Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čeští muslimové do zbraně: Dostanou zbrojáky na dobré slovo? Jednou ten čas přijde. Nový Zéland: Úspěšná mise, falešná vlajka či nedomyšlená akce? Bezzubost a bezbrannost. Hamáčkovo hrdinné fízlování

Čeští muslimové do zbraně: Dostanou zbrojáky na dobré slovo? Jednou ten čas přijde. Nový Zéland: "Úspěšná" mise, falešná vlajka či nedomyšlená akce? Bezzubost a bezbrannost. Hamáčkovo hrdinné fízlování

25. 3. 2019

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad důsledky a domácími souvislostmi dlouho toužebně očekávaného "křesťanského atentátu" proti muslimům

Předseda pražské muslimské obce Ukrajinec Leonid Kushnarenko vyzval k ozbrojování muslimů u nás v reakci na útok na mešity na Novém Zélandu. Tento na první pohled nelogický čin má evidentně zvýšit napětí ve společnosti. Svým muslimským souvěrcům dokonce nabídl pomoc při zařizování zbrojního průkazu. To je zjevně buď nesmysl, nebo existují nějaká zadní vrátka pro muslimy, která by umožňovala získat zbrojní průkaz bez náročných zkoušek.

Jak by asi tak mohl Kushnarenko pomoci při získávání zbrojáku? Všech 500 otázek, které se musí uchazeč o zbrojní průkaz naučit, visí na internetu a stejně tak si každý může objednat desítky kurzů manipulace se zbraní obsahující i nácvik střelby na střelnici. Zkoušky samotné jsou velmi přísné a probíhají už nějakou dobu pod kamerami, aby nebylo pochyb o tom, že uchazeč je absolvoval regulérně a osvědčení získal oprávněně.

Blíží se čas?

Umí snad vrchní pražský muslim tyto zkoušky nějak obejít? Existuje cesta například pro zfalšování těchto dokumentů nebo snad mají v policii muslimové pro tento případ svého člověka? Kushnarenko měl u nás údajně působit jako kriminalista a právník, takže tuto verzi úplně vyloučit nelze. Nebo šlo jen o předem naplánovanou provokaci, která nemá žádný reálný základ a chce pouze vytvořit podhoubí pro neklid v naší zemi, která dosud neměla s muslimy žádné větší problémy?

Až na zásah v pražské mešitě u nás dosud k větším problémům nedošlo. Samozřejmě především proto, že muslimové si ještě nevytvořili dostatečné zázemí, což nyní nakupováním půdy, stavbou domů a "legálním" přistěhovalectvím rychle dohánějí. Signalizuje snad Kushnarenko, že ten čas se již blíží? To nelze vyloučit.

Nic na tom nemění ani prohlášení pražské muslimské obce, která se od svého předsedy distancovala s tím, že jde pouze o jeho soukromá vyjádření. Když odhlédneme od "práva" muslimů lhát "nevěřícím", tak soukromé to zase nebude. Kushnarenko měl blízké styky s bývalým pražským imámem Sámerem Shehadehem, kterého zastupoval jako právník v případu obvinění z podpory terorismu.

Čtěte ZDE: Obrana domova: Naše vlast se hordám neubrání! Pistole, útočná puška a brokovnice do každé rodiny? EU nás chce odzbrojit. Budou nás pacifikovat migranti? Nikdy se nesmíme vzdát. Co je vlastně domov?

Schvalování atentátu

Tyto skutečnosti by měly znepokojovat šéfa policie i ministra vnitra Hamáčka. Místo toho oba propadli hysterii ze zcela jiných příčin. Důvodem je "schvalování atentátu“, kvůli čemuž rozpoutali kampaň, při níž nelze nepomyslet na historické zkušenosti z časů heydrichiády a tresty za schvalování atentátu na zastupujícího říšského protektora.

Jistě, červené vyhlášky se seznamy zatčených zatím ještě na ulicích nevisí, ale předseda ČSSD a místopředseda vlády nám oznámil: „V souvislosti s teroristickým útokem na Novém Zélandu bych chtěl ujistit veřejnost, že Policie ČR se věnuje všem aktivitám, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu, pečlivě je prověřuje a zajišťuje důkazy pro případné trestní řízení.“

Jeho slova vzápětí potvrdil i policejní prezident Jan Švejdar: „Žádné projevy souhlasu s terorismem, extremismem nebo podněcování nenávisti nebude policie tolerovat. Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat. Zmíněným aktivitám věnujeme zvýšenou pozornost a každý zjištěný skutek bude důsledně prošetřen.“

Video

Už tedy víme, co nesmíme. Nevíme však, zda se vůbec smíme dozvědět o vlastním útoku na dvě mešity v Christchurch na Novém Zélandu, které měly podle médií 50 obětí a 50 lidí utrpělo zranění. Atentátníkem byl Australan Brenton Tarrant, který ve svém Manifestu, který před činem rozeslal médiím a politikům, označil muslimy a imigranty za vetřelce a sám sebe za rasistu. Jak vyplynulo z informací médií z povstaleckého Donbasu, je velmi pravděpodobné, že atentátník získal své válečné zkušenosti na Ukrajině, po boku svých souvěrců z neonacistického praporu Azov jehož symbol černého slunce měl jako člen organizace Right Wing Resistance namalován na své zbrani. (S tímto symbolem se nechal vidět i velký přítel bojovníků z praporu Azov, europoslanec Jaromír Štětina). 

Těžce vyzbrojený pak vstoupil s touto útočnou puškou AR-15 a dalšími zbraněmi do mešity Al Noor a zahájil na přítomné muslimy palbu. Svůj útok přenášel kamerou na přilbě živě na Facebooku. Odtud bylo sedmnáctiminutové video následně provozovatelem staženo. K další střelbě došlo v islámském centru v Linwoodu.

Na hojně sdílené video se rozpoutal hon, který sociální sítě již dlouho nezažily. Facebook oznámil, že během jednoho dne odstranil 1,5 milionu kopií videa z novozélandského masakru. I když původní video bylo za hodinu z Facebooku odstraněno a většina sociálních sítí ho zakázala, bylo opakovaně zveřejňováno dalšími uživateli. Ostatně i ČT nám již dopředu oznámila, že video "z  etických důvodů" neukáže - přestože z něho při zpravodajství "výběrově" čerpala. Z nějakých důvodů ti, kteří nebloudí po sociálních sítích se s ním nemají seznámit. Snad proto, že mnozí uživatelé internetu ho podrobili detailní analýze, ze které vyplynula řada nejasností?

Mohlo by jít například o operaci pod falešnou vlajkou? Dopředu nelze vyloučit vůbec nic. Celek připománá inscenované "hrůzy", které měly pohnout světovým veřejným míněním a ospravedlnit dramatické kroky politiků k dalšímu omezení občanských svobod nebo zločinných válečných operací. Mluvím o videích, která známe třeba ze Sýrie při údajném chemickém útoku ve městě Dúmá, jež před rokem světu předložily Západem vytvořené a financované takzvané Bílé přilby. Mělo jít o "důkaz" zločinnosti syrského Asadova režimu - právě ve chvíli, kdy USA poprvé oznamily úmysl o stažení svých jednotek. V tomto případě nám jej ČT - patrně také z "etických důvodů" - opakovaně v sestříhané  podobě ukazovala.

Ta videa byla podobně zjevně aranžovaná, a jejich autoři se neubránili nezamýšleným  "chybám" - včetně předčasně vstávajících „mrtvých“, kteří se již domnívali, že natáčení skončilo.

Nicméně tou nejpodstatnější je určitě otázka, co bychom v podobných situacích měli promýšlet jako první: qui bono, v čí prospěch?

Čtěte ZDE: Zabiják z mešity: Zéland byl pouze cíl z nouze. Nad řádky jeho zoufalého manifestu. Nelítostně racionální nemuslim? Varianty naší kolektivní sebevraždy. Jak bychom se dívali na Palacha, kdyby...? Nelze omlouvat

Napětí

Odpověď se nabízí. Je jasné, komu poslouží tento „křesťanský terorismus“, jak je podivný atentát v mainstreamových médiích prezentován. Především povede k další snaze o omezení držení střelných zbraní. V Austrálii a na Novém Zélandu začalo další odzbrojování obyvatel téměř okamžitě.

Nesmíme zapomínat ani na to, že Austrálie, která jako jedna z prvních zemí odmítla podepsat Marakéšskou úmluvu o "povinném" přijímání migrantů a její azylový systém je jeden z nejtvrdších a nejefektivnějších na světě, stojí právě před důležitými volbami.

Případ "bílých extremistů útočících na mírumilovné uslimy", může oslabovat vládnoucí protiimigrační koalici, kterou se budou snažit ve květnových volbách proimigrační sociální demokraté porazit. Průzkumy jsou zatím velmi vyrovnané a každá taková událost jako byl "atentát" v mešitách na Novém Zélandu může mít rozhodující význam.

Obecně však míří ke zvýšení napětí a povzbuzuje k větší "aktivitě" muslimy v zemích Západu. Německá policie včera oznámila, že předešla dalšímu velkému teroristickému útoku, který připravovali naturalizovamní němečtí muslimové. Takových "odvetných operací" nyní bezpochyby uvidíme mnohem více.

Je výzva předsedy pražské muslimské obce k ozbrojování muslimů v naší zemi z podobného soudku?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky