Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dokonalé spiknutí: Digitální vražda a vymazání ze světa. Mašinerie ukázala svou sílu. Jak zlikvidovat nepřítele Deep state? Okno také do naší blízké budoucnosti. Zkuste nahlas říci Alex Jones. Tohle tu ještě nebylo

Dokonalé spiknutí: Digitální vražda a vymazání ze světa. Mašinerie ukázala svou sílu. Jak zlikvidovat nepřítele Deep state? Okno také do naší blízké budoucnosti. Zkuste nahlas říci Alex Jones. Tohle tu ještě nebylo

18. 5. 2019

Tisk článku

Redakce Protiproud na příkladu šokující otevřené likvidace nezávislého amerického novináře dokládá, jaká budoucnost nás čeká ve spárech "liberálního" Nového světového řádu

Známý americký novinář Alex Jones, jak to vypadá, se oficiálně stal prvním člověkem, jenž byl vyřazen ze seznamu lidí žijících na této planetě. Byly mu zablokovály účty na sociálních sítích, e-mailové účty, všechny internetové zdroje a vyřazeny z provozu jeho bankovní karty. 

Ostatně američtí politici nikterak neskrývají, že Jonesova kauza je precedentem. Pokud americká veřejnost dnes tiše „spolkne“ digitální „vraždu“ jednoho z nejpopulárnějších televizních moderátorů v USA, pak zítra budou Jonese následovat všichni „netolerantní podněcovatelé násilí“, ať jsou čestní či nikoliv, pravicoví či levicoví, věřící či ateisté. Jinými slovy každý, kdo se odváží zpochybnit legitimitu požadavků Nového světového řádu.

Spiknutí elit 

To platí samozřejmě nejen pro USA: I evropské země se ubírají stejným směrem. Podobným persekucím čelí například český novinář a předseda politické strany Národní demokracie Adam B. Bartoš, jemuž po sérii trestních stíhání živnostenský úřad zakázal provozovat nakladatelskou živnost a on-line knihkupectví ABB Knihy. Jediným důvodem je jeho psaní a veřejné projevy, v nichž vyjadřuje svoje názory nepohodlné vládnoucímu režimu. Svoboda slova a projevu pro diktaturu typická, její základní rozpoznávací znak.

Jones, který před svým tichým, žádným soudem neprojednaným "vyřazením ze společnosti" kritizoval spiknutí elit „stínového státu“, ovšem nezemřel. Nadále natáčí své programy a uvádí je na své doméně.  V blízké budoucnosti však bude jakákoli zmínka o jeho jménu vést k zablokování uživatele a Jones nebude smět dostávat peníze za diváckou návštěvnost, ani převodem na účet či jinou formou výplaty. Kromě toho nebude moci přijímat digitalizovanou lékařskou péči, za níž se musí platit. To znamená, fyzicky ho nezabili, ale exemplárně „izolovali“, znemožnili mu komunikovat s lidmi, vydělávat peníze a léčit se. Jak Jones sám řekl, o úplném zákazu používat a připomínat jeho jméno v internetové komunikaci se dozvěděl před pár dny, 3. května.

Současně tisková služba Facebooku uvedla, že správa služby vymazala více než 100 stran, z nichž 97 bylo podle jejího názoru (samozřejmě bez jediného důkazu) koordinováno z Ruska am kde se psalo hlavně kriticky  o ukrajinských tématech. Jde o 62 osobních účtů, 10 internetových stránek a 25 skupin, které byly podle FB součástí jedné sítě, která prováděla koordinovaný "informační útok". Mimochodem pod sankce padl také informační portál RIA Kaťuša, spolu se stovkou ruských zpravodajských agentur nacházejících se v „parní lázni“ americké sociální sítě. 

Čtěte ZDE: Na měsíc méněcenným občanem: Rozdíl mezi normálním světem a totalitou. Kdo jsou objednavatelé a vykonavatelé cenzury. Blbost se dala na pochod? Klausův návrh ukázal. Každý hrnec však jednou přeteče

Kdo je Alex Jones?

Jones začal svou kariéru na kabelovém televizním kanálu ve svém rodném Texasu, ale brzy přesedlal na rozhlas. Ten je totiž stále ještě relativně nejsvobodnějším typem média v Americe. Jones svým posluchačům říkal přesně to, co je v hlavních médiích tabu: hospodářská krize byla spuštěna uměle, aby ožebračila a zotročila obyčejné Američany; mnohé teroristické útoky organizovala vláda, aby vyvolala masovou hysterii a ospravedlnila zahraniční války; Američané po Měsíci nechodili, všechno bylo zinscenováno ve filmovém studiu.

Zpočátku mu moc nevěnovala velkou pozornost. Časem ale Jones už nepůsobil jako klasicky zesměšňovaný "konspirační teoretik". Na pozadí hysterie posledních let, kdy jedna „renomovaná agentura“ po druhé, spolu s „renomovanými politiky“ a „renomovanými miliardáři“ začali publikovat „fake news“ všemožného typu – od všudypřítomného ruského zasahování snad i do záležitostí celé galaxie až po vyzdvihování pederastů jako lidí vyšší rasy - stále více lidí ho naopak začalo vnímat sice jako občas šokující, ale ve skutečnosti  neobvykle rozvážnou osobu. 

Psal a hovořil o tématech, o nichž liberální média ani nešpitla a diskuse o nich byla zakázána. A tak Jones úspěšně získával další a další publikum. Coby ředitel rozhlasu rozšířil svůj tým a spustil populární internetové portály InfoWars, NewsWars a PrisonPlanet. Brzy si uvědomil možnosti sociálních sítí, rozšířil obsah na všechny velké platformy a postupně dál a víc otevíral témata, která byla pro ostatní sdělovací prostředky tabu.

Jeho rozhovory a vyšetřování postupně četli, sledovali a diskutovali návštěvníci až v desítkách miliónů. Zajímalo je, zda Hillary má Clintonová něco společného s tajemnou vraždou Setha Riche, spolupracovníka volebního štábu Demokratů, který vyzradil jeho kompromitující korespondenci WikiLeaks (článek na PP zde). Zaníceně probírali skandál „Pizzagate“, v němž šly zvěsti o tom, že špičky Demokratické strany organizují orgie za účasti nezletilých. Psal o vzniku diktatury na internetu, publikoval dokumenty o vyšetřování miliardové korupce Clintonovy nadace, odsuzoval „čipování“ a násilné formování sexuálních úchylek. Byl to on, kdo inicioval vyšetřování farmaceutických společností, jež naučily Američany masivně užívat antidepresiva, a přivedly tak miliony lidí ke drogové závislosti. Jones navíc dával slovo oponentům Sorose v EU. Byl to takéon, kdo otevřel otázku „stínového státu“ (Deep state) – struktury, která neviděna řídí Ameriku na pozadí kabaretní politické show zvané „boj Demokratů s Republikány“. A je to opět Jones, kdo pravidelně uvádí na pravou míru smyšlené téma „ruského vměšování“ do amerických voleb.

Jakého státu je vlastně nepřítel?

Právě před několika dny publikoval rozhovor s otcem, jemuž soud zakázal nazývat svého syna chlapcem. Jde o případ, který byl mainstreamovými americkými médií posuzován jako „otec-tyran a bastard“. V jiném materiálu přinesl informace o nuceném „čipování“ zaměstnanců britských finančních domů, což nakonec potvrdil i Telegraph. Tyto informace o faktickém elektronickém zotročování lidí pracujících v bankovním sektoru jsou přesně druhu, který měl být jednoduše zamlčen, přehlušen halasnou záplavou "informací" o obtěžování feministek a perverzi herců: nicméně Jones vynesl téma na úroveň TOP diskuse. 

Zkrátka místní elita reprezentovaná vlastníky nadnárodních korporací a liberálních médií si uvědomila, že Jones se stal skutečnou hrozbou pro zavádění „Nového světového řádu“ a uspořádala na něj hon. Hlavní noviny – od The New York Times až po Washington Post – rozpoutaly plnohodnotné pronásledování a společenský lynč muže, o něm se dříve ani nezmínily. Reportéři CNN a kongresman za Demokraty Ted Deutch vyzvali Facebook a YouTube, aby zakázaly šíření „falešných zpráv“ od Jonese (T.D. požadoval uzavřít i Facebookovou stránku jeho hostitelského rádia). Pak začali zasypávat stejnými požadavky i další internetové platformy. 

Čtěte ZDE: Další gigant cenzuruje: Amazon stahuje nepohodlné knihy. Obhajoba pedofilie nevadí? Nebezpečná dominance na trhu. Tommy Robinson má smůlu. Čím se společnost řídí? Stále přituhuje a přituhuje

Exemplární lynč

Byly vytvořeny „Výbory na obranu lidských práv“. Do práce ve „výborech“ se zapojily i tajné služby. Přesně v duchu studenoválečnických protiruských sankcí americký Senát odhlasoval přímé právo ministerstva zahraničí a CIA určovat „informační hrozby pro USA“. Do celého projektu zapojili tisíce pracovníků: v praxi uskutečněné orwellovské Ministerstvo pravdy. Nemůže samozřejmě chybět i umělá inteligence, která  vyhledává Jonesovy příspěvky, aby je okamžitě smazala. Jak Jones poznamenal ve svém videu: "Dokázat mi nic nemohli, tak se o to ani nesnažili." A tak v noci na 6. května byl ze světa odstraněn prakticky veškerý Jonesovův informační materiál ze všech hlavních sociálních sítí. 

Ne že by se něco podobného nědělo i jinde. V tomto případě však ohromuje nejen rozsah cenzury, ale také koordinace činností IT korporací. Nejprve Jonesovy příspěvky („podcasty“) odstranily na Spotify a Stitcher, pak jeho nahrávky zmizely z Applu, a jen pár hodin poté byly smazány Jonesovy stránky z Facebooku (měl tam čtyři účty, jeden z nich s 1,7 milionů sympatizantů). Stejný osud potkal kanál na YouTube s 2,4 miliony sympatizantů a s miliardami zobrazení. A ke konci víkendu byl Jones vyhozen také z Pinterestu. V pondělí ráno zůstal Alex Jones s celým svým týmem prakticky bez prostředků k obživě. Vše, co mu v současné době zůstalo, jsou jeho vlastní webové stránky a aplikace pro Android vytvořená jeho týmem.

Totalita plesá

Nad takovým rychlým a rezolutním činem liberální tisk doslova zaplesal. Novináři z The New York Times litovali pouze toho, že správci sociálních sítí zároveň neodstranili „stovky dalších konspiračních teoretiků v masivní čistce“ a neuzavřeli účty všem, kdo se na ně odkazují svými „lajky a reposty“. A nyní Jonesovi navíc zablokovali i bankovní karty. 

Majitelé sociálních sítí jsou poprvé donuceni ke koordinované "vraždě" slavného autora, ač v žádném směru neporušil jejich pravidla. Viděno z druhé strany tento bojkot nad jiné jasněji dokazuje, že Jones měl naprostou pravdu, když tvrdil, že spiknutí velkých korporací skutečně existuje a IT průmysl se v podstatě sloučil do kartelu s bankami a médii v jejich vlastnictví. Žádná konspirační teorie. Totality funguje již zcela otevřeně a neskrytě.

Co bude následovat lze snadno odhadnout. Po Jonesovi se už dostali na řadu další, včetně známého britského euroskeptika Milo Yannopoulose, jehož tisková agentura France-Presse ocejchovala jako „provokatéra“. Tatáž agentura obvinila „žluté vesty“ z práce pro Putina a ještě předtím Rusko z chemických útoků. Bez důkazů, bez soudu - právě tak jako v případě Jonesově.

Čtěte ZDE: Smrt svobody: Rychle a tiše. Vadí ti migrantské násilí? Budeš bez peněz! Zřídí Mastercard výbor pro kontrolu nepohodlných? Další nástroj totality v pohybu. Co čeká Tommy Robinson? Neziskovky a jejich nové trofeje

Vzpomínky na budoucnost či na Goebbelse?

Stejný osud již stihl i ruské informační zdroje, od státní televize RT až po nezávislý portál RIA Kaťuša. Jejich účty na amerických sociálních sítích byly zablokovány a tisíce blogerů a publicistů z celého světa, kteří šířili jejich informace, dostali varování, nebo utrpěli dočasnou blokádu. Globálnímu orwellovskému Ministerstvu pravdy zbývá už jen začít blokovat sociální sítě a bankovní karty všem, kdo čtou „nesprávný tisk“. Do takové otevřené cenzury, měli ideologové v SSSR, v Číně nebo i "mistr totalitní propagandy" Goebbels na hony daleko.

Pokud Americká totalitní moc vyžene Rusy ze svých sociálních sítí, rozhodně nejde o zrovna smrtelný zásah. Jestliže však své vlastní občany může klidně zanechat bez prostředků k obživě, bez lékařské péče, nebo jejich děti bez přístupu ke vzdělání, jinými slovy zbaví je těch nejzákladnějších občanských práv, jde kvalitativně o "malý krok pro člověka, ale velký skok pro lidstvo" v plném slova smyslu.

Neboť na příkladu Alexe Jonese lze rozpoznat model blízké budoucnosti: za přečtení článku, jako je ten, který právě čtete či nezávislý komentář na sociálních sítích bude "provinilcům" zablokován přístup k internetové komunikaci a nebudou moci používat platební kartu, čímž budou do značné míry vyřazeni ze života.

Koneckonců podobné věci se v současnosti už dějí. Není žádnou výjimkou, že člověk, který se nějak „nevhodně“ projevil na sociálních sítích, nemá šanci zaměstnání na lukrativní pracovní pozici. Šmírování lidí na internetu již patří k základním nástrojům kádrování uchazečů o práci. Používají je firemní personalisté i zprostředkovatelské agentury, které dohazují zaměstnance svým klientům.  

Vítejte v nové kvalitě Nového světového řádu!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky