Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Akce D.O.S.T. vyzývá k bojkotu teplého piva: Kdo pije Staropramen, platí homosexuální průmysl, který míří do Prahy!

Akce D.O.S.T. vyzývá k bojkotu "teplého piva": "Kdo pije Staropramen, platí homosexuální průmysl, který míří do Prahy!"

1. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Americká ambasáda - výsadek Obamovy pokrokové socialistické administrativy nejen v naší zemi - i letos podpoří pražskou homoparádu. V "bratrské jednotě" s ní přispěchali na pomoc revoluci proti člověku i někteří "pravicoví" politici jako poslankyně ODS Jana Černochová. Poprvé se však k této navýsost politické kampani přidal i český pivovar. Projde mu to? Můžeme o tom jednoduše a velmi účinně hlasovat.

Pochod homosexuálů projde Prahou v sobotu 17. srpna a kromě podpory neomarxistické levice a pomýlené pravice má i řadu kritiků z řad normální veřejnosti, kterým  ještě nejsou lhostejné základní hodnoty, jež tato obscénnost programově narušuje a ničí.

V západní Evropě a USA i v Rusku a dalších zemích se proti této podpoře homosexualismu zdvihá stále častěji odpor části veřejnosti, která odmítá pasivně přihlížet vnucené revoluční agendě a stále častěji se zapojuje do boje o normální přirozené hodnoty svojí peněženkou. Firmy, které tyto zvrácenosti podporují, pak jednoduše bojkotuje, a jejich zboží lidé nekupují.

pp

Čtěte zde: Kterak hlasovat peněženkou? Víkendové nákupy jsou dobrou příležitostí uvědomit si, jak snadno můžeme projevit sílu. I bez politiků.

Kdo pije Staropramen, pije na nesvobodu

Po pivu hezky česky znějící značky Staropramen rád sahal nejeden český vlastenec, a to od založení Smíchovského pivovaru v roce 1869 až do doby historicky nedávné. Rok 2013 je bohužel v tomto ohledu bodem zlomu. 

I když mnozí znalci zlatého moku mají k výrobkům tohoto pivovaru své výhrady, není to "odborný" důvod, jenž nás vede k tomu, abychom přestali piva značky Staropramen kupovat a pít.

Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální „manželství“, včetně  „práva“ na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot.

Náš odpor k tomuto pivu totiž není konzumní, nýbrž ideový: Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu současné revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti.

Kriminalizace zastánců přirozených hodnot

Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální „manželství“, včetně  „práva“ na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot.  Nedávné události ve Francii, kde došlo k brutálním policejním akcím proti kritikům homosexualismu, činí ze Staropramene spoluviníka procesu, jenž nevede pouze k pošlapávání občanských svobod a práv, ale i k nastolení režimu, založeného na pronásledování názorových odpůrců.

pp

Čtěte zde: Podpora homosexuální lobby na státní úrovni budí odpor: Solidární protesty proti totalitním praktikám francouzské vlády znějí už i od nás!

Výzva k bojkotu

Vyzýváme tímto všechny normálně smýšlející spoluobčany, kteří ještě neztratili povědomí o významu přirozené rodiny pro zdravý vývoj dětí i celé společnosti, aby se k našemu bojkotu výrobků Staropramene připojili.

Mgr. Michal Semín, předseda

Mgr. Petr Bahník, místopředseda

Akce D.O.S.T.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky