Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pokrytci ze senátu: Nebožtík Kubera jako klacek pro boj s Čínou? Prohlášení 16 pragováků a krátká paměť. Nejprve se distancují, pak ho velebí. Kachní žaludky štamgastů Kavárny. Že je hanba nefackuje

Pokrytci ze senátu: Nebožtík Kubera jako klacek pro boj s Čínou? Prohlášení 16 pragováků a krátká paměť. Nejprve se distancují, pak ho velebí. Kachní žaludky štamgastů Kavárny. Že je hanba nefackuje

6. 5. 2020

Tisk článku

Radek Pokorný si všímá neskutečného pokrytectví skupiny "liberálních" senátorů kavárny, kteří se ve své snaze poškodit prezidenta republiky nezastaví před ničím

Že je hanba nefackuje. Napadne člověka, když slyší hysterické výlevy některých senátorů, kteří rozpoutali (pokolikáté už) další primitivní kampaň proti prezidentu republiky a jeho nejbližším spolupracovníkům.

Tentokrát se záminkou pro jejich útoky stal list papíru nalezený v pracovních materiálech bývalého předsedy senátu Jaroslava Kubery. V něm čínská ambasáda vypočítává negativní dopady na vzájemné vztahy včetně ekonomických důsledků, po případné cestě předsedy senátu na Tchaj-wan, kterou dlouhodobě plánoval.

Kolaboranti křičí

Není nic divného, že podobný materiál vypočítávající případné dopady byl předsedovi Senátu prostřednictvím Pražského hradu poskytnut, aby měl komplexní přehled o případných důsledcích svého rozhodnutí. Je to zcela přirozené. To, co z toho vytvořila pražská kavárna na čele se skupinou senátorů podpořených drtivou většinou médií včetně těch veřejnoprávních, nenechává nikoho na pochybách, za který dres tento senátní tým kope. 

Česká republika to jistě není. Dramatická prohlášení senátorů a titulky o výhružném dopisu, který si prý v Číně objednal kancléř Mynář, nenechávají nikoho na pochybách, kdo za podobným divadélkem stojí. Jako černý humor vyznívají apely bruselských pohůnků zasedajících v českých senátních lavicích, vzývajících zničehonic naši národní a státní suverenitu. Titíž lidé, kteří ve dne v noci velebí naši podřízenost bruselskému impériu a předhánějí se v kolaborantských slibech věrnosti Říši, náhle mluví o státní suverenitě.

Že je hanba nefackuje.

Čtěte ZDE: Kubera a dobrotrusové: Může se v Terezíně mluvit o nové totalitě? Pravdoláska podepsána pod každým pamfletem. Na co senátor zapomněl? Fronty třídního boje. Jeden nátěr pro všechny. Je Nacisticko členem EU?

Prohlášení senátorů

Stejná sestava senátorů, která dnes vydává Jaroslava Kuberu, za oběť čínského tlaku, se od něho přitom dramaticky distancovala po jeho projevu v Terezíně předneseném právě před rokem - 19. května. V něm Kubera správně varoval před lidskoprávní totalitou - kterou právě tito senátoři představují. 

„Jsme lhostejní k opětovnému nárůstu totalitního uvažování, ve kterém tak nepokrytě platí, 'kdo není s námi, je proti nám a je potřeba ho umlčet'. Vždyť totalita, má dnes zcela jinou podobu. Třeba zahalenou do slov ekologie, životní prostředí, rovnost pohlaví, politická korektnost a multikulturalismus. Není to tak, že holocaust, nacismus, totalita a nenávist jsou mrtvé. Stačí chvilka nepozornosti a ožijí. Braňme se tomu. Dívejme se do budoucnosti, ale nezapomínejme, jak lehce lze překročit práh nesvobody,“ uvedl ve svém projevu mimo jiné Jaroslav Kubera.

To co se poté strhlo ze strany stejných lidí, kteří si dnes pokrytecky vzali Kuberu jako záminku ke své zahraničně politické rozvratné misi, překvapilo i otrlého politického harcovníka jakým Kubera byl. Rozhořčené prohlášení 16 „pragováckých“ senátorů je zřejmě dokumentem, na který by dnes tito zástupci (bruselského) lidu nejraději zapomněli. 

21. května loňského roku vydali senátoři „Prohlášení skupiny senátorů k projevu předsedy Senátu Parlamentu ČR Jaroslava Kubery v Terezíně dne 19. května 2019“. V něm mimo jiné uvádějí: 

„Distancujeme se od slov předsedy Senátu Jaroslava Kubery, která pronesl při hlavním projevu na Terezínské tryzně, a v nichž přirovnal ekologii, ochranu životního prostředí, rovnost pohlaví, politickou korektnost nebo multikulturalismus k totalitě a rasismu. Tato slova Jaroslava Kubery považujeme za nemístná, vzhledem k absurditě použité analogie za zcestná a vzhledem k funkci předsedy Senátu a druhého nejvyššího ústavního činitele také za nedůstojná.“ 

Partička

Pod dokumentem jsou potom podepsáni dnešní největší uctívači Jaroslava Kubery coby nevinné oběti čínského tlaku. Nikoho nepřekvapí, že tam najdeme na prvním místě senátora za Prahu 1 bývalého rektora Karlovy univerzity Václava Hampla, zvoleného za KDU-ČSL, který se stal symbolem přeměny univerzity v multikulturní sorosovskou líheň nových bruselských kádrů. 

Hned za ním následuje další opora multikulturní scény a iniciátor žaloby na prezidenta Miloše Zemana Václav Láska zvolený na Praze 5 jako nestraník za Stranu zelených a KDU-ČSL s podporou Pirátů. Velkou trojku doplňuje Marek Hilšer, velký obdivovatel Porošenkových zločinů na Ukrajině, který se ve svém anarchistickém aktivismu neváhal na podporu kyjevských fašistů vetřít na tiskovku vlády a demonstrovat polonahý po vzoru svých ukrajinských vzorů z Femen loajalitu k ukrajinským pučistům. 

Čtvrtá v pořadí je neviditelná lidovecká senátorka Jaromíra Vítková. O té naopak nikdy nikdo, snad kromě jejího obvodu v Blansku, neslyšel.

Dalším na tomto seznamu hanby je poněkud překvapivě Alena Dernerová, která z rasismu obviňovaných Severočechů v obvodu Most zakotvila v klubu STAN. Podobně je to i s nevýrazným sokolovským senátorem Miroslavem Balatkou, který o sobě také za celou dobu v senátu nedal příliš vědět. To, že kandidoval jako nestraník za STAN s podporou TOP 09 a Pirátů vypovídá ale o všem. 

Zato šestka je v kavárenské komunitě pojem. Neúspěšný prezidentský kandidát proti Miloši Zemanovi Jiří Drahoš, který dostal jako náplast za svoji neschopnost přesvědčit o svých kvalitách voliče mimo Prahu, možnost kandidovat za kavárnu (KDU-ČSL, SZ, STAN, TOP 09) na Praze 4. Další signatář prohlášení senátor Petr Orel z Nového Jičína zvolený za Stranu Zelených s podporou lidovců, (absurdnější spojení si lze těžko představit), toho zatím také kromě tohoto ostudného podpisu příliš nepředvedl. Stejně jako místopředsedkyně lidovců Šárka Jelínková zvolená do senátu v Kroměříži.

Zato Lukáš Wagenknecht alias bruselský Pavlík Morozov, zvolený v Praze 8 za Piráty, který pravidelně donáší na předsedu české vlády bruselské vrchnosti, patří k oporám místní páté kolony.

Čtěte ZDE: Republika jako rukojmí: Kauza Koněv jako špička ledovce? Kavárna chce násilí. Promořit voliče ANO virem? Proč BIS-CIA mlčí? Vepřové z Řeporyj a topinky z Oděsy. Zavře Interpol Kolářovic synka do karantény?

Kachní žaludek

Do stejného ranku patří Františka Čubu nahradivší senátor za Zlínsko Tomáš Goláň. Stejně jako David Smoljak zvolený na Praze 9 za STAN či brněnský akademik Mikuláš Bek podporovaný napříč kavárnou tedy ODS, STAN a TOP 09 či senátorská matadorka Jitka Seitlová, která paří k veteránkám havlistické scény. V senátu zasedla poprvé za ODA v roce 1996 v obvodu Přerov. Po pauze, kdy působila v roli zástupkyně ombudsmana, byla před šesti lety zvolena v Přerově za Stranu zelených a lidovce. 

Naopak o Radce Chmelové ze Záběhlic slyšel od jejího zvolení pražskou kavárnou (KDU-ČSL, Piráti, LES) na Praze 10 asi jen málokdo. Stejně jako o jejím kolegovi z Prahy 11 Ladislavu Kosovi (SZ, KDU-ČSL, Piráti), který ostudný seznam signatářů protikuberovského prohlášení uzavírá.

Asi málokoho překvapí, že právě těchto 16 senátorů patří dnes spolu s předsedou zahraničního výboru Senátu Pavlem Fischerem k největším kritikům čínské politiky v souvislosti s nátlakem na Jaroslava Kuberu. Zastánci konspirační protičínské teorie, pomrkávají po jeho manželce, chytají se každého slova tragédií zdrcené ženy a podprahově naznačují, že nikdo vlastně neví, jak to s úmrtím předsedy senátu doopravdy bylo. 

Tyto "informace" jsou dávkovány do médií ze stejného zdroje jako "informace" o ruských zabijácích usilujících o život tří pražských komunálních politiků. Pro takové pokrytectví je třeba mít opravdu kachní žaludek. Distancovat se od někoho, a po roce, když už se nemůže bránit, neboť je na pravdě Boží, si ho vzít jako záminku pro svoji politickou hru a všemožně jej najednou velebit - toho jsou schopni snad jen liberální demokraté, jak si dnes europeisté s oblibou říkají.

Že je hanba nefackuje.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky