Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Braňme svého šerifa: Kampaň proti prezidentu Zemanovi dostala nový náboj. „Islamisté“ našich médií a politiky pálí ze všech pozic. Konvička jako test. Muslimův bratr nás chce zavřít. Postavme plot!

Braňme svého šerifa: Kampaň proti prezidentu Zemanovi dostala nový náboj. „Islamisté“ našich médií a politiky pálí ze všech pozic. Konvička jako test. Muslimův bratr nás chce zavřít. Postavme plot!

26. 11. 2015

Tisk článku

Petr Hájek komentuje běsnění pražské kavárny, která proti Miloši Zemanovi rozpoutala kampaň, jako by prezidentské volby měly být za měsíc – ale přitom jí ve skutečnosti jde o něco jiného

Všichni proti Zemanovi. Jedině tak je možné charakterizovat další v podstatě komicky zběsilou kampaň, kterou proti hlavě našeho státu poznovu rozjela mediálně-politická falanga, pochopitelně v čele s Českou televizí a tiskovým impériem Zdeňka Bakaly, což je jedno a totéž. Ostatně obojí si platíme z našich daní. ČT dáváme povinně každoroční daň sedm miliard, u Bakaly jsme si to – za asistence Bohuslava Sobotky – předplatili při „privatizaci“ OKD a hornických bytů mnohonásobně.

Je dobře toto pozadí stále vnímat. Mohl by totiž vzniknout dojem, že opravdu jde o nějaký „ideový střet“. Takové však u nás už dávno neexistují. Havlisté na všech úrovních jsou pouze stále víc frustrováni faktem, že sice ovládají kde co, ale nedosáhli na nejvyšší post ve státě - když nechali o prezidentovi hlasovat veřejnost.

A zcela bez sebe jsou dnes především z toho, že ač mají v rukou většinu hlavních médií, veřejnost, která Miloše Zemana posadila na Hrad, se naopak mohutně rozrůstá o jeho další příznivce (a voliče). V záplavě unijních krizí, které v posledních letech prožíváme a jež vrcholí migrantskou tsunami, zůstal totiž prezident republiky na straně normálně uvažující většiny veřejnosti, která se - navzdory mediálnímu bušení do hlav - o svou republiku spolu s prezidentem důvodně obává.

Falešná vlajka

Je to vlastně typická „operace pod falešnou vlajkou“, kterou mají nevolení politici z médií (a jejich sponzoři v politice) z poslední doby skvěle nacvičenou. Záminkou se tentokrát stala Zemanova účast na Albertově, kde se kavárně (ve spolupráci s americkou ambasádou) nepodařilo zopakovat loňský teroristický útok na hlavu státu. Ten dokonce bradáčovská prokuratura „odložila“. Že při něm byli ohroženi i prezidenti dalších zemí? A co? Byl tam Zeman, tak je všechno povoleno.

Čtěte ZDE: Český ministr - poddaný Husajna Obamy: Zeman prý odporem k islámu porušuje ústavu! Hodný a zlý policajt. Bratr mohamedána sedí v české vládě a vyhrožuje vlastencům. Nastupují nové generace obránců státu?

Zato promptně obžalovala ze „šíření nenávisti“ jednoho z těch, kdo byli tentokrát se Zemanem na pódiu, pana docenta Konvičku, takto lídra Bloku proti islámu. Má totiž našlápnuto k podstatnému volebnímu výsledku, který Sobotky, Kalousky, Fialy a spol. už skutečně ohrožuje. Aby ta komedie byla dokonalá, neobvinili ho dokonce ani za to, co veřejně řekl, ale za zjevnou nadsázku napsanou kdesi na facebooku. Něco podobného, jako když (dnes nenáviděný, tehdy milovaný, protože oponující nenáviděnému Václavu Klausovi) Miloš Zeman kdysi pronesl na adresu členů ODS a jejich kůže, kterou prý použije na vazbu legitimací, což pochopitelně nikoho netrápilo. Nadsázka je koření politiky.

Kalouskova normalizace

Jenže u nás už žádná politika není. Nastupuje zcela drsně „normalizace“: Soudruh ministr „spravedlnosti“ Pelikán, jehož bratr je jedním z hlavních českých muslimů - propagandistů, posovětsku zavelel – a poslušná prokuratura jedná. Okamžitě se k ní přidal (zcela pochopitelně) i Schwarzenbergův Kalousek (knížatův pekař a naopak). Navrhl „husákovskou úpravu“ shromažďovacího zákona, který by do budoucna při podobných příležitostech prezidentovi setkání s veřejností zatrhl.

„Muslimský“ ministr Pelikán (ANO) dal jasný návod: Zavřít je, až zčernají!

Všechno jsou to příslovečné „listopadové plody“ našich zapřisáhlých havlistických „demokratů“, kteří se soudružkou Merkelovou a bruselskými „Jakeši“ (kůly ve stále více děravém a hroutícím se plotě nové totality) údernicky makají na odstranění posledních zbytků občanských svobod. A už se s tím ani neskrývají: Tohle je jejich „odkaz listopadu 1989“, kterou i tato poslední operace pod falešnou vlajkou opět tragikomicky odkrývá.

Jde o něco jiného

„Premiér Sobotka svou váhavostí, nerozhodností a řadou dalších zdánlivě smířlivých a humanitárních gest, která nedoceňují realitu, přímo ohrožuje bezpečnost republiky“, konstatoval prezident Zeman v rozhovoru pro MF Dnes. A tato jediná věta otevřela dokořán nahromaděná stavidla frustrace a nenávisti. Hlava státu totiž řekla, co je zjevné každému, kdo nechce bezpečnost naší země hodit do chřtánu kancléřce Merkelové a organizátorům teroristických divadýlek všeho druhu.

Česká televize během dne vyzpovídala desítky politiků, „politologů“ a „expertů“ - až na výjimky Zemanových odpůrců -  kteří měli potvrdit, že premiér a celá vláda bezpečnost naší země nejen neohrožují, ale naopak. Zvláště komické to bylo u politiků parlamentní opozice - s čestnou výjimkou Úsvitu -  kteří se kroutili, jak mohli.

Čtěte ZDE: Zneužití odkazu 17. listopadu. Patří snad Albertov havlistům? Ostudné prohlášení pražských akademiků. Nesnášenlivost tehdy a dnes. Nechají si to současní studenti - a nejen oni - líbit?

Čtěte ZDE: Co spojuje 13. a 17. listopad 2015: Jsme jen figurky ve falešné hře? Bude v Praze „oslava obušky“? V Paříži něco selhalo. Zavraždění sebevrazi? Politici mají strach. Důvodně

Největší legraci vnášeli do uměle zvedané vlny další protizemanovské kampaně jako obvykle zástupci ODS, „denní husa“, paní poslankyně Němcová, na místě prvním. Sami přece dlouho říkají, že vláda pro naši „migrační“ bezpečnost nic nedělá. A nyní to museli současně potvrdit - a současně popřít, aby se mohli opřít do „zločinného prezidenta“. Kdo neviděl, umí si jistě představit. Je to pořád stejné: pokrytecké, primitivní, ubohé.

Jak na to? Všechny zavřít!

S autentickým protimigrantským postojem naprosté většiny veřejnosti, reprezentované prezidentem Zemanem, má mediálně-politická guerilla čím dál větší problém - a už to musela nějak ventilovat. „Muslimský“ ministr Pelikán (ANO) dal jasný návod: Zavřít je, až zčernají! Jeho řešení podporují různé „evropské“ úvahy o omezení svobody na internetu, kterých se při bruselsko-kavárenské metodě „boje proti terorismu“ bezpochyby brzy dočkáme.

Poměrně přesně to vyjadřuje na webu Britské listy „imigrant“ Jan Čulík. Jde mu koneckonců o něco velmi podobného. Přinejmenším v rovině ideové. Zato jeho návody na to, jak s tím, jsou velmi praktické:

„Téměř dva a půl milionu nenávistných komentářů na adresu menšin nebo některých sociálních skupin se během posledního roku objevilo na českém internetu,“ otevírá Čulík svou úvahu a kritizuje iniciativu HateFree Culture za to, že je „chabá a neefektivní“, protože na problémy jen ukazuje. „Je nepochopitelné, proč nikdo důrazně nevyžaduje, aby byly tyto trestné činy stíhány. Po pařížských útocích se (ve Skotsku prý, pozn. PH) na sociálních sítích objevilo 60 (!) verbálních trestných činů proti muslimům,“ počítá Čulík na prstech (má jich hodně a jsou dlouhé) s tím, že jde o trestné činy, jejichž pachatelé jsou v Británii hnáni před soud. Tak vypadá „kolébka demokracie“ vzor 2015.

Pachatelé verbálních trestných činů jsou většinou zbabělci, a kdyby bylo za ně v ČR deset dvacet lidí odsouzeno do vězení, útoky by přestaly a došlo by k výraznému ozdravění české společnosti,“ navrhuje zapřisáhlý demokrat, šéfredaktor Britských listů. Připomíná rovněž, že Rada Evropy chtěla, abychom prezidenta zbavili imunity, a šlo jej také trestně stíhat. „Trestně stíháni by zjevně měli být i příslušníci Policie ČR, kteří jsou verbálních trestných činů svědky a nevyšetřují je. Například ti, jež se účastnili dne 17. listopadu Zemanovy a Konvičkovy akce na Albertově, která byla zjevně trestným činem,“ míní soudruh Biľak-Čulík a přidává výhrůžku, která má cosi do sebe:

„Pachatelé verbálních trestných činů by si měli uvědomit, že jejich trestné činy na sociálních sítích zůstávají trvale k dispozici a přijde čas, kdy to bude trestné i u nás, a potom bude mít policie dostatek důkazů na zavření všech.“

Bez modrého hadru

Miloš Zeman si z celého toho plkání koneckonců nemusí nic dělat – a nejspíš ani nedělá. Vážnější je to u nás ostatních, kterým - jako nyní docentu Konvičkovi - půjdou stále drsněji „islamisté“ v naší politice a v médiích po krku. Nejen Babišův Pelikán. ONI. Ti, kteří pochopili, že prohrávají - navzdory totální mocenské a mediální převaze.

Přesto - či právě pro to - je nejvyšší čas začít jednat. Vláda bude samozřejmě otálet s jakoukoli akcí,  která by způsobila byť jen zamračení kancléřky Merkelové a jejích poskoků v Bruselu. Navzdory tomu, že třeba i nová konzervativní polská vláda už dala jasně najevo, že žádné „kvóty“ (Merkelová teď raději hovoří o „kontingentech“) na přerozdělení migrantů nepřijme, dokonce ani ty, které předtím „zrádně“ odsouhlasila ta minulá, fakticky Tuskova.

Čtěte ZDE: Neschopné elity EU tváří v tvář muslimskému teroru. Obhajoval by Churchill nacisty? Kdo zavelí? "Semknout se" kolem architektů rozvratu Evropy? Pošleme je k čertu!

A nová premiérka to navíc oznámila na tiskovce, kde už nevlály žádné unijní modré hadry (jako ten, co stále visí nad Pražským hradem) - ale pouze polské vlajky. A s novým prezidentem už její vláda také nebojuje. Poláci se prostě mohou soustředit na záchranu své země.

Braňme svého šerifa

Jenže náš premiér Sobotka je pouze průměrný zbabělec, který se nyní schová za (velmi časnou, jak netuší) podporu „kavárny“. A Andrej Babiš? Jako vždycky. Hnutí ANO-NE. Metoda „Já neříkám nic, ale na moje slova dojde“ - a místo sebe nastrčí bruselskému lidu svého Pelikána a spol.

A naše hranice zůstávají při tom všem mediálním hluku stále otevřené. Až ty svoje uzavře Rakousko a Německo, bude pozdě. Nahrnou se k nám deseti či statisíce „migrantů“, kteří nebudou moci dál pokračovat. Tehdy Sobotka mekne své typické: „Naše vláda přijme opatření...“

Plot je třeba postavit ihned. A bránit svého šerifa. I když to zdánlivě nepotřebuje. Od něj se totiž odvíjí, zda nás (jako to nyní supi a pelikáni testují u docenta Konvičky) zlikvidují snadno, nebo jim to dá složitější práci.

Braňme své šerify. Je už skoro tma o polednách. Nikoli za pět minut dvanáct.

Pravé poledne.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky