Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Deník teroristy: Nové 11. září je výzva. Ukaž mi svou popelnici a já ti řeknu, kdo jsi. Muž s plnovousem vrací úder a pohrává si s Papinovými hrnci. Drama na koberci. Co dělal Putin na 23. ulici v New Yorku?

Deník teroristy: Nové 11. září je výzva. Ukaž mi svou popelnici a já ti řeknu, kdo jsi. Muž s plnovousem vrací úder a pohrává si s Papinovými hrnci. Drama na koberci. Co dělal Putin na 23. ulici v New Yorku?

22. 9. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka odmítá oficiální verzi druhého 11. září (911), objímá bezdomovce-hrdinu, a doufá, že Papinovy hrnce už řekly své poslední slovo

Tryzna k výročí pádu mrakodrapů 11. září má tragikomický ocas. Nedaleko Ground Zero a dalších míst v New Yorku kdosi rozmístil důmyslné výbušninové pasti. Vybuchly jen některé, nikdo nepřišel o život. V hlavní roli papiňák, stateční bezdomovci a pozorný barman.

Média této banalitě právem věnovala jen okrajovou pozornost (Angelina Jolie se rozešla s Bradem Pittem). A navíc - policie obratem zatkla vousatého muže, který to prý všechno nakladl. Důkazy? Plná mošnička! Přímé, nepřímé, co hrdlo ráčí. A některé tak úderné, že vzbuzují obavy, že policie, ehm, zatkla nepravého.

Starosta New Yorku přičinlivě hned po atentátech důrazně vyloučil, že šlo o teroristický čin. Samozřejmě, teroristé jsou dnes ti poslední, kdo klade po městech bomby, natož pak v New Yorku! Den před výbuchy sice kdosi pobodal v Minnesotě v obchodním domě devět lidí a přitom křičel Alláhu akbar, ale to byl jen nějaký popleta.

Starosta později připustil, že o teroristický čin možná šlo, ale určitě ne s vazbami na zahraničí. No jistě! Dnes už přece žádné nadnárodní teroristické organizace neexistují... Proč taky! Kdo se dnes stará o atentáty, natož ty, které se týkají 11. září? Jen díky USA je dnes ve světě mír.

bomba

Vousatý muž s vozíkem (kamery u finess centra, New York, 23. ulice)

Starosta má samozřejmě pravdu. Teroristé sice tu a tam vyvíjejí nějakou aktivitu, ale je to především četba. Většina z nich se věnuje kouření hašiše, zírání, hladovění a příležitostnému krmení němé tváře, v tomto případě velblouda, ducha pouště.

Američan jako poleno

Zatčený Ahmad Khan Rahami, Američan jako poleno, samozřejmě není žádný terorista. Nikdy neopustil New York. Ano, možná párkrát, jako turista, navštívil nedaleký Pákistán a možná tak trochu i Afghánistán. V Pákistánu má manželku a dítě, v Afghánistánu kamarády. Jediné, co ho zajímá, je láska na dálku.

Khanův psychoanalytik má kancelář v Afghánistánu. Když už Khan vytáhl paty z New Yorku, šel si lehnout právě tam. Z koberce (ano, a to je ten základní rozdíl, teroristé nemívají gauče) se pak, nebožák, svěřoval lékaři, protože doufal, že za ním jeho žena a dítě přijedou do New Yorku, do té úžasné země jménem Amerika. Že by jako bylo fajn, kdyby bydleli spolu, ale že chápe, že jsou americké úřady proti, protože ona a její rodina nemají v pořádku dokumenty.

bomba

Dopadený Khan

Na koberci otevřeně

Khan se svému afghánskému psychoanalytikovi svěřil, pohrávaje si s třásněmi, že jeho vztah s matkou je komplikovaný. Jeho rodiče (a zesnulí prarodiče, včetně babiček) prý pořád něco řeší, je to takové porézní, jde zhusta o zcela bezvýznamné maličkosti, úplné banality.

Jejich výhrady se týkají nadbytečné kebab-restaurace v New Yorku, která jim patří. A navíc lžou, protože zkrátka není možné, aby je americká policie šikanovala.

bomba

Khanův psychoanalytik

Khan si je prý naprosto jistý, že hosté v restauraci nesmějí hlučet, což platí i pro podnik jeho rodičů nedaleko Ground Zero, kde za záhadných okolností zhynulo 11. září takřka tři tisíce převážně amerických úředníků. Dokonce se prý přidal k neziskové skupině Němé jídlo, čímž vyjádřil svůj vzdor a vzpouru tak, že víc už to snad ani nejde.

Afghánský psychoanalytik (dnes již po smrti), se při slově "jídlo" probudil, zašátral po dýmce, a svému americkému soudruhovi poradil, že by se měl více věnovat kouření hašiše, zírání, hladovění a příležitostnému krmení němé tváře, v tomto případě velblouda, ducha pouště.

Čtěte ZDE: Bouchá to všude: Dnes Manhattan, zítra Washington? Změní se rámy ve dveřích našich bytů v detekční zařízení? A co bomba v rukou strýčka Kima, kterého stvořil stýček Sam? Stane se Korea součástí Číny?

Hrnce napříč žánry

Khan si po návratu do takřka rodného New Yorku koupil Papinův hrnec "v akci" a jak byl v ráži, pořídil si jich hned několik. Jeho přízemní rodičové se ptali: "Nač máš tolik hrnců? Chystáš atentát? Bum bum? A co žena s vnoučátkem? Líbí se jim v Pákistánu?"

A tak se stal Khan kutilem. Nejprve stavěl hrnce různě na sebe (artificial arrange), prokládal to trubkami (tube poetry) a nahrával na mobil, jestli vydávají nějaký zvuk (doufal ve skřípění). V letech 2012 až 2016 se plně věnoval kouření hašiše, zírání, hladovění a příležitostnému krmení němé tváře, v tomto případě imaginárního velblouda, ducha pouště.

Do toho brouzdal na internetu, až narazil na odkaz.

HMTD, přesným chemickým názvem hexamethylentriperoxidiamin, je bílá jemně krystalická látka používaná pro plnění rozubušek. Khanův život získal nový rozměr. Vyrobil výbušninu, rozehrál hrnec i trubky a všechno si nahrál na mobil – ten pak nechat na místě činu, včetně otisků prstů na Papinových hrncích. Na těch si dal zvlášť záležet – vzal do od malíčku po palec na všech čtyřech.

Pak nakrmil velblouda a podíval se na kalendář. Ano, tryzna už byla, ale čas je jen pára, takže... co dál?

bomba

Mapa výbuchů

Vyšetřování začíná

Policie (NYPD – pozor, neplést s HMTD) po výbuchu na 23. ulici (31 raněných) analyzovala video pořízené z přilehlé fitness tělocvičny směrem k půjčovně koňských povozů (Chelsea Mews). Zjistila, že v intervalu dvou hodin před výbuchem prošel kolem nejméně jeden muž s plnovousem. Smyčka se stahuje.

A vida! Také u jiných bomb zaznamenaly kamery muže s plnovousem, který jako by Khanovi z oka vypadl. A tak se stal Khan z krmiče velbloudů veřejným nepřítelem číslo 3 (jedničkou zůstává bin Ládin, ač rozptýlený, a dvojkou řezník Saddám, ač oběšený). Ostatní bylo už jen otázkou vteřin.

Třeskuté ráno ve čtvrti Linden. Majitel muslimské restaurace přichází do práce a v průjezdu spatří spícího muže. "Řekl jsem mu, že může spát dál," říká Američan Abdulah, který se také pyšní bujným plnovousem a je velmi podobný Khanovi. Policie byla na místě cobydup, sem tam vrtulník.

bomba

Postřelený Khan (před chvílí se probudil)

Rozpoutala se přestřelka, kterou nelze z hlediska hollywoodských filmů ohodnotit jinak, než že byla chabá. Khan, probuzený kuchař, měl u sebe zbraň, takže zašátral a pálil. Výsledek? Dvě kulky v neprůstřelné věstě nejhorlivějšího policisty. Policie také nezahálela, ale kdo by čekal, že Khana rozstřílí na hadry, ten by se pletl... Khan si ochotně lehl po průstřelu paže.

Zatím žije - a nemluví. Koneckonců je členem neziskovky Němé jídlo. Zda kdy promluví, kdo ví. Jisté jen to, že úměra "čím větší tělocvična, tím větší svaly" neplatí ani v případě probuzeného kuchaře.

Zatkli nepravého?

Krátce po tryzně 11. září (911) se odehrály volby v zemi Putina. Ano, toho Putina, jehož hackeři se "nabourali" do soukromých e-malů půvabné Hillary, která během tryzny upadla hlavou na dodávku, otrávena ruskými agenty.

bomba

Bezvousý muž

Putinova strana Jednotné Rusko prý získala ve volbách mnoho hlasů podvodem. Pozorovatelé (OBSE) si všimli, že se hlasovalo i na Krymu (po anexi součást Ruské federace) a podivovali se, že během voleb v Rusku nebyl Putin vidět. Kde byl? Co dělal? Dača? Břízy? Verše? Vodka s agenty?

Kamery z fitness centra na 23. ulici zazamenaly krátce před výbuchem Papinova hrnce muže s ruským přízvukem, menšího vzrůstu, který neměl plnovous, ba ani vlasy. Zanechal otisky prstů na lahvi, nalezené bezdomovci o dva bloky dál. Stejné otisky zaznamenala policie na madlech přímo ve fitness clubu - na nářadí zvaném "zdvihni a umři".

Otrávil Clintonovou Putin a pak nakladl po Manhattanu papiňáky, aby pomohl svému spojenci Trumpovi? I to je verze, se kterou pracují americká média.

Legrace není nikdy dost.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky