Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vinohradský „pogrom“ opět cloumá pražskou kavárnou: Všechny znaky amatérské akce pod falešnou vlajkou. Nevládka s hezkým českým názvem Hate free je placena vládou. Halík opět testuje prezidentský terén. Cesta kolem skandálu za 80 dní

Vinohradský „pogrom“ opět cloumá pražskou kavárnou: Všechny znaky amatérské akce pod falešnou vlajkou. Nevládka s hezkým českým názvem Hate free je placena vládou. Halík opět testuje prezidentský terén. Cesta kolem skandálu za 80 dní

26. 4. 2016

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje „sprejerskou aféru“, kterou se média opět pokoušejí čeřit veřejné mínění v nekonečné (a zbytečné) touze učinit levičáckou "vítačskou" Pátou kolonu v naší zemi stravitelnější - jako vždy metodami, které zvedají žaludek i otrlým

Jen několik hodin poté, co mediální (podivně vysvěcený) kněz a "duchovní guru" pražské kavárny Tomáš Halík zaútočil v České televizi na Hrad, spustila se Akce sprejeři. Halíkovo "varování", že ve společnosti se rozlézá rakovina extrémismu „a prezident Miloš Zeman místo toho, aby ji mírnil, ještě zhoubnému bujení pomáhá“, bylo jako zázrakem potvrzeno.

pp

Té vpravdě pekelné halíkovské shody si všiml i jinak loajální dvořan kavárenského spolku Petr Kamberský, když ve svém komentáři v Lidovkách poznamenal, že dokonce i jemu se časová posloupnost těchto dějů zdá podezřelá. „Skoro jako by to měli náckové s páterem Tomášem domluvené a chtěli jej podpořit,“ zauvažoval nečekaně samostatně nad sobotním "vinohradským sprejerským pogromem“. I nekňuba někdy tne do živého.

Nenávistní neonacisté a jejich "uprchlíci"

Asi proto, že co je moc, to je moc. A chybička se holt občas (skoro vždycky) vloudí. Opravdu někdo soudný může uvěřit, že neonacističtí sprejeři ve svých opusech (pro jistotu podepsaných svastikou) nazvou nenáviděné migrantské hordy "něžně" UPRCHLÍKY? Vždyť toto mystifikační označení používají výhradně „vítači“ a na ně napojená média, aby vzbuzovali v manipulované veřejnosti s migranty soucit. Jenže se jim to, kdovíproč, nedaří. Nabízí se vysvětlení, že lidé prostě nejsou tupci. To ovšem kavárna ze své intelektuálské výše nemůže pochopit.

Ať už sprejovali profesionální "zaměstnanci" kavárny, nebo jen „užiteční idioti“ za jejího odborného vedení,  je úchvatné sledovat, co se kolem té prkotiny děje

Ze všeho nejspíš to vypadá, že „Dienstbierovi sprejeři“, čmárající - ať už z přesvědčení, nebo za "honorář" - po nocích na pražské zdi objednanou "rozbušku", to zase zvorali. Ani v převleku za neonacisty nedokážou změnit slovník. To je jejich skutečný "podpis". Nehledě na to, že obě socialistické partičky (národní i internacionální) jsou od sebe často k nerozeznání. A nejen pro to, že "hodná" Antifa i (zlý) Národní odpor chodí v černém s šátky přes obličej.

Zárodky „kříšťálové noci“, kterými nyní žijí média v čele s Českou televizí (protože směšná kauza Tibetské vlajky je už trochu uvláčená), prý dávají tušit, že demokracie je v naší zemi ve smrtelném nebezpečí. Ta hrůza, která (alespoň podle intenzity s jakou ji živí média kavárny) dalece překonává řádění migrantů po celém evropském kontinentu, spočívá v tomto: Neznámí sprejeři počmárali v noci ze soboty na neděli výlohy několika "kaváren" a - aby dodali celé akci patřičnou mediální "výbušnost" - přidali ještě ten „nešťastný podpis“ „Uprchlíci táhněte“ ve vestibulu metra doplněný nezbytnou rekvizitou, hákovým křížem. 

A protože mají zjevně přístup k Dienstbierovým "datům", všechny poškozené podniky spojuje zapojení do vládní sítě Hate Free Zone (takzvaných zón bez násilí a nenávisti), které živené penězi daňových poplatníků vznikají jako houby po dešti v celé zemi.

pp

Čtěte ZDE: Nevolení, nechtění a mocní: Nevládky placené vládou. Aktivisté a jejich "neziskovky" jako zahraniční agenti. Zákon proti nim má nejen "tyran Putin", ale i vzor demokracie Spojené státy. Jak to zařídit u nás?

Čtěte ZDE: Tichý teror bez samopalů a výbušnin: Spojenci rozvratu mezi námi. Žijí z našich peněz. Chtějí nás zničit a smějí se nám do očí. Bělí mozky už i dětem. Dokdy si to necháme líbit? Je třeba otevřít druhou a třetí frontu

Jako na zavolanou

Posprejování několika kaváren se mediálně rovná bezmála zapálení Říšského sněmu - a má zjevně i stejné "konspirační" pozadí. Pražská kavárna s "úlevou" explodovala. Špatně organizovaná Pátá kolona, která je většinovou společností vnímána čím dál více jako návštěvníci z jiné planety, se okamžitě pokusila vyburcovat zbytky svého elektorátu. Dosáhnout kýženého bodu obratu, o kterém v ČT tak dojemně mluvil "budoucí prezident" Tomáš Halík (samozřejmě, půjde prý do volby, jen když to bude nutné, jak skromně "sprejuje" po všech médiích). Hle, už to možná nutné je.

Zlom ve "společenském vědomí" měl údajně nastat návštěvou čínského prezidenta, která proti Miloši Zemanovi občany podle Halíka probudila a sjednotila do Národní fronty odporu proti Hradu. Od Halíkova blouznění se musela distancovat dokonce i přeopatrná Česká biskupská konference, která jeho slova označila za soukromý názor "aktivisty v sutaně" (kterou ostatně demonstrativně nenosí), jenž nemá s postoji české katolické církve nic společného.

Zato mezi generalitou pražské kavárny to bojově vře. Ministr pro lidská práva ultralevých radikálů Jiří Dienstbier chce dramatickou situaci řešit rovnou na úrovni vlády a vyzývá ministra vnitra Chovance, aby podnikl „preventivní opatření“. Možná i vyhlášení výjimečného stavu, jako po islamistických útocích v Paříži. Nesmí však mezi ně patřit zákaz prodeje sprejů, neboť všudypřítomné graffiti musí Dienstbierova multikulturní mládež nadále z cvičných důvodů stříkat i na národní památky - a tak je likvidovat.

Tito exoti se obratem sešli na náměstí Jiřího z Poděbrad (znají ho ze schůzek s Karlem Schwarzenbergem z doby jeho prezidentské kandidatury), aby (někteří s obvyklými jointy v ústech) ukázali, že se "nenechají xenofoby zastrašit". Překvapivě jsme se z některých transparentů dozvěděli, že těch několik stovek pomatenců je obyvatelstvo celého hlavního města ("Praha se nebojí"). To muselo potěšit Moravany - frustrované z kauzy Czechia - neboť Brňáků je prokazatelně o pár stovek víc. 

Čtěte ZDE: Teroristé už i v našich ulicích: Hořící policejní vozy. Síť revolučních buněk v „přímé akci“. Zkušenosti od soudruhů migrantů. Náš boj: Budou hořet auta fízlů, nácků, soudců i buržoustů. Proč a kým jsou chráněni?

Čtěte ZDE: Rudé brigády ze Žižkova a ukradená Klinika: Levičácký banditismus v praxi. Revoluční pěst pražské kavárny pod ochranou státu? Gottwaldovi pohrobci nám opět připomněli původ a význam slova komunismus. Výsměch státu

Soudruh sociolog má jasno

Tajné služby kavárny také nezahálely. Multikulturní funkcionář a poslanec za lidovce (maskovaný jako sociolog) Ivan Gabal má ve vyřešení případu jasno dříve než pomalá státní policie. „Je to evidentně trestná činnost, která je přímým důsledkem nenávistných projevů ve veřejném životě od ústavních činitelů, politických skupin a organizovaných nátlakových skupin, nevyjímaje rozeštvávání české společnosti v otázkách Evropské unie a migrace ze zahraničí." Sociologický expertní názor je jasný: Protektorát si rozvracet nedáme a rejdy agentů-euroskeptiků trpět nebudeme. Ostatně určitě je za tím Putin.

Teď ještě dopadnout ty sprejerské zloduchy a přikročit k jejich exemplárnímu potrestání. Možná by je mohla setnout pro změnu Slovenka. Babišova primátorka paní Krnáčová (jako kavárenská myčka sprejů se zjevně osvědčila víc, než jako neschopná šéfka koalice-nekoalice z magistrátu) - tradičně na Staroměstkém náměstí.  Jenže - jak je najít? To, že jsou na záběrech všudepřítomných kamer, ještě nic neznamená.

Uplynulé případy „zločinů z nenávisti“ totiž ukazují, že odhalit pachatele není nic lehkého - dokonce i pro sociologického generála Gabala a jeho týmy. Vzpomeňme na velmi podobný únorový „pogrom“ na Kliniku na pražském Žižkově. Jako přes kopírák se i tam kavárenští politici předháněli v ostrých prohlášeních o solidaritě. Jako přes kopírák i tam ministr Dienstbier s primátorkou Krnáčovou a celou „havlistickou galérkou“ ihned přispěchali, aby pomohli roztlačit a roztočit zadřená kola propagandistické mašinérie proti kritikům zvrhlého migrantského experimentu. Rovněž dramatická slova o "žhářském pogromu" (na násilí odmítající násilníky-zloděje domu), ze kterého se nakonec vyklubalo jedno rozbité okno od vhozené policejní světlice.

Čtěte ZDE: Kabaretní hrůza pokračuje: Policie musela přiznat, kdo je „muž v hnědém“. Média pracují na úklidu sobotních provokací. Nedotknutelní, aneb Síť revolučních buněk. Stopy vedou vysoko

Čtěte ZDE: Neuvěřitelné se opět stalo skutečným: Policejní provokace jako z listopadu 1989 tragicky selhaly. Kdo je Zifčák číslo 2? Od „stydlivě“ zapáleného Reichstagu je všechno jinak. Dočkáme se skutečného vyšetření tohoto skandálu?

Cesta kolem skandálu za 80 dní

Policie tehdy dnem i nocí ujišťovala vzrušenou kavárnu (veřejnost měla a má úplně jiné starosti a obavy), že už je viníkům na stopě a že je jen otázku hodin, kdy je předvede před národ, aby byli (jako vždy nespravedlivě) potrestáni. Od onoho 6. února už uběhlo 80 dní a pachatelé nejenže nebyli dopadeni, ale nad celým případem, který měl v televizním zpravodajství „šikovně přikrýt“ desetitisícovou protiimigrační demonstraci, se zavřela voda. Už tehdy jsme upozorňovali, že s největší pravděpodobností šlo o provokaci konfidentů "infiltrovaných" do řad  „levicových“ i „pravicových“ radikálů.

„Divadelní představení“, které tito hoši pro kamery ČT sehráli několik, hodin před "incidentem Klinika" v Thunovské ulici na Malé straně, bylo nejen v Protiproudu dostatečně popsáno. I v tomto případě jsme byli ujišťováni, že vypátrání "agresivních neonacistů" (pod bdělým vedením a dohledem zkušeného tajného v hnědé kožené bundě) je jen otázkou hodin. Chodíme kolem tohoto skandálu už 80 dní také v tomto případě (navzdory existenci videozáběrů, kde jsou někteří aktéři demaskováni ještě před nasazením bílých kukel) nedostala policie povolení viníky identifikovat a veřejnosti ukázat.

Profesionální (ne)užiteční idioti?

A co slyšíme dnes? „Vyvstává podezření z trestného činu poškození cizí věci sprejerstvím. Samozřejmě budeme muset vyhodnotit obsah případných nápisů a od toho se bude odvíjet, zda bude podezření rozšířeno ještě o nějaký jiný trestný čin,“ uvedl policejní mluvčí. Později doplnil, že jde o případ  jako nebezpečné vyhrožování či zločiny z nenávisti - a tak dále a tak dále, jako obvykle když je údajně ohrožena kavárna. Pokud prokazatelně útočí ona (případ zneuctění zástavy prezidenta republiky a její krádež), jde samozřejmě o "performaci" - a mediální tlak donutí zbabělejší státní zástupce a soudce, aby se jí vůbec nezabývali.

Česká televize už pustila k veřejnosti záznamy, na kterých měli někteří sprejeři odhalené obličeje. Měli by být tedy snadno vypátráni. Nechme se překvapit. Pokud šlo o provokatéry s kavárenským krytím, jako v případě Kliniky, nebudou odhaleni nikdy. Pokud by šlo o autentickou akci, budou známi možná ještě dnes.

Ať už sprejovali profesionální "zaměstnanci" kavárny, nebo jen „užiteční idioti“ za jejího odborného vedení, případně šlo jen o hlupáky, kteří se po několika pivech rozhodli „zapsat do dějin“, je úchvatné sledovat, co se kolem té prkotiny děje.

Protože těm, kteří vytasili na komára mediální jadernou artilérii, o prkotinu rozhodně nejde. Sobotkova vláda jim (například Hate free) přes Dienstbierovy "neziskové" penězovody nebude platit jen tak pronic zanic. A třeba akce "Tomáš Halík for president" bude pořádně mastná. To, co sledujeme, jsou zatím jen malé cvičné tanečky. 

Za naše peníze. A nejen ty přímo ze státního rozpočtu. Ale třeba i z "televizní daně" pro luxusní život na Kavčích horách. Když člověk sleduje jejich amatérské výkony, má chuť říci, že to snad ani nejsou zločinci, jen (ne)užiteční idioti.

Jenže - co je vlastně horší?

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky