Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
WHO: Trump škrtí kohouty. Za Obamy, to byly mejdany! Služka globalistů s obřím rozpočtem. Hlavními privátními sponzory jsou… ano, Gates a Soros. Vakcinace, potraty a útok na dětskou přirozenost

WHO: Trump škrtí kohouty. Za Obamy, to byly mejdany! Služka globalistů s obřím rozpočtem. Hlavními privátními sponzory jsou… ano, Gates a Soros. Vakcinace, potraty a útok na dětskou přirozenost

27. 4. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud ukazuje, jak Světová zdravotnická organizace namísto péče o zdraví lidí slouží farmaceutickým firmám a globalistům usilujícím o redukci populace

Trump se konečně rozhodl zastavit financování nevládní organizace, která si říká Světová zdravotnická organizace (WHO). Se zdravím však nic podstatného nemá, apíše naopak. Sponzorovala a propagovala zájmy globalistů Gatese, Sorose, Clintona a dalších, jakož i farmaceutických korporací a fondů pro feministky a aktivisty používající sexuální menšiny jako nástroj pro prosazení svých cílů. 

Psychologická rozbuška

Oficiálním důvodem zastaveného financování bylo údajné lobování WHO za čínské zájmy. Americký prezident vysvětlil, že Světová zdravotnická organizace si nezjistila „důvěryhodné“ informace o situaci ve Wu-chanu. Ty byly v rozporu s oznámením čínského vedení. WHO také údajně nevěnovala dostatečnou pozornost zprávám o způsobu přenosu viru z člověka na člověka. V důsledku toho se podle Trumpa ztratil čas, což vedlo ke zhoršení situace.

Zpráva samozřejmě zapůsobila jako výbuch bomby. A zasáhla dokonce i OSN. „Nyní není vhodná doba na snížení zdrojů pro práci WHO, nebo jiných humanitárních organizací, které bojují s virem,“ prohlásil generální tajemník organizace António Guterres.

Trumpova administrativa již dlouho plánovala zavřít finanční kohoutky pro tuto podivnou nevládní organizaci, která otevřeně lobuje za zájmy korporací a stejně podivným lidem typu Gatese a Sorose. WHO, s rozpočtem rovným polovině státního rozpočtu Ukrajiny, se převážně zabývá organizací kongresů o léčivech a vakcínách, o podpoře potratů či homosexualismu a o boji proti „domácímu násilí“. 

Samostatně lze blahopřát bývalému britskému premiérovi Gordonovi Brownovi, který na konci března požadoval rovnou vytvoření světové vlády vedené MMF, WHO a Světovou bankou. Brown nabádal, aby veškerá moc přešla od parlamentů a prezidentů na bankéře a oligarchy. Krom toho ještě dodal, že americký prezident je v tomto směru překonatelnou překážkou. Jak píše The Guardian: „Nehledě na Trumpovu politiku – Amerika především,“ řekl Brown, „stále je možné získat podporu pro mimořádný orgán s výkonnými pravomocemi."  Brownovi se v zásadě podařilo šlápnout na všechna Trumpova kuří oka a nakonec prezidenta USA popíchl výzvou, aby prý začal jednat jako dospělý člověk. Asi tím myslel, že jen dětinové se mohou pokoušet klást překážky vybudování báječné celoplanetární totality.

Čtěte ZDE: Soros ve 4D brýlích: Depopulace, Dehumanizace, Desuverenizace, Deindustrializace. Konečné řešení demografické otázky. Klimatický boj v souvislostech. Čísla zelené genocidy. Plánu překáží Trump, Rusko a Čína

Marnotratná a zkorumpovaná organizace

Trump začal připravovat útok na WHO již před několika týdny. USA jsou největším sponzorem této organizace, jejíž roční rozpočet disponuje částkou 4,8 miliardy dolarů. Až do loňského roku USA přispívaly částkou od 400 do 500 miliónů dolarů. Ale již vloni Washington vydělil na WHO pouze 122 milionů dolarů a v příštím roce plánuje snížit spolufinancování na 58 milionů dolarů, neboli pouhou osminu toho, co dostávala za Obamy. Buď jí budou nedostatek finančních prostředků kompenzovat jiní sponzoři, nebo WHO bude muset snížit náklady, řekl americký politický analytik Andrew Korybko. Zároveň poznamenal, že ve věci epidemie koronaviru neudělala WHO prakticky vůbec nic, než že zveřejnila obecné zásady ochrany proti nákaze. Veškeré praktické úsilí o zadržení COVID-19 přijaly místní vlády ve spojení s národními úřady pro ochranu zdraví.

„WHO utratila dvakrát tolik za výdaje na vlastní administrativu, než za léčiva. Měli by lépe nakládat s přidělenými penězi. Organizace přitom spíše rozdává rady, než by vyvíjela nějakou užitečnou činnost. Proto jsem přesvědčen, že není třeba se bát velké újmy pro lidi,“ uvedl americký politolog.

Toto však není hlavní výtka této nevládní organizaci. Ono totiž nelze říci, že by se čínští farmaceuti rychle zorientovali a pochopili, že pokud „zajdou“ do té správné kanceláře, jejich léčiva budou propagována ve všech nemocnicích po celém světě. Přesto se právě na to zaměřují některá americká média. Například si vzpomněla, že farmaceutická společnost Hualan Biological Bacterin ze Sin-siangu minulý rok převedla na účet WHO zhruba půl milionu dolarů. Jistou lobby má u WHO i tradiční čínská medicína: WHO ji z ničeho nic začala propagovat v roce 2018 a v květnu 2019 o ní vydala komplexní lékařskou příručku. A v roce 2020, kdy v Číně začaly být používány metody tradiční medicíny k boji proti COVID-19, WHO odstranila varování proti nim z místní verze svých webových stránek, díky čemuž si firmy obchodující s těmito metodami významně polepšily. 

Hlavní sponzoři

V globálním měřítku je ovšem čínské lobování ve WHO nicotné. Světová zdravotnická organizace je struktura OSN, takže všechny členské státy přispívají na její rozpočet nemalé sumy. Přesto jejich podíl není vysoký – 17% z celkového množství peněz v té či oné podobě dostupných pro WHO. Přičemž 77% z nich jsou dobrovolné příspěvky, a to od kohokoli – například od států, firem či fondů.

Druhou největší částkou peněz hned po USA přispívá na konto WHO Bill Gates (10%). Přesněji řečeno jeho fond společný s manželkou Melindou. Ten se zavázal přispět 530 miliony dolarů během dvou let. 

Třetím přispěvovatelem WHO v pořadí podle velikosti peněžní sumy se neočekávaně stal opět Bill Gates, ale tentokrát „daroval“ peníze na jím založenou Globální alianci pro vakcinaci a imunizaci (GAVI) spojující různé vládní i nevládní organizace, které podporují hromadné očkování proti úplně všemu. 

Mimochodem skutečná odpovědnost za výrobu sporných vakcín je právě v Číně, za což Trumpovi stoupenci také spílali globalistům, kdežto USA jsou zase jedním ze světových lídrů v soudních žalobách za vedlejší účinky očkovacích látek. Místy byly následky tak masivní, že to vyvolalo vlnu protestů. Za to WHO dostane od GAVI 370 miliónů dolarů (8%). Gates tedy sponzoruje WHO ve větším rozsahu, než celý Trump, respektive USA.

 

Čtěte ZDE: Koronavirus: Voda na mlýn Billu Gatesovi. Hlavní sponzor depopulace planety? Krajně podezřelý úspěch Microsoftu. V povinném očkování tekuté nanočipy? Globální digitální koncentrák. Veslo po Rockefellerovi

Gatesova a Sorosova loutka 

V roce 2010 vyšla zpráva, která se stala senzací. Vystoupil s ní tentýž Gates pod názvem „Innovating to zero!”, což lze chápat jako výzvu k „obnově na nulu”. Gates v ní na konferenci TED2010 hovořil o tom, že do roku 2050 musí být emise CO2 při výrobě energie sníženy na nulu.

Všechno je veřejně dostupné, nikdo nic neskrývá. WHO v klidu bere peníze od Gatesova fondu za vakcinace, přičemž tancuje, jak Gates platí. Takže, až v médiích spatříte hysterického občana Billa, nevystupuje tam za zdraví lidí, ale za WHO, jíž nyní musí platit více, aby nepřestávala tancovat.

Mezi deset hlavních přispěvatelů patří také Velká Británie (8%), Německo (6%) a Světová banka (3%). A za první desítkou nalezneme tvář „filantropa“ Sorose, který roztáčí WHO v tanečcích za potraty a feministky. Soros aktivně zasahuje do práce Světové zdravotnické organizace a snaží se změnit stávající mezinárodní klasifikace sexuálních poruch tak, aby postuláty „genderové ideologie“ měly formálně vědecký statut. V dokumentu, který WHO zveřejnila, se říká: „... Klíčová bitva se odehrává kolem nadcházející 11. revize Mezinárodní klasifikace nemocí v rámci WHO. Snažíme se dosáhnout, aby byl ze seznamu chorob, byl odstraněn transsexualismus, dosud klasifikovaný jako duševní nemoc...“

Evropský regionální úřad WHO, kde působí Sorosovy skupiny, přijal v roce 2010 „Standardy sexuální výchovy v Evropě“. Podle tohoto dokumentu jsou již dnes evropské děti od raného věku přeformátovávány, aby z nich vymazaly tradiční přirozenou matrici. I české ministerstvo školství (ovládané v posledních letech ČSSD) z něj převzalo základní tezi: „Sexuální výchova je pevně založena na genderové rovnosti, právu na pohlavní sebeurčení a uznání sexuální rozmanitosti.“

Rozkladná role WHO

Soros také organizuje celosvětovou kampaň za potraty. Podle dokumentů publikovaných společností DCLeaks.com financují Sorosovy nadace „globální strategii na podporu (!) potratů ve všech zemích světa“. Cílem plánu pro období 2016–2019 bylo vymýtit ve všech zemích zákony, které brání volnému provádění potratů, a dosáhnout zvýšení počtu potratů v zemích, kde jsou povoleny.

Když se podíváme na oficiální web WHO, najdeme tam také propagandu potratů (vytvoření struktur informujících ženy o bezpečných potratech, pro které WHO vydala brožury za peníze sponzorů a zemí) a podporu Istanbulské úmluvy o „boji proti domácímu násilí“, která již Západ přivedla k otevřeným požadavkům na likvidaci tradiční rodiny. A samozřejmě pod rouškou ochrany proti HIV se tam propagují „hodnoty“ sodomitů.

A to není ani zdaleka vyčerpávající seznam sponzorů WHO, mezi nimiž najdeme rovněž Clintonovu nadaci, jak je uvedeno na jejích oficiálních webových stránkách. A také všeliké „blahodárné“ fondy a spoustu farmaceutických korporací. Není snad třeba ani připomínat, že všichni tito lidé a organizace jsou nejen Trumpovi odpůrci, a tudíž také sponzoři jeho oponentů ve volbách. 

Důvod, proč Trump připravil o peníze organizaci, která otevřeně pracuje pro jeho protivníky, je vcelku pochopitelný. Nicméně zasáhnout musel tak jako tak, protože čas běží a hraje do Gatesových a Sorosových not. A platit jednu z organizací plánujících vyhubení velké části lidstva (samozřejmě pro jeho dobro a zdraví), by bylo přímo výsměchem všemu dosavadnímu Trumpovu úsilí v boji proti globalistům.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky