Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sen o multikulti Brně: Připlují Somálci po Svratce? Náměstek Hollan chce přijmout africké migranty. Je morálka a logika přežitek? Hnutí Žít Brno tak dostává nový rozměr. Kde se bere tolik pýchy a bezohlednosti?

Sen o multikulti Brně: Připlují Somálci po Svratce? Náměstek Hollan chce přijmout africké migranty. Je morálka a logika přežitek? Hnutí Žít Brno tak dostává nový rozměr. Kde se bere tolik pýchy a bezohlednosti?

25. 7. 2018

Tisk článku

Jitka Přikrylová se ptá náměstka primátora moravské metropole, kde se v něm bere tolik drzosti, že si troufá pozvat ilegální migranty ze Somálska do svého města

Náměstek brněnského primátora Matěj Hollan si za svého působení na magistrátu plnil vlahý sen o multikulturním Brně. Na úřadech se už domluví arabsky, aby se nemuseli přizpůsobit. Byty čekají. Tak už jen chybí ti migranti, že. 

Léta mezi břehy Libye a Itálie hladce fungovala taxislužba neziskovek, profitujících na migračním byznysu. Vydělává prý víc, než co se dá vytřískat na drogách či prostituci. U libyjských břehů neziskovka posbírá zájemce o štědrý evropský cecík a hurá s nimi do italského přístavu, tam je vysadí, a žene si to zpět do libyjských vod čekat, až se někde objeví přeplněný gumový člun. A tak dále.

Tomuhle procesu se pořád ještě říká záchrana a ti, co to vykřikují, tvrdí, že to jinak nejde, jde o mezinárodní námořní právo a pořád dokola.

Ohrožení života

Možná si trochu upřesněme, co si pod terminologií „záchrana v ohrožení života“ dle námořního práva představuje normální občan. Jde o někoho, kdo se ne vlastní vinou, ať už špatným vyhodnocením situace nebo nepředvídatelnými okolnostmi, dostane do nouze, a je ohrožen na životě. Třeba, že loď kvůli bouřce nebo špatné viditelnosti narazí na útes, a ztroskotá, a topící se nebožáci pak mají šanci buďto, že je někdo náhodou objeví a zachrání, nebo zahynou. Nebo je loď přepadena piráty a posádka je na záchranném člunu ponechána na pospas živlům vprostřed oceánu. A tak dále. 

Na tomto videu je moc pěkně vidět, o co vlastně v této pseudozáchraně plaváčků jde. Dobrovolně se vecpou na gumový člun a často prakticky na dohled od libyjských břehů čekají na „záchranu“. Nemají s sebou vodu nebo palivo či aspoň pár pádel na překonání moře až k italským přístavům, naprosto zřejmě tedy nikdy neměli v úmyslu se na tuto cestu vydat. Nevypadají ani vyděšeně, ani se nepokoušejí jakkoli změnit svou situaci. Oni jsou přesvědčeni, že jim nic nehrozí. Tak proč já bych měla mít pocit, že jsou v ohrožení života, jak se mi podsouvá?

Čekají.

Čekají, až neziskovky, které dostaly echo od převaděčů, připlují, vyloví je a odvezou do Evropy, kde naprostá většina azyl nedostane, ale to vůbec nevadí, protože neexistuje moc, která by je z té Evropy někdy vrátila.

Vyhráli. Už teď, jak tam sedí v těch člunech, vyhráli.

Čtěte ZDE: Naše budoucnost: Babylonská věž liberálně policejního typu? Fenomén migrace v příčinách a důsledcích. Sociální džihád a naivní humanismus? Řízený chaos oslabuje soupeře. Bude svět vězením pro všechny?

Itálie zazlobila

Itálie v čele s ministrem vnitra Matteo Salvinim má tohoto oficiálního převaděčství plné zuby a sekla se. Nechce vpouštět lodě, co jsou součástí taxi migrantů směr Itálie, do svých přístavů. Konečně, řeklo by se. Tak jednoduché to samozřejmě nebude.

Protože Itálie úspěšně zkomplikovala převaděčský byznys neziskovkám a ty už tak pravidelně nekřižují libyjské vody, vypravili pašeráci rybářskou loď a poslali ji až na Sicílii. Na palubě mezi cca 450 migranty vesměs z Eritree a Somálska, byli také sami pašeráci. Několik dní italské úřady odolávaly tlaku a teprve po příslibu vítačských zemí rozdělit si dárečky z lodě, pustili Italové africké obohacení na břeh.

Ještě předtím italský premiér napsal tomu českému, jestli by také nějaké ty mladíky nechtěl. Český premiér nabídku na převzetí českého podílu drahoušků z lodi s díky odmítl, poukázal na dobrovolnost, co si ji onehdá ohledně přebírání plaváčků odhlasovala osmadvacítka, respektive sedmadvacítka.

A tady to začne být parodie na lidské právo na druhou.

Šup s nimi do Brna?

Do toho se totiž ozvali recesisti, kteří - coby důkaz, že Bůh má bláznivý smysl pro humor - dělají v Brně magistrátní politiku a zatím se jim podařilo úspěšně zmrvit, co se dalo. No tak tihle šašci z Žít Brno v čele s Hollanem prý že napsali dopis italskému PM Contemu, že Brno si pár desítek dárečků z oné pašerácké lodi vezme. Jistě, Česko ví dobře o Hollanových masochistických sklonech, ale proč do toho zatraceně zatahovat všechny Brňáky?

Na africké mladíky z gumových člunů se v naprosté většině ani trochu nevztahují argumenty o soucitu s lidmi prchajícími před válkou, nebo nesnesitelným život ohrožujícím útlakem. Třebaže česká veřejnost je víceméně ochotná tu a tam vzít několik syrských rodin, ať muslimských nebo ne, troufnu si tvrdit, že k miláčkům, co je neziskovky vozí do Itálie, prakticky bez výjimky platí všechny důvody, proč je určitě do Evropy nepustit a nenapadne mne jediný, proč je naopak na evropské náklady dovážet...

Přesto, drahý pane Hollane (drahý proto, že jste mé rodné Brno přišel opravdu na nekřesťanské peníze), vy se svou partou vtipálků napíšete zvací dopis ve jménu celého města. Brno, píšete, africké migranty přijme.

Já se ptám: Proč? Kde se ve vás vzala ta pýcha a nadřazenost? Kdo vám dal mandát? Kdo určil, že na problémy Brňanů od dopravy přes bydlení peníze nebo čas nejsou, ale vy chcete živit někoho, kdo tady zkrátka principiálně nemá co dělat.

Čtěte ZDE: Globální pakt OSN o migraci: Nacismus 2.0. Šílený plán na přeměnu našeho světa. Probudí se evropská veřejnost? Eugenika 21. století se právě aplikuje. Smlouva s ďáblem je předběžně schválená. Podepíšeme ji?

Demagogie

Podle odhadů, migranty vylovené u libyjských vod si nepřeje brát 90 % Čechů. Vy nemáte mandát ani těch deseti procent, pane Hollane, přesto se cítíte být povoláni mluvit jménem všech Čechů. Problémy Brna by pochopitelně nezůstaly brněnskými problémy.

A tak si vypůjčím vaši hloupou demagogii a smysl pro gesta a ptám se:

Když 10 % vašich spoluobčanů vyhlásí, že maso je zakázané, přestanete ho jíst?

Když 10 % Čechů rozhodne, že oficiálním jazykem bude nářečí kmene Navahů, budete hned navažštinu učit své děti?

Když 10 % vašich spoluobčanů dojde k tomu, že auta jsou zlo a musí zmizet... oh, pardón, nejspíš to budete právě vy a vaše šílená neomarxistická banda, kdo auta zakáže.

Když 10 % Čechů řekne, že sex mezi mužem a ženou už se odteď provozovat nebude, podřídíte se?

Když 10 % voličů prohlásí, že vystupujeme z Evropské unie, budete to respektovat?

Když 10 % poví, že pivo je jen pro spodinu a musí zmizet z regálů a hospod, pokrčíte rameny a budete pro?

Když 10 %...

Ale to je nakonec jedno. Vy přece vždy uděláte vše proto, abyste byl mezi těmi deseti procenty vyvolených. A něčím jako logikou či morálkou se omezit nedáte, že.

Pod heslem demokracie mi pořád ještě vyskočí coby vysvětlení „vláda lidu“, byť vycházející z archaického řeckého překladu. Politik je pak volený představitel zastupující vůli a zájem lidu.

Víte, pane Hollane, šašci jako vy v politických funkcích dělají z hesla „demokratický politik“ prázdné heslo a oxymoron.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky