Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šifra mistra Mariána: Přelomový rozsudek nad politikem. Další rána pro svobodu. Hrozí Kotlebovi upálení jako odpůrci homosexuálů z Plzně? Čaputismem k merkelismu? Poučení z února 1948: Budeme se brzy divit

Šifra mistra Mariána: Přelomový rozsudek nad politikem. Další rána pro svobodu. Hrozí Kotlebovi upálení jako odpůrci homosexuálů z Plzně? Čaputismem k merkelismu? Poučení z února 1948: Budeme se brzy divit

14. 10. 2020

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad rozsudkem nad úspěšným slovenským politikem Mariánem Kotlebou a upozorňuje na nenápadné překročení Rubikonu u našich východních sousedů

Po nástupu nové probruselské garnitury na Slovensku se u našich sousedů rychle utahují šrouby. Zatímco vražda slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho přítelkyně, jež vedla k odchodu Roberta Fica a významně přispěla ke zvolení prezidentky Zuzany Čaputové, vyvolává díky osvobození údajných zadavatelů u veřejnosti stále větší rozpaky, udeřila bratislavská kavárna ovládající ve stále větší míře policii a justici, na svého úhlavního nepřítele.

Specializovaný soud ve slovenském Pezinku odsoudil tento týden předsedu Lidové strany Naše Slovensko (LSNS) Mariana Kotlebu na čtyři roky a čtyři měsíce za propagaci nacismu. Toho se měl podle soudu dopustit jako župan Banskobystrického kraje rozdáváním šeků v hodnotě 1488 eur sociálně slabším rodinám. Verdikt dosud není pravomocný. Kotleba již avizoval, že se odvolá k Nejvyššímu soudu.

Extremistická symbolika 

Marián Kotleba, který se nikdy netajil svými sympatiemi ke Slovenskému štátu (1939 - 1945), provokuje svými názory bruselské představitele a jejich domácí kolaboranty již řadu let. Je v dnešní politice zvláštním úkazem, neboť nedělá kompromisy a jeho voliči mu rozumějí. I když oproti dobám před 15 lety, kdy vedl nacionalistickou organizaci Slovenská pospolitost, se jeho slovník přece jen zmírnil. To se v pozici župana Banskobystrického kraje, kterou zastával od roku 2013 do roku 2017, dalo očekávat. 

Právě v době svého končícího mandátu (v krajských volbách v roce 2017 se proti Kotlebovi spojily všechny strany od leva do prava, aby se nenáviděného politika zbavily) se měl dopustit „zločinu“, za který je dnes tento „enfant terrible“ slovenské politické scény obžalován - a nyní také odsouzen. Na střední škole v Banské Bystrici předal v den výročí Tisova slovenského státu před téměř 400 pozvanými hosty třem rodinám finanční dar prostřednictvím symbolických šeků. Každý byl na částku 1488 eur (přes 40 tisíc korun).

To podle soudního znalce představovalo nacistickou symboliku. Kotleba také v projevu na akci uvedl, že jde o uctění dne slovenské státnosti, na který se zapomíná.

V červenci 2018 na něj speciální prokuratura podala obžalobu a tento týden jej soud prozatím nepravomocně odsoudil za trestný čin extremismu a propagace nacismu a stanovil mu trest odnětí svobody v délce čtyř let a čtyř měsíců.

Čísla 14 a 88 jsou podle vyšetřovatelů známá a používaná v tzv. extremistické symbolice. Číslo 14 podle nich odkazuje na počet slov anglické věty pravicového teroristy Davida Lanea, která v překladu zní: „Musíme zajistit existenci našich lidí a budoucnost bílých dětí.“ Osmička pak má zastupovat osmé písmeno abecedy, kterým je H, a 88, tedy HH je těmito znalci považováno za zkrácený tvar nacistického pozdravu Heil Hitler.

Podle soudu se Kotleba tedy dopustil propagace nacismu, tedy ideologie, která směřuje k potlačení práv a svobod, přičemž to spáchal veřejně. To opravdu není vtip. Tuto konstrukci jak vystřiženou z románů Milana Kundery či George Orwella dokázala soudkyně Ružena Sabová uplatnit na základě faktu, že jeden ze svědků předložil jako důkaz darovací smlouvu na 1488 eur. 

 

Čtěte ZDE: Státní teror využil vraždy: Smrt na Slovensku zakryla přepadení jiného novináře. Vzpomínat historii se trestá. Svoboda slova? Zastrašit, zlikvidovat! Které z alternativních médií je na řadě u nás? Hackeři z bažin zaútočili

Zkušenosti z historie

Marián Kotleba rád testuje meze tzv. liberální demokracie. Dalo by se s nadsázkou říci, že pokud ještě sedí Kotleba v parlamentu a ne ve vězení, nemají na Slovensku eurobolševici - reprezentovaní nejviditelněji sorosovskou loutkou na bratislavském hradě - všechny mocenské páky v rukou.

Snaha o uvěznění bývalého předsedy vlády Roberta Fica, který byl těsně před volbami obviněn z rasismu, neustále se stupňující útoky na nezávislá média včetně domovních prohlídek nepohodlných novinářů, které se výrazně zintenzivnily po prezidentských a parlamentních volbách ukazují, že se Slovensko rychle dostává na trajektorii přechodu k eurodikatuře po vzoru merkelovského Německa. 

Právě odsouzení Mariána Kotleby, pokud by ho potvrdil i nejvyšší soud, bude důležitou zprávou pro svět i slovenské občany, že Rubikon násilné likvidace politické opozice byl nenávratně překročen. Mlčení jeho politických konkurentů, kteří se domnívají, že s jeho případným uvězněním se hlasy jeho voličů přelijí k nim, je velmi krátkozraké. 

Připomíná to chování politiků poválečných stran národní fronty, kteří mlčeli ve chvíli, kdy byli zavíráni členové Agrární a dalších vlasteneckých stran a tyto byly zakázány - rovněž pod záminkou boje proti fašismu. Po únoru 1948, když se komunisté skrze "sametový" převrat dostali k moci (národní socialisté a lidovci jim jej naservírovali na stříbrném tácu), se potom mnozí národně frontovní politici setkávali ve vězení se svými tehdejšími politickými konkurenty. Mnozí z nich už se z vězeňských cel nikdy nevrátili.

Jakkoli jsme dnes přesvědčováni, že se tak dělo v diktatuře, zatímco dnes žijeme v ráji liberální demokracie, není těžké si představit, že pokud se v takové cele ocitne Marián Kotleba, půjde mu rovněž o život. Zpochybňování základních kánonů liberálně demokratické diktatury si totiž globalisté nenechají líbit. Každý kdo se postaví jejich projektům jako je členství v EU a NATO a propagace všemožných menšin a multikulturalismu musí počítat s následky.

 

Čtěte ZDE:. Jak odstřelit nepohodlného politika: Zkusme to s numerologií! Slovenský režim ví, jak na to. Půjde Kotleba bručet jako vrah? Nebezpečný precedens a inspirace. Média diktují rozsudky. Lidé tomu stále ještě nevěří

Overtonovo okno

Zvláště tvrdě jsou trestáni ti, kteří jakýmkoli způsobem vystoupí proti homosexualistické lobby, jež má mezi těmito elitami výsadní postavení. Na to by neměl Marián Kotleba zapomínat, aby nedopadl jako český odpůrce homosexuálních pochodů, který za svůj postoj letos na konci září zaplatil životem.

Připomeňme, že Petr Kindl, který byl odsouzen na půl roku nepodmíněně za to, že na demonstraci proti pochodu homosexuálů v Plzni, měl na sobě tričko s Rudolfem Hessem, letos 21. září záhadně uhořel (!) ve své cele. Jistě, jeho dětinský nápad vzít si na protest proti homosexuálům tričko s představitelem Třetí říše (a poskytnout tak médiím Čtvrté říše záminku k tvrzení, že proti těmto pochodům demonstrují pouze neonacisté) je nanejvýš hloupé. Příznačné však je, že nepokládáme za neslýchané, aby v demokratické zemi byli za takovéto hlouposti lidé perzekvováni a stali se lovnou zvěří neomarxistů v silových složkách státu. A poté byli za podivných okolností ve vězení zlikvidováni.

Oficiální vysvětlení, že Petr Kindl kouřil v posteli, usnul a od cigarety se rozhořel požár, moc důvěryhodně nevypadá. Nabízí se spíše podezření, ho někdo ze spoluvězňů upálil. Pro člověka odsouzeného za propagaci neonacismu a odpor vůči homosexuálům, je i krátký pobyt ve vězení životu nebezpečný. Neboť mezi spoluvězni je řada migrantů či Cikánů, kteří pokud dostanou volnou ruku, si na „nácka“, rádi došlápnou.

Toto by měl mít na paměti i Marián Kotleba, kterému by se jeho naivní provokace testující meze „liberální demokracie“, mohly stát v případě pobytu ve vězení rovněž osudným. Je zjevné, že (pod koronavirovou rouškou) začíná na Slovensku i u nás „salámová“ likvidace politických odpůrců. Neměli bychom mávnout rukou nad tím, že zatím jde o jen „extremisty“. Příště již budou za extremisty a „nácky“ označeni všichni, kteří zpochybní byť jen jediný článek progresivistického kánonu.

Marián Kotleba otestoval na svém těle stav občanských svobod na Slovensku. „Čaputismus“ je však již dávno skutečností nejen u nás. Vraždění politických odpůrců ve vězení (britský případ Assange je jen nejviditelnější) probíhá v celém západním liberálně demokratickém ráji.

Skandální kafkovský proces s Mariánem Kotlebou by proto neměl žádného obhájce občanských svobod nechat lhostejným. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky