Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Praha i Minneapolis řeší stejné osudové otázky: Vražda, nebo zabití? Černoši v USA i negři v ČR rozbuškou občanské války. Kalouskův gambit. Přestěhuje se papež k Mirkovi do kuchyně? Trump i Babiš to schytají

Praha i Minneapolis řeší stejné osudové otázky: Vražda, nebo zabití? Černoši v USA i negři v ČR rozbuškou občanské války. Kalouskův gambit. Přestěhuje se papež k Mirkovi do kuchyně? Trump i Babiš to schytají

31. 5. 2020

Tisk článku

Petr Hájek coby důsledný konspirační teoretik právě prohlédl souvislosti fatálních světových dějů, které, jako už tradičně, začínají v Praze na Kavčích horách

Pozoruhodné souvislosti a analogie nabízejí některé poslední události u nás a ve Spojených státech. Možná to někomu bude znít přitažené za vlasy, ale podíváme-li se hlouběji na příčiny, které bouřlivé dění v obou zemích provázejí, najdeme poměrně snadno společného jmenovatele. A také řadu poučných odlišností. To rozhodující se však odehrává v Praze.

Jeden psychopatický polda v Mineapolisu zabil/zavraždil při zatýkání černocha. Kdyby zabil bělocha, vcelku nic by se nedělo. Ale protože černoši jsou v USA diskriminováni (tím, že jsou černoši, přičemž černoši nejsou, protože takové označení je politicky nekorektní), vypukly okamžitě demonstrace s rabováním, zapalováním aut a útoky proti policii. Za všechno může prezident Donald Trump (protože se blíží volby, v nichž má našlápnuto vyhrát).

V České republice došlo rovněž k zabití/vraždě. Naštěstí jenom demokracie, což neozbrojenému oku asi unikne, protože zabít něco, co bez života existuje pouze jako formální vytunelovaná slupka, je unikátní samo o sobě. Demokracie byla navíc zardoušena nikoli policií, ale rovnou zákonodárci. A to tím, že v demokratické tajné volbě dali hlasy „negrům“. Kdyby zvolili bělostnou pravdo-lásku, nic by se nedělo. Takhle ovšem vypukly nepokoje, už se připravují i demonstrace a ohrožena je i katolická církev. A za všechno může premiér Andrej Babiš (protože se blíží volby, v nichž má našlápnuto vyhrát jako nikdo před ním).

Milenci a vrazi

Na populárním americkém webu Natural News spekuluje jeho zakladatel a šéfredaktor Mike Adams o příčině výbuchu černošského násilí. Protože je vzdělán ve zdravovědných znalostech, klade si otázku, proč k (nepochybně ohavnému) incidentu došlo právě tak, jak došlo: za bílého dne, prakticky v přímém přenosu. Zda šlo o zabití, nebo vraždu, bude muset nyní rozhodnout soud, policista byl již zatčen. 

Rozdíl v klasifikaci jeho brutální likvidace lidské bytosti spočívá v tom, zda ji zabíjel v pominutí smyslů (asi jako ti milí nešťastníci, kteří vybíjejí Evropany bílé pleti s pokřikem Alláhu Akbar!, pročež to je důkazem, že jsou psychicky nemocní, a trestní sankce se na ně tudíž nevztahují). Pokud však dotyčného šel zabít s úmyslem a připraveně, pak jde o vraždu (což jej ovšem zase od těch milých islamistických nešťastníků odlišuje, protože ač jednají s úmyslem a připraveně, v jejich případě jde o „kulturní nedorozumění“). Že je to pěkný chaos? No právě!

Odpáleno na dálku?

Mike Adams dochází k závěru, že s největší pravděpodobností šlo o vraždu. O předem připravený incident, který měl spustit řetězovou reakci občanských nepokojů černochů, což se také stalo. Důvodem jsou blížící se prezidentské volby, respektive stále pevná pozice prezidenta Trumpa. Ani zásah koronavirové epidemie neměl zatím ten dopad na jeho voličské preference, který „spouštěči a šiřitelé pandemie“ doufali a předpokládali. Trump jedná „mužně“, nenechá se zviklat – a patří k těm, kteří význam nákazy spíše bagatelizují. 

Postavil se i proti Světové zdravotnické organizaci (WHO), které nyní odmítá platit stamilióny dolarů na „provoz“ (lze-li tímto neutrálním pojmem nazývat zrůdnou globalistickou agendu, jejímiž pažemi jsou Gatesové a spol.). Bruselská byrokracie proti tomu sice protestuje (neboť to ohrožuje její roli v globalistickém Novém světovém řádu), ale to je tak všechno, co proti tomu může dělat. 

Trump je rezolutní a obrací svůj hněv proti hlavnímu konkurentovi – Číně, přestože dozajista ví, že s rozšířením koronaviru má určitě méně co dělat než právě USA. Jenže – blíží se ty prokleté volby předstírající demokracii – a nějakého nepřítele to potřebuje (když Rusko, coby všemocného satana, si už před pár lety „zprivatizovala“ konkurenční Demokratická strana rodin Clintonových, Obamových a Bidenových). 

Adams soudí, že vytvoření chaosu a vyvedení společnosti na okraj občanské války (v níž opět – stejně falešně jako u té první – půjde fiktivně o černochy) je poslední, co globalistům z Deep State zbývá. Je to ovšem mimořádně hloupá strategie, neboť řádící černé tlupy sotva dovede k volebním strojům (o korespondenčním hlasování vzhledem k častému analfabetismu těch nejradikálnějších ani nemluvě), zatímco „ohrožený druh“ – bílý heterosexuál – tím naopak může být mobilizován ještě více než dosud. Zoufalí lidé (i ženy) však dělají zoufalé věci (jak svědčí případ „krvavé Hillary“ z posledních voleb).

Čtěte ZDE: Perpetuum zla: Jak funguje Deep State? I prezidenti jsou na něj krátcí. Zločiny ve 35 zemích. Carterova a Eisenhowerova slova. Jak Obama s Kerrym sklapli. Zabíjení vlastních dětí. Čest Assangovi a Snowdenovi

Druhá kategorie

Ve stejnou dobu jako zabití/zavraždění černocha v Mineapolisu, došlo k obdobnému (jen zrcadlově obrácenému) incidentu také v Praze, v parlamentu na Malé straně. Jasně, je malá, ale naše. Náš česko-moravsko-slezský národ (hranice už si uvnitř opět kreslíme na silnice) je také asi dvaatřicetkrát menší než přistěhovalecké národy a národnosti americké unie (rusky sojuz). Ale výbuch to nebyl v patřičném porovnání o nic menší, ba právě naopak. Zatímco však my dokážeme plus mínus americké problémy nahlédnout, opačně by se to asi nepodařilo (kdyby je to zajímalo, protože výrazná část Američanů si stále myslí, že Evropa je jedním ze států USA – což už se ostatně málem Bruselu podařilo provést).

Jak vysvětlit našim teď aktuálně zrovna spojencům (předtím největším nepřátelům, předtím opět spojencům, a tak dále), že v naší zemi ti největší elitní duchové a majitelé všech dostupných liberálně-demokratických pravd – bojují proti negrům. Jak jinak nazvat bytosti kandidující do Rady české televize, které navzdory své občanské bezúhonnosti byli už před volbou skandalizováni převážnou částí hlavních médií a politiků Kavárny (zdejší obdoba Deep State rodin Clintonových, Obamových a Bidenových) jako občané druhé kategorie, kteří na zvolení nemají nárok? 

Kalouskův gambit

A když přesto v tajném hlasování zvoleni byli, vypuklo cosi, co připomíná přípravu občanské války v americkém stylu. Jen místo černošských organizací hecovaných „Demokraty“ máme takzvané Demokratické Chvilkaře (rozbuška na chvilkové použití) hecované Demoblokem a jejich médii – od veřejnoprávních po Bakalova. 

Jinak je to stejné – a přece jiné. V Americe hraje roli veřejnoprávního biče na Trumpa televize CNN, kterou nyní převzala naše soukromá Prima – a tak zdvojila dosud unikátní ČT klacek na Andreje Babiše. Že je to zmatek a chaos? – No právě! Vždyť o něj jde! Také u nás se na podzim – a zvláště pak za rok na jaře – chystají důležité volby.

Pozoruhodný dramatický krok učinil v této souvislosti nestor havlistické kavárny Miroslav Kalousek (krvavá Hillary zbledla závistí): Na protest proti zvolení mladé konzervativní ekonomky, katoličky Hany Lipovské, nabídl kardinálu Dukovi oběť – v šachové partii tzv. gambit (ze staroitalského dare il gambetto, tedy „nastavit nohu“). Prý uvažuje o tom, že vystoupí z katolické církve, protože kardinál a biskupská konference „negra“ Lipovskou do Rady ČT nominovali a podporovali. 

Proslýchá se, že Kalouskův soudruh (rozhlašuje o sobě mystifikačně, že je tajně vysvěcený kněz) to práskne svému neregistrovanému partnerovi papeži F., a pak spolu v příslovečné trojici založí církev novou. Bude zajímavé sledovat jakou, protože protestantské a satanistické posty jsou již poměrně obsazeny. Ale vzhledem k tomu, že Piráti nechutné demokratické hlasování našeho parlamentu už podle své tradice práskli do Bruselu (ostatně tam mají své stranické ústředí), není vyloučeno, že Vatikán se skutečně přesune ke Kalouskům do kuchyně. To bude, panečku, schizma!

Čtěte ZDE: Černý den demokracie: Demokratická volba členů Rady ČT. Lišky mezi neviditelnými trafikanty. Kavárna dostala psotník. Bude televize řízena z Kremlu? Špioni, výsadkáři a extremisti. Kde to, probůh, žijeme?

Dějiny na pochodu

Jsme prostě zase světoví. Občanskou válku ve Spojených státech (proti demokratickému zvolení Donalda Trumpa prezidentem na druhé volební období) paralelně doplní občanská válka v Praze (proti demokratickému zvolení Andreje Babiše většinou cca 40% voličů na další čtyřleté období). Chvilkaři se prý už chystají ji počátkem června vyhlásit. Tedy jestli nebude pršet, což podle předpovědi v červnu asi bude (navzdory tomu, že je a bude katastrofální sucho i kdyby měly být záplavy – to jsou ty mysteriózní taje Globálního oteplování a Klimatické změny). 

Dějiny se v Praze prostě opět dávají na pochod. V Americe tomu přicmrdují, ale není to ono. Nemá to ten drajv. Zabijí černocha, a pak vytloukají a vykrádají obchody. Brusel navrhne vykrást rovnou celou Českou republiku (a solidárně naše daně přerozdělit bohatým zemím evropského jihu, což pak budou podle německého návrhu splácet celé další generace Čechů, Moravanů a Slezanů) – a Kavárna jásá a přizvukuje. Pak parlament zvolí trojici občanských negrů do Rady ČT – a revoluce proti demokracii jde do ulic. 

Bolševika (zvláště pak toho přebarveného do pruhů a hvězd) holt nezměníš.

Je v Ječný.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky