Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Napětí houstne: V Berlíně se k boji šikuje skupina islamistů, hlásí německá tajná služba. Merkelová na odstřel. Odvolá ji ústavní žaloba? Premiér Sobotka diriguje patolízalský koncert marnosti

Napětí houstne: V Berlíně se k boji šikuje skupina islamistů, hlásí německá tajná služba. Merkelová na odstřel. Odvolá ji ústavní žaloba? Premiér Sobotka diriguje patolízalský koncert marnosti

26. 1. 2016

Tisk článku

Ondřej Höppner sleduje rostoucí napětí u našeho západního souseda a upozorňuje, že dojde-li k uzavření německých hranic, může to mít pro Českou republiku katastrofální následky, před nimiž vláda strká hlavu do písku

Německo připomíná hrnec, který každou chvíli vybuchne. Po celé zemi se denně konají masivní demonstrace proti imigrantům, zcela otevřeně se již hovoří o pádu kancléřky Merkelové. Vážná je situace zvláště v Berlíně, kde podle zprávy německé kontrarozvědky rychle roste počet vyznavačů radikálního islámu – tzv. salafistů.

„Berlín je jedním z hlavních působišť salafistů v Německu,“ řekl deníku Berliner Morgenpost Bernd Palenda z civilní kontrarozvědky BfV. Salafisté jsou islámští fundamentalisté, kteří požadují návrat ke kořenům islámu, k jeho podobě z doby proroka Mohameda. Chtějí zavést právo šaría - a to i za cenu prolití krve "bezvěrců" i té vlastní.

Merkelová mimo zákon?

V Berlíně je podle odhadů asi tisícovka těchto radikálů, v celém Německu kolem 10 tisíc. Jak přibývá běženců (již 1,1 miliónu od loňského roku) počet fundamentalistů roste. První fáze jejich boje za islám je přesvědčování ostatních muslimů, aby se k nim přidali. Ta probíhá právě teď.

Jejich jádro tvoří němečtí občané, kteří odešli bojovat do Sýrie a Iráku za Islámský stát a po návratu do Německa verbují ostatní z titulu „bojovníků ze svaté války“. Podle odborníků je jen otázkou času, kdy v Berlíně proběhne masakr podobný tomu, která se odehrál před několika měsíci v Paříži.

Veřejnost je stále netrpělivější a nechce jen čekat, až si kancléřka Merkelová konečně přizná, do jaké hrůzy svou zemi dohnala. Skupina šesti právníků podala v Karlsruhe (sídlo ústavního soudu) proti kancléřce Angele Merkelové ústavní stížnost. Nyní by měl soud rozhodnout, jestli rozhodnutí Merkelové ze začátku září pozvat do země syrské uprchlíky bylo protiústavní. Merklové tak hrozí trestní stíhání a sesazení z postu kancléřky.

Jen mírný posun se děje v kauze, která otřásla Německem na přelomu roku, když ve 12 městech napadaly skupiny imigrantů německé ženy při oslavách nového roku. Ačkoli se dosud přihlásilo již přes tisíc napadených žen, policie zatkla jen několik útočníků. Německá veřejnost má za to, že policie jedná záměrně pomalu a neochotně.

Čtěte ZDE: Sexuální agrese ve jménu Alláha: Organizované řádění imigrantů bylo koordinováno z jednoho centra. Více než 100 napadených žen a dívek. Ohavná tvář německých médií. Vidí peklo a křičí ráj!

Co se stane v březnu

Neochota kancléřky Merkelové „chytit se za nos“ a zavřít hranice je zřejmě motivována tlakem velkých firem, které mají obavu, že by jim tento krok pokazil obchody. O to je to horší – německá kancléřa nehazarduje nejen se svou kariérou (vládní koalice CDU / CSU klesla v preferencích o 20 %) a s osudem Německa, ale i s budoucností celé Evropy. Zjevně spoléhá na to, že jako obvykle "problém vysedí" - jenže čas, tentokrát pracuje proti ní.

Vše nasvědčuje tomu, že klíčové rozhodnutí padne v březnu (volby do zemského sněmu). Jenže pokud kancléřka udělá to, k čemu všechno směřuje a konečně uzavře hranice s Rakouskem (přes které vede imigrantská „zlatá stezka“), může to mít katastrofální následky především pro Českou republiku.

Imigranti, pokud nebudou moci proudit do Německa přes Rakousko, půjdou zkrátka jinudy – a to přes naše území. Situace má jediné řešení – postavit na českých hranicích plot – a to čím dřív, tím lépe.

Čtěte ZDE: Drang nach Deutschland: Hitlerova "Kniha zla" jde v Německu na dračku. Má snad vůdce návod pro Němce, jak z migrantské šlamastyky ven? Mein Kampf v ulicích (nejen) německých měst. Unijní občanská válka?

Čtěte ZDE: Otázka, která stojí nejen před Německem: Jak se zbavit Merkelové? Veřejnost je dál, než tvrdí cinknuté průzkumy. Německo úpí, NATO posiluje u hranic s Ruskem. Kdo chce rozvrat a chaos v Evropě?

Sobotkův koncert marnosti

Česká vláda a především premiér Sobotka se však tváří jako by se nechumelilo. Tvrdí, že má všechno pod kontrolou, ve skutečnosti však drží basu s německou kancléřkou. Také druhý muž českého rozměru imigrantské krize, ministr vnitra Chovanec, je proto zatvrzelým odpůrcem ochrany hranic a stavbu plotu - k níž tak jako tak nakonec musí dojít, jenže pro nás v daleko horší situaci - označuje za návrat do minulosti.

Pro veřejnost hraje ČSSD dvojí hru: absenci snahy skutečně řešit vážnou hrozbu maskuje pokryteckým vzdorem proti imigratským kvótám Evropské unie, které nakonec v nějaké podobě stejně přijme, a alibistickým odkazem na "nutnost celoevropského řešení". Dobře přitom ví, že žádné takové řešení není možné.

Vůdci EU pouze čekají, až se migrantská invaze stane natolik katastrofální, že veřejnost evropských zemí bude souhlasit s jakýmkoli bruselským diktátem - jen aby se odvrátil hrozící chaos. Jenže v tom se mohou snadno přepočítat. Důsledkem může být naopak nekontrolovaná radikalizace všech vrstev veřejnosti, která je smete.

Takřka groteskně působí v této souvislosti zdánlivý detail, který však plně odhaluje tápání (nejen) německých úřadů: V Berlíně začne od března fungovat středisko pro imigranty z řad gayů, lesbiček, bisexuálů a transsexuálů. Prý je jich v Německé metropoli již přes tři tisíce a čelí islamistické šikaně.

Žijeme ještě vůbec v reálném světě?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky