Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Laboratoř v Tbilisi: Vytvořil Covid-19 bažinný Pentagon? Únik informací o výzkumácích. Brání se USA i proti mimozemšťanům? Gruzínský rektální alpinismus. Breberky všeho druhu. Co třeba obrana po vzoru Izraele?

Laboratoř v Tbilisi: Vytvořil Covid-19 bažinný Pentagon? Únik informací o výzkumácích. Brání se USA i proti mimozemšťanům? Gruzínský rektální alpinismus. Breberky všeho druhu. Co třeba obrana po vzoru Izraele?

23. 9. 2020

Tisk článku

Valerij Korovin popisuje krajně podezřelé aktivity Pentagonu spočívající v budování velkých biologických laboratoří v blízkosti hranic "nepřátelských" států

Sotva se západní političtí stratégové stihli oklepat z odhalení činnosti amerického vojenského oddělení v biologické laboratoři Pentagonu v Gruzii (kdy jejich argumenty hovořily o neserióznosti a konspiračním charakteru obvinění), už do informačního prostoru unikly další údaje z "Centra pro výzkum veřejného zdraví Richarda Lugara", které si postavil Pentagon v Tbilisi.

Neznámí hackeři tentokrát otevřeli e-maily a zveřejnili velké objemy korespondence mezi zaměstnanci a vedením Lugarovy biologické laboratoře, americkým velvyslanectvím v Gruzii a gruzínským ministerstvem zdravotnictví. Vypustili tak nové informace o tajném programu biologického výzkumu americké vlády v rámci již tak probíhajícího skandálu.

Tentokrát mluvíme o amerických vojenských investicích v oblasti bakteriologického výzkumu v objemu více než 160 milionů dolarů. K dispozici jsou přímé důkazy - poznámky, oficiální dopisy a podrobnosti o vládních projektech USA v Lugarově centru, o financování a zámořských cestách.

Laboratorní budovy Lugarova výzkumného centra 

Jedovatá integrace 

Pentagon si ve skutečnosti udělal z Gruzie největší centrum biologického výzkumu mimo území Spojených států, když spojil své vojenské úkoly při vývoji bakteriologických zbraní s kapacitami takzvaných středisek pro kontrolu nemocí (CDC), které se nacházejí nejen v Gruzii, ale také v dalších postsovětských zemích.

Vláda USA pro tento vývoj, jak vyplývá ze zveřejněných dokumentů, nešetří financemi. Velké množství projektů je financovaných přímo nebo prostřednictvím vojenského oddělení, jakož i prostřednictvím přidělování grantů, které jsou určeny k maskování činností biologických laboratoří jako vědeckých, výzkumných a humanitárních. 

Americké úřady nešetří vysláním významného počtu svých vědců do Lugarova centra. Jako zázemí pro ně se za peníze Pentagonu staví další budova, kde se plánuje umístění dalších 16 specialistů CDC z Atlanty. Pro jejich "výzkum" bude v Lugarově centru postavena samostatná laboratoř BSL-2, administrativní budova a kampus.

To vše proto, aby se Gruzie stala regionálním centrem CDC pro východní Evropu a střední Asii, protože současné gruzínské elity se úporně chtějí jakoukoli cestou připojit k EU. Podle názoru jejich amerických kurátorů je vytvoření východoevropského centra pro vojenský biologický výzkum v Gruzii zatím vše, co mohou nabídnout na cestě Gruzie k evropské integraci.

Čtěte ZDE: Koronavirus: Vyhazov z kanadské laboratoře a záhadná smrt virového zloděje. Biologická zbraň pro zabíjení Číňanů? Američané jsou dobráci od kosti. Nepřítel číslo 1. Opravdu ošklivá konspirační teorie

Proti mimozemšťanům 

V roce 2018 uniklé dokumenty ukázaly, jak američtí diplomaté v Gruzii obchodují se zmrazenou lidskou krví a patogeny pro tajný vojenský program. Nová část dokumentů spíše svědčí o vývoji v oblasti vytváření vzorků virů pro vojenské účely, to znamená přímo na příkaz Pentagonu. Odkazy na civilní využití jsou v takových případech pouze nezbytným krytím. 

Ve skutečnosti byly američtí vojenští vědci vysláni do Gruzie, aby vytvořili "agenty bioterorismu". Toto je napsáno téměř přímo na oficiální webové stránce CDC: "Systém veřejného zdravotnictví USA a poskytovatelé primární zdravotní péče musí být připraveni zacházet s různými biologickými látkami včetně patogenů, které jsou v USA vzácné."

Pokud mírně přeskupíme tyto úkoly, nedostaneme seznam hypotetických hrozeb "včetně patogenů, které jsou v USA vzácné", ale seznam úkolů amerického vojenského oddělení, které představují vývoj "agentů bioterorismu".

Na webových stránkách CDC jsou priority vývojářů formulovány takto: "Agenty s vysokou prioritou jsou organismy, které ohrožují národní bezpečnost, protože se snadno šíří, nebo se přenášejí z člověka na člověka; vedou k vysoké úmrtnosti a mohou vážně ovlivnit zdraví obyvatelstva, mohou způsobit veřejnou paniku a neshody ve společnosti; a vyžadují zvláštní akci k zajištění ochrany veřejného zdraví".

Je úžasné, pokud si uvědomíme, že za poslední dvě nebo tři desetiletí světové společenství nepoznalo ani náznak takových hrozeb pro samotné Spojené státy. Ukazuje se, že americká armáda vynakládá kolosální prostředky, úsilí a čas na boj proti hypotetické hrozbě, která je zhruba tolik pravděpodobná, jako útok mimozemšťanů na USA.

Útok mimozemšťanů i bakteriologický útok na Ameriku dnes nejsou ničím jiným než výplodem fantazie hollywoodských scénáristů. Připravuje se americká armáda vážně na válku proti fiktivním, filmovým hrozbám?

Útok namísto obrany

Vše však zapadne na své místo, pokud hrozby (dosud neexistující) nahradí úkoly (realizované před našima očima). Takzvané Centrum pro kontrolu nemocí, které založil Pentagon, vytváří v Gruzii laboratoř, kde se vyvíjejí bakteriologické zbraně proti potenciálnímu nepříteli nedaleko jeho hranic - a dnes jich je po celém světě více než 25. Cílem je vyvinout viry, které se snadno šíří od člověka k člověku, vedou k vysoké úmrtnosti a vážně ohrožují zdraví obyvatelstva, způsobují veřejnou paniku a neshody ve společnosti a konečně vyžadují konkrétní akce k zajištění veřejného zdraví - to znamená vysoké napětí, mobilizaci a značné finanční prostředky.

Podle nového úniku dat je výzkum v Lugarově centru zaměřen na vytváření bioagens, které lze rozptýlit a použít jako biologické zbraně. Mezi nimi anthrax, botulotoxiny, mor, neštovice, tularémie, virové hemoragické horečky včetně filovirů (ebola, marburg), arenavirů (lassa, machupo) a mnohem více. Seznam je také přiložen, stejně jako seznam studií, pojmů a přidělených částek.

Otázka zní, jestliže se vedení USA tak bojí tohoto druhu bakteriologických hrozeb a virů, o kterých se snaží přesvědčit vás i mě, proč budují takové laboratoře tak daleko od Ameriky, v nějaké vzdálené Gruzii (spletli si ji snad opět s americkou Georgií?). A co je nejdůležitější, proč to dělá armáda? Tyto otázky mají zjevně rétorický charakter, pokud nejste mimořádně naivní člověk, nebo nejste Američan, nebo občan Gruzie pracující v Lugarově laboratoři.

Čtěte ZDE: COVID-19: Přírodní původ vyloučen! Jak v laboratoři upravili koronavirus pro člověka. Vše se vymklo kontrole? Soukromé výzkumáky a import tropických chorob. Země biologickými bombami. Třetí strana nové války

A co koronavirus? 

Pokud máme mluvit vážně, v posledních letech již obyvatelé Ruska a sousedních států čelili následkům takového nebezpečného sousedství: například v Krasnodarském kraji a v Abcházii byly zaznamenány komáři - nosiči viru Zika. Jde o hmyz z Jižní Ameriky, který sám nemohl přeletět přes oceán. Podobně epidemie afrického moru prasat, která se v posledních letech náhle rozšířila v jižních oblastech Ruské federace. Obojí je také na seznamu výzkumníků dotováno desítkami miliónů dolarů.

A dnešní všudypřítomný Covid-19? O jeho přírodním původu panují také velké pochybnosti - a také zcela spadá pod kritéria popsaná v zadávacích podmínkách Pentagonu: šíří se snadno a přenáší se z člověka na člověka, vede k úmrtnosti a vážně narušuje zdraví obyvatelstva, vyvolává ve společnosti veřejnou paniku a neshody a vyžaduje zvláštní kroky. Náhoda?

Mimochodem, izraelská armáda v takových případech zasahuje preventivní raketovými útoky objekty, které, jak se domnívají, mohou představovat hrozbu pro bezpečnost země, i když se tyto objekty nacházejí na území sousedních států. A Rusko? Vyjadřuje své znepokojení a apeluje na světové společenství (zpravidla bezvýsledně) a požaduje mezinárodní kontroly. Pokud je to samozřejmě možné, měly by být v delegacích zástupci ruské strany.

Ne? Nelze? Aha, tak promiňte.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky