Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německé kavárny vzhůru nohama: Židovská platforma v AfD je realitou. Proč lezou do antisemitské strany? Padla facka kritikům a demagogům. Důvody jsou nad slunce jasné. Ne všichni však žijí v realitě

Německé kavárny vzhůru nohama: Židovská platforma v AfD je realitou. Proč lezou do "antisemitské" strany? Padla facka kritikům a demagogům. Důvody jsou nad slunce jasné. Ne všichni však žijí v realitě

19. 10. 2018

Tisk článku

Sergej Latyšev se věnuje příčinám a důsledkům založení židovské platformy ve straně Alternativa pro Německo s názvem „Židé v AfD“

Vedoucí opoziční národně konzervativní strana „Alternativa pro Německo“ (AfD), která se podle průzkumů veřejného mínění stala druhou nejoblíbenější v zemi hned po bloku CDU/CSU (a první v bývalé NDR), se dokázala zbavit pomluvy, která jí bránila dosáhnout ještě většího úspěchu.

Hlavní a zcela neopodstatněná výhrada německého establishmentu proti této mladé straně bylo obvinění jejích členů i vedení z antisemitismu. Tato obvinění přestala být přinejmenším přesvědčivá v okamžiku, když byla dne 7. října ve Wiesbadenu ve straně založena vnitřní platforma „Židé v AfD“.

Židé spolu s ruskými Němci pro tuto stranu „antisemitů“ a „fašistů“ hlasovali již dříve. Vidí totiž v AfD jedinou politickou sílu, která je může reálně ochránit v zemi, kde pro obyčejné Židy není bezpečno z důvodu masivního přílivu přistěhovalců z muslimských zemí.

Na to, aby si znovu balili kufry a hledali nový domov, už nemají sílu a ani po tom netouží. AfD je teď jejich stranou, neboť jiné politické strany chrání Židy pouze slovy a ignorují hrozby ze strany „běženců“, kteří chtějí, aby němečtí Židé zaplatili za všechny skutečné i smyšlené hříchy Izraele na Blízkém východě. Navíc v podmínkách, kdy jsou německé úřady schopny bojovat pouze s prakticky odumírajícím antisemitismem okrajových pravicových kruhů, mezi nimiž je více provokatérů ze zvláštních služeb než skutečných antisemitů.

Starý a nový antisemitismus?

Prostí Židé a Němci si dobře uvědomují, že onen typ antisemitismu, který již téměř neexistuje, není nebezpečný. Jsou však velmi znepokojeni tím, že německé elity a „progresivní veřejnost“, jež jsou společně s politickým vedením finančně napojeny na globalisty z mnoha (často rovněž) židovských komunit a struktur, zavírají oči před skutečným antisemitismem „běženců“ a s nimi spojenou hrozbu islamizace země. A protože je německá většina stále ušlápnutá „pocitem viny“ za nacistické zločiny minulosti, není schopná odolávat migrační politice nadnárodních elit ničící Německo i celou Evropu, jsou Židé jedni z nemnoha, kdo chce bojovat za skutečné zájmy Německa.

Tito „politicky nekorektní“ potomci otců, kteří byli masově stříleni a zabíjeni v plynových komorách či vykázáni do kazašských stepí, kde tvořili pracovní armádu horší než v Gulagu, těch otců, kteří utrpěli příkoří za Hitlera i za Stalina (často od obou stejně,) dnes bojují nejen za své vlastní zájmy, ale jsou rovněž ochotni bránit Německo a celou Evropu. Tam jsou v obrovských počtech taháni „běženci“ z islámských zemí s vědomím toho, že se nechtějí integrovat a dají se na cestu teroru, aby následně bylo možné „na žádost pracujících“ udělat z EU totalitní policejní stát.

Čtěte ZDE: Levice v Německu zapěla: Poslední bitva vzplála, dejme se na pochod. Falešná maska spontaneity. Triviální levicový populismus jako zástěrka. Tažení proti obráncům národa? Více a více migrantů. Kam kráčíte, sousedé?

Co chce židovská platforma v AfD?

Tisková konference 24 židovských politiků v hlavním městě Hesenska Wiesbadenu, kde bylo oznámeno vytvoření „židovské platformy“ v „nacistické“ AfD, vyvolala skutečný běs. Tohoto policií pečlivě střeženého fóra se zúčastnilo pětset novinářů z Německa, Izraele, USA a Ruska. Značný zájem byl dán také tím, že AfD je v Německu nazývána „prokremelskou“ stranou, což je samozřejmě nesmysl, neboť adekvátně uchopené německé národní zájmy jsou pořád německé zájmy - a nikoliv ruské, i když si odpovídají.

S naprostou jistotou lze říci, že ruští Němci ani ruští Židé si v Německu nepřejí ani nenechavé ruské úředníky, ani ořezané důchody, ani mizerné platy. Chtějí, aby Německo zůstalo takové, do jakého přišli, aby nemuseli prchat ze země, kterou mají rádi a kde zapustili hluboké kořeny, a stěhovat se do Ruska nebo do Izraele, což již někteří udělali. A stejně jako AfD jako celek, tak i obě „nacionální“ platformy v této straně věří, že by přirozeně mezi Německem a Ruskem měl existovat co neužší vztah.

Tón udávají rodáci ze SSSR

Politici, kteří při této příležitosti hovořili, přesvědčivě odhalili lživé očerňování AfD z antisemitismu postavené na frázích vytržených z kontextu projevů představitelů strany a na činnosti několika provokatérů z jejích řad, kteří za to byli v rámci možností potrestáni. Nicméně nikoliv na slovech, ale na činech AfD je založena „politická záštita Židů v Německu", jak zdůraznil poslanec Bundestagu Volker Munz.

Wolfgang Folie, bývalý člen Ústřední židovské rady v Německu, uvedl, že „AfD je navýsost proizraelská strana“ a připomněl, že je „jedinou stranou v Německu, která obhajuje uznání Jeruzaléma jako hlavního města Izraele“.

Antisemitismem v Německu ze strany „běženců“ z arabských zemí se podrobně zabývala předsedkyně vedení židovské platformy v AfD, mladá politička Vera Kosova, rodačka z Uzbekistánu. Ta zdůraznila, že „přistěhovalci ze Sovětského svazu hrají velkou roli v židovské komunitě v Německu“ a že „čtyři členové z vedení AfD mluví plynně rusky“ (vedení sestává ze sedmi lidí). Rodáci ze SSSR tedy tvoří ve vedení „Židé v AfD“ většinu.

Náměstek předsedy Arthur Abramovič, rodák z Charkova a absolvent univerzity ve Freiburgu, velmi obratně odrazil pokus o přisouzení proruské orientace straně AfD, když řekl, že část německých Židů, kteří podporují stranu, pocházejí z Ukrajiny. Tím bylo řečeno vše.

Jak uvedl jeden z organizátorů „Židé v AfD“ Dmitrij Schulz, rodák z Kyrgyzstánu, který má mezi svými předky i ruské Němce a Židy, platforma bude aktivní během nadcházejících voleb v Hesensku. To potvrdil i předseda německé platformy v AfD Albert Breininger, který se zúčastnil konference ve Wiesbadenu. Řekl, že „nyní odpadl hlavní argument o údajném antisemitismu v AfD“.

Čtěte ZDE: NDR vs. SRN: Německa jsou stále dvě. Proč se nůžky rozevírají? Totalita jde ze západu. V čem jsou dederóni jiní? Imigrace kamenem úhelným. Chvilkový blahobyt, nebo budoucnost a identitu? Chemnitz všeho svědkem

Elita nesouhlasí

Tato událost přirozeně vyvolala ostrou kritiku ze strany bohaté části německé židovské komunity zavázané prosazovat politiku globalizace, jelikož bohatí lidé v Německu nemají příležitost střetnout se s novým antisemitismem z Blízkého východu. Pokud žijete v bohaté rezidenci, nesdílíte s muslimy stejný životní prostor. Jestliže vaše děti nechodí do obecní školy, kde jsou neustále ponižovány muslimskou většinou, bity nebo dokonce podrobovány symbolickým popravám, ale navštěvují drahou soukromou školu, kde je dodržována disciplína, můžete snadno přehlédnout silný antisemitismus v Německu. Tedy pokud se nedočtete v novinách, že se kdesi konala demonstrace na podporu Palestinců pod sloganem „Židé do pece“, že jakéhosi rabína bodli do žaludku nožem a ortodoxního Žida, který se odvážil objevit na ulici ve svém specifickém oblečení, beztrestně ponížila a poplivala muslimská mládež. Děje se to i ostatním, avšak vzniklé podráždění a strach jsou připisovány na vrub pravicovým extremistům - i když už téměř žádní nejsou.

Například Dalia Greenfeldová, která vede v Německu Svaz židovských studentů, za žádných okolností nepřipouští, že by AfD považovala za „přátelskou stranu“. A Stephan Harbarth, viceprezident frakce CDU/CSU v Bundestagu, nazývá činnost AfD „pokrytectvím“ a obviňuje stranu, že „příliš málo hovoří o zločinech národních socialistů“. Nic překvapivého, s ohledem na to, že se AfD situuje jako „pravá CDU“ a neustále odrazuje voliče od strany „kancléřky běženců“ Angely Merkelové.

Celkově 17 židovských organizací, včetně Ústřední židovské rady v Německu, považuje AfD za „rasistickou“ a „antisemitskou“ stranu. Bývalá hlava židovské komunity v Německu Charlotte Knoblochová, která jako dítě přežila „Křišťálovou noc“, v rozhovoru pro noviny Bild nemůže pochopit, „jak si mohou Židé ospravedlnit své členství v této straně“. A to vše jen proto, že AfD vyzývá Němce, aby se přestali neustále kát za zločiny minulosti a začali se rozhlížet kolem sebe, zda se dnes nedějí velmi závažné přestupky, v jejichž důsledku Německo v dohledné budoucnosti prostě přestane existovat.

Odtržení od reality

Některé kruhy skutečně nechtějí ztratit možnost vydírat dávno pokořené Němce. Dokonce i tváří v tvář nové hrozbě – divokému antisemitismu z Blízkého východu. Knoblochové ani Levimu Salomonovi, výkonnému řediteli Židovského fóra za demokracii a proti antisemitismu, se nelíbí tvrzení spolupředsedy AfD Alexandera Gaulanda, že „Hitler a národní socialisté jsou jenom malou ptačí skvrnou na více než tisíc let úspěšné historii Německa“. Nicméně tito i jiní vysoce postavení představitelé židovské komunity, včetně významných novinářů, se nejspíš mýlí v tom, že Židé „neskočí na tento trik“ a nebudou hlasovat pro AfD. Za prvé, již hlasují a velmi aktivně, navzdory zákazům ze strany vedení jejich komunity. Za druhé, teď budou hlasovat tím spíše, neboť žijí v reálném světě, chodí po ulicích v obyčejných čtvrtích a neustále čelí hrozbě, která se pro bohatou elitu nejeví tak očividná.

Prostí Židé většinou asi neznají pravé důvody, proč jsou miliony alogenních a násilných migrantů z muslimských zemí přesídlováni do Německa a do celé Evropy. Zato velmi dobře vědí, kdo bude jejich první obětí. Nikoliv Němci, Francouzi nebo Britové, ale oni sami. Před našima očima se fakticky v menším měřítku začíná odvíjet tragédie evropského židovství jako za druhé světové války, děsivá tragédie, na níž má značný podíl americká elita - i za silné židovské účasti.

Globalistické kruhy z USA pomohly Hitlerovi k moci, i když dobře věděly o jeho patologickém antisemitismu. Přesto to udělaly, protože se jim hodil ve všech ostatních ohledech. USA v důsledku toho získaly nadvládu nad větší částí světa, avšak evropské židovstvo, jemuž se nepodařilo uprchnout na Blízký východ, nebo se přeplavit přes oceán, bylo prakticky zničeno a obětováno. Současní evropští Židé, kteří mají daleko do podobných intrik a nepodléhají nátlaku svého vedení oddaného nadnárodním elitám, si velmi dobře uvědomují novou hrozbu, která nad nimi visí jako Damoklův meč. A obracejí se k těm, kdo jsou ochotni je bránit, a to nejen slovy – tak jako vůdci všech ostatních „systémových“ politických stran Spolkové republiky Německo, kteří přijali wiesbadenskou iniciativu AfD s velkou žárlivostí.

Čtěte ZDE: Vraždy, které by nebyly: Atmosféra v Německu houstne. Merkelová přistižena při další lži. Spílání demonstrantům do fašistů přestává fungovat? ARD v čele fake news. Der Spiegel: Všichni Sasové jsou nacisté

Platí pro celou Evropu

Podlá obvinění pravicových konzervativců z antisemitismu se neomezují jen na Německo. Marine Le Penová, předsedkyně strany Národní sdružení (dříve Národní fronta), byla ve Francii obviněna ze stejné věci. Totéž platí i pro vůdce nizozemské pravicové Strany svobody Geerta Wilderse, velkého patriota jak Nizozemí, tak Izraele. Boj Židů a všech rodilých Rakušanů za jejich vlast proti islamizaci vede pravicová Svobodná strana Rakouska Heinz-Christiana Stracheho. Tuto stranu také někdy nazývají neonacistickou, protože po jejím založení na konci druhé světové války bylo obtížné najít Rakušana, který nebyl členem NSDAP.

Je tu ale ještě jeden zlomyslný evropský „antisemita“, totiž maďarský premiér Viktor Orbán, který vede nekompromisní boj za zachování identity své země i celé Evropy, v níž žijí Židé několik tisíc let. Na stejné lodi jsou i Švédští demokraté, belgická strana Vlámský zájem a italská Liga, která se stala vládnoucí stranou – všichni obhajují tytéž hodnoty.

Budoucnost Evropy, včetně její židovské populace, proto závisí na výsledku boje mezi „politicky korektními“ světlonoši Nového světového řádu a „politicky nekorektními“ realisty, kteří vidí v pravém světle, co se ve skutečnosti děje. V Německu stojí v popředí boje o lepší evropskou budoucnost přistěhovalci z Ruska, a to nikoliv za Kreml, i když s ním mají některé společné zájmy, ale za svoji budoucnosti a za budoucnost svých dětí.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky