Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německo na cestě k zániku: Za 100 let již třetí kapitulace? Barbarství, strach a cenzura. Němci vymírají, islám nastupuje. Pokáním k národní sebevraždě? Imigranti pracovat nebudou. 820 km hranic s chalífátem

Německo na cestě k zániku: Za 100 let již třetí kapitulace? Barbarství, strach a cenzura. Němci vymírají, islám nastupuje. Pokáním k národní sebevraždě? Imigranti pracovat nebudou. 820 km hranic s chalífátem

21. 7. 2017

Tisk článku

Ivan Poledník popisuje současnou situaci u našich západních sousedů v souvislosti s migrační apokalypsou a vidí jako možný postupný tragický zánik národa a kultury na naší západní hranici

Německá vláda vydala zprávu, podle níž musí země přijmout ročně 300 tisíc migrantů, aby předešla úbytku populace. V dokumentu vydaném začátkem tohoto roku je přímo uvedeno, že vláda spoléhá na stálou masovou migraci pro udržení současného stavu populace do roku 2060.

Ze zprávy současně vyznívá (my víme, že skutečnost je ještě složitější), že "pozvání" muslimských imigrantů Angelou Merkelovou nebylo motivováno humanitárním aspektem, nýbrž cílenou snahou zvrátit negativní demografický vývoj v zemi způsobený nízkou porodností původních obyvatel (1,5 dítěte na ženu oproti potřebným nejméně 2,11). Přesto zde počet obyvatel v roce 2015 stoupl o 1,14 miliónu (minimálně 80 % z nich jsou muslimové), což neotřesitelně svědčí o tom, že výměna obyvatel půjde ještě mnohem rychleji.

Trend je jasný

Oficiální čísla hovoří o tom, že v loňském roce přesáhla muslimská populace Německa hodnotu šesti miliónů (skoro 8 % ze všech obyvatel). I podle nejvíce zdrženlivých odhadů tak v následujících desetiletích dosáhne řádů desítek procent a nevratně tak změní charakter jedné z významných zemí evropské civilizace - země, která dala světu Bacha, Goetheho, Gutenberga, Einsteina (pravda, také Hitlera či ještě hůře Luthera).

Masový vzestup islámu se v Německu projevuje rostoucím množstvím no-go zón (podobně jako již dříve ve Francii, Velké Británii či Švédsku), polygamií, dětskými sňatky, vraždami ze "cti", ale i tisíci případy ženských obřízek. Současně vede ke společenskému chaosu, teroristickým útokům, tisícům případů znásilnění, šíření chorob, kriminalitě, ale i ještě rychlejšímu úbytku původních obyvatel vystěhováním ze země. To vše v zemi, s níž sdílíme bezmála 820 km nechráněné státní hranice.

Čtěte ZDE: Imigrace zapříčiňuje emigraci: Němci začínají utíkat z vlastní země. Skandální migrantské vzkazy přes média a "xenofobní" maminka z Mnichova. Merkelová vrazila židli do otevřených dveří. Má AfD šanci?

Čtěte ZDE: Koncentrák naruby: V Lipsku staví zoufalí občané ploty proti imigrantům. Nový mediální podvod se sexuálními útoky islamistů na německé ženy. Hitler, kam se podíváš – teď jednoho zatkli cestou do Mnichova

Pracovat nebudou

Vládní zpráva opatrně přiznává, že integrace příchozích "bude složitější úkol, než se očekávalo", avšak uklidňuje, že "úspěch je měřitelný pouze ve střednědobém nebo dlouhodobém horizontu". Jak jsou tyto snahy "úspěšné", můžeme vidět v jiných zemích.

Průzkum deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung zjistil, že třicet největších německých firem zaměstnalo v poslední době ze statisíců příchozích pouze 54 zaměstnanců, z čehož celých 50 přijala Deutsche Post (!). Spolkový úřad práce navíc - k náhlému všeobecnému údivu - uvádí, že vzdělání nově příchozích je nižší, než se očekávalo. Vyšší kvalifikaci mají jen 4 %; tři čtvrtiny nejsou vyučeny vůbec v ničem, a nemají tedy vůbec žádnou kvalifikaci. Nikdo si náhle nevzpomene na ujišťování o samých doktorech a inženýrech, co se do Evropy hrnou z Blízkého východu.

Imigranti jsou tedy v Německu závislí na podpoře státu. Daňové poplatníky tak vyšla podpora převážně muslimských imigrantů v loňském roce v přepočtu na 570 miliard korun (šestkrát tolik než nám EU ročně s velkou pompou údajně poskytne ze svých fondů - na které si platíme z našich daní - na světlé zítřky). Přinejmenším podobnou částku zaplatí bezpochyby i letos. Masová imigrace navíc zvyšuje poptávku po bydlení a tlačí německým pracujícím ceny nájmů nahoru.

Zločin a teror

Podle policejních statistik jsou imigranti odpovědní za více než 200 tisíc trestných činů ročně, což představuje osmdesátiprocentní nárůst (!) z roku 2014 na rok 2015 (aktuálně monitoruje mj. tato mapa).

Platí proto slova nizozemského poslance Geerta Wilderse, že Merkelová má krev obětí teroristických útoků na svých rukou. Přestože bylo jasné, že se mezi záplavou imigrantů skrývají tisíce džihádistů a že není šance tuto situaci zvládnout, otevřela německé hranice. Ani po všech aférách a útocích (Kolín, Hannover, Essen, Würzburg, Mnichov, Berlín...) svoji politiku nezměnila.

Vedle nárůstu zločinnosti jsou do země zataženy exotické nemoci, lidem jsou bez nároku na kompenzaci zabírány nemovitosti a letní domy, aby v nich mohli bydlet imigranti. Německá ekonomika zatím nenápadně začíná ztrácet dech. Imigranti jsou na práci vesměs nepoužitelní, podíl Němců v produktivním věku je 61 %, očekává se, že do poloviny století klesne na 41 %!

V jakékoli jiné zemi než v Německu by za těchto okolností nemohla kancléřka dovolit usilovat o znovuzvolení. Přesto se zdá, že jí opět bude. Jak je to možné?

Čtěte ZDE: Intriky v Německu: Vyhnání čerta belzebubem. K čemu je dobrá chcípající kobyla? Imigrace neexistuje, kostlivci zamčeni ve skříni. Jak nejlépe zlikvidovat opozici? Uvidíme, co vymyslí na nás

Čtěte ZDE: Německo na cestě k diktatuře: Angela se inspiruje metodami z třicátých let. AfD v hledáčku tajných služeb. Opora CDU odchází ze strany: "Nemám na to žaludek". Kdo stojí za smrtí novináře?

Pokání sebevraždou

Všechny tyto skutečnosti totiž politicky korektní propaganda zamlčuje a bagatelizuje. Mlčí o nepříjemných ekonomických a demografických datech. Obhajuje islám a popírá skutečnost, že vedle náboženství jde o politický, ekonomický a hodnotový systém řídící všechny aspekty života - z podstaty neschopný mírové koexistence s jinou kulturou. Ignoruje projevy radikálního islámu a jakoukoli jeho kritiku označuje za xenofobní a rasistickou.

Němci jsou tak pod tlakem. Na jedné straně teror migrantů, na druhé straně tvrdá cenzura, omezování svobody projevu v daleko větší míře, než zatím známe u nás. K tomu praktický zákaz získání zbraní, nemožnost vyučovat děti doma a mnohá další další omezení to vše jen dokreslují. Lidé se neodvažují mluvit nahlas, utíkají z veřejného prostoru domů. Ženy mění šatníky, návštěvnost veřejných akcí či restaurací klesá. A nejvíce se lidé bojí účastnit se protestů proti této politice (pořádané např. Pegidou).

V zemi je vedle posilování komplexu viny bílého muže (v souladu s ideologií panující na celém Západě) navíc posilován v posledních letech již téměř spící komplex viny na nacistických zvěrstvech. Zákon zakazující "rozdmýchávání nenávisti" (Volksverhetzung) hrozí každému, kdo by se odvážil otevřeně promluvit o islamizaci země.

Jako neonacistická je nálepkována i jediná strana kritická k imigraci a EU - Alternativa pro Německo (AfD). Tu bychom u nás pokládali tak nanejvýš za "levé křídlo" současné krotké ODS, jež se skutečnou pravicí už dávno (až na výjimky jako mladý Klaus, senátor Kubera či poslankyně Černochová a pod.) nemá nic společného.

V analýze berlínského útoku z loňského prosince německý novinář Josef Joffe z deníku Die Zeit vysvětluje rozhodnutí Angely Merkelové otevřít Německo uprchlíkům jako "čin pokání" a způsob jak pomoci ohroženým lidem sedm desetiletí po holokaustu. Stejně tak vysvětluje pasivitu mnoha Němců jako syndrom kolektivní viny.

Kapitulace

Do toho německá tajná služba neustále varuje před politickou nestabilitou, "odklonem od ústavy" a podobně. Ne však primárně z důvodu rostoucího muslimského extrémismu (v souvislosti s islámem naprosto přirozeného a zákonitého jevu), ale především z důvodu údajné radikalizace obyvatel. Podle anonymních průzkumů totiž vidí 68 % Němců migraci jako důvod horší bezpečnostní situace, 70 % se bojí o život na nádražích a v metrech, 63 % se necítí bezpečně na veřejných akcích a 60 % věří, že islám nepatří do Německa. Přesto se nic nestane.

Již v roce 2020 totiž dle Uwe Brandla, prezidenta Bavorského spolku obcí, může být v Německu na 20 miliónů muslimů vlivem povolení takzvaného sjednocení rodin. To je proces, kdy úspěšný žadatel o azyl postupně přivede do země nejméně čtyři až osm dalších rodinných příslušníků.

Profesor Guy Milliére z Paříže o celé situaci poznamenává:

Nic nevykresluje současný stav Německa lépe, než pohnutý osud Marii Landenburgerové, devatenáctileté dívky, zavražděné na začátku prosince. Jako členka organizace na pomoc uprchlíkům byla Landenburgerová mezi lidmi, kteří vítali uprchlíky v roce 2015. Byla znásilněna a zavražděna jedním z těch, jimž pomáhala. Její rodina požádala politicky korektně všechny, kdo chtějí uctít památku jejich dcery, aby věnovali peníze organizacím pracujících s uprchlíky, aby jich do Německa mohlo přijít ještě více. […]

Pokud jsou Němci plni pocitu kolektivní viny do té míry, že chtějí kompenzovat zločiny nacistického Německa na židech přijmutím stovek tisíc muslimů, z nichž se mnozí netají přáním nahradit křesťansko-židovskou tradici islámem a německou populaci muslimskou, která bude v sobě ukrývat řadu nemilosrdných vrahů, pak to vypovídá pouze o tom, že sebou Němci pohrdají natolik, že si přejí vlastní zničení. Anebo o tom, že ztratili vůli stát za tím, na čem jim záleží – akt rovnající se kapitulaci.

Pokud nedojde k dějinnému zvratu, stane se Evropa v tomto století převážně muslimským územím. Samotné Německo, náš soused, bude zjevně v čele této zničující ideologie, která zrcadlově obráceně nahradila tu nacistickou - ale důsledky budou opět stejné.

Jaký bude náš osud?




Tagy článku

Doporučujeme

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko? Tím byl za covidu. A za falešné protiruské causy Vrbětice. Teď je to Fiala a spol. Touhle fraškou však Babišovi neuškodí. Spíš pomohou

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky