Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bolševičtí kádrováci z neziskovek: Odvolejte Haišmana, nemá rád migranty! Noví hostitelé parazitů. Herman a lidovci přebírají kavárnu od Kalouska. Zkušební útok na Hrad jako ze Švejka: Nedáte-li strýčkovi medaili, dostanete přes...

Bolševičtí kádrováci z neziskovek: "Odvolejte Haišmana, nemá rád migranty!" Noví hostitelé "parazitů". Herman a lidovci přebírají kavárnu od Kalouska. Zkušební útok na Hrad jako ze Švejka: Nedáte-li strýčkovi medaili, dostanete přes...

23. 10. 2016

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje hysterii neziskových organizací a jejich snahu odvolat ředitele Odboru azylové a migrační politiky MV ČR, který se na semináři k imigraci nebál podělit o své pravdivé zkušenosti s "uprchlíky"

Český helsinský výbor, nezisková organizace žijící převážně z našich daní, žádá v otevřeném dopise ministra vnitra Milana Chovance o odvolání ředitele Odboru azylové politiky Tomáše Haišmana. Soudruhům z neziskového sektoru se státní úředník znelíbil údajně tím, že pronesl při jednom z parlamentních seminářů na adresu imigrantů "nepřijatelné" výroky. Jinými slovy: neopakoval naučené multikulturní lži, jimiž nás skrze média od rána do večera "vítači", z neziskovek krmí. 

pp

Helsinští ze Smíchova

Helsinští ze Smíchova, kde tato "bohulibá" organizace sídlí, ve svém udavačském pamfletu tento týden napsali: "Pohár trpělivosti přetekl ve chvíli, kdy se ředitel české azylové politiky Tomáš Haišman posadil do xenofobního panelu. Jeho výroky byly zásadním porušením nestrannosti státního úředníka." Říkat pravdu o migrační vlně a přijímání azylantů i motivech tak, jak ji za dvacet let praxe na ministerstvu vnitra tento odborník zažil, je podle nich porušením nestrannosti.

"Český helsinský výbor na základě informací o průběhu semináře na téma 'Možnosti integrace migrantů v Evropě', který pořádal dne 4. října 2016 poslanec PhDr. Zdeněk Soukup pod záštitou Názorové platformy 'Poslanci, senátoři, europoslanci – obrana evropské kultury a jejích hodnot', jehož se bez skrupulí a pochybností zúčastnil hlavní úředník přes azylovou politiku PhDr. Tomáš Haišman, ředitel Odboru azylové a migrační politiky Ministerstva vnitra České republiky (seděl vedle Lukáše Lhoťana a Benjamina Kurase, kteří jsou známí svými xenofobními postoji a výroky), žádá ministra vnitra o jeho odvolání, a to zejména s ohledem na výroky tohoto vysokého státního úředníka."

Vystoupení Tomáše Haišmana na semináři "Možnosti integrace migrantů v Evropě"

Potrefené neziskové husy

Co tedy vítačské sobotkovské guerille podporované sorosovskými penězi, americkou ambasádou, Evropskou unií a penězi z našich daní prostřednictvím Ministerstva práce a sociálních věcí, které potom chybějí našim důchodcům, vlastně tolik vadí? Nejvíce je rozezlila slova o ekonomických migrantech, kteří tvoří většinu z tzv. "uprchlíků". "Proud, se kterým jsme se loni setkali, a můžeme si o tom mediálně říkat co chceme, je celý od začátku proud ekonomické migrace. Pokud by šlo o uprchlíky, tak by pravděpodobně uprchli z rizikové země do země sousední, kde je poskytnuto bezpečí," uvedl na semináři Haišman.

Nejvíce se potrefené neziskové husy ozvaly ve chvíli, kdy úředník popsal, kdo za migrační krizí ve skutečnosti stojí. "Skupina zemí V4, tedy Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko, jsou základním oponentem neomarxistických sociálních experimentů z pera Evropské komise, když jejím nápadům, jak přistupovat k migraci, oponují selským rozumem," řekl Haišman.

Čtěte ZDE: Volby vyhrál prezident Zeman: Spoluvýherci jsou Andrej Babiš a Tomio Okamura. Drtivě prohráli ti, kdo na Zemana útočí. Boj o Peroutku a jeho "židovskou otravu" se vrací jako bumerang. Kaslová a její rod

Politici mu naslouchají

Helsinský výbor vede jedna z havlistických opor Pražské kavárny a neúspěšná kandidátka na Hrad Táňa Fischerová spolu s multikulturním aktivistou Františkem Kostlánem či zběhlým knězem a svobodným zednářem Ivanem Odilo Štampachem. Podle nich je největším problémem odborníka, že jeho rady politici berou vážně. "Politici mu naslouchají, protože politika izolacionismu jim jistě přináší více bodů u určité části obyvatelstva, než kdyby byli ochotni přiznat, že máme nějaké mezinárodní závazky. Naši zemi tak řadí k těm, kdo se už nehlásí k hodnotám humanismu a solidarity, ale k nesnášenlivosti a nepřátelství vůči slabým," uvádí ve svém udání Helsinský výbor.

Soudruzi z výboru chtějí po ministru vnitra, aby postupoval nekompromisně s bolševickou přísností a Haišmana bez dlouhých cirátů odvolal. "Nejen účast v této společnosti, ale i samotné výroky ředitele Odboru azylové a migrační politiky Tomáše Haišmana jsou zásadním porušením povinností a nestrannosti státního úředníka a navíc jdou proti smyslu toho, co má na svém místě hájit," píše ČHV.

Chovanče odvolej Haišmana!

"Dlouho jsme k jeho již dlouhá léta kritizované činnosti mlčeli, ale domníváme se, že tímto posledním aktem pohár trpělivosti přetekl. Jsme přesvědčeni, že nastal čas odchodu Tomáše Haišmana a žádáme ministra vnitra Milana Chovance, aby z této události vyvodil důsledky a Tomáše Haišmana odvolal a jeho výroky nebagatelizoval," uvádí v závěru tento nátlakový spolek spoléhající se na své mocné bruselské a washingtonské zastánce.

Český helsinský výbor (ČHV) není ve svém apelu na odvolání Haišmana osamocen. Vzápětí se ozval další z těch, jimž tento úředník dodržováním platných imigračních zákonů kazí kšefty. Jeden z vítačských "pragováků" dnešní doby, ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek, rovněž žádá potrestání drzého úředníka. "Český přístup k azylové politice je alibismem nejhrubšího zrna. Takzvaná flexibilní solidarita znamená, že chceme leda solidárně čerpat evropské dotace. Změna by mohla začít odvoláním Tomáše Haišmana, který lže v xenofobních panelech," brání svůj imigrantský byznys parazitický "neziskový" ředitel.

Čtěte ZDE: Únik informací z bratislavského summitu: Agresivní vydírání zemí V4. Navenek jsme kamarádi. Správnými Evropany budeme, jen když přijmeme migranty. "Vlastenci" aportují s bruselským obojkem na krku

Bruselské lidskoprávní notičky

Kde zůstaly řeči neziskových organizací o odpolitizování státní správy? Kdy "Rekonstrukce státu" a podobné spolky spřízněné a personálně propojené s ČHV a podobnými organizacemi, žádaly, aby nikdo politicky neovlivňoval státní úředníky, kteří mají být nestranní a nezávislí na politicích. To ovšem platí pouze v případě, že papouškují multikulturní klišé a předem dané bruselské lidskoprávní notičky. Pokud se ve svém názoru od vedoucí úlohy Bruselské internacionály jakkoliv odchýlí, žádají titíž humanisté jeho okamžité odvolání.

Jako přes kopírák jsme tuto situaci mohli sledovat před pěti lety, kdy se neziskové organizace spolu s Pražskou kavárnou v politice spikly proti vysokému úředníkovi na Ministerstvu školství Ladislavu Bátorovi a vyvolali proti němu mediální štvanici, která neměla po listopadu 1989 obdoby. Vyvrcholila pádem statečného ministra školství Josefa Dobeše a odchodem Ladislava Bátory z postu ředitele personálního odboru. "Bátoriáda" předznamenala celý neblahý vývoj dalších let, kdy se  podobným organizacím postupně podařilo skrze politický vliv a peníze z našich daní i ze zahraničí, ovládnout nejdůležitější mocenské páky v zemi. Tatáž Pátá kolona dnes přes "Dienstbierovské křídlo" ovládá premiéra Sobotku i dění v ČSSD.

Žádný strom ale neroste do nebe. I v ČSSD si stále více lidí dokáže spočítat, co bylo asi příčinou debaklu v krajských i senátních volbách a co by to znamenalo, kdyby v sebevražedné "lidskoprávní" agendě pokračovala. Povolební atmosféra, která se projevuje zatím nenápadně v apelech některých místních organizací ČSSD, které požadují okamžitou Sobotkovu rezignaci, či v návrhu vlivného poslance Jaromíra Tejce na přímou volbu předsedy strany všemi členy neziskovkám v jejich útoku na státního úředníka příliš nenahrává.

Čtěte ZDE: Epochální fenomén migrace: Konec křesťanské Evropy. Umberto Eco to předpověděl. Ozbrojená nula, tvořivá destrukce. Kdo jsou jejich užiteční idioti? Od republiky zpět ke kmenům. Propast chaosu se otevírá

KDU-ČSL a STAN noví hostitelé

Je totiž nepravděpodobné, že by Milan Chovanec podlehl tlaku neziskovek a Haišmana odvolal. I on si totiž uvědomuje, že Sobotkova éra skončí nejdéle po parlamentních volbách v příštím roce. Je ovšem naopak pravděpodobné, že si "neziskoví" paraziti vyberou jiného hostitele. Nová neotřelá naděje Pražské kavárny v podobě transformované čtyřkoalice tentokrát v podobě KDU-ČSL a STAN je již připravena jim tento azyl po zničení hostitele ČSSD poskytnout. Koneckonců odpadlý kněz Odilo Štampach z vedení Českého helsinského výboru si s odpadlým knězem Hermanem dávno skvěle rozumí.

Hermanova aktuální protizemanovská konspirace s názvem "nedaj-li medaili mému strýčkovi, dostanou přes držku" (viz Haškův Dobrý voják Švejk), je velmi poučná. Má přinést bojkot oslav 28. října na Hradě "osobnostmi" - a následný večírek havlistů s Gazdíkem na Staroměstském náměstí. Formuje se prostě další z mnoha pokusů o převzetí moci kavárnou, jejíž je Herman momentálně hlavním esem v pokeru proti zájmům naší země.

Dokud je tento "Josef Fouché" české politiky zabrán svými operacemi proti zájmům České republiky (skandální přijetí Dalajlámy) na ministerstvu kultury, žádostmi o medaili pro svého strýčka či konspiracemi proti prezidentu Zemanovi, je to ještě běžná lidovecká šaráda.

Pokud by se však měly naplnit jeho ambice stát se ministrem vnitra (jak si cvrlikají vrabci na malostranských střechách), netýkaly by se "bruselské čistky" jen Tomáše Haišmana, o jehož skalp Pražská kavárna dlouhodobě usiluje, ale všech "realistických" úředníků, kteří dosud na vnitru působí. A to by byl teprve začátek

Lidovci dávají jasně najevo, že převzali kavárnu od svého skomírajícího "béčka" (Kalouskova TOP 09) a míří k rozvratu dosud vcelku jednotného postoje veřejnosti České republiky nejen k migrantské invazi.

Chraň nás před nimi Pán Bůh!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky