Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kavárenský dýchánek na Václaváku: Přehlídka demokratů štítících se lidu. Soudruzi se při projevech dočista zajíkali. Proč je referendum červeným hadrem? Na kulturní frontu je spoleh. Ohlédnutí za Slovenskem

Kavárenský dýchánek na Václaváku: Přehlídka demokratů štítících se lidu. Soudruzi se při projevech dočista zajíkali. Proč je referendum červeným hadrem? Na kulturní frontu je spoleh. Ohlédnutí za Slovenskem

6. 6. 2018

Tisk článku

Tomáš Vyoral komentuje protestní akci Pražské kavárny, které leží na srdci osud demokracie v České republice - té jejich demokracie

Neměl jsem ponětí, že proběhne další ze série "spontánních" demošek "demokratů", jež nejsou schopni respektovat výsledky voleb. Tajtrlikovali, hysterčili, proklamovali, rozdělovali. Slovy Kodeta: "Pořád ty stejné ksichty..."

 

Zajímavé, že většina níže zmíněných "demokratů" se bojí referenda jak čert kříže, neb prostý lid nedosahuje inteligence a informací "vyvolených". Nicméně těm stejným prostým lidem (tedy možná tomu "správnému" vzorku) se pak co týden vlísávají do přízně na náměstích a upozorňují na jejich kolosální počet... Inu, není populismus jako populismus, což, soudruzi?

Všudypřítomná husa 

Demokraté z kaváren potřebovali asi provětrat zaprděné zadečky, a tak opět táhli na Václavák. A opět nečekaně proti stále stejným třídním nepřátelům jejich jediné správné demokracie: Babišovi, Zemanovi, komunistům, Kremlu... Neměl jsem páru, že se něco chystá, asi mě už holt nezvou, no... Tak jsem si kousek přečetl.

Všudypřítomná hysterka Mirka Němcová podléhající zřejmě spasitelskému komplexu, že je snad novodobou disidentkou (akorát v hlavním proudu), nezapomněla připomenout svůj hrdinný čin opuštění místnosti při inauguraci prezidenta. Úměrně svému vzdělání pak nezapomněla na ono kouzelné slůvko, které si jistě napsala i na papírek v ruce: "Kreml". A připomněla: "Nenecháme si vzkazovat prezidentem Zemanem, že máme mlčet."

Myslím, že alespoň jednou by Mirka mohla Zemanovi dát za pravdu ku prospěchu jí samé (a jejího ztrapňování). Napadlo vás někdy, kdo je na první pohled dokonalým prototypem tchýně z vtipů?

Nikdo nechyběl 

Nemohl chybět další EUsoudruh a současný vůdce (s hodně malým... "v") současné TOP09 Jiří Pospíšil, který proklamoval, že: "Zítra je tragický den české demokracie. Trestně stíhaný estébák bude v sídle českých králů jmenován premiérem... Tragédie, tragédie, tragédie." Snad bude mít možnost uronit pár slz ještě později ve spřízněném pořadu Otázky Václava Moravce.

Dalšími hvězdami byly třeba loutka svého amerického občanství Jiří Dienstbier, neúspěšný komparz a pěšáci v prezidentské volbě aktivista Marek Hilšer a EUhujer a bývalý diplomat Pavel Fischer...

Ukázal se také králík, co se před nedávnem v Kataru sám vytáhl z klobouku (jehož prakticky každý příspěvek zde na blogu byl čirou náhodou náležitě podpořen), markeťák Martin Jaroš, který měl blízko (snad i radami?) k týmu slušného Jirky "nevím" Drahoše. Nechyběla samozřejmě špetka umělecké fronty, krapet disidentů a štipet "demokratických" stran, samozřejmě z Kalouskovo-Fialova trpasličího demagogického bloku.

Čtěte ZDE: Oslavili jsme svou svobodu: 70 let totality pokračuje podle starých not. Husákovy děti jako neužiteční idioti. Brusel nás zbaví Babiše i Zemana. Podlý Putinův mráz udeřil nečekaně: v zimě! Hrátky s čertem končí?

Není lid jako lid

Vzpomeňme na Slovensko po vraždě novináře Kuciaka. Na referendum (například o EU) mají lidé IQ tykve, ale na emotivní "svržení" legitimně demokraticky zvolené vlády má "pár" tisíc demonstrantů na náměstích, opírajících se o konspiraci bez jakýchkoli výsledků vyšetřování, doktorát. Něco mi uniká? Vysvětlí mi tento evidentní rozpor někdo? Někdo ze státní ČT? Komentátor, publicista či expert z AktuálněRespektunebo DVTVDemokratický blok? A to Fico opravdu není a nikdy nebyl můj favorit.

Vskutku mě zaráží, že prostý nevzdělaný lid, který není kompetentní rozhodovat o důležitých věcech v referendu (vzhledem k nedostatku informací, hlubšího pochopení problému a možnosti manipulace), je potom ve vzorku několika tisíc, samozřejmě nezmanipulovaných a dobře informovaných (filantropem Sorosem, nebo některým z jeho poskoků?), brán jako jedna z berných mincí pro svržení legitimně zvolené politické reprezentace (ať už se mi ta reprezentace líbí nebo ne).

Ježí se mi chlupy na zátylku z lidí, kteří mají žaludky na to, zneužít u nás tu strejdu Bradyho, na Slovensku dokonce dvojnásobnou vraždu ke svým politickým agitkám a manipulacím (tedy aktivaci oněch moudrých) mas.

Naprosto bezprecedentní mi pak přijde prohlášení obdivovaného sjednotitele společnosti slovenského prezidenta Kisky, který v době, kdy to na Slovensku okolo vraždy nejvíce vřelo, bez jakýchkoliv závěrů vyšetřování a potvrzení spojitosti vraždy slovenského novináře s vládními představiteli uvedl: "Vidím dvě možnosti - rozsáhlou a zásadní rekonstrukci vlády, která by nepolarizovala společnost, anebo předčasné volby."

"Liberální demokrat" naší doby každým coulem.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky