turecká vyjednávací pozice zní: Když budete hodní, trochu zbrzdíme těch pár miliónů z táborů – a namísto toho „suchou nohou“ k vám zcela legálně přejde bratru nějakých deset miliónů muslimů tureckých.

To zvládnem?

"To zvládneme..." (Fotografie, kolující německým internetem.)

Jde o něco tak nehorázného, že již i mnozí (jinak vzorně ukáznění) západní komentátoři označují požadavky tureckého premiéra za vydírání. "Udělá Evropa špinavý obchod?" ptá se například magazín Der Spiegel. Nemluvě o tom, žev Turecku se za dva týdny konají parlamentní volby a cestu německé kancléřky je z tohoto pohledu možné považovat i za skandální pomoc Erdoganově volební kampani.

A tak už dokonce i Deutsche Welle připomíná Erdoganovo nedávné prohlášení: „Turecký národ německému prezidentovi nezapomene a neodpustí jeho slova.“, jímž reagoval na vyjádření německého „Havla“ (spolkový prezident J. Gauck se tak sám cítí) o turecké genocidě Arménů. 

A hle - Der Spiegel už rovnou přichází se zprávou, že Spolkový sněm odkládá debatu o rezoluci k výročí hanebného tureckého vyvražďování Arménů. Také o tom už bude nadále samozřejmě  ticho, aby se to tureckých soudruhů muslimů nedotklo. Vytýkat jim něco tak přirozeného, jako je likvidace půl druha miliónů „podlidí“,  by byl přece zcela typický příklad xenofobie a fašismu.

Kvóty budou – tak či tak

Dobrovolníci, kteří pomáhají migrantům v Berlíně, mezitím žádají, aby místní Senát vyhlásil v souvislosti s dramatickým násilím mezi běženci výjimečný stav a aby nastoupila Služba technické pomoci (THW). Berlínský Úřad pro zdraví a sociální péči ale míní, že „ubytování uprchlíků není důvodem k vyhlášení výjimečného stavu“. Vždyť se brzy přesunou jinam. Až si mezi nimi německé úřady vyberou ty zaměstnatelné, pošlou zbytek k nám, na Slovensko, do Maďarska – a zčásti nakonec i do Polska.

Vezme „uvěřitelný“ a dlouhodobě úspěšný politik  „národní záchranu“ za svou?

A že u nás nebudou chtít zůstat? Ale kdež, ještě rádi! Vzhledem k tomu, že mezitím bude česko-německá hranice již obnovena a pečlivě střežena, nebudou mít ani jinou možnost. A zase tak špatně jim u nás nebude. Soudružka Marksová (předstírající poslední dobou, že je takzvanou ministryní práce a sociálních věcí) nám právě sdělila svůj odhad: Z našich daní bude dostávat čtyřčlenná rodina migrantů „jen“ nějakých třicet tisíc měsíčně. Ale stát se je prý současně pokusí rychle zaměstnat.  

Vzhledem k tomu, že průměrně se i „Velkému německému Bratru“ daří zaměstnat necelých devět procent „příchozích“, může si každý i bez kalkulačky snadno spočítat,  kolik nových „nepřizpůsobivých“ budeme brzy živit. K těm, co již tady po desetiletí živíme. Samozřejmě, platí vždy Špidlovo socialistické: „Zdroje jsou!“ Pochopitelně nikoli pro české důchodce či bezvýznamné „obyčejné občany“, kteří občas nezaviněně padají do „sociální sítě“ - například mladé rodiny, matky samoživitelky či lidi v předdůchodovém věku. 

Jak dlouho bdít v tichu?

Není to legrace. Přestože Sobotkův ministr vnitra Chovanec či Babišův ministr obrany Stropnický si ji z nás viditelně dělají. A nemají to tak těžké, protože stále se pro mnoho lidí „nic neděje“ a tak jde pro ně jen o “teoretický“ problém. 

Vždyť těch pár tisíc migrantů, které k nám začínají posílat podle „povinných jednorázových kvót“, není v televizi téměř vidět. A budou vidět stále méně – protože podle rakouského vzoru i u nás má nyní zavládnout „migrantské mediální ticho“. A v něm se dobře usíná. 

Teď se chvíli budou politické špičky (české i německé, takzvané unijní) tvářit, že pracují na „ochraně vnější schengenské hranice“ (viz Angela Merkelová v Turecku). Mezitím připraví exodus desetitisíců (a později statisíců) “přerozdělených“ soudruhů muslimů k nám. Pak za nimi přijdou jejich rodiny (obvykle pět až patnáct osob). Pak získají Turci bezvízový přístup do „chráněného Schengenu“. Pak... Pak už bude pozdě.

PP koláž 

Čtěte ZDE: Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

Co s tím?

Teď ještě pozdě není. Jen minutu po dvanácté. Ovšem za předpokladu, že se skutečně najde někdo, kdo se konečně postaví do čela veřejného odporu proti uspávací taktice vlády. Kdo ji donutí, aby se zeptala veřejnosti, zda může poníženě slibovat v Bruselu něco, k čemu nedostala ve volbách mandát. Ani jedna ze stran vládní koalice přece neměla žádné „migranty“ ve volebním programu. A toto nejdůležitější téma, v němž půjde o samou existenci českého národa a jeho státu, nemá proto právo bez „konzultace“ (referendem či novými volbami) s veřejností sama rozhodovat. 

Něco velmi obdobného napsal Václav Klaus ve své výzvě vládě, pod níž se podepsalo již mnoho přes sto tisíc lidí. Podle našich informací nyní bývalý prezident absolvuje informativní schůzky a konzultace s parlamentními i neparlamentními stranami a seskupeními. Vezme v této věci jediný „uvěřitelný“ a dlouhodobě úspěšný politik na naší i evropské scéně „národní záchranu“ za svou? Lze si těžko představit, že by někdo jiný měl sílu , schopnosti a zkušenosti přinutit vládu, aby s námi přestala hrát betla. 

Kolem nás se stále „hlasitěji“ rozprostírá mediální „migrantské ticho“. Je to však ticho před bouří. Ve Francii mají Marine Le Pen. V Rakousku v posledních volbách významně posílil Christian Strache (Svobodní), muž s českými kořeny. Bouří se Bavorsko, obrovsky rostou preference Pegidy, ale i Alternativy pro Německo, Británie bude mít své referendum o vystoupení z bortící se EU. 

Ti všichni – a mnozí další – Václava Klause uznávají jako nezpochybnitelnou autoritu. Dočkáme se jeho „evropského come backu“ také u nás, anebo platí, že doma není nikdo prorokem? Nenávistný „antiklausovský“ seriál, který narychlo spíchla a spustila hlavní režimní televize, americká Nova, je odpovědí, kterou ambasador Schapiro jistě rád schválil. 

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky