Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Adventní řev a vraždění: Jak se zbavit prezidenta? Vyzrazené tajemství. Ohrozil řádící muslim české poslance ukryté po hospodách? Poslal Cherifa Putin? Pátá kolona řve a mře. A co na to paní Müllerová?

Adventní řev a vraždění: Jak se zbavit prezidenta? Vyzrazené tajemství. Ohrozil řádící muslim české poslance ukryté po hospodách? Poslal Cherifa Putin? Pátá kolona řve a mře. A co na to paní Müllerová?

12. 12. 2018

Tisk článku

Petr Hájek sleduje hysterický řev frustrované Kavárny na prezidenta a premiéra, zatímco dobrák integrovaný muslim popravuje na ulicích další evropské nevěřící psy – a ptá se po smyslu celého toho Augiášova chléva

„Ti pánové říkali, že ste ztracenej, protože ste rafinovanej,“ sdělila Švejkovi jeho bytná paní Müllerová, když mu referovala o čmuchání tajných v jeho bytě, při němž ovšem nic, co by svědčilo o „velezrádě“, nenašli. Prezident republiky Miloš Zeman je podle všeho na tom podobně. A ne jen on.

Česká televize, Bakalův a Lukačovičův (seznam.cz, Novinky a Právo) donedávna všemocný popravčí mediální kolos a jeho odnože se aktuálně(cz) utápějí v jásaní: Teď si konečně hradní pán naběhl! Senáte, začni impeachment (odvolání prezidenta)! To, co řekl na adresu BIS (že tajní jsou „čučkaři“) naši zemi bezpečnostně ohrožuje! Vždyť za chvíli nám naši tajní kámoši ze Západu nebudou předávat informace o ruských špiónech, a to budeme v... no, viz Švejk.

Putinův agent?

Mezitím nějaký další islámský terorista povraždil a těžce zranil pár bezbranných lidí. Ve Francii. Shodou okolností ve Štrasburku, kam čas od času cestuje z Bruselu takzvaný Evropský parlament, aby byl za naše peníze ještě dražší. Vrah (určitě „psychicky nemocný“) sice nemravný Augiášův chlév nevymetl (soustředil se na plebs), ale oni to i bez něj na jaře nejspíš učiní voliči v unijních státech. 

Tenhle chlápek s příznačným jménem Cherif podle libosti docela dlouho střílel a bodal neozbrojené „spoluobčany“ (pak odjel po šichtě taxíkem), a řval při tom známý „copyright“ vraždících apoštolů onoho skvělého náboženství lásky („Islám patří k Francii,“ opičil se nedávno po Merkelové i Macron): „Alláhu Akbar!“ Ještě v odpoledních zprávách o tom ČT neinformovala a dál se tvářila, že možná ani nešlo o už docela běžný islámský terorismus (původní fake news Macronovy vlády).

Plné zuby

Francouzské tajné služby o Cherifovi prý věděly. Ostatně i policie v Německu a ve Švýcarsku. Stihl toho do svých devětadvaceti dost. Přesto ho francouzští tajní nechali na svobodě. I když byl Cherif veden ve složkách „Fiche S“, kde jsou evidováni lidé představující to nejvyšší riziko pro národní bezpečnost (oficiálně jich je k deseti tisícům!), nechali ho být. Že by tihle čučkaři (nebo ti britští „skripalovští“ či němečtí „islamisticky mírumilovní“) z tajných služeb nám mohli přispět nějakou vskutku závažnou informací pro naši větší bezpečnost? 

Tedy kromě toho, že je Putin arciďábel, ale to víme i bez nich. Cpou nám (a našim dětem ve školách) to do hlav dvacet čtyři hodin denně. Brzy se stejně ukáže, že i ten vrah je Putinův agent. Zrovna jako ty „žluté vesty“. A také tomto případě je neodhalil žádný náš či francouzský zpravodajec, ale bdělý ředitel Divadla Na Jezerce, komediant pražské Kavárny Jan Hrušínský. Kéž by se prezidentovi opravdu podařilo odstřihnout nás od těch západních čučkařů, kteří jediní zjevně představují bezpečnostní riziko pro své spoluobčany. Leč, to je asi marná naděje. Mají nás v chrupu, a jen tak nepustí. Někdo má plné zuby zase jich.

Čtěte ZDE: Vlastizrádná zpráva BIS: Je to jako v Trumpově Americe. Nezvolení chtějí ukrást moc. Prezident, premiér a svobodné hlasy v médiích. Burza Intimních sprostot. Neplacení špióni? Toužení po válce. Jde o všechno

Zrádce

Tím někým je podle naší švejkovské Bezpečnostní informační služby (BIS) mezi ostatními „prokremelskými weby“ také Protiproud. Sice po usilovném slídění Koudelkovi Brettschneideři také nenašli nic, co by ukazovalo na napojení našeho „kontrarevolučního magazínu“ na Kreml, což ale, jak již víme, neznamená nic méně, než že jsme ztracený, protože jsme rafinovaný. Nezbývá tedy, než dostáti této skvělé pověsti a při té příležitosti vyzradit jedno státní tajemství:

Spor prezidenta se současným šéfem BIS má podle našich informací (hádejte odkud k nám asi doputovaly) docela zajímavý půdorys: Prezidentovi loajální část našich tajných služeb totiž hlavě státu před časem sdělila, že jeho nejbližší spolupracovníci jsou ilegálně odposloucháváni (odposlechy může nařídit jen soud). Prezident se tedy obrátil na ředitele BIS Michala Koudelku (britský a kanadsko-americký agent, viz můj článek), a zle mu vyčinil. To byl také prý důvod, proč ho na jaře na návrh vlády nepovýšil na generála.

Brettschneider Koudelka se prý kál a slíbil, že se to již nebude opakovat. Jenže místo toho, jak opět nedávno prezidentovi sdělili jemu věrní, špiclování a odposlechy jeho okolí naopak ještě zintenzivněly. Prezident tedy „udeřil“ veřejně. Jestli místo toho neměl raději dát věc vyšetřit? Ale jak chcete vyšetřovat špióny, kteří z principu nemohou být nikým kontrolováni? Stát spoléhá pouze na jejich loajalitu nejvyšším představitelům (prezident a premiér), kteří mají právo je úkolovat. Nemluvě o tom, že by prezident současně musel prozradit své informátory. Jak by dopadli? K tomu snad už ani nepotřebujeme zprávy z Kremlu nebo z ruské ambasády.

Pátá kolona v ohrožení

Hory (Kavčí) a mediální domy napojené na Koudelku, začaly šílet. Jejich hlavní zdroj ilegálních informací používaných Kavárnou pro estébácký „boj s vnitřním nepřítelem“ je v ohrožení. Operace, jako třeba ta poslední s premiérovým nemocným synem ve Švýcarsku, by také nemusely pokračovat. Co by si počaly bez fízlování, na nějž pak vymýšlejí fantasmagorické spekulace, jež předkládají veřejnosti, aby jí mohli manipulovat? Že neúspěšně, protože jsou čučkaři, je jiný příběh.

Předsedkyně sněmovního bezpečnostního výboru Jana Černochová (ODS) si prezidentova opovržlivá slova o vedení BIS vysvětluje jako projev jeho snahy mstít se. Opravdu? Ale za co? To už nám soudružka neřekla. Jen tím krásou nechtěného potvrzuje naše informace o hlídacím psu utrženém ze řetězu. Zato takzvaný „právní expert“ Kavárny J. Kysela jde v LN dál: „Kdybychom zaznamenali, že spojenecké vazby slábnou, že nám někdo odmítá sdělovat utajované informace, protože se obává, že se přes Hrad dostanou do nepovolaných rukou, pak se mi zdá, že to nemusí být úplně vzdálené od toho, co by mohlo být velezradou.“

K tomu jsme si už něco řekli, takže se raději věnujme přímým výzvám k „útoku na Zimní“ (pokud někdo neví, oč jde, pak ať nám sem „učitelé neposílají takový materiál“): J. Mlejnek jr patří ke smečce Fendrychů a spol. (popřevratoví příslušníci tajných služeb z řad Havlových kámošů-disidentů), kteří se nejvíce umějí rozvášnit:

„Není pochyb o tom, že prezident České republiky Miloš Zeman vystupuje jako agent cizí mocnosti, který neváhá veřejně pošpinit českou tajnou službu, patrně kvůli tomu, že dovedla, zemanovsky řečeno, jít po krku agentům ruských tajných služeb, tedy jeho kolegům (...) Najde se 49 senátorů, kteří mohou proces sesazení prezidenta alespoň odstartovat?“

Čtěte ZDE: Hon na Babiše pokračuje: Po krachu puče jde Kavárna na střídačku. Do boje jde Brusel. Řídíš se zákonem? Jsi zločinec. Nehraješ s námi? Zhyň! Proroctví o 40%. Vzhůru do hrobu, soudruzi! A co tombola?

Komu není rady...

Jak se bude tento „thriller po česku“ vyvíjet? Třeba něco na způsob zoufalství Deep State ve Washingtonu, který se prý (poté, co získal malou většinu v Dolní sněmovně Kongresu) chystá po Novém roce zahájit impeachment Donalda Trumpa? Tedy alespoň to tvrdí ČT, takže by to měl být typický „fake“, ale kdo ví? V našem případě ale půjde jen o další nezvládnuté emoce, „směšné ne-lásky“, jinými slovy trapárnu beznadějných čučkařů. 

Od první chvíle, kdy nechutně zaútočili na Andreje Babiše skrze jeho nemocného syna, jsme se jim snažili vysvětlit, že výsledkem bude pouze posílení pozice premiéra u veřejnosti (lze zde dohledat). A i když víme, že Protiproud intenzívně kavárníci (nejen z BIS) čtou (spíše studují), zůstávají nedotčeni jediným náznakem rozumu. Komu není rady... Ostatně jejich kámoši v Bruselu a ve Washingtonu jsou na tom stejně. 

Skutečný nácek z Ukrajiny

Jestli „tamti“ se pokusí odvolat prezidenta Trumpa (nejde to, protože Senát mají v rukou republikáni), má Velký Donald znovuzvolení za dva roky jisté. Pokud chtějí ti naši hloupočcí „hlubokostátníci“ zajistit Velkému Andrejovi vítězství v jarních volbách – a vytvořit mu předpolí k zisku nadpoloviční většiny v příštím parlamentu (bude možná stačit méně než 40% hlasů), jsou na správné cestě. 

Asi to tak dopadne, protože frustrace naší vyhublé Páté kolony (na steroidech) je stále hlubší. Proto otravují i v Adventu s prezidentovou „velezradou“, jako by nevěděli, že i ti, kteří jim stále ještě mechanicky naslouchají, mají už v hlavách něco úplně jiného. Prezident proto velmi správně oznámil, že letos již s politikou končí a odešel se připravovat na Vánoce – jako všichni normální lidé. 

Jeho mluvčí Jiří Ovčáček pak brilantně změnil téma na něco skutečně podstatného: „Jistý český ministr se v poslední době neustále vyjadřoval k Ukrajině, média ho za to převelice chválila. Nevíte, proč náhle mlčí, když tam zákonem velebí masové vrahy Židů a Poláků?“

Čtěte ZDE: Český politický kartel: Jakákoli alternativa je zlem. Proč nemít radost z Babišových trablů? Univerzální měřítko na zločince. Jaké mají programové body? I trpaslíci by si rádi ukousli. Německá důslednost

Vzhůru dolů!

Mínil tím (ministrem) Pocheho loutku v Černínu, Tomáše Petříčka. Není sice známo, zda Miroslav Poche (europoslanec ČSSD) byl ve Štrasburku, když se tam střílelo, ale pokud ano, k úhoně jistě nepřišel, to by jeho siamské dvojče nepřežilo – a to bychom už věděli. Poche přežil zřejmě v hospodě. Ostatně také zbylí europoslanci posílali na sociální sítě snímky a zprávy z okolních restaurací a barů, kde je v důsledku střelby integrovaného muslima hospodští uvěznili. No kde by měli jinde v té štrasburské díře být? Někde musíte těch cca 350.000 měsíčně utrácet. Nejstatečněji se jako vždy zachoval turista (KSČ – Zelení – TOP 09) Mirek Štětina, který z hospody současně žádal zahájení impeachmentu prezidenta Zemana. 

Jiří Ovčáček však mínil ještě něco jiného: Onen zákon, který „velebí masové vrahy Židů a Poláků“, totiž právě schválili Štětinovi kámoši poslanci na pokrokové Ukrajině. Týká se válečného zločince, Hitlerova spojence Bandery a jeho druhů, kteří budou nyní – zákonem – pokládáni za ukrajinské hrdiny. A právě dnes přijel do Bruselu také prezident Porošenko, přesvědčil dědice těchto hrdinů, že je třeba obnovit skvělou myšlenku jednoho z prvních führerů-budovatelů Evropské unie o nutnosti tažení na Rusko. 

Co na to naše tajné služby? A co na to tajné služby Západu obecně? Asi by tohoto šiřitele nacismu a jeho symbolů měly zatknout. Jenže, jak víme, ony „bezpečnostně riskantní“ individua toliko „evidují“. Až jich bude pár tisíc a s nacistickými symboly překročí ruskou hranici, budou naši tajní odposlouchávat ty, kteří na jejich řádění upozorní. A dál budou připravovat puče proti legitimně zvolenému premiérovi či prezidentovi. Od toho je přece v Bruselu mají.

A jejich soudruzi v médiích si dále budou lámat hlavy nad tím, proč popularita politiků, kteří se starají o skutečné zájmy většinové veřejnosti dál strmě stoupá. A proč Pátá kolona se všemi jejími mocnými finančními a mediálními kanóny naopak mře na souchotě lidového opovržení.

Lidového. Ti zvolení jsou přece z definice populisté (populus=lid). Lid, je zase ten který na zoufalý stupňující se řev „elit“ kašle. U nás, ve Francii, v Německu, v Británii – no pomalu všude. Protože už pochopil, že je to jen předsmrtný řev mocných – malomocných. Strašlivá nemoc hlupáků, kteří se pokládají za nadlidi. Nejen v tajných službách. Lid nad tím nakonec beze slova mávne rukou.

Lidé se se totiž právě chystají oslavit narození Jezulátka.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky