Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Menší problém psychiatrických drog: Děti se mění ve vraždící stroje. Muž, který to odhalil, záhadně zemřel. Masové vraždy na středních školách nejen v USA. Jak vsadit démona do dětské duše

"Menší problém" psychiatrických drog: Děti se mění ve vraždící stroje. Muž, který to odhalil, záhadně zemřel. Masové vraždy na středních školách nejen v USA. Jak vsadit démona do dětské duše

29. 10. 2015

Tisk článku

Dan Roberts přináší nový pohled na zákulisí hromadných vražd, páchaných legálně (a nuceně) nadopovanými teenagery v Americe i Evropě a dochází ke přímo smrtelně důležitým závěrům

Téměř každý incident střelby na veřejnosti za posledních dvacet let, zahrnující masovou vraždu, především pak ty "proslavené", páchané dětmi a dospívajícími - a řada dalších případů sebevražd a neštěstí s nižším počtem obětí - mají utajovaného společného jmenovatele, kterým opravdu nejsou zbraně. Vyčerpávající množství důkazů poukazuje na skutečnost, že všichni pachatelé těchto ohavností buď užívali psychotropní léky v době spáchání zločinů, nebo někdy v bezprostřední minulosti.

Podivná nehoda

Množství vědeckých studií, mapujících období delší než deset let, stejně jako interní dokumenty některých farmaceutických firem, které se snažily tyto informace utajovat, svědčí o tom, že léky kategorie SSRI (selektivní inhibitory zpětného vychytávání serotoninu) mají dobře známé, avšak nezveřejňované vedlejší účinky. Ty zahrnují sebevražedné sklony a různé druhy násilného chování. Publicisté na webu SSRIStories.com dokumentují více než 4500 případů nenormálního nebo násilného chování jedinců užívajících tyto silné medikamenty.

Ti, kdo se soustředí na zákaz legálního nošení zbraní, zaměřují svou pozornost nesprávným směrem a kladou nesprávné otázky.

Seznam pachatelů masových střeleb a léků pod vlivem kterých byli, nebo které užívali těsně před spácháním hrozivých činů, zkompiloval a zveřejnil na Facebooku John Noveske - zakladatel a majitel slavné a úspěšné firmy Noveske Rifleworks. Pár dní nato zahynul za podivných okolností při autonehodě. 

Existuje spojitost mezi Noveskeho smrtí a zveřejněním informací, které by z různých důvodů mnoho lidí raději nevidělo? Odpověď na tuto otázku ponechám na čtenáři. Ale podotýkám, že existuje zdokumentovaná historie vysoce podezřelých úmrtí jednotlivců, kteří "věděli příliš mnoho" a představovali tak hrozbu.

Záhadná úmrtí nepohodlných Američanů

Připomeňme některé: Katherine Smithová - pracovnice DMV (Department of Motor Vehicles, tedy oddělení motorových vozidel) ve státě Tennessee, byla spojována s nabytím státních poznávacích značek státu Tennessee “teroristy” z 11. září 2001. Později bylo její tělo nalezeno ohořelé v jejím vlastním autě. 

Laureát Pulitzerovy ceny, žurnalista Gary Webb, odkryl operaci CIA z 80. let, která poslala do ulic LA záplavu cracku. Byl nalezen s dvěma střelnými ranami v hlavě, přičemž jeho smrt byla hlášena jako sebevražda. 

Čtěte ZDE: Thriller s reálnou zápletkou: Vražda doktora, který pracoval na velkém objevu, není ojedinělá. Univerzální lék na rakovinu? Průmysl s lidským utrpením nemá levná řešení rád

Nebo Frank Olson - přední mikrobiolog, který pracoval na výzkumném programu ovládání mysli MKULTRA pro CIA. Poté, co požádal o uvolnění z výzkumu, ocitl se v hotelovém pokoji v New Yorku, ve kterém spáchal "sebevraždu" vyhozením z balkonu v desátém patře, nejspíš také agentem CIA.

Případ byl jako sebevražda veden léta. V roce 1994 ale uspěli Olsonovi synové ve snaze o exhumaci ostatků vlastního otce. Následovala opětovná pitva, kterou uskutečnil James Starrs - profesor práv a forenzních věd Národního právnického centra Univerzity George Washingtona. Starrsův tým dospěl k závěru, že ke smrti došlo na základě úderu tupým předmětem do hlavy, stejně tak k poranění v oblasti hrudníku nedošlo v důsledku pádu, ale ještě před ním. Na základě těchto okolností zahájil v roce 1996 manhattanský okresní prokurátor v případě Olsonova úmrtí vyšetřování vraždy, avšak vzhledem k nedostatku důkazů nebyl samozřejmě schopen nikoho z vraždy obvinit. 

Jak jsem již řekl, ponechám na uvážení čtenářů, aby si vytvořili názor na to, zda Noveského postihl podobný osud. K tomu je důležité především jedno: Podívejme se na některá konkrétní fakta o střelcích a psychotropních lécích. Konkrétně na ta, která Noveske dal jako poslední post na svou facebookovou stránku, než zemřel:

Fatální seznam Johna Noveskeho

  • Sedmnáctiletý Eric Harris a Dylan Klebold, zabili 13 studentů a jednoho učitele a zranili 24 dalších předtím, než se sami zabili. Harris nejprve užíval Zoloft a později Luvox. (Na základě soudně nařízené “terapie zvládání vzteku” (anger management therapy). Dokonce ho kvůli braní psychotropních léků odmítli vzít do armády (pozn. red. PP). Lékařské záznamy Dylana Klebolda nebyly nikdy zveřejněny.
  • Jeff Weise, kterému bylo šestnáct v době, kdy zastřelil svého dědečka, jeho přítelkyni a sedm studentů své školy v Red Lake ve státě Minnesota, měl předepsaných 60 mg Prozacu denně. To je trojnásobek dávky obvykle předepisované dospělým.
  • Corry Baadsgaard, také šestnáctiletý, byl pod vlivem Paxilu, který mu způsoboval halucinace, když se rozhodl na střední škole ve Walhluke ve státě Washington s puškou v ruce držet 23 spolužáků jako rukojmí. Na události si dodnes nepamatuje.
  • Chris Fetters zabil ve věku třinácti let pod vlivem Prozacu svou oblíbenou tetu.
  • Dvanáctiletý Christopher Pittman zabil pod vlivem Zoloftu dva prarodiče.
  • Mathew Miller se ve věku třinácti let po šesti dnech užívání Zoloftu oběsil ve svém pokoji.

Čtěte ZDE: Nácvik na totalitu: Odsouzen k smrti za spolupráce obhájců. Hrdelní proces jako fraška. Další v řadě JFK - 11. září - Carnajev. Naše soudy se od amerických soudruhů zdatně učí

  • Kipu Kinkelovi bylo patnáct, když pod vlivem Prozacu a Ritalinu zastřelil oba rodiče ve spánku a následně se vydal do školy, kde zabil dva spolužáky a zranil dalších dvaadvacet. K událostem došlo krátce po zahájení léčby Prozacem.
  • Luke Woodham pod vlivem přípravku Prozac zastřelil ve věku šestnácti let svou matku a následně zabil dva studenty a poranil dalších šest.
  • Nejmenovaný chlapec v Pocatello (stát Indiana) měl v roce 1998 přípravkem Zoloft vyvolaný záchvat, který údajně “způsobil ozbrojený incident” ve škole.
  • Michael Carney, čtrnáctiletý kluk pod vlivem Ritalinu, začal na střední škole ve West Paducah (stát Kentucky) střílet na studenty během modlitebního setkání. Tři dospívající zahynuli, pět dalších utrpělo zranění.
  • Andrew Golden (11) a Mitchell Johnson (14) - oba pod vlivem Ritalinu - postřelili na své střední škole v Arkansasu patnáct lidí, z čehož čtyři studenti a jeden učitel podlehli zraněním.
  • TJ Solomon - student střední školy v Conyers ve státě Georgia - ve věku patnácti let pod vlivem Ritalinu rozpoutal palbu a zranil šest spolužáků.
  • Rod Mathews ve věku 14 let pod vlivem Ritalinu ubil holí spolužáka k smrti.
  • James Wilson z Bretonwoodu (Jižní  Karolína) ve věku 19 let pod vlivem různých, blíže nespecifikovaných psychiatrických léků vzal revolver ráže 22 do základní školy, kde následně zabil dvě mladé dívky a poranil sedm dalších dětí a dva vyučující.
  • Elizabeth Bushové bylo třináct a byla pod vlivem Paxilu, když začala střílet na své škole v Pensylvánii. (Zranila jednu dívku a k činu se přiznala, pozn. red. PP)
  • Jason Hoffman byl pod vlivem léků Effexor a Celexa. Jeho jméno je spojeno se střelbou na škole v El Cajon, stát California.
  • Jarred Viktor ve věku 15 let pod vlivem Paxilu - po pětidenním užívání! - jedenašedesátkrát bodl svou babičku.
  • Chris Shanahan ve věku 15 let v Rigby, stát Indiana, pod vlivem Paxilu z ničeho nic zabil ženu.
  • Jeff Franklin pod vlivem Prozacu a Ritalinu zabil kladivem, sekerou, řeznickým nožem a mechanickou bruskou v Huntsville v Alabamě své rodiče, kteří se právě vrátili z práce, a následně zaútočil na své mladší bratry a sestru. (V době činu mu bylo sedmnáct a před jeho provedením dva dny nespal. Policii tvrdil, že jeho tělo “převzala” jakási démonická entita s rohy”, pozn. red. PP)
  • Neal Furrow byl při střelbě na židovské škole v LA pod vlivem přípravku Prozac, jehož užívání mu bylo spolu s několika jinými léky předepsáno soudní cestou.
  • Čtrnáctiletý Kevin Rider byl ve fázi snižování dávky Prozacu, když zemřel na následky střelné rány do hlavy. Původně byl jeho případ označen jako sebevražda, ale o dva roky později bylo vyšetřování jeho smrti znovu otevřeno, s podezřením na úmyslné zabití jinou osobou. Hlavní podezřelý - také čtrnáctiletý - užíval Zoloft a jiná antidepresiva.
  • Alex Kim se ve věku 13 let oběsil krátce po předepsaném zdvojnásobení dávky Lexapro.
  • Diane Routhierová dostala na problémy s žlučovými kameny předepsaný Welbutrin. O šest dní později se zastřelila poté, co se projevilo množství vážných vedlejších efektů léku.
  • Billy Willkomm - úspěšný zápasník a student Floridské Univerzity - dostal ve věku sedmnácti let předepsaný Prozac. Jeho rodina ho našla v červenci 2002 oběšeného na dlouhém žebříku v jejich domě na Gulf Shore Boulevard.
  • Kara Jaye Anne Fuller-Otterová byla pod vlivem přípravku Paxil, když se ve věku dvanácti let oběsila na věšáku ve skříni. Matka komentovala její smrt slovy: "... ten zatracený doktor jí to nechtěl vysadit, a přitom jsme ho o to žádali, když jsme byli na druhé prohlídce. Pořád jsme mu říkali, že má dcera na Paxil divnou reakci.”
  • Gareth Christian spáchal v roce 2002 ve věku osmnácti let ve Vancouveru sebevraždu pod vlivem Paxilu. Jeho otec se se smrtí svého syna nedokázal smířit, a zabil se také.

Čtěte ZDE: Likviduje někdo nepohodlné západní bankéře? Co věděli, že museli zemřít? Od začátku roku nepřirozeně zahynulo již 14 významných finančníků. Náhoda, nebo předehra?

  • Jullie Woodwardová se pod vlivem Zoloftu ve věku sedmnácti let oběsila v garáži.
  • Matthew Miller měl 13 let, když se dostal k psychiatrovi kvůli problémům ve škole. Psychiatr mu dal vzorek Zoloftu. O sedm dní později ho jeho matka našla oběšeného na věšáku ve skříni.
  • Osmnáctiletý Kurt Danysh pod vlivem přípravku Prozac zastřelil svého otce brokovnicí. Momentálně sedí za mřížemi věznice, odkud píše dopisy, v nichž se pokouší varovat svět před léky z kategorie SSRI.
  • Muž jménem Woody spáchal ve věku 37 let sebevraždu během pátého týdne užívání Zoloftu. Krátce před jeho smrtí mu jeho doktor doporučil zdvojnásobení dávky. Lékaře původně navštívil kvůli nespavosti. Nikdy netrpěl depresemi a ani neměl během svého života příznaky mentálních onemocnění.
  • Desetiletý chlapec z Houstonu zastřelil svého otce po zvýšení dávky přípravku Prozac.
  • Hammad Memon (15) zastřelil spolužáka ze střední školy. Byla u něj diagnostikována ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou) a deprese, a tak užíval Zoloft a "další léky na své onemocnění”.
  • Matti Saari, dvaadvacetiletý finský student hotelovky, zastřelil devět studentů a vyučujícího, poranil dalších několik studentů a následně zabil i sebe. Bral SSRI a benzodiazepiny.
  • Steven Kazmierczak zastřelil ve svých sedmadvaceti v auditoriu Univerzity v Northern Illinois pět lidí a poranil jednadvacet dalších, načež se následně také zastřelil. Podle slov jeho přítelkyně bral v krátkém čase před incidentem Prozac, Xanax a Ambien. Toxikologické výsledky prokázaly, že se v jeho krevním oběhu v okamžiku smrti stále nacházelo značné  množství Xanaxu.
  • Finský střelec Pekka-Eric Auvinen bral ve věku 18 let antidepresiva předtím, než zastřelil na střední škole v Jokele osm lidí a poranil tucet dalších. Poté spáchal sebevraždu.
  • Čtrnáctiletý Asa Coon z Clevelandu postřelil a zranil čtyři lidi, než si sám vzal život. Soudní záznamy svědčí o tom, že bral Trazodon.
  • Jon Romano byl ve věku 16 let na antidepresivech, když na střední škole v New Yorku vystřelil z brokovnice na učitelku.

Jde i o nás

Nezbývá, než se ptát:

  • Jaké léky bral Jared Lee Loughner (slavný střelec, jenž mj. málem zabil americkou kongresmanku Gabrielle Giffords, pozn. red. PP), když ve věku jedenadvaceti let zabil v Tucsonu v Arizoně šest lidí a zranil dalších čtrnáct? 
  • Jaké léky bral James Eagan Holmes, když ve věku 24 let zabil v kině Aurore v Coloradu dvanáct a zranil sedmdesát dalších lidí?
  • Jaké léky bral dvaadvacetiletý Jacob Tyler Roberts, který zabil v Clackamas v Oregonu dva lidi a jednoho zranil?
  • Jaké léky bral Adam Peter Lanza (figurující ve velmi široce mediálně známém případu střelby na americké střední škole Sandy Hook, pozn. red. PP), když ve věku dvaceti let zabil v Newtownu ve státě Connecticut šestadvacet lidí a dva další zranil?

Čtěte ZDE: Zápas o legálně držené zbraně na obou stranách Atlantiku: Proč vládnoucí elity tolik touží odzbrojit občany? Vztah mezi kriminalitou a držením zbraní je opačný, než tvrdí "omezovači". Mráz opět vane z Bruselu

Tolik John Noveske. Z jeho “seznamu” (který se mu dost možná stal osudným), vyplývá mimo jiné jeden zřejmý závěr: Ti, kdo se soustředí na zákaz legálního nošení zbraní, zaměřují svou pozornost nesprávným směrem a kladou nesprávné otázky. 

Zda to dělají záměrně ve snaze odvrátit pozornost od zmíněných souvislostí, nebo z úplné ignorance, je vlastně jedno. Nedovolme jim v tom pokračovat.

Jde i o naše děti. A to ačkoli na “seznamu hrůzy” zatím žádné české dítě či mladík není. 

Je to však jen otázka času.

Zpracováno s využitím zdrojů zde a zde.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky