Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Noc dlouhých nožů v USA: Lze umlčet pravdu cenzurou a vypínáním? Bilakovi zámořští kámoši. Kdy prověrky? Nejen Simpsonovi věští apokalypsu. V Praze za Ameriku. Prezident Klaus: Dřív izolovali nemocné, dnes izolují zdravé!

Noc dlouhých nožů v USA: Lze umlčet pravdu cenzurou a vypínáním? Bilakovi zámořští kámoši. Kdy prověrky? Nejen Simpsonovi věští apokalypsu. V Praze za Ameriku. Prezident Klaus: Dřív izolovali nemocné, dnes izolují zdravé!

10. 1. 2021

Tisk článku

Petr Hájek zírá na dramatický vývoj po Trumpově „skalpování“, přináší jedno „konspirační“ video a má naději, že „lůza“ – na obou stranách oceánu – si totalitu bez boje naočkovat nedá

Už dávno se nedívám na kreslený seriál Simpsonovi. Od doby, kdy před lety nesmírně zhrubl a zvulgárněl. Zaznamenal jsem pouze internetem šířené vybrané epizody – či jen sekvence z nich – které s někdy až s několikaletým předstihem podivuhodně „věštily“ budoucnost: 11. září, vypuknutí pandemie atd. Nyní si dokonce jeden mainstreamový web povšiml, že loni v létě jeden díl autoři věnovali vypuknutí regulérní občanské války ve Spojených státech. Několik měsíců před spuštěním volebního podvodu (kdy ovšem celá operace musela být již připravena).

Vše prý začne jmenováním nového prezidenta 20. ledna ve Washingtonu. O měsíc později již Homer Simpson stojí s puškou na střeše svého domu a kolem probíhá hotová „apokalypsa“ (cituji toto špatně používané slovo z onoho webu). No uvidíme, zda i tentokrát měli tvůrci seriálu „speciální“ informace, kterými „testovali“ hypotetické možnosti. Hollywood to tak dělá celá desetiletí. Film o spuštění celosvětové virové pandemie (12 opic) či o „chybě“ v programu volebních strojů, která způsobí, že je zvolen kandidát, který ve skutečnosti prohrál, mezi ně rozhodně patří. 

Protože jsem si již název toho filmu nepamatoval, zkusil jsem to přes klíčová slova a vyhledavač Google.  K filmu o zfalšovaných prezidentských volbách skrze upravený software nenabízí jediný odkaz… Mezitím se již lidová tvořivost postarala se „simsonovským předstihem“ o brzkou interpretaci toho, kdo má prsty za oním údajným pokusem o převrat „návštěvou“ zrádně hlasujících poslanců v Kapitolu. Jenže ona to legrace být přestává.

Noc dlouhých nožů

Právě Google a další američtí internetoví giganti stojí v prvních řadách po boku hlavních aktérů státního převratu ve Spojených státech, jenž je signálem pro všechny jejich soudruhy v celém západním světě. K puči totiž samozřejmě nedošlo vcelku operetním průnikem pár desítek „vzbouřenců“ vedených infiltrovanými „estébáky“ (při vzpomínce na Národní a „studenta“ Šmída) z Antify. Byly jím zmanipulované volby. Těmi se globalistické elity Deep State vysmály pětasedmdesáti miliónům voličů, kteří v takovém počtu ještě nikdy dosavadního prezidenta nevolili. A to jich bylo patrně mnohem víc. Už se nejspíš nikdy nedozvíme kolik set tisíc či miliónů hlasů stroje Dominionu „obrátily“ pro Bidena.

Vzápětí Twitter zablokoval prezidentu Trumpovi jeho doposud hlavní komunikační kanál, který mu sloužil k obcházení mainstreamových lži-médií. Ale to byl pouze začátek. Dnes - v noci na neděli - proběhla pravá „Noc dlouhých nožů“. Upozornil mě na to kolega novinář, který sice pracuje v mainstreamu, ale po návratu totality (horší než ta, která rovněž operetně skončila „studentem Šmídem") opravdu netouží. A proto – na rozdíl od soudruhů z ČT, bakalovských médií a všech jejich provařených Klvaňů, Jochů či Peheů – má teď trochu schizofrenní problém. Věřím, že takových je dnes u nás už víc, než se zdá. Musejí však zůstat hezky potichu, protože v přímém přenosu sledují, jak se v „nejskvělejší demokracii na světě“ vede těm, kteří si dovolí otevřeně vyjádřit svůj názor: 

Nejen totiž Trump, ale dalších více než pětatřicet tisíc (!) komentátorů, právníků, intelektuálů i zcela běžných lidí bylo v noci na neděli „smazáno“ z Twitteru. Google současně vyřadil ze svého systému Parler, na který se Trump a jeho podporovatelé v desetimiliónových zástupech uchýlili, a jenž se tak v posledních dnech stal Twitteru nebezpečnou konkurencí. Rovněž Apple oznámil, že Parler vyřadí dnes večer ze svého systému, pokud nezavede stejnou cenzuru příspěvků jako ostatní monopolní „majitelé pravdy“ (a lásky, dodali bychom u nás).  

„Šéfové Parleru,“ napsal mi rovněž onen kolega, „jsou navíc pozváni na jednání do Amazonu, který hostuje jejich servery, a pravděpodobně jim je vypnou. A CNN (americká ČT – a vice versa, pozn. PH) již vyzvala kabelové provozovatele, aby zrušili Trumpovi (sporně a vlastně nakonec zrádně, pozn. PH) nakloněnou pravicovou televizi Fox News.“ Možná tvůrci Simpsonových opravdu věděli víc, než jsme se obávali tušit.

Čtěte ZDE: Volební systém v USA: Navrženo k vytváření systémových podvodů. Co ukázal audit? 170.000násobné zkreslení! Podvod, jaký svět ještě neviděl. Zametání důkazů. Co udělá zítra Kongres? Demokracie je mrtvá

Bilakovi dědici

Přímo úchvatné jsou v této souvislosti reakce některých našich velkých demokratů, příslušníků bruselských „nad-lidí“. Soudruh Kalousek, zakladatel TOP 09 a šéf poslanců (aktuálně v koalici s fialovou ODS) se jako jeden z nich už neudržel: „Když státník v demokratické zemi poštve lůzu proti zákonodárné moci zvolené ve volbách, je to velezrada. Doporučuji si vzpomenout, kolikrát Zeman i Babiš mluvili o Sněmovně i o Senátu způsobem, kterým se snažili vyvolat v lůze vůči těmto institucím odpor,“ pravil Nadčlověk s vypitým mozkem. 

Není divu, že se v bilakovské atmosféře „odsuzování“ přidal k „odsouzení“ i jinak relativně příčetný Saša Vondra (ODS). Asi aby netrhal hned na začátku koaliční partu (ODS, TOP, lidovci), která se ovšem hned po volbách, jak ujistil soudruh předseda ODS, zase rozejde. Neměl ani tolik odvahy jako bývalá velvyslankyně Spojených států při OSN Nikki Haleyová, která – stojíc přímo v jámě lvové – prohlásila, že „k umlčování lidí, natož pak prezidenta, dochází například v Číně, nikoliv ve Spojených státech“. Víc než jen ironie…

Čtěte ZDE: První padlí hrdinové ve druhé občanské válce: Pravá Amerika proti Sorosům a Schwabům. Coming out zbabělců a zrádců. Unie před rozpadem. FEMA koncentráky připraveny. Boj začíná. Vzkaz i pro nás?

My lid – my lůza

Ta lůza, o které mluví vzor bruselského rektálního alpinismu Kalousek, měla jen na zmíněném Twitteru prezidenta Trumpa nějakých osmaosmdesát miliónů podporovatelů: jde pravděpodobně o skutečný počet jeho voličů. Přesně tuto americkou reprízu Noci dlouhých nožů charakterizoval jeden z „lůzy“, Trumpův syn Donald. Konstatoval, že Spojené státy právě prožívají realitu Orwellova 1984: „V USA již neexistuje svoboda projevu“. U nás běžné, tam přece jen pořád ještě novinka. Jen hoch asi v mladém věku dosud neví, že „jak pro koho“ (což u nás máme naopak hluboce zažité). 

Nás proto sotva překvapí, že třeba vůdce Proud Boys (Trumpovi věrní příznivci – a proto politickým a mediálním mainstreamem v USA nálepkováni jako extrémisté) Henry „Enrique“ Tarrio byl v pondělí před demonstrací zatčen (a úřady mu zakázaly vstup do hlavního města). Z čeho byl obviněn? Ze spálení transparentu posvátného Black Lives Matter. Oni si prostě ti (praví) Američané nějak na vynoření se orwellovské krajiny přímo uprostřed Spojených států zatím ještě nemohou zvyknout.  

Ale nejspíš s nimi organizátoři protitrumpovského převratu nic neudělají ani dalšími represemi, které budou následovat: Loajální firmy již podle fotografií z demonstrace vyhazují ze zaměstnání její účastníky. Brzy dojde jistě i na prověrky – Bilakův vzor je zjevně tak lákavý: Zodpovědět bude třeba jen dvě otázky: 1) Volil/a jste Trumpa? 2) Souhlasíte „se vstupem“?  

Je to přece logické: „Kapitol je jeden z největších symbolů USA. Žádná budova v DC nesmí být vyšší, tady se Amerika loučí s největšími hrdiny. Během 11. září sem čtvrté letadlo nedoletělo. Dneska tenhle symbol padl. Tyhle scény Ameriku změní,“ vyučuje "lúzu" jeden z politických školitelů mužstva, moderátor ČT Michal Kubal. 

Krásou něchtěného při tom současně potvrdil „konspirační teorii“ o podvodu, který stál na počátku proměny USA v SSSR: Jestli do Washingtonu podle ČT „čtvrté letadlo nedoletělo“, co tedy rozbořilo zdi Pentagonu? Mnozí si myslíme, že šlo o raketu. Že by už i Kubal..? Ostatně jednu z konspiračních teorií o posledních dnech Donalda Trumpa si prohlédněte. Zpočátku působí bláznivě, ale pokud těch pár minut dokoukáte…

Otevřete Česko, chípl PES!

V Praze proběhla před víkendem nepříliš početná demonstrace na Trumpovu podporu. Pokud by byla zaměřena opačně, ČT by z ní udělala celodenní „Speciál“ – respektive by jí v nekončících protitrumpovských speciálech vyhradila významné místo. Je nutno si vážit těch pár desítek statečných, neboť je pravděpodobné, že „prověrky“ se brzy přelijí také k nám.

Ostatně i docela již mohutná demonstrace Otevřeme Česko, Chcípl PES!, která dnes proběhla v Praze, míří stejným směrem. Puč vedoucí k odstranění Trumpa a covidové zničení ekonomik je jen druhou stranou téže mince (psali jsme o tom včera). Prezident Václav Klaus, který na této demonstraci vystoupil, vyslovil podstatnou tezi, která má dalekko širší a hlubší význam: „Dosud byli izolováni nemocní, dnes jsou izolováni zdraví,“ (celý jeho projev a záznam z demonstrace přineseme).

Očkováním k "jinému myšlení"?

Vlastně ani není divu, že se tomu všemu i někteří z méně radikálních (ale o to zbabělejších)  mainstreamových novinářů tak diví. Teď nemluvím o tom z úvodu tohoto textu (kterého pochopitelně neprozradím), ale třeba o Ondřeji Neffovi. Ten na svém Neviditelném psu uveřejnil text, v němž nechápavě vrtí hlavou nad tím, proč protestující proti lockdownu současně demonstrují před americkou ambasádou na Trumpovu podporu:

„Je to planetární problém. Jsme na začátku jeho řešení. Ne Izrael, ne Česko, ale celý svět se musí toho svinstva zbavit. Naučí nás to jinému myšlení,“ končí Neff kouzlem nechtěného tak jako Kubala – vpravdě vizionářsky. Jasně, právě tam to celé míří: Naučit nás to „jinému myšlení“.

Podstatná je proto předchozí věta, která vskutku platí: „Ne Izrael, ne Česko, ale celý svět se musí toho svinstva zbavit.“ Významná část Američanů – pokud se Simpsonovi nemýlí – se o to v následujících dnech a týdnech zřejmě hodlá pokusit. 

Jak vzbouření Američané (a Češi a Francouzi a Němci a… a…) v následujících dnech, týdnech a měsících dopadnou, je pro nás významné. Pro nás lůzu. Pro nás, kteří si nechceme nechat naočkovat „jiné myšlení“. 

Nejen proto, že to naše „staré“ – jak se zpívá v jednom americkém spirituálu – „je pro nás dobré dost.“




Tagy článku

Doporučujeme

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení proti svobodě a demokracii. Miliony proudí přes hranice. Budou se státy bránit? Jak bude vypadat chaos? V biblických rozměrech

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení...

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky