Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhadné záblesky nad Kalifornií: Pod povrchem událostí zřejmě probíhá nevyhlášená válka Amerika - Čína. Přejde do horké fáze? Plánuje Čína s Ruskem preventivní úder proti USA?

Záhadné záblesky nad Kalifornií: Pod povrchem událostí zřejmě probíhá nevyhlášená válka Amerika - Čína. Přejde do horké fáze? Plánuje Čína s Ruskem preventivní úder proti USA?

19. 11. 2015

Tisk článku

Mike Adams podává svou verzi současných napjatých čínsko-amerických vztahů, která pacifisty nepotěší, ale rozumný člověk by ji měl rozhodně zahrnout do svých úvah o geopolitické realitě

Zatímco Evropa nevidí a neslyší, zcela ponořena do migrantské apokalypsy „zpestřené“ právě aktuálním pařížským masakrem, svět ohrožují i úplně jiná nebezpečí. Husajn Obama právě přijel do filipínské metropole Manily, aby zde krátce před zahájením summitu Rady pro ekonomickou spolupráci Asie a Tichomoří (APEC) vyhrožoval Číně.

Summit APEC je oficiálně zaměřen na obchodní a hospodářskou spolupráci v regionu. Ekonomická jednání jsou ale jen zástěrkou pro územní spory států APEC ve strategickém Jihočínském moři. Čína si dělá poměrně dobře podložené nároky na tuto oblast a od konce roku 2013 přistavuje k tamním útesům umělé ostrovy. Na některých již vybudovala i přistávací dráhy.

Washington je sice na druhé polovině světa, ale i tady chce diktovat svou vůli. Tvrdí, že prosazuje „zachování svobody plavby a přeletů v oblasti Jihočínského moře“. V posledních týdnech pod touto záminkou vyslal do oblasti válečná plavidla i bombardéry B52. Napětí se tak opět vystupňovalo na samu mez únosnosti.

Otevřená konfrontace (doufejme) sice zatím bezprostředně nehrozí, ale obě velmoci si už posílají „výhrůžné vzkazy“ jinou cestou. Všímají si toho zatím jen nezávislá americká média:

Podivné záblesky nad Kalifornií

"Záhadné zářivé světlo na obloze šířilo paniku mezi obyvateli Kalifornie,” hlásí BBC. “Videa, která jsou k dispozici na internetu, ukazují jasně zářící bod, který se zvedá do výše, načež se vynoří široký, jasně modrý záblesk tvaru trychtýře. Mnoho z videí sleduje záblesk po několik minut.”

Čtěte ZDE: Kuchařka racionálního přežití: Vyřeší konec světa křesadlo a troud? V závěří migrantské vlny zbývá čas na otázky. V čem vypereme prádlo? Dospějí "mladí" v klidu? Zásadní problém dětských hraček

Kaliforňané okamžitě rozžhavili sociální sítě, kde prezentovali své teorie o tom, co se vlastně přihodilo. Spektrum návrhů zahrnovalo jadernou střelu i meteor. “Policejní linky i redakce zpravodajství v San Diegu zaplavily telefonáty občanů, kteří hlásili nepřeberné množství věcí - od sluneční bouře přes kometu až po jadernou bombu na západním nebi,” konstatoval San Diego Union Tribune

Mimořádně podivné bylo, že pouhý den před úkazem vydal Národní úřad pro letectví (FAA - Federal Aviation Administration) příkaz k omezení provozu nad Mezinárodním letištěm v Los Angeles, čímž letadlům zabránil přistávat po jedné z nejfrekventovanějších tras, užívané pro vnitrostátní i mezinárodní lety.

Oficiální “vysvětlení” dotyčné události (podobná vysvětlení jsou téměř vždycky jen zástěrkami reality) - je takové, že šlo o testovací střelu, vypuštěnou americkým námořnictvem v rámci “rutinního” testu.

Mají nás za idioty?

“Média v Kaliformii potvrzují, že světelný úkaz způsobila střela Trident bez hlavice, kterou vystřelila americká vojenská ponorka USS Kentucky,” říká BBC. Všimněme si, že pánové z BBC tvrdí především, že střela nenesla hlavici, přičemž jaksi zapomínají dodat jistou maličkost, a totiž, že hlavice střel Trident jsou obvykle termonukleární. Kromě toho - jak mohou média vědět, zda byla střela skutečně neškodná. To ví jedině americké námořnictvo.

Americká vláda médiím diktuje, co mají psát či vysílat, úplně stejně, jako to dělá ta čínská - jen méně zjevně a jinými metodami.

Je to pořád stejné: Média předpokládají, že veřejnost je nekonečně hloupá. To opravdu americká armáda nemá kde jinde testovat jaderné střely, než hned vedle Los Angeles? Máme věřit, že celý Pacifik na podobné testy nestačí - takže se lodě musejí zaparkovat hned vedle letiště a znepříjemnit život cestujícím i obyvatelstvu na celý týden.

Jde o zjevnou lež. Jenže jaká je pravda, kterou se tato lež snaží zakrýt? Má to podle všeho hodně společného s Čínou - se skrytou válkou, která právě probíhá mezi ní, Spojenými státy a Ruskem.

Koflikt doutná pod povrchem

Tři velmoci spolu tuto válku vedou už nějakou tu chvíli. Měsíc co měsíc konflikt eskaluje, ačkoli nám oficiální a státem (tak či onak) řízená média na obou stranách tvrdí, že se nic dramatického neděje. Čína má - podle zprávy Výzkumné služby Kongresu (Congressional Research Service zde) rakety, schopné zasáhnout a zničit americké či jiné letadlové lodě v okruhu 1500 km. To je poměrně významné číslo, znamenající široký operační okruh. Zpráva poznamenává:

Čína buduje moderní a regionálně velmi silné námořnictvo s omezenou, ale rostoucí schopností operovat mimo moře kolem vlastních břehů. Pozorovatelé čínských a amerických ozbrojených sil vnímají vzrůstající čínskou námořní moc jako potenciální ohrožení schopnosti amerického námořnictva ve válečné situaci kontrolovat modré vody v oceánech - což je první podobné ohrožení, kterému námořnictvo Spojených států čelí od skončení studené války. 

Čtěte ZDE: Socha Svobody roku 6015: Nevinná zednářská symbolika nebo šelma z Apokalypsy? Proč je hlavní město Spojených států plné luciferiánských symbolů. Tma pod svícnem není světlem světa

Kromě toho nedávno - v srpnu - uskutečnila Čína s Ruskem největší spojené námořní cvičení v historii, jehož účelem bylo “bránění vlivu Spojených států v Asii”. V září zase byly čínské bitevníky spatřeny jen kousek od pobřeží Aljašky, a to dokonce během návštěvy prezidenta Obamy. Věnoval se tomu dokonce i mainstream jako Fox News, nebo Wall Street Journal.

V odpověď na tuto provokaci poslaly Spojené státy torpédoborec USS Lassen do pásma 12 námořních mil od nově vybudované čínské vojenské základny na souostroví Spratley. Tentokrát zase čínská vláda incident odsoudila jako "válečnou provokaci". 

Zbraně jako z Hvězdných válek?

V pozadí ovšem probíhají ještě zajímavější události. Řeč je o možném útoku tajné kosmické “superzbraně” Pentagonu na čínskou průmyslovou infrastrukturu.

Jak psal Natural News již 17. srpna letošního roku,  máme informace od čínských disidentů. Mají prý dobrý důvod se domnívat, že série záhadných explozí průmyslových komplexů, jako byl masívní výbuch v Tchien-ťinu, byla způsobena kinetickými údery z orbitálních zbraňových systémů - postavených a řízených Spojenými státy.

Čína údajně reagovala tajnou operací, která sabotáží “ze staré školy” zničila sklad amerických zbraní v Tokiu. Dvě další exploze čínských průmyslových objektů na sebe nenechaly dlouho čekat. Kromě tohoto “tajného” boje se bojuje diplomaticky: Čína tlačí na prezidenta Tchajwanu Ma ťing-joua, aby veřejně vyhlásil Tchajwan za součást Číny. To vyvolává na Tchajwanu rozsáhlé vzedmutí odporu veřejného mínění, o němž se ovšem z mainstreamových médií nedozvíme - a to dokonce ani z těch tchajwanských, neboť i ta jsou prý již ovládána Čínou.

Odpálení rakety Trident se tedy odehrálo poblíž hustě osídlené oblasti Kalifornie z dobrého důvodu: aby bylo tolik svědků, kolik jen možno. Vláda Spojených států Číně vyslala “raketovou poštou” jednoduchý signál. Cosi jako varovný výstřel do vzduchu.

Bilboard za 31 miliónů dolarů?

Střela Trident, zkonstruovaná firmou Lockheed Martin, je “atomová” raketa s doletem až 4000 námořních mil. Detaily naleznete zde na webu námořnictva Spojených států. Jediná raketa, odpálená odněkud z Pacifiku, by dokázala nukleárním úderem zničit Peking, a uvést Čínu do chaosu. “Varovný výstřel” u Los Angeles mohl být tedy něco jako billboard za 31 milionů dolarů, na němž stojí: “Tak si s námi ale fakt nehrajte.”

V amerických mainstreamových médiích tento názor nenajdete. Důvodem bude patrně fakt, že až na malé výjimky v mainstreamu pracují připitomělí propagandisté s vymytými mozky, kteří nemají ani ponětí o geopolitice, natož o jejím současném stavu. Kromě toho jim americká vláda diktuje, co mají psát či vysílat, úplně stejně, jako to dělá ta čínská - jen méně zjevně a jinými metodami.

Čtěte ZDE: Západ a Východ si vyměnily role: Morální supervelmocí a hlavním obráncem křesťanů už nejsou Spojené státy, ale Rusko. Putin - císař Konstantin 21. století? Civilizace bez morálky zahyne

Spojené státy a Čína jsou již nějaký čas ve stavu nevyhlášené války. Čína může, kromě již zmíněného, navíc kdykoli udeřit na USA jadernými zbraněmi, nebo zbraněmi, využívajícími EMP a pohybujícími se v horních vrstvách atmosféry, schopnými vyřadit z provozu elektrickou rozvodnou síť, což by způsobilo až 90% ztráty v naprosto nepřipravené populaci. Legendární americký žurnalista Ted Koppel o tom dokonce napsal knihu “Poslední zhasíná: Kyberútok a nepřipravený národ - jak přežít následky” (Lights Out: A Cyberattack, A Nation Unprepared, Surviving the Aftermath).

Preventivní úder: Svět by se mu nedivil

Někteří analytici jsou toho názoru, že Čína spolupracuje s Ruskem na přípravě masívního prvního úderu proti Spojeným státům, který by vyřadil z provozu americkou obranu i ekonomiku.

Podobné teorie podporuje i fakt, že byly viděny ruské ponorky poblíž podmořského vedení internetových kabelů mezi Evropou a Amerikou - což vedlo k logickému závěru, že se snaží zmapovat jejich polohu, aby je mohly v případě potřeby kdykoli přerušit. To samo o sobě by zasadilo těžkou ránu americké ekonomice jako celku, především pak Wall Streetu, ale stejně tak armádě. Kromě toho prý Rusko vyvinulo a už má ve výzbroji dálkově řízenou ponorku-dron, schopnou donést jaderné nálože ke klíčovým americkým přístavům.

Když složíme dílky této skládačky dohromady, vyjde nám, že masívní, preventivní úder na Spojené státy nemusí být sci-fi. Kdo by se tomu také divil? Americké impérium dnes většina světa vnímá jako zešílevší zemi, šikanující každého na mezinárodněpolitické scéně. První úder by se mohl hypoteticky skládat  například také z měnové války, kterou by Čína se svým zlatem krytým jüanem mohla vyhlásit, či kyberútoku na klíčovou americkou infrastrukturu, včetně vodovodů a podobně. 

Mezitím, co se všechno toto odehrává, americká vláda, vlastizrádný režim zločinců, kteří uchopili moc a pokoušejí se zničit Ameriku zevnitř - vyházela z funkcí všechny generály, kteří ještě věděli, jak se podobným útokům bránit. Namísto toho, aby se výcvik vojáků zaměřil na umění, jak vyhrát případnou válku, máme trénink senzitivity a politicky korektní zastoupení žen v první frontové linii.

Toto není fikce. I Bílý dům se otevřeně připravuje na EMP útok ze strany Číny

Pokud tito šílenci zůstanou u moci, Bůh s námi!

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky