Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Koronavirus: Vyhazov z kanadské laboratoře a záhadná smrt virového zloděje. Biologická zbraň pro zabíjení Číňanů? Američané jsou dobráci od kosti. Nepřítel číslo 1. Opravdu ošklivá konspirační teorie

Koronavirus: Vyhazov z kanadské laboratoře a záhadná smrt virového zloděje. Biologická zbraň pro zabíjení Číňanů? Američané jsou dobráci od kosti. Nepřítel číslo 1. Opravdu ošklivá konspirační teorie

26. 2. 2020

Tisk článku

Michal Brand skládá střípky příběhu o nebezpečných virech a jen tak si pohrává s jednou z variant účelu a původu současného mediálního strašáka číslo jedna

V létě roku 2019 propukl a rychle byl utlumen skandál s (údajnou) krádeží z kanadské laboratoře, zabývající se vysoce nebezpečnými viry. Bezpečnostních prověrek pro kanadskou výzkumnou laboratoř pro nejrizikovější viry byli zbaveni dva pracovníci, kteří se v této kanadské laboratoři roky podíleli na výzkumu. Šlo o vědkyni Xiangguo Qiu a jejího manžela Keding Cheng. Cheng se podílel na výzkumu mj. koronaviru. Qiu – není známo, u ní zmíněna jen Ebola.

Nezávislé weby v dnešních souvislostech tvrdí, říkají, informují (zvolte sloveso dle vašeho výběru), že oba čínští vědci byli vyhozeni a zadrženi právě pro krádež koronaviru.

AFP ve svém boji proti nepohodlné pravdě „vyvrací“ verzi, že by oba čínští vědci byli zapleteni do krádeže koronaviru z kanadské laboratoře. Podle „vrchního arbitra povolené pravdy“ z AFP byli oba čínští vědci z top-security kanadské laboratoře vyhozeni z neznámých důvodů, které zcela jistě nesouvisí s jakýmkoli koronavirem, natožpak s jeho krádeží. Asi čínští vědci zapomněli zaplatit v kantýně za oběd. Nebo něco takového bylo jistě důvodem k vyhození obou vědců, kde mj. doktorka Qiu byla tvůrkyní léku na Ebolu, takže si můžeme troufnout myslet, že musela být docela formát. A formáty se nevyhazují jen tak.

Navíc byla vyhozena ona, její manžel a všichni jejich studenti. Proč? Prý „porušení procedur“. Jakých? Navíc, a to už je několikáté navíc, byli kanadští vědci z dotyčné univerzity (University of Manitoba) varováni před cestováním do Číny, dokud se nevyjasní vztahy – hrozila zřejmě například možná odveta ze strany Číny. Za co? Prozradili oba čínští vědci čínské vládě něco, co chtěla Kanada za každou cenu utajit a co se týkalo Číny? Zaspekulujeme si později...

Zločin a trest

Americké nezávislé weby spekulují, že doktorka Qiu a její manžel Cheng byli zadrženi proto, že ukradli v kanadské laboratoři koronavirus a předali jej Číně. Následují pak spekulace, že tento koronavirus byl analyzován v laboratořích ve Wuhanu (které opravdu existují, top-security laboratoře pro výzkum virů), kde byly zkoumány možnosti využití koronaviru jako biologické zbraně, a z těchto laboratoří že se koronavirus rozšířil po Číně a celém světě.

Z důvodů, které uvedu dále, vidím tuto variantu (varianta čínská biologická zbraň nCoV2019) jako méně pravděpodobnou, ale nelze ji vyloučit. 

Když už jsme se zmínili o této jediné „level 4“ (nejrizikovější) kanadské laboratoři, je zajímavá zpráva ještě starší. V roce 2009 se v této top-security kanadské laboratoři ztratilo 22 různých dávek nespecifikovaných top-zabijáckých virů. Jeden z jejích pracovníků byl zadržen v USA s těmito vzorky. Dr. Frank Plummer (zapamatujte si na chvíli tohle jméno) prohlásil, že ztráta byla nahlášena winipegské polici, ale ta o žádném hlášení neměla žádný záznam. 

Čtěte ZDE: Příliš mnoho náhod: Šlo o "přenos", nebo biologickou zbraň? Kdo vyrobil virus: Netopýr? Had? Velbloud? Vojenská laboratoř a) v Kanadě, b) v USA, c) v Číně? Útok prakticky nelze prokázat. Kdo tentokrát seje vítr?

Zloděj top-hazard virů z top-security laboratoře byl americkým soudem odsouzen ke strašnému trestu – 17 dní vězení, které si již před vynesením rozsudku odseděl ve vazbě, a k pokutě 500 dolarů. Na vysvětlenou uvedl, že si ty vzorky (údajně jen Eboly – ale proč by kradl 22 vzorků jednoho a téhož viru?) vezl proto, aby u svého nového zaměstnavatele nezačínal od nuly. Tím novým zaměstnavatelem měla být Biodefense Research Laboratory in Bethesda, Md (Výzkumná Laboratoř Obrany proti Biologickým Zbraním, by zněl název v češtině). Ještě štěstí, že nedělal ve výzkumu jaderných zbraní, to by si ukradl a naložil do auta třeba 15 atomovek, že?

Jeho vysvětlení je totální absurdní nesmysl a jedině blázen ho mohl brát vážně. Nebo ten, kdo k tomu dostal příkaz. A krádež 22 vzorků (různých?) zabijáckých super-virů top-security laborka v Kanadě na policii nehlásila, protože to je v tomhle oboru běžná praxe...

Nic podezřelého

Kdybychom chtěli šířit nějaké odporné, hloupé konspirační teorie, tak bychom teď napsali, že dostat 17 dní za pašování zabijáckých virů s tím, že se nikdo ani nezeptá, k čemu, za jakým účelem ty zabijácké viry ukradl a pašoval, tak to že chce hodně dobré krytí. Ale to byla čirá konspirace. To se prostě tak úplně náhodou stalo.

Konan Michel Yao jen tak náhodou ukradl 22 dávek různých zabijáckých virů z top-security laboratoře. Normálně je pronesl ven, zřejmě schované v krabičce na sendvič nebo tak něco. Zodpovědné osoby tu krádež zjistily a zavolaly na policii. Běžnou, místní policii. To se běžně dělá, když někdo z top-security laboratoře ukradne top-zabijácké viry. Ještě štěstí, že ta laborka nevolala dopraváky. I když, vlastně, když policie žádné hlášení neobdržela, tak kdo ví, kam odpovědné osoby z top-security laboratoře volaly. A pak prý kdo ví kolik dní z uvedené top-security laboratoře nikoho nenapadlo zeptat se na policii, nahlásit to na skutečně příslušná místa apod. (Podobná věc se stoprocentně musí hlásit na spoustu různých míst zodpovědných za provoz podobných vysoce rizikových laboratoří).

Zloděje Konana jen tak náhodou napadlo schovat ukradené zabijácké viry v autě a vyrazit tím autem na výlet do USA. Tam ho chytili při běžné prohlídce auta. A soudce ho úplně náhodou odsoudil na 17 dní. A nikdo, ani FBI, ani DHS (Department of Homeland Security), ani CIA, ani NSA a dokonce ani soudce se ho nezeptali, proč hrome ty viry ukradl, a co s nimi plánoval v USA udělat. To se běžně stává. Hledat v tom nějaké souvislosti či nějaká spiknutí by bylo trapné...

Americké dobrodiní

A když už lovíme v minulosti, pojďme se podívat na základní strategický plán americké geopolitiky. The Project for New American Century. Rok před 11. zářím tento institut plný tehdejších, pozdějších ba i dnešních klíčových figur americké zahraniční politiky publikoval studii Rebuilding the America‘s Defense.

V této studii jednak zajímavě hovoří o tom, že, stručně řečeno, USA musí zbrojit tak, aby mohly kteroukoli zemi světa donutit k čemukoli, co si zamanou. Ehm, aby USA mohly prosazovat svoje zájmy. Jistě zcela nesobecké. Dále se studie zaobírá tím, že podle autorů naneštěstí bude obtížné zmanipulovat americkou veřejnost k tomu, aby akceptovala tak enormní zbrojení, ale že by mohla pomoci nějaká katastrofická událost typu nový Pearl Harbor, kterážto americkými stratégy vysněná katastrofická událost úplně jako na zavolanou také o rok později 11. září dorazila v perfektním timingu. 

Ale co je zajímavé z této studie v dnešním kontextu, jsou úvahy autorů o tom, jakým směrem musí být směřováno zbrojení USA. Hovoří zde mimo jiné o příští válce jako válce vedené bezpilotními letouny a o válce vedené „ve světě mikrobů“. A v závěru odstavce (str. 60) pak přichází opravdu velice zajímavá úvaha, kam musí dle autorů studie směřovat výzkum a vývoj zbraní a jakým směrem zbrojit:

And advanced forms of biological warfarethat can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool.

Tedy:

A vyspělé formy biologických zbraní, které mohou cílit na specifické genomy [pozn.: tedy rasy, národy, etnické skupiny apod.] mohou proměnit biologickou válku z království terorismu na politicky užitečný nástroj.

Wow! Ale s ničím to určitě nesouvisí, to by byla konspirační teorie, že?

To si tak prostě stratégové americké politiky sepisují spisy, které nikdo nečte a nikdo se jimi ani nenechá inspirovat. Kdepak. Dokonce ani když titíž lidé jsou pak ve funkcích viceprezidenta, ministrů obrany, ministrů zahraničí, poradců pro národní bezpečnost apod., tak úplně zapomenou na to, co před tím jasně napsali a co hlásali a rozhodně to nezavádí do praxe. 

Čtěte ZDE: Antikonspirační weby: Nástroj k záchraně prolhaných médií a jejich prebend? Sekta zvaná Hlavní proud. Spílání těm, kteří s nimi nedrží. Totální selhání "elitních" novinářů

Nepřítel

Čína byla v polovině minulého roku vyhlášena v aktualizované geopolitické strategii USA nepřítelem číslo 1. Naposledy 30. ledna tohoto roku ministr „obrany“ USA Mike Pompeo označil čínskou vládu za světové nebezpečí číslo 1 a hrozbu mnohem větší než Islámský stát. (To s tím ISILem je pravda, protože věrný spojenec a užitečný idiot USA jakým ISIL byl a je, ten opravdu není pro USA nebezpečím. To jen pro ty ostatní.)

Koronavirus nCoV2019 je vysoce účinný zejména proti asijským mužům, protože využívá receptory v plicích infikované osoby. A těchto receptorů mají právě asijští muži více než je běžné u ostatních skupin. Toto je také hlavní důvod, proč můžeme uvažovat nesmyslnou tezi, že jde o virus vyvíjený v čínských laboratořích. Ani jako zbraň proti vlastnímu obyvatelstvu nemá smysl vyvíjet něco, co zabíjí všechny příslušníky dané rasy/národa, a to včetně toho, kdo zmáčkl spoušť nebo k tomu dal příkaz.

Ach, a náš milý doktor Plummer (to je to jméno, které jste si měli zapamatovat), výzkumník ze super střežené kanadské laboratoře na výzkum zabijáckých virů, kde se zabýval výzkumem koronaviru a způsobu, jak vir HIV oklamává imunitní systém, tak tedy náš milý doktor Plummer, představte si úplně náhodou, 4. února 2020 zemřel v Keni. Příčina neznámá. 

Co tu tedy máme?

Máme tu kanadskou laboratoř, s nejvyšší security, zabývající se výzkumem těch nejnebezpečnějších virů. 

Z této laboratoře se čas od času ztratí třeba 20 vzorků vysoce zabijáckých virů, aniž by si toho kdo všiml nebo něco někam hlásil.

Máme tu Project for New American Century, který v zájmu zachování totální nadvlády USA nad světem volá, mj. po vytvoření biologických zbraní zaměřených na konkrétní rasové, etnické nebo národní skupiny.

Zmíněná kanadská laboratoř se zabývá mj. „výzkumem“ koronaviru.

V této laboratoři pracují mj. i významní a úspěšní čínští vědci. Kteří jsou v létě 2019 náhle a bez jakéhokoli vysvětlení zbaveni přístupu a fakticky vyhozeni.

Máme tu doktora Plummera, který kryl krádeže zabijáckých virů (v roce 2009 zcela jistě). Doktor Plummer se podílel na výzkumu (nebo modifikacích?) koronaviru. Také se velice intenzivně podílel na výzkumu viru HIV, zejména toho, jak tento virus oklamává imunitní systém.

Koronavirus nCoV2019 obsahuje sekvence viru HIV a úspěšně oklamává imunitní systém.

Máme tu koronavirus, který je zcela zřejmě vysoce virulentní, úspěšně dlouho maskuje příznaky, což je důležitý faktor pro úspěšnou biologickou zbraň. Tento koronavirus je specificky vysoce účinný zejména proti asijským mužům. Což pro případnou biologickou zbraň vůbec není špatná vlastnost, pokud chcete bojovat proti asijské zemi.

Máme tu strategickou vizi USA již z roku 2000, která v zájmu zachování nadvlády USA nad celým světem volá po vytvoření biologických zbraní zaměřených na předem určené rasy, etnické skupiny, národy.

Máme tu update americké geopolitiky, která identifikuje Čínu jako nepřítele číslo 1.

Máme tu vojenské sportovní hry, kterých se na konci října 2019 zúčastní na 10 000 armádních sportovců a další desetitisíce podpůrných (a jiných?) teamů z více než 100 zemí světa. Včetně řady zemí, které vás tak jistě napadnou.

Tyto armádní sportovní hry skončí cca 4 týdny před zaznamenáním prvního případu koronaviru nCoV2019 v oblasti, kde se tyto sportovní hry konaly. Tyto 4 týdny jsou sice delší než avizovaná inkubační doba až 24 dní, ale první případy mohly zůstat nepovšimnuté, nebo prostě mohla být úmyslná časová prodleva mezi koncem her a vypuštěním nákazy.

Máme tu dr. Plummera, který se podílel na výzkumu koronaviru a HIV a který jen několik týdnů po vypuknutí epidemie (ne po prvních nakažených, po propuknutí opravdu vážné epidemie) koronaviru nCoV2019 zemře za nevyjasněných okolností v Keni. 

Čtěte ZDE: 17 let od pádu dvojčat: Synci z Arábie byli ohleduplní. Jak se zmenšuje Boeing? Usámovy toulavé boty nosí smůlu. Proč máme vojáky v Afgánistánu? Historická čítanka

Tak co třeba takovýto scénář?

Vědeckým ředitelem top-security kanadské laboratoře byl Dr. Plummer (to je fakt), který se kromě koronaviru zabýval i otázkou jak vir HIV oklamává imunitní systém (to je také fakt). Kanadská laboratoř vyvíjela biologické zbraně, které měly být účinné zejména proti asijské mužské populaci.

Doktorka Qui a její manžel to zjistili, a informovali čínské úřady. Proto byli oba z kanadské laboratoře vyhozeni bez jakéhokoli podrobnějšího vysvětlení (to je fakt, až na to „proto“).

Krádež koronaviru případně mohla být součástí skutečného příběhu. A ukradené vzorky koronaviru měly Číně sloužit k vývoji obrany proti této „rasově orientované biologické zbrani“. Možná se tím vývojem obrany proti kanadskému New American Century Koronaviru zabývala i laboratoř ve Wuhanu. A možná, že z ní nějakým nedopatřením tento virus unikl.

A nebo ten virus někdo cíleně rozšířil. Třeba někdo ze zahraničí nebo někdo na zahraničí napojený. Třeba Pandořina skříňka přicestovala v říjnu 2019 do Wuhanu na armádní sportovní hry. A pak tu Pandořinu skříňku s koronavirem nCoV2019 třeba někdo otevřel po skončení her. 

A chvíli trvalo, než si lékaři všimli nové nemoci a poznali, že jde o novou nemoc. Nebo někdo měl pokyn počkat s úkolem vypustit virus (což měl udělat pod jakoukoli klamnou záminkou a falešným vysvětlením, o co jde). (Asi mu nikdo neřekl, že vypustí zabijácký virus.)

Pak vypukla pandemie. 

Autor viru specificky zaměřeného na zabíjení Číňanů je Dr. Plummer, vědecký ředitel pověstné kanadské laboratoře pro „výzkum“ nejnebezpečnějších virů, tedy fakticky jediný známý svědek, který by mohl mluvit o tom, jak koronavirus nCoV2019 vznikl. A po vypuknutí pandemie viru nCoV2019, Dr. Plummer zemře – jistě jen náhodou – v Keni (to je fakt).

Čina třeba ví. Ale nemůže nic dělat. Protože by musela zahájit světovou jadernou válku. (Proti komu by asi tak Čína musela zaútočit v odvetě? Kdopak by asi tak mohl vést tuto případnou současnou hybridní válku proti Číně za pomoci biologických zbraní? Kanada jistě ne... Navíc se použití biologických zbraní pomalým rozšířením infekce v cílové oblasti, na území nepřítele („nepřítele číslo 1“) nedá vlastně ani prokázat. Jak to dokážete, že virus rozšířil někdo najatý cizí mocností? 

A když je navíc dost daleko od území útočníka to území nepřítele napadeného „biologickou zbraní specificky zaměřenou na určitý genom“ (jak píše PNAC), navíc je území nepřítele oddělené oceánem a tedy snadno „odstřihnutelné“ v dopravě, to už je přímo sen. 

Dream.

Dream of New American Century.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky