Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
21: Ostrý start další utopie. Trump a vakcinace – dvě nutné podmínky. Zákon ŽPNN. Už i v USA se doktoři brání očkování. Proč Afrika Covid nezná? Soudruhy tlačí čas. V květnu musí být hotovo!

21: Ostrý start další utopie. Trump a vakcinace – dvě nutné podmínky. Zákon ŽPNN. Už i v USA se doktoři brání očkování. Proč Afrika Covid nezná? Soudruhy tlačí čas. V květnu musí být hotovo!

4. 1. 2021

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje na vrcholící pokus o politickou vraždu D. Trumpa, její propojení s pokusem o likvidaci významné části euro-americké populace – ale přesto to nevidí beznadějně

Jedenadvacátý se rozbíhá ostře, což se ostatně dalo čekat. Je to tak naplánováno. Operace Covid má sklidit dva hlavní plody, kvůli nimž byl svět vloni uveden do chaosu. Přesněji řečeno nikoli svět, ale Západ. Či ještě přesněji euro-americká „zóna“ re-instalace Maovy politické a kulturní revoluce s „bruselsko-washingtonskými specifiky“. Přímo symbolicky se proto i letošní davoské fórum „majitelů (globalistických) klíčů“ nesejde v Davosu – ale v Singapuru (městský stát kousek od Vietnamu, na skok od Číny). Soudruzi vyhlásí Velký restart – něco jako Leninova Nová ekonomická politika (NEP) před zhruba sto lety.

Aby do května, kdy to chtějí odmávnout, bylo všechno přichystáno podle plánu, musí být splněny – podmínka nutná, ale nepostačující – dva základní cíle: odstraněn prezident Donald Trump a proočkována valná část západní populace. To první právě vrcholí, to druhé se rozjíždí. Jsou do toho investovány zatím nikdy neviděné astronomické prostředky. Přesto obojí pěkně skřípe. Napohled podivné, protože mají v rukou všechny hlavní mocenské, finanční a mediální nástroje. Jenže pořád nechtějí vzít na vědomí fungování základního zákona Žádný plán nikdy nevyjde (ŽPNN). 

Čím hůře, tím lépe?

Donald Trump to totiž nevzal – a nevzdá. Příjemce obrazu světa z dunění bubnů korporátních médií musí být přesvědčen o opaku (patří mezi ně nepřekvapivě i řada relativně rozumných lidí). Mnozí z nich si už klepou na čelo, proč se úspěšný prezident tak ztrapňuje, když je vymalováno – bez ohledu na to, že šlo o bezprecedentně podvodné a zmanipulované volby. Jenže ono stále ještě vymalováno není – a hned tak nebude. 

Dnes pronese Trump další ze svých bojových projevů, tentokrát ve státě Georgia. Tam proběhnou zítra volby dvou zbývajících senátorů. Pokud zvítězí republikáni, udrží si většinu v Senátu, což bude pro uchvatitele (s příznačnou značkou „Demokraté“) při reinstalaci maoismu jistá obtíž. Pokud prohrají, bude to v Senátu 50:50 – a rozhodující hlas tak bude mít prezidentka (oficiálně „jen“ Bidenova zástupkyně) Kamala Harrisová, Lev Trockij v sukních (ostatně moc je nenosí). 

Někteří komentátoři tvrdí, že Trump svým lpěním na tom, že podvod je podvod a nelze mu rezignovaně přikývnout jen „aby byl konečně už klid“, zvyšuje šance uchvatitelů. Prý tím mobilizuje voliče Demokratů. Kdo ví, možná to tak dokonce může být. A pokud – pak by to vlastně nebyl tak špatný strategický nápad. Autor tohoto textu obecně neuznává nebezpečný bonmot „čím hůře, tím lépe“, ale v některých vypjatých situacích to platit může. 

V této určitě. Pokud by totiž republikánský Senát brzdil rudé šílenosti potenciální Bidenovy administrativy, nemuselo by být tak zřetelné, o co jde. V opačném případě by Američané po dvou letech to bolševické hnízdo o to dramatičtěji vypráskali. Samozřejmě jen v případě, že by k tomu ještě dostali šanci. Protože volební podvody se tak osvědčily, budou se ještě zdokonalovat. Nemluvě o tom, že případná světová válka (napadení Ruska – nikoli Číny!) je hlavní ideový záměr „vítězných“ Demokratů. 

Beznadějný pokus?

Ale to ještě není. Biden dosud prezidentem jmenován nebyl. Již za dva dny (6.ledna) bude Kongres schvalovat výsledky ostudných voleb. A skupina republikánů věrných Trumpovi to chce alespoň zkomplikovat a tu zvrácenost zviditelnit. Vyzve totiž k desetidennímu „auditu“ volebních výsledků v klíčových státech, kde byl podvod nejviditelnější a nejdůležitější. Pokud by se v nich výsledky obrátily, vítězem by byl Trump. Nešlo by o nic „bezprecedentního“, jak sugerují média, právě naopak. I když se tak naposledy stalo v roce 1876. 

„Měli bychom se řídit tímto precedentem,“ říkají zmínění republikánští senátoři. „Kongres by měl okamžitě jmenovat volební komisi s plnou vyšetřovací pravomocí, která by provedla nouzový desetidenní audit volebních výsledků ve sporných státech. Po dokončení by jednotlivé státy vyhodnotily zjištění Komise, a mohly by v případě potřeby svolat zvláštní legislativní zasedání, které by potvrdilo změnu jejich hlasování.“

Čtěte ZDE: USA: Vůle lidu svržena spiknutím! Prezident rekapituluje volební podvod. Demokracie je mrtvá. Nejvíce hlasů a největší podvod v historii. Bude Biden přesto dosazen? Média místo voličů. U těch Trump drtivě vyhrál. Co dál?

Nepovedená likvidace

„Nejsme naivní,“ pokračují ve svém „manifestu“ senátoři. „Samozřejmě očekáváme, že většina, ne-li všichni Demokraté, a možná i více než několik Republikánů, budou hlasovat proti auditu. Podpora volební integrity by však neměla být stranickou záležitostí. Spravedlivý a důvěryhodný audit provedený rychle a dokončený dostatečně dlouho před 20. lednem (den složení přísahy nového či staronového prezidenta) - by dramaticky zlepšil víru Američanů v náš volební proces a významně by posílil legitimitu toho, kdo se stane naším příštím prezidentem. Dlužíme to lidem.“

Je skoro jisté, že jim to neprojde. Ale naivní opravdu nejsou. Pouhý fakt, že nikdy nikde se zatím věcně neprojednaly žaloby na volební podvody, je naprosto skandální. Žádný soud se jimi dodnes nezabýval (to by se nemohlo stát snad ani u nás) – v hrůze co by se s Amerikou stalo, kdyby musel konstatovat, že vítězem je Trump. Maoističtí levičáci již rok v různých městech „cvičně“ předvádějí násilí, které by pak nastalo. Zatímco pravičáci – ač skvěle vyzbrojení a motivovaní – revoluci, respektive občanskou válku určitě nevyvolají. 

Jenže tahle likvidace prezidenta je ještě obludnější než ta s JFK popraveným v Dallasu. A tím, že Trump (doufejme) fyzicky přežije… No prostě ještě se budou dít věci, ať bude 20. ledna prezidentem jmenován kdokoli. Bude-li jím Biden, a pokud zítra ještě k tomu v Georgii podvodně „zvolí“ Demokraty (již teď se opakuje „fór“ s předčasným korespondenčním hlasováním: už je odevzdáno 3 miliony lístků – téměř všechny údajně pro Demokraty), pak se opravdu může stát cokoli.

Selhávající vakcinace

Obdobné je to s druhou částí plánu „Davosanů“: Masovou vakcinací, která má přispět ke zdecimování větší části euro-americké populace (a jejímu snazšímu nahrazení „euronegroidní rasou“ – viz Kalergiho plán) s předpokládanými 50 milióny „imigrantů“ (z Afriky a Asie) jen do Evropy. Jenže zase: Navzdory obrovské mediální kampani a dramatickému vyvolávání strachu zůstává větší část Američanů i Evropanů k očkování skeptická. Intuice (a informace z nezávislých převážně internetových zdrojů) je varuje.

Tvrdě mainstreamový časopis Forbes právě zjišťuje, že „překvapivě vysoké procento amerických lékařů, zdravotníků a dalších pracovníků v přední linii boje proti koronaviru váhá s očkováním, anebo ho přímo odmítá. A to navzdory jasným vědeckým důkazům, že jsou vakcíny bezpečné a účinné. Zdravotníci a pracovníci v přední linii dostali přednostní možnost očkování. Nedávný průzkum Kaiser Family Foundation ovšem zjistil, že nejméně třetina zdravotníků s přijetím vakcíny váhá. Odvolávají se přitom na obavy z možných vedlejších účinků či nedůvěru k vládním ujištěním, že je vakcína bezpečná.“ No holt doktoři vědí své.

Dokonce i u nás mainstream o tomto „nepochopitelném jevu“ v USA už opatrně informuje. „Guvernér Ohia Mike DeWine si postěžoval, že prý ho znepokojuje nízký počet zaměstnanců domovů s pečovatelskou službou, kteří se rozhodli přijmout vakcínu. Zhruba 60 procent zaměstnanců ji rovnou odmítlo. Doktor Josepf Varon, šéf jednotky intenzivní péče v houstonském zdravotním středisku United Memorial Medical Center řekl, že ho více než polovina sester pracujících na této jednotce informovala, že se očkovat nenechají.

Průzkum mezi newyorskými hasiči zjistil, že 55 procent z nich se nechce nechat očkovat.“

Čtěte ZDE: Nebezpečná vakcína: I zastánci očkování varují. Co motivuje politiky? Proč Babiš objednal právě tuto? Výzva profesora: Neberte to. Úskalí alternativy. Varování proniká už i do mainstreamu. Vyslyší jej lidé, co nevěří "konspiracím"?

Hlavičkou o hřebíček

U nás dokonce i patřičně „cinknuté“ průzkumy tvrdí, že vakcínu odmítne asi polovina lidí. A to navzdory všemu mediálnímu rachotu, jemuž dnes tvrdí vakcinační muziku i mnohé hvězdy showbyznysu. Lze to chápat. Pro ně jsou koncerty a veřejná vystoupení vůbec otázkou existence. A bližší košile vlastních zájmů, než kabát masového ohrožení velké části české a moravské populace. Dokonce i pan prezident se nečekaně nechal přesvědčit, že bude (bez televizních kamer) předstírat očkování už někdy v polovině ledna. 

Hlavičkou o hřebíček udeřil však až spisovatel Ondřej Neff. Krásou nechtěného ve své vášnivé vakcinační propagaci na Neviditelném psu (neplést s tím viditelným podvodem PES, na kterém se pro jistotu nepodílel nikdo z lékařů či epidemiologů) napsal: „Takzvaně pokoj nastane, až epidemie pomine opravdu na celém světě. To je dobře si uvědomit: očkování se momentálně týká takzvaného vyspělého světa.“

Nijak mu přitom nepřijde, že je to záhada. Jak to, že třeba v Africe, kde jsou hygienické podmínky, výživa – o „distanční“ teorii nemluvě – nepochybně daleko horší než v Evropě či Americe, nemají o „pandemii“ vlastně ani ponětí? Tanzánský prezident před časem (video se rozšířilo bleskem) promluvil o tom, že nechal testovat i domácí zvířata a ovoce – a všechno bylo (pomocí západních PCR testů) na onen strašlivý Covid pozitivní. Nikdo tam nikoho tedy netestuje, chabé zdravotnictví přesto kupodivu nekolabuje. Vůbec se tím prostě nezabývají. Zřejmě se o to intenzivněji jejich „lékaři a inženýři“ připravují na „pochod do Evropy“. 

Velký restart 

To šéf našich alarmistů a Lékařské komory Milan Kubek (jak nás dnes upozornil jeden z našich čtenářů) právě „nedopatřením“ zvaným krása nechtěného zveřejnil pozoruhodné číslo: U „lidí v první linii“ – zdravotníků – činí dosavadní „úmrtnost s Covidem“ 0,07%. A to jsou logicky ti nejohroženější, kteří také mají být jako první očkováni. Kvůli sedmi setinám procenta provádíme celý tenhle zničující lockdownový cirkus? 

Ale kdež. Pro odpověď se vraťme na začátek: Brzy nám soudruzi ze singapurského Davosu odmávnou Velký restart. K tomu datu musí být ekonomiky západních zemí již dostatečně zničeny, zadluženy a vyčerpány „nicneděláním“, aby vůbec tento restart Maova Velkého skoku měl alespoň jakéstakés zdůvodnění. A protože hrozí, že na jaře to už nový koronavirus nepřežije a začne sám od sebe „vytěkávat“, je potřeba nyní ještě zvýšit tlak a strach západní veřejnosti: očkovat, očkovat, očkovat!

Čtěte ZDE: Velký reset realitou: Jízdní řád na rok 2021? Mráz přichází z Davosu. Nač je covidová kouřová clona? Nebudete nic vlastnit a budete šťastní! Fúze biologické a digitální identity? Zbytky svobody na popravišti. Mao by záviděl

Světlonoš versus ŽPNN

Proto je teď v Německu poprask, že prý Mutti Merkel nekoupila pro Čtvrtou říši dost vakcín od domácího německo-amerického Pfizzera – ale nechala to na kolegyni Lejnové v neschopném Bruselu. Proto tak naléhavě obdivujeme izraelského premiéra, že již za pár dnů dokázal vakcinovat na milión Židů (o jeho nákupu dvou miliónů ruských vakcín Sputnik V se z pochopitelných důvodů „objektivního informování“ hlavních médií nic nedozvíme). 

Proto u nás vakcinační propagandistické jednotky (zvlášť skvěle si v tom vedle ČT vedou Lidové noviny – že by signál posílení Bakalových hochů na Kavčích horách?) tolik úpí, jak jsme na masovou vakcinaci málo připraveni. Raději plní svá stále méně kupovaná média (soudružka Jourová již slíbila, že jim na to přidá pár miliard z peněz unijních daňových poplatníků) planými úvahami o podzimních volbách, které prý zakroutí krkem Babišovi (asi šéf BIS, agent Koudelka, dostane od CIA návod).

Tak si z toho vyberme. Velký restart toho, co jsme (v malém a nedokonalém) mnozí žili od února 1948 do listopadu 1989 je za dveřmi (ve zbrusu novém balení a nesrovnatelně šílenějším technologickém provedení)! Na jeho realizaci soudruzi spoléhají především u generací, které nic z toho nepamatují. Musí jim teď tedy hodně motat šišku, že nejvíce skeptičtí jsou k vakcínám lidé ve věku 30 – 45 let. Ale klid, ty „průzkumy“ se brzy zase patřičně upraví.

Když oni jsou prostě tak oddáni svému „Světlonošovi“ (a jeho Gatesům a Sorosům – o Rockefellerech a Rothschildech nemluvě), že věčný zákon ŽPNN naštěstí nikdy nechopí. 

A v tom je naděje. Pro „mnohé“, nikoli pro všechny.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky