Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Světe, střez se Bidena: Skryté poselství inaugurace 46. prezidenta USA. V zájmu jednoty vymýtíme opozici. Potlačíme svébytnost bílé rasy. Pozveme do země miliony migrantů. Náš oligarchát si rozvrátit nedáme – nikdy, NIKDY!

Světe, střez se Bidena: Skryté poselství inaugurace 46. prezidenta USA. V zájmu jednoty vymýtíme opozici. Potlačíme svébytnost bílé rasy. Pozveme do země miliony migrantů. Náš oligarchát si rozvrátit nedáme – nikdy, NIKDY!

23. 1. 2021

Tisk článku

Sergej Latyšev ukazuje, že Biden je příliš slabý na to, aby mohl být prezidentem – válcovat Ameriku budou jiní, ale jeho jménem byly podepsány první děsivé dekrety

Joe Biden, který byl podle všech pravidel zaveden k prezidentské přísaze, přednesl během více než skromného a krátkého ceremoniálu (delší by pravděpodobně ani nevydržel), svůj první projev z pódia Kapitolu coby 46. prezident USA. Trval pouze 21 minut (což je podle amerických standardů velmi málo) a neobsahoval žádné konkrétní sdělení. Jen pár obecných a vzletných slov – o všem dobrém na oplátku všeho špatného. Objevily se však určité náznaky, které nenechávají žádné pochybnosti o skutečných záměrech Demokratů.

Bidenova rétorika byla tak banální, že bývalý prezident Bill Clinton, který byl přítomen mezi hosty, v určitém okamžiku usnul. Slyšel a sám pronesl podobné projevy již tisíckrát:

Před Bohem a vámi všemi vám dávám slovo, že budu vždy bránit ústavu, demokracii a Ameriku. Společně budeme psát americkou historii – příběh naděje a nikoli strachu.

Jak to probíhalo

Biden zahájil řeč velice bodře. Na své představení se zjevně připravoval dlouho a předtím si dobře odpočinul. Před nepočetnými diváky stanul se svým obvyklým nepřítomným pohledem, v onošeném kabátě a zmačkaných kalhotách, jako by vůbec nebyl hlavní „hvězdou“ dne. Tou vlastně byla viceprezidentka Kamala Harrisová. Čišela z ní neskrývaná radost, protože ví, že brzy zazáří namísto Bidena v prezidentském úřadě. Tento potomek tamilských bráhmanů a jamajských plantážníků si je dost možná vědom kletby indiánského náčelníka Tecumseha (že každým dvacátým rokem zvolený prezident zemře). Ale i bez toho je vše naprosto jasné.

Uprostřed krátkého projevu začal osmasedmdesátiletý Biden koktat a přeříkávat se, vyslovovat nezřetelně a s velkým nasazením vůle. K sobě přišel až na samém konci. To sotva stačilo k tomu, aby se vrávoravým krokem odebral z obřadu, jakmile jen to bylo možné.

Za 46. prezidentem neustále vyčníval velký Číňan, patrně z ostrahy – buď se tak stalo náhodou, nebo to byl záměr, aby se naštvali Trumpovi příznivci, kteří jsou přesvědčeni, že Biden a Demokraté se zaprodali Číně a utápějí Ameriku v korupci. Poblíž se kroutil prezidentův syn Hunter – obžalovaný z korupčních skandálů v Číně a na Ukrajině, o čemž ovšem mainstreamový tisk během kampaně sveřepě mlčel.

Předchozí prezident – poprvé od roku 1869 – ignoroval inauguraci, přičemž většina klíčových účastníků byli právě ti, kdo svrhli Trumpa „barevnou“ revolucí, kterou rozpoutali v souvislosti s volbami. Obzvláště žalostným dojmem působili přítomní Republikáni v čele s Mikem Pencem, který mohl ještě zachránit svého prezidenta - ale zradil. Samozřejmě s výjimkou pomstychtivého senátora Mitta Romneyho a bývalého prezidenta George W. Bushe – ten byl ve společnosti Demokratů obzvláště uvolněný a veselý. Jak by ne, washingtonské bažiny, které chtěl Trump vysušit, se opět zalily živou vodou.

Mimochodem, Trumpovy inaugurace v roce 2017 se mohlo zúčastnit asi tak 200 tisíc lidí. Letos bylo pro volnou účast k dispozici pouze 1000 vstupenek. Jak je vidět, Demokraté po "volbách" už žádné lidi nepotřebují.

Samotný fakt, že demokraté z Washingtonu udělali nedobytnou pevnost, jasně ukázal, že opravdu věřili hrozbám a obávali se dokonce i těch nejsofistikovanějších útoků proti inauguraci. To v jistém smyslu staví novou vládu ještě níže, protože zjevně moc dobře ví, že nebyla zvolena regulérně a nezosobňuje vůli většiny Američanů.

Čtěte ZDE: Noc dlouhých nožů v USA: Lze umlčet pravdu cenzurou a vypínáním? Bilakovi zámořští kámoši. Kdy prověrky? Nejen Simpsonovi věští apokalypsu. V Praze za Ameriku. Prezident Klaus: Dřív izolovali nemocné, dnes izolují zdravé!

O čem šla řeč

Povšimněme si však nejen jak, ale také co řekl nový americký prezident. Zatímco se prohlásil za „prezidenta všech Američanů“ (v tu chvíli si autor těchto řádků vzpomněl na ruského prezidenta Borise Jeľcina) a připustil, že USA jsou „rozdělená země“. Začal ji „uzdravovat“ bojem proti údajnému politickému extremismu a domácímu terorismu, čímž rozuměl odmítnutí volebních podvodů a radikálních plánů Demokratů desítkami milionů Američanů. Pak slíbil mnohé „opravit, přestavět a vybudovat“.

Snu o štěstí pro všechny již nikdo nebude bránit,“ slíbil výhrůžně nový prezident. Těmi, kdo sní, jasně myslel své voliče, a těmi, kdo jim brání v naplnění „štěstí“, mínil příznivce Donalda Trumpa, který takřka po anglicku opustil Bílý dům. Odjel na republikánskou Floridu, ale pohrozil, že se „v jisté formě vrátí“.

Doufám, že vám nezvýší daně, ale pokud ano, varoval jsem vás!“ řekl Trump na rozloučenou. A tak se zapsal do historie jako první prezident Spojených států amerických, na něhož byl dvakrát uvalen impeachment a jemuž hrozí vážné potíže a zákaz účasti ve volbách i po odchodu z Bílého domu.

Biden ve svém projevu důrazně zmínil Demokraty vynalezený „systémový rasismus“, což dává jeho slovům zlověstnou konotaci. A rozhodně se v ní neodráží „úcta k sobě navzájem“, „jednota národa“ ani „společné budování Ameriky“.

Mnoho slov věnoval „smrtícímu viru“, jeden z natradičních nástrojů díky nimž se Demokratům podařilo ukrást volby a chopit se v zemi moci. Tohoto „umravňujícího“ nástroje hodlají Bidenovi loutkovodiči zjevně využít i v budoucnu.

Vnějšímu světu utrousil nový prezident ve své inaugurační řeči pouze zanedbatelnou pasáž vedenou v čistě frázovitém stylu:

Napravíme naše spojenecké vztahy, dokážeme své vůdčí postavení nejen příkladem naší síly, ale také silou našeho příkladu, a budeme silným a spolehlivým partnerem pro mír a bezpečnost.

A to je všechno. Nezmínil ani jednu zahraniční zemi.

Čtěte ZDE: Joe a Kamala přicházejí: Konec hry na demokracii asi ne jen v USA. Soudy se bály projednat žaloby. Může na Západě ještě někdo věřit ve férové volby? Orwellova dystopie ožívá v realitě. Hanba a špína, co bývala naším vzorem

Co chystají?

Zatímco Biden pronášel svůj uhlazený projev, v Texasu se opět tvořily dlouhé fronty v obchodech se zbraněmi. Informovali mě o tom moji přátelé z Houstonu.

A Texasané dělají dobře. Bez ohledu na to, co Biden říká a co slibuje, Demokraté rozpracovali program přeformátování USA v levičácko-globalistickém klíči. A tento program bude skutečně implementován, pokud nenarazí na odpor Američanů.

Biden a jeho doprovod opakovaně prohlásili, že považují politiku Trumpovy administrativy za „destruktivní“, a první dny prezidentství „ospalého Joea“ budou věnovány zvrácení všech rozhodnutí, která učinil jeho předchůdce. Slovy vedoucího prezidentské administrativy Rona Kleina se to týká „čtyř krizí“: „Krize spojené s epidemií koronaviru, ekonomické krize vyvolané pandemií, klimatické krize a krize související s rasovou nerovností.“ 

Je však obtížné pochopit, co se myslí onou rasovou krizí, protože nejutlačovanější rasou v dnešních USA jsou přece běloši. Podle memoranda „Obzor prvních deseti dnů“ rozeslaného „novým vysokým představitelům Bílého domu“ 16. ledna „podnikne Biden rozhodná opatření k vyřešení těchto čtyř krizí, k prevenci dalších ... hrozeb a k obnovení americké pozice ve světě.“ Pro začátek navlékne všem zaměstnancům federálních institucí na obličej náhubky, čili povinné roušky.

Nosit roušky bude povinné na celém federálním území a také při překračování státních hranic,“ cituje BBC Kleina. Přestože republikánské státy to nevyžadují. Půjde o jeden z bodů tzv. „100 dnů rouškové prověrky“. Demokraté, kteří pod vedením Bidena ovládají celý Kongres, mají v úmyslu „utratit“ 1,9 bilionu dolarů s cílem urychlit distribuci vakcín proti koronaviru a poskytnout ekonomickou pomoc těm, kteří byli zasaženi pandemií. 

Aby dokázal rozhodnost, Biden podle očekávání hned první den podepsal řadu dekretů, jimiž demontoval Trumpovo dědictví. Vrátil USA do Světové zdravotnické organizace (WHO), která je plně pod kontrolou nadnárodních korporací, a znovu se připojil k Pařížské dohodě o klimatu, kterou Trump vypověděl v zájmu prosperity průmyslových odvětví v zemi.

Biden pochopitelně také zastavil stavbu zdi na hranici s Mexikem – oblíbené to Trumpovo dítě, a zrušil na jižní hranici mimořádný stav, který umožňoval Bílému domu přesměrovat tam finanční prostředky z rozpočtů ostatních rezortů. Jde o jednoznačný signál, jímž se zvou nelegální migranti, zejména ze Střední a Latinské Ameriky, do USA. Mimochodem, migrační „karavany“ se již zformovaly.

Prezident také nařídil zrušit omezení vstupu do USA z řady muslimských zemí, včetně Sýrie, Íránu, Libye, Somálska, Súdánu a Jemenu. Na řadě je legalizace nezákonného pobytu 11 milionů migrantů v USA.

Velký příliv migrantů, kteří mají nahradit bílou populaci, tak začal. Demokraté to nedělají ve jménu humanismu, ale dovážejí tak své budoucí voliče, kteří se spokojí s menšími úplatky. Na zájmy amerického národa kašlou. 

A samozřejmě vzápětí podepsal dekret, který Američanům nařizuje nosit roušky úplně všude po dobu 100 dnů. Opravdu doufá, že budou tak méně ochotní protestovat?

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky