Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Primátor Hudeček otevřel svou rezidenci podivné společnosti. Proč?  Akce  D.O.S.T. vyzývá k účasti na demonstraci před francouzskou ambasádou a bojkotu „teplého“ piva.

Primátor Hudeček otevřel svou rezidenci podivné společnosti. Proč? Akce D.O.S.T. vyzývá k účasti na demonstraci před francouzskou ambasádou a bojkotu „teplého“ piva.

14. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Homosexualistický festival Prague Pride míří do finále. Vrcholem sezóny bude pro mnoho z nešťastníků, kteří se jej účastní, jistě čtvrteční perverzní párty nazvané "kožená zóna", a také ovšem sobotní pochod centrem Prahy. Těžištěm protestů bude naopak páteční podvečer na Kampě, kde pořádá Akce D.O.S.T. protestní shromáždění, jímž chce podpořit francouzské odpůrce legalizace homosexuálních sňatků a adopcí, kteří se stávají obětí šikany ze strany socialistické vlády.

Kožená zóna je opravdu vrcholem letošní Prague Pride. Ale jen pro silné žaludky. Posuďte sami z upoutávky, jaká to bude roztomilá zábava:

Kožená zóna

"Vezměte si své kožené oblečení, latexové suity nebo třeba svou krásnou vojenskou uniformu! Vyndejte své bičíky, pouta, provazy, obojky a další hračky! Prostě neschovávejte své netradiční záliby ve skříni a vyjděte mezi sobě podobné, protože s kožeňáky nemusíte svou pravou kůži skrývat! I tento rok vás ve čtvrtek čeká „kožená zóna“, která naštve všechny tradičně smýšlející. Zkušení dominanti pro vás chystají naplno prožité ukázky, které nenechají žádné kalhoty suché. Vybavený klub dokončuje své prostory, aby Vás nalákal k vlastním soukromým dobrodružstvím. A chlapská odvázaná atmosféra zažene všechny Vaše study a zábrany. To si nemůžete nechat ujít!"

Lze pouze spekulovat o tom, zda si "to nechá ujít" pan primátor Tomáš Hudeček, který poskytl na pondělní zahájení Prague Pride a k obveselení podivné společnosti i svoji primátorskou rezidenci. Pravděpodobně ovšem nikoli.

pp

Petra Hájka primátor Hudeček nepřekvapil

„Osobně mě nepřekvapuje, že „pučistický primátor“ za TOP 09 Tomáš Hudeček převzal záštitu nad takzvaným festivalem homosexuálů Prague Pride. Všichni socialističtí havlisté jsou do těchto „pokrokových“ kampaní zamilovaní a předhánějí se v tom, aby dali „soudruhům v revoluci“ najevo  svou vzornou politickou korektnost. Minulý rok to byl jejich aktivista v ODS, primátor Svoboda, letos ho nahradila paní Černochová z téže politické strany. Jen se divím, že oba ještě nejsou v TOP 09 Karla Schwarzenberga, ale nejspíš se přesunou až po prohraných volbách.

Poněkud mě ale znepokojuje, že se u pana Hudečka ve věci záštity nad Prague Pride jedná o střet zájmů. Alespoň se o něm proslýchá a mezi zastupiteli TOP 09 je veřejným tajemstvím, že Hudeček je sám poměrně veselým gayem. Pokud o něm jeho kolegové nešíří pomluvy, je to podle mě střet zájmů jako hrom,“ řekl ParlamentnímListům.cz Petr Hájek.

Půjde primátor Hudeček s barvou ven ?

„Možná ale, že se to teprve dozvíme. Vždyť hlavní téma, které má před veřejností zastínit, o co při té hanbaté politické akci jde, je to, čemu oni tak hezky česky říkají coming out, tedy po našem „přiznání barvy“. Třeba pan primátor Hudeček čeká právě na tuto příležitost, aby se svou duhovou barvou šel také hrdě ven. Pak by bylo hned srozumitelnější, proč zahájil homosexuální festival přímo ve své luxusní primátorské rezidenci. Proč následoval jako pilný žáček příklad americké ambasády, která včera rovněž osvítila svůj pražský letohrádek na duhovo.

Také pěkný opakovaný coming out zástupce Obamovy administrativy. A když už se v této veselé družbě pokrokáři všech zemí opět pevně spojí, mohou si na oslavu připít teplým pivem Staropramen, které festival rovněž podporuje. A volební sponzoři TOP 09 jsou hezky transparentně pospolu na hromadě,“ zasmál se Hájek a dodal: „Alespoň pak ti z nás, kterým se takový obscénní exhibicionismus hnusí – včetně rozumnějších homosexuálů, jako je třeba Aneta Langerová – budou vědět, koho bojkotovat. V hospodách, v obchodech – i ve volbách,“ zakončil pro Parlamentní Listy Petr Hájek 

Braňme se duhové totalitě

Shromáždění Akce D.O.S.T. s názvem "Braňme se duhové totalitě" proběhne v pátek 16. srpna 2013 v 19:00  před budovou ambasády Francouzské republiky na Velkopřevorském náměstí (Praha 1).

Na shromáždění vystoupí představitelé Akce D.O.S.T. i řada osobností veřejného života, zazní písně folkového zpěváka Tomáše Hameta a bude promítán film, který dokumentuje násilné počínání francouzské policie při zásazích proti demonstrantům nesouhlasícím se zákonem o sňatcích homosexuálů.

pp

Už půl roku probíhají po celé Francii veřejné protesty proti přijetí zákona, který přiznává homosexuálním svazkům status manželství, včetně práva na adopci dětí. Návrhu zákona nepředcházela potřebná společenská diskuse a prosazen byl proti vůli většiny občanů. Protestní demonstrace v ulicích francouzských měst - pařížské demonstrace se účastnil milion protestujících! - vláda tvrdě potlačuje za použití nejhrubšího policejního násilí.

pp

Čtěte ZDE: Kněz zbitý revoluční policií. Vrací se Francie do času gilotin?

Čtěte ZDE: Paradox: Francie těchto dnů bojuje za tradiční rodiny na celém kontinentě. Za právo žít normálně. Dnes se v Paříži opět cosi stane. A my?

Čtěte ZDE: První politický vězeň uvězněný za odpor vůči homosexuálním sňatkům zůstává za mřížemi. Revoluční policie a soudy okupují politiku nejen u nás.

Čtěte ZDE: Úspěšný tlak veřejnosti: Student Nicolas Busse je na svobodě. Brutální policejní metody při potlačování občanských svobod kritizují i mnozí policisté.

Čtěte ZDE: Podpora homosexuální lobby na státní úrovni budí odpor: Solidární protesty proti totalitním praktikám francouzské vlády znějí už i od nás!

"Francouzské vládě je mínění veřejnosti zjevně zcela lhostejné. Jejím cílem je prosadit a udržet homosexualistickou agendu za každou cenu, i za cenu ztráty popularity, bombardování demonstrantů slzným plynem či střelby gumovými projektily," říká předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín.

Podle Semína neexistuje žádné objektivní právo homosexuálních párů adoptovat děti a usurpovat si pro své soužití starobylý název manželství. "Naopak existuje nezadatelné právo občanů protestovat proti zákonu, který nejenže vychází vstříc svévolně stanovovaným požadavkům homosexualistických skupin, ale především ignoruje přirozený zájem adoptivních dětí nalézt domov ve standardním rodinném prostředí, jež odpovídá tradičním sociálním a kulturním vzorcům západní civilizace," dodává Semín.

Otevřené dopisy Janě Černochové a Tomáši Hudečkovi

Představitelé Akce D.O.S.T. zaslali otevřený dopis starostce městské části Praha 2 a poslankyni PS PČR Janě Černochové, která převzala záštitu nad letošním pochodem Prague Pride. V něm vyjadřují zklamání z toho, že politička pravicové strany se angažuje v homosexualistické agendě.

pp

Čtěte ZDE: Dopis političce, která je kdovíproč v údajně pravicové straně: Mají odpůrci Prague Pride čekat stejné policejní manévry jako v Budějovicích?

Otevřený dopis zaslali představitelé Akce D.O.S.T. i pražskému primátorovi Tomáši Hudečkovi (TOP 09), který dal festivalu Prague Pride rovněž svoji záštitu. V něm vyjadřují své zklamání nad tímto jeho krokem. „I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo.“

Čtěte ZDE: Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo! Otevřený dopis Akce D.O.S.T. Tomáši Hudečkovi  v souvislosti s "festivalem" Prague Pride

Protestní nóty ambasádám

Den před pochodem Prague Pride, 16. srpna, předají představitelé Akce D.O.S.T. protestní nóty proti podpoře homosexualismu na velvyslanectví Francie, USA a Velké Británie.

Nepiju teplý pivo

Proti podpoře Prague Pride ze strany Pivovarů Staropramen s.r.o., pak Akce D.O.S.T. protestuje organizováním bojkotu jejich výrobků. V prohlášení "Kdo pije Staropramen, pije na nesvobodu" vyzývá všechny normálně smýšlející spoluobčany, kteří ještě neztratili povědomí o významu přirozené rodiny pro zdravý vývoj dětí i celé společnosti, aby se připojili k bojkotu piva této značky.

 "Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu kulturní revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti. Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální ´manželství´, včetně ´práva´ na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot," uvedl místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník.

 pp

Čtěte ZDE: Akce D.O.S.T. vyzývá k bojkotu "teplého piva":"Kdo pije Staropramen, platí homosexuální průmysl, který míří do Prahy!"

Havlisté se pokusili znemožnit kampaň

V rámci bojkotu piva Staropramen měla být od pondělí zahájena také plakátovací kampaň s plakáty  "Nepiju teplý pivo," které měly být vylepeny na plakátovacích plochách v centru Prahy. I když byly plakáty odevzdány do agentury a výlep řádně zaplacen,  přesto v pondělí plakáty vyvěšeny nebyly. Po urgencích Akce D.O.S.T. bylo sděleno, že majitel agentury rozhodl o nevhodnosti této reklamy a vyvěšení plakátů zakázal. Z těchto důvodů se kampaň zdržela o dva dny a plakáty byly vyvěšeny od středy  jinou agenturou. Snad nikoho nepřekvapí, že majitel zmíněné agentury, která dbá na ideovou revoluční čistotu je blízký spolupracovník Václava Havla a Karla Schwarzenberga Vojtěch Sedláček.  

Zvrhlé pivo do zvrhlé doby

V rámci bojkotu připravila Akce D.O.S.T. i videoklip „Staropramen - Zvrhlé pivo do zvrhlé doby“, jehož autorem je známý herec a dabér Zbyšek Pantůček, který je rovněž signatářem Manifestu D.O.S.T.

Pochod pro rodinu

V sobotu 17. srpna se v rámci protestů proti Prague Pride odehraje rovněž Pochod pro rodinu pořádaný Mladými křesťanskými demokraty od 12.30 v ulici U Obecního domu v Praze, který podpořily další prorodinné organizace včetně Akce D.O.S.T.

Rodina jako kontrarevoluční styl života

Normálně smýšlející občan, dosud neubitý diktátem politické korektnosti do politického bezvědomí, nejspíš vidí, že po událostech ve Francii v Praze začíná být v srpnu víc než pouze teplo. Spíše dusno a nedýchatelno. Slovy Karla Kryla: "...a přetěžko se dýchá/a svítí červená." I když nyní místo červené na praporech zdánlivě vlají všechny barvy duhy, ve skutečnosti se nejdená o nic jiného, než o odvěký pokus "majitelů Dobra" rozbít tradiční instituty, jako je rodina (či stát), a zůstavit tak zmateného a neukotveného člověka, "ztracenou ovečku", na pospas sociálně-inženýrským experimentům. Mít normální rodinu a za normální ji také považovat, se zkrátka a dobře stává "menšinovým" kontrarevolučním stylem života. Nenechme si jej vzít! Podpořme Akci D.O.S.T.!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky