Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Otázka, která stojí nejen před Německem: Jak se zbavit Merkelové? Veřejnost je dál, než tvrdí cinknuté průzkumy. Německo úpí, NATO posiluje u hranic s Ruskem. Kdo chce rozvrat a chaos v Evropě?

Otázka, která stojí nejen před Německem: Jak se zbavit Merkelové? Veřejnost je dál, než tvrdí cinknuté průzkumy. Německo úpí, NATO posiluje u hranic s Ruskem. Kdo chce rozvrat a chaos v Evropě?

20. 1. 2016

Tisk článku

Ondřej Höppner připouští, že kancléřka Merkelová (v lepším případě "jen") zešílela, a její okamžité odvolání považuje za jedinou šanci pro celou Evropu, nemá-li vše skončit katastrofou nedozírných rozměrů.

Kritika uprchlické politiky kancléřky Merkelové sílí, a to nejen u občanů a opozice, ale i uvnitř vládnoucí koalice CDU/CSU. V zákulisí se již objevují tajné scénáře, kdo by mohl „Mutti“ nahradit, pokud by se její pozice stala neudržitelnou – a mnohé nasvědčuje tomu, že již včera bylo pozdě.

Podle posledních průzkumů (Insa) ztratila vládní koalice CDU/CSU proti posledním volbám čtvrtinu voličů (nyní má 32 %). Druhá je v průzkumech SPD (22%, méně o 3 %). Třetí Alternativa pro Německo, která se nejhlasitěji vyslovuje proti imigrantům, posílila na 12 %. Hned za ní je Levice (Die Linke) a Zelení.

pp

Mutti, březen napoví

Ještě v červenci loňského roku řekl šéf CSU Horst Seehofer: „Pokud chceme vyhrát volby, pak jedině s Merkelovou v čele.“ Dnes patří Seehofer mezi hlavní kritiky své koaliční kolegyně a současně je i nejžhavějším adeptem na křeslo spolkového kancléře.

Kroky Angely Merkelové směřují proti vlastní zemi. Jsou jakýmsi nacismem naruby – ale se stejnými důsledky

Bývalý bavorský zemský premiér a předseda CSU Edmund Stoiber se pro Süddeutsche Zeitung už  vyjádřil bez obalu: „Dávám paní kancléřce čas do konce března. Pokud nedojde k obratu, bude to mít katastrofální následky pro Německo a celou EU.“

Proti Merkelové se vyslovil i bývalý kancléř Gerhard Schröder, který dlouho zastával zdrženlivý postoj: „Německo je na svém maximu. Bylo by kardinální chybou CDU ignorovat realitu a nestanovit kvóty pro imigranty. Všechno ostatní je iluze!“

pp

Čtěte ZDE: Německo je v šoku ze sexuálních útoků imigrantů: Skutečný rozsah invaze islámských vetřelců si však ještě tamní veřejnost neuvědomuje. Profesor Kovácz: Němci se ve své zemi stanou brzy menšinou. Co to znamená pro nás?

Čtěte ZDE: Nácvik na Spartakiádu vzor 55: České feministky se veřejně svlékají donaha. Sexuální útoky a znásilňování bezbranných žen jako nácvik na hromadné vystoupení muslimů? Vědí rozverné dámy, co je to Taharrush?

Klíčové regionální volby  

V polovině března proběhnou ve třech německých spolkových zemích volby do zemského sněmu (Bádensko - Württembersko, Porýní - Falc, Sasko - Anhaltsko). Jejich výsledek může být impulsem k odvolání Merkelové z postu spolkové kancléřky. To, že utrpí vládní koalice výprask, je jasné, jde jen o to, jak velký. Mnohé napoví výsledek především v Bádensku – Würtenbersku, které je západním sousedem Bavorska, plně zasaženým migrační vlnou.

Při pohledu na nezadržitelně klesající preference je vládnoucí CDU/CSU nucena připustit, že se kancléřka Merkelová ocitla mimo realitu a z existenčních důvodů si připravit scénář bez ní. Možnými kandidáty na její křeslo jsou prý kromě Horsta Seehofera ministr financí Wolfgang Schäuble nebo ambiciózní ministryně obrany Ursula von de Leyen.

Ve hře je i scénář vlády bez CDU/CSU, tedy varianta se šéfem SPD a stávajícím vicekancléřem Sigmarem Gabrielem. Není pochyb, že by se pokusil o „puč“, pokud by měl jistou podporu bloku levicových stran. Tu ovšem (po „zemětřesení“ ve straně Zelených - mimo jiné) nemá. Se vzrůstajícím počtem imigrantů a stále rostoucím napětí ve společnosti však není vyloučena ani tato varianta.

pp

Čtěte ZDE: Kaddáfí se nemýlil: Znásilňování, teror a chaos je v Evropě už realitou: Muslimské invazní jednotky si otestovaly politiky, policii i obyvatelstvo. Merkelová může couvnout jen do propasti. Strhne s sebou i Sobotku? Na řadě jsou činy

Čtěte ZDE: Sexuální agrese ve jménu Alláha: Organizované řádění imigrantů bylo koordinováno z jednoho centra. Více než 100 napadených žen a dívek. Ohavná tvář německých médií. Vidí peklo a křičí ráj!

Žena, která zničila Evropu

Mutti Multikulti, jak ironicky přezdívají Merkelové její oponenti, je stále zřetelněji tragickou figurou, stavitelkou babylónské věže, která tvrdohlavě vrší zeď za zdí a neslyší hlasy, že až to spadne, zavalí to všechny. Už dnes se jí říká Žena, která zničila Evropu. Žena, která vstoupí do historie podobně jako její předchůdce s knírkem.

Merkelová přesto dál zatvrzele odmítá určit horní hranici počtu přijatých imigrantů, trvá na otevřených hranicích a spoléhá se, že nakonec dostane pomoc od ostatních členských států Evropské unie, která už v podstatě neexistuje. Mutti má možná velké srdce, ale žádný plán. V roce 2017 (řádné volby - pokud k nim dojde) budou v Německu nejméně dva miliony „čerstvých imigrantů“. Když to znásobíme čtyřmi (pozvaní rodinní příslušníci, v Německu narozené imigrantské děti) jsme na takřka deseti milionech.

Proč to Mutti Multikulti dělá, je velkou neznámou. Kvůli voličům to není, kvůli vlastní straně také ne, kvůli sobě (že by opravdu přišla o rozum?) patrně také ne. Jediná možnost je zakleta v odpovědi na otázku cui bono, tedy komu to prospělo. A tady už je to jasnější: jediný, komu vyhovuje oslabená Evropa, jsou Spojené státy.

NATO se směje

Válka v Sýrii (ze které po Merkelové "pozvání" přichází nejvíc imigrantů) jako by vlastně ani nebyla určena k „likvidaci Islámského státu“, ale stala se jakýmsi „vytlačováním“ Islámského státu do Evropy. Jako by Islámský stát jednal podle motta: „Válčete si v Sýrii s kým chcete, my jdeme bojovat do Evropy“. 

A tak - zatímco Evropu drtí uprchlická vlna – ten kdo ji vyvolal, tedy Spojené státy, pěkně tiše a v šeru posílají své vojáky (NATO) do oblastí čím dál blíž Rusku – tedy země, která se jako jediná opravdu snaží situaci v Sýrii řešit. Záminkou pro probíhající vojenské manévry USA ve východní Evropě není "vývoz americké demokracie" (ta už sem byla vyvezena), ale „obrana proti nepříteli", tedy Rusku, které údajně představuje „smrtelné nebezpečí“. Má to však jeden háček – ten údajný nepřítel je stejně virtuální, jako byly virtuální zbraně hromadného ničení v Iráku, záminka ke svržení Saddáma Husajna.

Zatímco je ekonomicky vyspělejší část Evropy „pod kontrolou“ imigrantů a Rusko válčí v Sýrii, země mezi Německem a Ruskem se plní vojáky NATO. Jako bychom byli svědky nové (velmi vratké) bipolarity: USA a Islámský stát na jedné straně a Rusko na straně druhé.

Německo a Evropská unie, plně zaujaty problémem imigrantů, ze zmítají někde mezi oběma póly – částečně jako oběť (uprchlická invaze řízená Islámským státem) a částečně jako tichý společník (Spojených států).

pp

Čtěte ZDE: Drang nach Deutschland: Hitlerova "Kniha zla" jde v Německu na dračku. Má snad vůdce návod pro Němce, jak z migrantské šlamastyky ven? Mein Kampf v ulicích (nejen) německých měst. Unijní občanská válka?

Čtěte ZDE: Rachot velkého zhroucení se rozléhá Evropou: Migrantský teror a lidový hněv. Stojíme na osudové křižovatce. Americká inspirace k odsunu vetřelců. Pevný plot - aneb po dobrém to nepůjde. "Slávek" musí jít od válu

Německá totalita

Jediný způsob, jak situaci změnit, jak zabránit likvidaci Evropy, zamezit prorůstání neslučitelných kultur a sílící rasové nenávisti, vidí Angela Merkelová ve zvýšení počtu policistů v ulicích. V zákazu karnevalů a jiných slavností, na kterých se sejde více lidí pohromadě. V autobusech, vozících imigranty tam a zpátky. V rozhánění demonstrací vodními děly. Ve víře, že je německý úředník víc než syrský falzifikátor. V trestání německých občanů za to, co si myslí.

Již došlo k omezení svobody tisku, a to jakousi arogantní "autoregulací". Německá média již rezignovala na roli informovat, nebo na funkci "hlídacího psa demokracie". Stala se nepokrytým nástrojem vládní propagandy.

Jakýkoliv projev nespokojenosti veřejnosti s oficiální politikou je médii horlivě a cynicky označen přídomky „ultra“, „extrémní“, „krajní“ atd.  Účastníci demonstrací proti imigrantům jsou prý jen fotbaloví chuligání, motorkáři, nebo vyhazovači. Roli „objektivního“ média tak převzaly v Německu sociální sítě, které aspoň dávají možnost si vybrat – ale i jejich omezení (či přímo zákaz) je zřejmě jen otázkou času - v Německu, stejně jako u nás.

Je třeba říci „Dost"

Všechny tyto rysy jsou bytostně vlastní systému, kterému říkáme Totalita. Kroky Angely Merkelové směřují proti vlastní zemi. Jsou jakýmsi nacismem naruby – ale se stejnými důsledky. Kancléřka, stále osamělejší ve svém údajném boji za „vyšší princip“ a za všeobjímající „humanitu“, zatvrzele odmítá řešit příčinu – imigraci jako takovou. Ba co hůř - spatřuje v ní šanci. Už dávno nejde o nějaké omluvy, vysvětlování nebo obhajobu... V čím zájmu je, aby se Merkelová udržela u vesla potápějící se lodi co nejdéle?

Situace má jediné řešení, které znají vlastně už všichni - i ti, kdo o tom zatím mlčí. Je třeba říci „Dost!“ Pokud k tomu nemá síly Merkelová, bude to za ní muset udělat někdo jiný. Ten, kdo ji nahradí. Čím dříve, tím lépe. A pokud k tomu nedojde?

Alternativou je chaos a rozvrat, který jsme si ještě před rokem či dvěma vůbec neuměli představit.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky