Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Za další metou zvrácenosti: Šílený kanadský zákon všem vzorem? Homoteror kulminuje. Tradiční rodina zničena? Dohnat a předehnat norský Barnevernet! Hrstka deviantů útočí na 7 miliard lidí. Dočkáme se téhož?

Za další metou zvrácenosti: Šílený kanadský zákon všem vzorem? Homoteror kulminuje. Tradiční rodina zničena? Dohnat a předehnat norský Barnevernet! Hrstka deviantů útočí na 7 miliard lidí. Dočkáme se téhož?

10. 4. 2018

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší otřesnou výpověď o novém kanadském „Zákonu na ochranu dětí, mládeže a rodiny 2017“ a varuje, že brzy se může stát šablonou i pro nás

Začátkem června minulého roku parlament kanadské provincie Ontario přijal zákon, který předepisuje odebírat děti rodičům, kteří kritizují nekonvenční manželství a genderovou ideologii.

Křesťanské rodiny Kanady označily liberály napsaný zákon „Bill 89“ jako totalitní, neboť nový zákon umožňuje odebrat děti všem věřícím, kteří vyznávají tradiční hodnoty a vychovávají své syny a dcery v odpovídajícím duchu.

Příznivci kanadského „Hnutí pro rodinu“ varují, že nový zákon poskytne státu široké pravomoci k útoku na rodiny, které se staví proti genderové ideologii homosexualismu. Navíc nyní vládní instituce v Kanadě mají právo zakazovat „tradičním rodinám“ výchovu adoptivních dětí.

Juvenilní teror na „ochranu dětí“

„Zákon 89“ pokrytecky oficiálně nazvaný „Zákon na ochranu dětí, mládeže a rodiny 2017“ zrušuje a nahrazuje dřívější „Zákon o službách dětem a rodině“, který upravoval otázky ochrany práv dětí, adopce a pěstounských rodin. Kromě toho nově zahrnuje výrazy „genderová identita“ a „genderové vyjádření“ jako hlavní faktory, které je třeba vzít v úvahu při odebírání dětí rodičům. A bude to děláno údajně „v zájmu dítěte“.

Současně přijatý zákon vylučuje „náboženství“ a „hodnotový systém, v němž rodiče vychovávají své dítě“ z výčtu faktorů, které budou nadále zohledňovány juvenilními službami.

S přijetím zákona „Bill 89“ Kanaďané vstupují do věku ideologického totalitarismu, který je v historii Kanady bezprecedentní,“ říká Jack Fonseca, hlavní politický stratég koalice „Kampaň pro život“.

Americké noviny poznamenávají, že nový kanadský zákon je vážnou hrozbou pro křesťany a všechny věřící lidi, kteří mají děti, nebo kteří plánovali adoptovat dítě. Aktivisté za práva rodičů přiznávají: „Zákon 89“ je poslední hřebík do rakve v boji tradičních rodin proti kanadským liberálům a homosexuálům.

Čtěte ZDE: Manuál OSN pro tzv. sexuální osvětu: Prznění dětí od pěti let věku. Výchova k sodomii v mateřských školách? Útok na rodiče a morálku. Šíření HIV povinností? UNESCO je zločineckou organizací. Cílem depopulace Země?

Dítě má právo na zvrhlost

Také se uvádí, že liberálové protlačili tento zákon pod heslem „ochrany práv všech dětí Kanady vyzkoušet homosexuální vztahy“. A protože „věřící“ a „tradicionalističtí“ rodiče dětem zakazují experimentovat se zvrácenostmi, rozhodli se zákonodárci ochránit všechny děti a adolescenty v zemi před takovými „retrográdními živly“. Dokument obsahuje paragraf o tom, že dítě, které psychicky a emocionálně strádá v tradiční rodině, nebo je „vystaveno možnému riziku budoucího strádání“ (konzervatismem rodičů), potřebuje okamžitou ochranu státu, bude tudíž odebráno z tradiční rodiny a předáno do péče liberálních netradičních manželů a nevládních organizací.

Podle odborných oponentů Kanada oficiálně zavádí „genderovou tyranii“, která byla již úspěšně odzkoušena na „experimentálním podkladě“ v Norském království. Připomeňme, že v Norsku byl za účelem boje proti všem, kdo nesouhlasili s ideologií deviantů, vytvořen speciální „policejní“ útvar s názvem „Barnevernet“. Hlavním úkolem norských speciálních služeb Barnevernet byla „ochrana dětí“ před konzervativními rodiči metodou masového odebírání těchto dětí z tradičních rodin. Nyní stejné zvláštní jednotky policie pro masové odebírání dětí křesťanům budou pracovat i v Kanadě.

Čtěte ZDE: Léto: Čas úchyláren a posouvání hranic. Společnost je třeba zkazit až k nesnesení. Islamizace a pochody pýchy: Dvě strany téže mince? Hvězdný obláček a zvrhlá Feryna. Donutí nás devianti ke konverzi?

Sodomité ANO, křesťané NE

Novináři vypovídají o tom, že „odmítání křesťanů“ při jejich žádostech o adopci dětí se v dnešní Kanadě stalo masivní záležitostí. V prosinci 2016 orgány odmítly žádosti několika křesťanských párů o adopci dětí kvůli jejich „hluboce zakořeněnému náboženskému přesvědčení o tradičním manželství a o neměnnosti lidského pohlaví“.

Je třeba připomenout, že v roce 1995 poprvé v dějinách Kanady vydal soud v Ontariu oficiální usnesení o tom, že tehdy platný „zákon o dětech a pomoci rodinám“ diskriminuje a porušuje práva homosexuálů v Kanadě, protože neumožňuje homosexuálním párům podávat společné žádosti o adopci dětí. Tehdy liberální kanadská a světová média spustila neuvěřitelný povyk.

Nyní, v roce 2017, kanadští sodomité, kteří uvěřili ve svoji všemohoucnost, většinovým hlasováním v parlamentu Ontaria tento zákon nahradili novým, a tím legalizovali totální diskriminaci všech tradičních rodin. A tentokrát se hrubé porušování práv lidí tradičně orientovaných na přirozenou lidskost světový tisk rozhodl ignorovat.

Zákon 89 se stane šablonou pro všechny země světa, takže ignorovat „zákaz adoptovat děti křesťany a tradičními rodinami v Kanadě“ je přinejmenším krátkozraké. To, co se ještě včera zdálo nemožné, dnes se stalo skutečností: na 7 miliard tradičně uvažujícího lidstva útočí hrstka nemocných zvrhlíků cestou protlačení změn legislativy nejprve v oddělených provinciích, pak v celých státech a nakonec na celém světě,“ řekla vůdkyně hnutí „Ruské matky“ Irina Bergseth.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky