Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Stohlavá saň cení zuby: Žijeme bitvy stejné války. Covid je jen prostředek. Proč je třeba zabít Lipovskou? Odkud a kdo skutečně řídí ČT? Černá díra v začerněných smlouvách s ďáblem. Ruku v ruce na cestě k Planetě opic

Stohlavá saň cení zuby: Žijeme bitvy stejné války. Covid je jen prostředek. Proč je třeba zabít Lipovskou? Odkud a kdo skutečně řídí ČT? Černá díra v začerněných smlouvách s ďáblem. Ruku v ruce na cestě k Planetě opic

22. 11. 2020

Tisk článku

Petr Hájek objasňuje, že rozehrávaný druhý díl seriálu „Boj o ČT“ má mnohem hlubší pozadí než si veřejnost uvědomuje, a přesto soudí, že cesta ze všeobecné krize je možná

Uměle vyvolaný chaos v celém světě skrze uměle vytvořenou biologickou zbraň jménem Covid-19 již ve volebním podvodu v USA dosáhl svého prvního (hlavního) cíle. Nyní jsme předmětem druhého patra plánu, který má zachránit hroutící se globalismus. I Gréta již byla před časem stěžena z obrazovek, protože strašení upečením planety v důsledku lidské činnosti se ve volebních výsledcích neprojevilo tak, jak autoři a režiséři zamýšleli. Má k tomu totiž prý dojít až za několik let – přičemž horizont této zkázy se stále posunuje („málemprezident“ USA Al Gore ji předvídal na rok 2010). 

Problém však je, že i dosud nevídaná kampaň strašení bezprostředním usmrcením (redukcí) světové populace už také ztrácí na síle. Proto rychle nastupují již otevřené výhrůžky spojené s dobrovolně-povinným očkováním vakcínou (ač ještě není k dispozici), která má třeba v sobě virus odebraný šimpanzům. Alespoň ta, kterou budou dobrodinci Prymula či Lejnová kupovat pro nás (Moskva i Peking si vyrobí své). Autoři sci-fi Planeta opic byli břídilové. Trochu to sice vylepšili autoři novějšího filmu Dvanáct opic (kdo neviděl, rychle si doplňte vzdělání), ale pořád to není ono. Většinová část veřejnosti si už opět začíná zvykat používat vlastní rozum.

Totalita bude prostě muset nastoupit „klasicky“. Cenzurou, policejní brutalitou (kdo neviděl „snímek“ z Německa, který jsme uveřejnili, najde jej zde), kriminalizací odpůrců, falšováním voleb, ekonomickými okovy, vyžadováním „dobrovolné jednomyslnosti“ – a konečně válkou, kterou již otevřeně straší generálové NATO jako blízkou a reálnou. A u nás se opět rozhořel „boj o Českou televizi“. O propagandistickou centrálu místní odbočky globalistů, jejíž astronomické finanční zajištění, nekontrolovatelnost a otevřené spojení s ostatními globalistickými médii hlavního proudu umožňuje udržovat mystifikacemi stále ještě značnou část veřejnosti ve strnulé nehybnosti. Jejím symbolem bude fascinované přijetí vakcíny bez odmluvy. K tomu je ČT nezbytným nástrojem – právě tak jako je Covid pouze nástrojem.

Uzavřený kruh 

Po definitivním převzetí České televize (a rozhlasu) revolučními gardami v roce 2001 (nikoli jen „shodou okolností“ předzvěst toho, co mělo přijít o devět měsíců později v New Yorku) bylo na dvě dekády vymalováno. Parlament formálně volil členy televizních a rozhlasových rad, které stejně formálně tato média „kontrolovaly“. „Zástupci lidu“ stanovili rovněž dodatečnou daň pro každého občana – ať již ČT a ČRo sleduje či nikoli – aby miliardy z peněz daňových poplatníků mohly financovat nejen svůj provoz, ale také „přidružené projekty“.

Na místě prvním rozsáhlou skupinu „producentů“ Pražské kavárny, která se tak dostala do privilegovaného postavení vůči ostatním subjektům v „show-byznysu“. Financováním tupých filmů, na které jinak nikdo do kina nejde (i Václavu Havlovi dala ČT třicet miliónů na jeho propadák „Odcházení“), různých grantů, poskytováním svého technologického vybavení a dalších kulišáren, umožnila pohodlný „provoz“ významné části „umělců“ a propagandistů, kteří pak sloužili jako hlásná trouba jediného povoleného politického „názoru“. 

Dokonale zacyklený kruh „vzájemné výpomoci“, do něhož nesměl (a stále ještě nesmí) nikdo z vnějšku vidět – především ne ti, kdo to celé nedobrovolně platí. Vedle toho pak ještě ČT zřídila (a spolufinancuje) zpravodajskou agenturu Člověk v tísni, primárně určenou k pomoci „barevným revolucím“ v různých částech světa – od Afriky a Blízkého východu až po Ukrajinu a další země bývalého Sovětského svazu. Když se ale začalo nad globalisty smrákat, nastoupila do škol, aby i u nás pomohla se zničující indoktrinací dětí a adolescentů, na něž obrazovky ČT nedosáhnou. Že je politická činnost v našich školách oficiálně zakázána? Ale vždyť oni jsou přece jen neziskovka, žádná politická strana. A že tam nikoho jiného neziskového (například Hnutí pro život) nepustí? To je přece věc ředitelů (tedy zřizovatelů, tedy obcí a státu). Aneb kruh násilí je opět pevně uzavřen.

Čtěte ZDE: Tichá invaze mladých bolševiků: Ministerstva, neziskovky placené státem, ČT, ČRo a spol. Už se ani neskrývají. Kdo je kdo? Platíme si své katy. Dva kroky pro záchranu. Najde se v parlamentu sedm statečných?

Bratrská internacionální pomoc

Dnes už nikoho nezajímá, že převzetí ČT v roce 2001 mělo čistě kriminální průběh. Nikdo „rabující chátru“ nestíhal. Velká demonstrace zpitomělých Pražáků na Václavském náměstí však zvolené politiky zcela ochromila. Připomněla dny převratu, který tehdy ještě nebyl zcela zapomenut. Také policie a prokurátoři mlčeli – a kde není žalobce, není soudce. Snad jediné pozitivní na celé věci bylo, že se vyjasnil předtím nesrozumitelný pojem „veřejnoprávní“. Od té doby víme, že televize (a rozhlas) jsou v „družstevním vlastnictví“ zaměstnanců, kteří mezi sebe (jako spolumajitele) pustí jen „prověřené kádry“. 

To, čemu se dnes (opatrně) podivujeme v zemích na západě od nás – každý „nesprávný“ názor je umlčen – máme v klíčové „zpravodajské“ instituci doma již dvacet let. Česká televize patří Kavárně, jak „sametově“ nazýváme levičáckou havlistickou smečku nevolených politiků (ty volené svou prací teprve vytváří a podporuje), onu hlasitou malou menšinu „progresívních liberálů“, jejichž moc nevychází z voleb, ale z bratrské internacionální pomoci Bruselu. Tak se prozměnu „sametově“ říká Berlínu, jenž vybudováním Čtvrté říše (krycí název EU) „napravil“ chyby kancléře Hitlera a bez tanků a letadel vytvořil jeden velký „luxusní“ koncentrák porobených národů a států. Předobraz „světové vlády“, Nového světového řádu signovaného na počátku devadesátých Gorbačovem a Bushem starším.

Kdo velí?

Tohle je nutné si uvědomit, mluvíme-li o hlavní propagandistické instituci této totalitní ideologie v naší zemi. Jeden z největších široce rozšířených omylů (bohužel i v „alternativě“) totiž je, že ČT ovládají její „družstevní majitelé“. To je však bohužel nesmysl. Ti jsou pouze výkonnými pažemi, vykonavateli relativně striktně vojensky řízené organizace – a příjemci finančního a vlivového profitu. Velení a zpravodajskou agendu po 11. září (jako v řadě dalších zemí) plně převzaly tajné služby Spojených států. To trvalo v podstatě až do „šokujícího“ zvolení Donalda Trumpa.  

Pak se řízení postupně přeneslo do Německa – odkud byl ostatně řízen i grandiózní americký volební podvod, jehož závěrečné finále právě sledujeme. Tedy vlastně nesledujeme – alespoň pokud jde o ČT, ČRo (v nahaté podobě především na stanici ČRo Plus) a jejich „odvelené“ redakce hlavního proudu: Bakalovo (Respekt a HN), Křetínského (Blesk, Reflex) a Lukačovičovo (Seznam, Novinky) mediální impérium, respektive Deník N (přenesený k nám po úspěšné barevné revoluci v Bratislavě). Ti o peripetiích „ukradených voleb“ referují zhruba stejně jako hlavní globalistická televize CNN. 

A můžeme se jen ptát, proč bylo nutné (nebo lépe řečeno co a proč přinutilo jejího majitele Ivana Zacha) přenést tuto stanici explicitně do ČR – v podobě Prima News CNN. V podstatě se tak zdvojilo zpravodajské a publicistické vysílání ČT. Není proto divu, že proti dřívější podobě občas relativně nezávislého zpravodajství dnes její „Hlavní zprávy“ a další programy mřou na úbytě diváckého nezájmu (originál ČT je pochopitelně lepší než nablýskaná kopie). Šlo o „zálohu“ pro případ, že volební podvod selže, a Trump v druhém období konečně dostane tajné služby pod kontrolu? Je to pravděpodobné, ale důvodů může být více. Jisté je jedno: O klasický byznys v tomto případě určitě nešlo, na to je Ivan Zach příliš zkušený profesionál.

Čtěte ZDE: Propaganda na výbornou: Jak to funguje u ČT? Z komárů velbloudy, z mamutů ani ty blechy. Tolerovaní totalitáři a ubožák Hilšer. V ulicích SA - a ticho po pěšině. Po vzoru BBC?

Normalizace 

A právě tak jako v Primě nejde o to, kdo sedí na ředitelském postu, ale rozhodující je majitel (obdobné to bezpochyby bude s Novou převzatou Kellnerovou PPF), Česká televize je jen jiným typem akvizice globalistické struktury, která byla na čas v USA ohrožena. Ostatně jako všechny takzvané veřejnoprávní televize ve státech EU. Ve Spojených státech zvěrstvo „veřejnoprávnosti“ dosud instalováno nebylo, dokonale je suplovala globalistická „soukromá“ média včetně nakonec i „zrádné“ FOX News. Možná ale tento evropský propagandistický vynález „ospalý Joe“ nyní v RSA (Rozpadající se Státy Americké) zavede – jeden nikdy neví, co se stane, vypukne-li občanská válka.

Povšimněme si, že proti jedné z nejsilnějších „veřejnoprávních“, britské BBC, se odvážil premiér Johnson vystartovat až poté, když se dalšími volbami stal Brexit (zdánlivě) nezvratný. Vyměnil ředitele (v korona-blbnu se to obešlo bez demonstrací), pohrozil zkrácením peněz od daňových poplatníků. Otázkou však je, co se stane, pokud Trump svůj nerovný souboj s bažinami a tajnými službami nyní prohraje. Johnson již pro jistotu gratuloval dementnímu Bidenovi – a vzápětí vyhodil svého hlavního poradce, strůjce Brexitu i následného totálního volebního vítězství konzervativců geniálního Dominica Cummingse. 

Je dost možné, že nyní (také pod vlivem „své Jany N“ – proč se nezeptal na zkušenosti Petra Nečase?!) jen počká, jak dopadne Trumpův heroický souboj, a pokud usedne v Bílém domě bolševická stvůra Kamala Harrisová (pod značkou Joe Biden), vezme rychle zpátečku: Poklekne před Bruselem, udělá s ním „dohodu“, která z Brexitu udělá (jak původně za Mayové zamýšleno) jen „člena EU bez hlasovacího práva“ – a pak nutně také políbí satanův prsten pokud jde o BBC. A konečně i stále ještě naivní Britové pochopí, co u nás máme dávno zažité pod kůží – jak vypadá veselý život na hřbitově zvaný normalizace. 

Je třeba zabít Lipovskou

Teprve z tohoto úhlu pohledu je možné posuzovat, co se u nás právě kolem ČT odehrává. Proč byl takový „rachot“ kolem zvolení několika nezávislých osobností do Rady České televize – a proč nyní, když konečně po letech poprvé tato Rada začala dělat, co je její povinnost, spustila Kavárna takový povyk. Proč dokonce i Senát pod vedením Tchajwance už „válečně“ volá na Sněmovnu po odvolání těch, kteří si odvážili začít pracovat, nikoli stínovat kontrolní činnost této klíčové instituce ideologie globalismu „dočasně umístěné na našem území“ bratrskými německými armádami. 

Proto je tak naléhavě nutné zabít Hanu Lipovskou a několik jejích kolegů, kteří z Rady chtějí učinit to, čím ze zákona má být: kontrolovat hospodaření (dostat se k „začerněným smlouvám“ – dokladům o skandální korupci všech jednotlivců a firem přisátých na cecíky televizních miliard) – a zřídit si k tomuto účelu také funkční Dozorčí komisi Rady ČT. Do toho by přece soudruhům Schwarzenbergovi a Kalouskovi (o Tchajwanci nemluvě) nemělo nic být. 

Jenže právě to je ten kámen úrazu. Ono by se totiž také mohlo stát, že by TOP 09 přestala existovat ještě před volbami. To kdyby Kalouska a jeho „ dvouhlavou vychlípeninu“ (Markétu Pekarovou Adamovou) neukazovala ČT denně na obrazovkách jako ještě živé. Právě tak, jako to činila s Bohuslavem Sobotkou (ČSSD), než navždy skončil na politickém smetišti (aby ho na obrazovkách nahradili jiní, titíž, jako ministři Hamáček či Poche-Petříček, kteří brzy půjdou za ním). 

Především jde ale o peníze. O tu černou díru v začerněných smlouvách, z níž žije umělecká úderka Pražské kavárny. A to je vskutku boj o život. Podle toho také teď budou šílet. Proto udělají vše k odstřelení mladé ekonomky Hanky Lipovské jako nebezpečné škodné. Se skutečným posláním České televize to ale nemá mnoho společného. Tu si němečtí a američtí soudruzi odřídí s ní i bez ní.

Čtěte ZDE: Černý den demokracie: Demokratická volba členů Rady ČT. Lišky mezi neviditelnými trafikanty. Kavárna dostala psotník. Bude televize řízena z Kremlu? Špioni, výsadkáři a extremisti. Kde to, probůh, žijeme?

Zpravodajci nejsou zpravodajové

Ne, vůbec nejde a nepůjde o odvolání ředitele Petra Dvořáka. Ten je tam jen proto, aby si nahrabal svých pár miliónů každý rok a rozdal stamilióny kámošům. Na to, co televize vysílá, nemá žádný vliv. To obstarávají jiní, on jim pouze kryje záda. Kdo jsou tedy ti „jiní“? Na to by mohla dát odpověď pouze fungující tajná služba – pokud by ji nevedl britsko-kanadský agent, který nedávno dostal v centrále CIA v Langley vysoké vyznamenání za spolupráci. Kde jsou ty doby, kdy spolupráce s cizí mocností se pokládala za zločin z hrdelních!

Docela přesně to vyjádřil Tomáš Etzler, takto nedávný „zpravodajec“ (neplést si se zpravodajem) zaměstnaným leta z peněz ČT v Číně, který se tam ale tak upil (podle vlastních slov), že jej bylo třeba vyměnit za Barboru Šámalovou, sestru Zdeňka Šámala, ředitele zpravodajství ČT. V rozhovoru Etzler svého formálního zaměstnavatele (skutečný byl za oceánem) chválí, a přitom krásou nechtěného praví: „Nejenom zahraniční zpravodajství, kdy má (ČT) neuvěřitelné množství zahraničních zpravodajů…“

Bitvy stejné války

Zjevně se Člověk v tísni tak osvědčil, že ČT může na místa rozvědčíků posílat „neuvěřitelné množství“ svých lidí přímo, zatímco ostatní média si drahé zahraniční zpravodaje už nemohou dovolit. Také proč, když stejně si je zahraniční zpravodajství hlavního proudu podobné jak vejce vejci, protože agendu i obsahy určí dvě hlavní agentury (v majetku Rockefellerů a Rothschildů), respektive skuteční majitelé CNN?

Panu Etzlerovi však alkohol nadělal v hlavě takový chaos, že na rovinu prozradil, co nás čeká: „Co trošku škodí veškerým médiím, ta snaha o vyrovnanost, poskytnutí veškerých názorů. To je nesmysl.“ Přesně tam to teď kormidlují. Už ani formální předstírání názorové plurality. Půjdou do toho naostro. I proto je třeba zabít Lipovskou (a spol.).

Žijeme současně několik bitev stejné války. Společné mají to, že jsou všechny uměle vytvořené, mají stejné autory (ty ovšem v titulcích neuvidíme), stejného režiséra – ale různé „hvězdy“ a kompars. Brexit, Trump, Covid, hospodářská krize, Greta, Brusel, Merkelová – to jsou některá z hlavních témat těch bitev před otevřenou válkou. 

Kalouskové, Dvořákové, ČT, ČRo jsou jen pěšáci a nosiči vody. Za slušné peníze, to ano. Ale i když se jich zbavíme, na jejich místa okamžitě naskočí jiní stejní. Je to stohlavá saň. Teprve až ta skončí v pekle, můžeme reálně uvažovat o tom, co dál. Takže s tím nemůžeme nic dělat? Naopak. Hanka Lipovská to například dělá. Každý malý krůček tu saň oslabuje. A to může každý na svém místě. Jasně, může to být o život. Dokonce ne jen ten profesní. Ale tak to bylo vždycky. Nežijeme nic až tak nového (kromě kulis).

Ostatně soudím, že prvním větším krokem ke „stínání hlav“ té stohlavé saně je Czexit. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky