Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Americký Jelcin: Zničující bilance zločince, džihádisty a nájemného vraha naší civilizace. Vyvraťte rodiny i národy a bijte tu bílou svoloč! Války, migrace, dluhy, úpadek a deviace. Černá můra odchází

Americký Jelcin: Zničující bilance zločince, džihádisty a nájemného vraha naší civilizace. Vyvraťte rodiny i národy a bijte tu bílou svoloč! Války, migrace, dluhy, úpadek a deviace. Černá můra odchází

10. 1. 2017

Tisk článku

Lubomír Vylíčil přináší komentář k těžce napravitelným skutkům, jichž se za svá dvě funkční období dopustil končící prezident Spojených států amerických, který dnes pronesl (doufejme) poslední projev ve funkci

Už za pár dní opustí svůj úřad 44. prezident Spojených států amerických, Barack Husajn Obama. Soudit jej bude historie. Ale už dnes je zřejmé, že aspiruje na čestné místo v řadě těch největších škůdců naší bílé euroamerické civilizace. On totiž v jistém smyslu zašel ještě mnohem dál, než všichni tyrani, diktátoři, šílení císaři a totalitní vládcové, jimiž se tisíciletá historie naší civilizace od antiky až ke dnešku jen hemží.

Protože nejrůznější Neroni, Hitleři, Stalinové a další arcizločinci po sobě sice zanechávali spoušť, rozvrat a milióny mrtvých, ale na něco si ve svém umanutém šílenství přece jen sáhnout nedovolili. Na jakési základní kameny a "civilizační kostru" našeho světa. B. Husajn Obama se však nijak nerozpakoval napadnout její samotnou podstatu. O to hůř, že zákeřně, skrytě a zevnitř. Podívejme se ve zkratce na osm let jeho prezidentování.

I. Boj za světovládu islámu

Základní povinností každého muslima je džihád, tedy šíření víry. Pochopitelně, že muslimské, a to jakýmikoli prostředky. Při pohledu zpět je nutno konstatovat, že v tomto ohledu se Obama velice a upřímně snažil. Ba přímo překonával... O tom, že je skrytým, tajným muslimem, kolovaly spekulace už od jeho zvolení. On sám, jeho mluvčí, média i washingtonský establishment tyhle "fámy" sice jednotně a vehementně vyvraceli, ale činy prvního "post-rasového" prezidenta mluvily jasně.

Od počátku svého prvního mandátu se obklopoval muslimy ve funkcích nejrůznějších "poradců" (ZDE a ZDE). S téměř vojenskou rázností otočil oficiální politiku USA od spolupráce s tradičními spojenci ke sbližování s islamisty, zejména s pak Muslimským bratrstvem. Jakýmsi polooficiálním "coming outem" Obamy jako skrytého muslima byl jeho projev v Káhiře hned na začátku prvního funkčního období - v červnu roku 2009. Mimo jiné tam řekl: "Uvědomte si, že jsem nový druh Američana, který rozumí vaší bolesti a hněvu, a respektuje vaši kulturu i víru. Islám je součástí Ameriky" (ZDE). Co naznačila slova, dotvrdilo vzápětí video z jeho návštěvy Saúdské Arábie, kdy se Obama hluboce poklonil "strážci" Mekky a Medíny. Následovaly Obamovy proslovy, že "Amerika není ve válce s islámem", že "Amerika už není křesťanská země"...

Čtěte ZDE: Tichý vánoční zázrak za oceánem: Sovětský svaz se pokusil narodit v amerických jesličkách. Začaly mediální Války světů? Obamovo Ministerstvo pravdy má českého bratříčka. Co na to Trump?

Čtěte ZDE: V Německu se vylodily tisíce vojáků a opět i tanky USA: Směr ruská hranice. Začátek konce, nebo konec začátku? Rusko ve střehu. Poslední pokus jak rozpoutat válku navzdory Trumpovi? Dny budou teď dlouhé

Po tomto úvodu již začnou dávat smysl šílené zahraničně-politické milníky Obamovy kariéry. Třeba to odstranění "diktátorů" v muslimských zemích, obkružujících z jihu a východu Evropu. Ano, Arabské jaro, ta úžasná demokratická revoluce... Ve skutečnosti šlo o uvolnění špuntů, které dosud držely džihád v Africe a Asii a k "runu" miliónů muslimských dobyvatelů na bohatou, bezbrannou a překvapenou Evropu. Zvláště, když tu záplavu mladých, silných, dobře živených a oblečených mužů ve vojenském věku, s mapami v iPhonech a dostatkem peněz někdo ze skrytu postrkoval, že...

Pro jistotu však bylo třeba jim cestičku důkladně umést i na vzdálenějších přístupech z hloubi Asie. Například jadernou dohodou s Íránem, rozvazující této dřímajicí muslimské velmoci ruce, dlouho svázané mezinárodními sankcemi, a nebo rozvratem země posledního, houževnatě se držícího "diktátora" v oblasti: Bašára Asada. O vytvoření Islámského státu, vnášejícího tolik žádaný chaos do celé oblasti právě Obamovou administrativou, si od počátku cvrlikali vrabci na střeše. Nálezy amerických (a německých a bulharských) zbraní a munice v dobytém Aleppu to cvrlikání právě potvrzují (ZDE).

Naproti tomu tradičního spojence USA a současně i jakéhosi vyslance naší civilizace v oblasti, tedy stát Izrael, ten Obama po celou dobu svého prezidentování potápěl a dusil s obdivuhodnou houževnatostí a vytrvalostí. Od svého vystoupení v OSN, kdy řekl že: "Amerika neuznává zákonnost pokračujícího izraelského osidlování", přes nesčetné pokusy ovlivňovat volby a vnitřní politiku Izraele, v poslední době například příspěvkem skoro 350.000 dolarů na kampaň proti současnému premiérovi země (ZDE), až po obmyslné, křivácké protlačení ostře protiizraelské rezoluce v OSN na konci roku 2016.

Celou tuhle islamistickou proticivilizační prasárnu si pak nositel Nobelovy ceny míru posichroval tvrdým tlakem na "vítací" politiku svých evropských vazalů. Kdo si dnes vzpomene na rychle ututlanou aféru s odposlechy německé kancléřky (a všelijaké další aférky okolo Volkswagenu, německých a francouzských bank a nějak hustěji padajících letadel) tuší, že tlak byl enormní. Navíc pro jistotu i z další strany jištěný dlouho a pečlivě budovanou agenturou "neziskovek". Bez Obamova (přinejmenším) souhlasu, ne-li přímo příkazu, by jim peníze na multikulturní boj od nejrůznějších Sorosů jen těžko mohly přicházet...

Tento plán dobytí, obsazení a islamizace Evropy, který Obama odstartoval, má pro připravovanou světovládu islámu zásadní význam:

  • Dodá džihádu obrovské prostředky na další boj a šíření. Evropské, za staletí nashromážděné bohatství, je schopno zajistit té neproduktivní, explozivně se množící a v zásadě parazitické civilizaci několik desetiletí relativního dostatku - a tím jí umožnit nabrání dalších sil k novému skoku a expanzi.
  • Umožní duchovně pravěké a technologicky zcela sterilní civilizaci přístup k nejšpičkovější technologii 21. století. Tedy především k moderním zbraňovým systémům. A k miliónům potenciálních otroků, schopných je pod láskyplným muslimským dohledem dále zdokonalovat.
  • Zásadním způsobem oslabí nenáviděnou "bílou" civilizaci. Nebo alespoň její euro-asijskou větev. A na tomto úkolu, alespoň podle činů soudě, pracoval B. Husajn zvláště svědomitě.

II. Oslabení euro-asijské větve naší civilizace

Celou historií Obamova prezidentsví, od počátku až do konce, se vine jedna linie: boj proti spojenectví Evropy s Ruskem. Přesně v duchu Kissingerovy dávné doktríny, hlásající, že největším nebezpečím pro USA je spojení německé technologie s ruskými zdroji. Proto můžeme celý ten neslavný ukrajinský Majdan považovat za pokus přetnout roury s uhlovodíky z Ruska do Evropy. Pro začátek.

Opravdovým "majstrštykem" Obamovy administrativy však bylo to, že se jí podařilo Evropu vmanévrovat do takové situace, aby do téhle pasti sama dobrovolně vlezla. Z velikášství papalášů EU, přesvědčených o své světodějnosti, a z nenažranosti evropských firem, těšících se na odbyt neprodejného šmejdu a vykořistění přírodního bohatství Ukrajiny, byla upletena smyčka a "evropské elity" do ní samy strčily hlavu. No a samozřejmě, jistilo to i nějakých 5 miliard dolarů, jak se prořekla americká občanka Nullandová...

Čtěte ZDE: Šerif z Arizony oznámil výsledky vyšetřování: Obamův rodný list je skutečně podvrh. Takzvaní konspirační teoretici - včetně Trumpa - měli pravdu. Hlavní média usilovně mlčí. Vrátil končící prezident úder?

Čtěte ZDE: Obamova nová zbraň: Ideopolicie v praxi. Špehové ve školách, "hodní psychiatři" a "zlí policisté". Že jste nic nespáchali? Velký Bratr vám to vysvětlí. Válka začala. Ubráníme se?

Úplně to sice neklaplo, ale nevadí. Důležité bylo, že se někde u ruské hranice začalo střílet a byla tak záminka zatroubit k útoku na Rusko, čehož se světová média a evropské "elity" radostně ujaly. A před užaslými zraky skoprnělých Evropanů se jejich "vůdcové" pod Obamovou taktovkou najednou bojovně trumfovali jako naši furianti. Flek, re, tuty... sankce, izolace, nové sankce. Než se občánek vzpamatoval, byla evropsko-asijská linie naší civilizace, táhnoucí se od Vladivostoku k Lisabonu, přerušena hradbami a zákopy. Ať nás to stojí, co stojí, že. A že se někdo v pozadí směje....

III. Oslabení americké větve naší civilizace

K oslabení USA využil Obama, nebo ta parta za ním, jiné finty. Takzvané "rasové otázky". Tedy (už z principu) problematického soužití různých vzájemně obtížně slučitelných kultur na jednom území. Po téměř padesáti letech "affirmative action", tedy v praxi zvýhodňování černochů (a z části i hispánců), došla společnost v USA do stavu, že několikátá generace zvýhodňovaných "utiskovaných" bere své požadavky jako automatický nárok. Jako dědičná privilegia. Ovšem Obama tento stav, ohrožující samou podstatu demokracie v USA, přivedl na další, vyšší level.

Za čí zájmy bude v úřadě kopat, bylo zjevné od samého počátku. Třeba i podle lidí, jimiž se obklopoval. Jako například reverend Jeremiah Wright (mimořádně agresivní rasistický zuřivec otevřeně proklínající bílou rasu), nebo reverend Al Sharpton, přezdívaný "černoch z povolání" (ZDE). S tímto vedením v zádech pak přiléval oleje do ohně vzájemné nevraživosti mezi "menšinami" a původní bílou populací tak usilovně, jak jen dokázal.

Čtěte ZDE: Krokodýlí slzy černého nájemníka Bílého domu: Odzbrojení Američanů nabírá na obrátkách. Začíná v USA občanská válka? Je Obama tajným agentem Trumpovy prezidentské kampaně? V Evropě to půjde snáz

Čtěte ZDE: Temný Barack Obama: Prezident bez minulosti“ stvořený Bilderbergem. Má za úkol vyvolat světovou válku? Útok na Rusko jako řešení vnitřní krize USA?

Při všech incidentech mezi státní mocí a agresivními příslušníky černošské menšiny se hlasitě a s plnou vahou svého úřadu stavěl na stranu útočníka a pachatele. Připomeňme jen poslední případy. Třeba rasové bouře ve Fergusonu, které vypukly poté, co strážník v sebeobraně zastřelil osmnáctiletého černošského mladíka - později identifikovaného jako Michael Brown. Několikrát trestané agresivní neviňátko, nesoucí lup z napadeného obchodu (ZDE). 

Anebo když člen občanské hlídky George Zimmermann zastřelil černého teenagera Trayvona Martina. O hlavu vyššího, téměř stokilového agresivního výrostka, tentokrát sice s čistým trestním rejstříkem, ale s drogovou minulostí a kázeňskými problémy v úrovni přestupků (ZDE). Tehdy dokonce prezident Obama prohlásil: "kdybych měl syna, chtěl bych aby byl jako Trayvon" (ZDE). Dlužno podotknout, že v obou případech soud sebeobranu potvrdil.

Takovýmto zjevným nadržováním útočníkovi vyslal Obama společnosti jasný signál: agresor té "správné" barvy je nenapadnutelný, nekritizovatelný a hlavně nepostižitelný. Komu by se to snad nelíbilo, je rasista. Zkrátka, chlapci moji opálení, řežte, bijte, olupujte a znásilňujte tu bílou svoloč, kdekoli ji spatříte.

Proti tomuto rozdmýchání vzájemné rasové nevraživosti až na pokraj občanské války se zdají být další Obamovy rány USA téměř prkotinou. Že zadlužil zemi tak, jako nikdo před ním. Tedy zhruba o stejnou částku jako všichni předchozí prezidenti dohromady (ZDE). Že rozvrátil systém nemocenského pojištění. Že zavlekl svou zemi do nesmyslných (a neuvěřitelně nákladných) zahraničních dobrodružství, jejichž jediným výsledkem je diplomatická porážka USA na všech frontách...

IV. Podkopání technologické převahy naší civilizace

Hned na počátku svého úřadování v Bílém domě udělal Barack Husajn jednu podivnou, zdánlivě nepochopitelnou věc. Navštívil NASA, kosmickou agenturu USA. Pohovořil s jejím ředitelem a zase odjel. Zcela konsternovaný ředitel téhle špičkové technologické instituce pak řekl novinářům zhruba toto: "Obama po mně chtěl, abych našel způsob, jak oslovit muslimský svět. Jak zapojit do naší práce mnohem více převážně muslimských zemí a jak jim pomoci získat dobrý pocit ze svého historického příspěvku vědě, matematice a inženýrství" (ZDE). Byron York, konzervativní sloupkař pracující pro Washington Examiner, to komentoval slovy "od přistání na měsíci k podpoře muslimského sebevědomí".

Prkotina, chtělo by se říci. Ale tady jde o víc. Kosmický, stejně jako zbraňový výzkum, jsou na špici technologického vývoje. Jen málokdo dovede vypočítat, kolik vynálezů, dnes běžně používaných, má svůj původ právě v kosmickém výzkumu. Od teflonu kuchyňských pánví k počítačové síti internetu, od solárních panelů na střeše až ke goretexu našich zimních bund, to všechno jsou produkty dobývání kosmu, které postupně "prosákly" do běžného života, do civilu. 

Čtěte ZDE: Obamova přestavba Ameriky: Prezident řádí v Bílém domě. Na jihu hoří ulice. Ilegální přistěhovalci slaví. Amerika už není stát, ale mamutí nákupní centrum

Čtěte ZDE: Obamova nová bezpečnostní strategie: Schéma globální šikany. „Čistá pravda“ známý výraz pro totalitní lež. Násilí – státní doktrína USA. A co Obamův bratranec Mojžíš?

Takové "prosakování" trvá kolem dvaceti let. A proto jakékoli omezení špičkového aplikovaného vývoje znamená nevyhnutelně jediné - budoucí technologické zaostávání. Z tohoto pohledu dostává Obamovo rozhodnutí o omezení velkých kosmických projektů zcela nový smysl. 

Ostatně, neomezoval se jen na kosmickou technologii. Po celou dobu svého prezidentování byl Obama horlivým zastáncem a propagátorem teorie člověkem způsobené globální změny klimatu. Tlačil na přijetí kvót na emise takzvaných skleníkových plynů, větší podporu obnovitelným zdrojům, prezidentskými dekrety zakazoval těžbu, stavbu ropovodů... Zkrátka dělal vše pro podkopání konkurenceschopnosti americké ekonomiky a pro co nejrychlejší úprk průmyslu do jiných, vstřícnějších zemí.

Následky se dostavily. Tam, kde se nic hmotného a hmatatelného nevyrábí, tam nevyhnutelně přichází bída. A ruku v ruce s úpadkem materiálním se postupně dostaví i úpadek vědecko-technologický. Protože tam, kde se nic nevyrábí, není ani co zlepšovat, zdokonalovat a inovovat. 

V. Rozvrat samotných základů naší civilizace

Obama byl prvním prezidentem v historii, který do svého inauguračního projevu zahrnul LGBT menšinu (ZDE). V roce 2012 prohlásil: "Naše cesta není u konce, dokud s našimi homosexuálními bratry a sestrami nebude zákon zacházet jako s kýmkoliv jiným. Protože pokud jsme stvořeni jako sobě rovni, potom jsme se zavázali k tomu, že láska k druhému musí být rovná." No, o lásku až tak nešlo. Tu zákon neřeší. Šlo o zrovnoprávnění LGBT svazků s manželstvím. A to se skutečně podařilo, rozhodnutím Nejvyššího soudu USA z 26. června 2015.

Je až neuvěřitelné, jak houževnatě a usilovně tlačil Obama homosexuální agendu. Vzpomeňme třeba jen jistého Shapira, neblahé paměti amerického velvyslance v ČR. Co ten se napropagoval Gay pride! A stejně se kupodivu činili i další velvyslanci v jiných zemích. Skoro to vypadalo, že homosexualismus je prioritou zahraniční politiky USA. Alespoň pro evropské země s převážně bílým obyvatelstvem.

Další úchylné a rozkladné proudy, jako multikulturalismus, gender, feminismus, environmentalismus a islamofilii zasévala Obamova administrativa do evropských zemí prostřednictvím "bílých koní". Tedy organizací, jako třeba Open society fund, oficiálně patřící filantropovi jménem George Soros. Peníze, které skrz něj a jemu podobné účelové spolky, stejně jako (přes nejrůznější prostředníky) z US Embassy tekly, byly přerozdělovány stovkám neomarxistických "neziskových" agenturních buněk, prorůstajících a rozežírajících evropské státy a společnosti jak dřevomorka krovy.

Čtěte ZDE: Temné plány keňského čaroděje: Obamova uhlíková stopa je otevřenou hrozbou pro svět. Udržitelným rozvojem vstříc otroctví. Vypukne koncem září klimatický chaos? Papež a geoinženýři

Čtěte ZDE: Rozumný hlas z Ameriky: Je čas vyhlásit stop veškeré imigraci. Národ, rasa a náboženství jsou podstatné! Levičácký prezident si nevidí na špičku nosu. Park Obamaworld zavírá. Vítejte v reálném světě

Celkově ta šílená, osmiletá ofenziva úchylnosti, nenormálnosti a podpory zvrácenosti budila dojem, že cílem americké Obamovy administrativy je, alespoň v Evropě a USA, zcela přehlušit a postupně vymazat z paměti lidí základní, po tisíce let osvědčené vzorce naší civilizace: 

  • Tedy, že rodinou se nazývá soužití jednoho muže a jedné ženy. Že výchova dětí je věcí rodičů. Že role muže a ženy jsou odlišné. Doplňující se, ale jiné. Že tyto role, přirozené směřování a preference nejsou nějakým "společenským konstruktem", ale přirozenou lidskou daností.
  • Že existující výjimky, nezapadající do většinového schématu, je třeba citlivě přijímat a tiše, přátelsky tolerovat. Ne však preferovat. Natož pak řídit podle nějakých nepřirozených, protipřírodních úchylek život celé společnosti. Většiny.
  • Dále pak, že rodiny tvoří národ. A tento národ je přirozeným a osvědčeným společenstvím podobných, kompatibilních a (geneticky nebo přinejmenším kulturně) v zásadě příbuzných lidí. Že má svou specifickou, od ostatních národů odlišnou kulturu, kterou je, stejně jako území na kterém žije, oprávněn bránit.
  • A že v rámci každého civilizovaného národa platí několik obdobných, staletími osvědčených zásad: Bohatství se získává prací. Píle a znalosti jsou ceněny. Zlo se trestá. Útočník je vinen. 

Tohle všechno jsou zásady, které z naší civilizace udělaly tu nejúspěšnější v lidských dějinách. A proto je potřeba se vážně zamyslet nad motivy těch, co se je snaží rozbourat.

Shrnutí

Ohlédneme-li se za osmi lety Obamova prezidentování, uvidíme jen rozvrat, neúspěch, rozval a úpadek. Tedy alespoň pokud jde o "náš" svět. Naši, bílou euroamerickou civilizaci. Současně však můžeme zaznamenat i podivuhodný, celosvětový rozmach jiného, nám v zásadě nepřátelského kulturního okruhu. Islámu. 

Nelze se proto zbavit pocitu, že ti, kteří Obamu do Bílého domu dostrkali, sledovali podobné cíle, jako kdysi v Rusku s opilcem Jelcinem. Rozvrátit jedno z důležitých center naší (jimi nenáviděné) civilizace. Té civilizace, která je příliš inteligentní, tvořivá, inovativní, svobodomyslná a svéhlavá na to, aby se jí dalo vládnout.

S Jelcinem v Rusku jim to málem vyšlo. Doufejme proto, ve vlastním zájmu, že tak, jako ohrožená ruská společnost vygenerovala Putina, bude i nová volba amerického lidu - Donald Trump - tím, kdo povede USA a tím i naši vykolejenou civilizaci od úpadku zpět, na trajektorii normality.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky