Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nechoď, Honzo, s pány na led: Kdo s čím zachází, s tím také schází. Slouha covidismu a člen Aspen institutu Jan Hamáček obětí své vlastní hry. Kavárna přece žádnou vděčnost nezná. Mouřenín posloužil, a může jít…

Nechoď, Honzo, s pány na led: Kdo s čím zachází, s tím také schází. Slouha covidismu a člen Aspen institutu Jan Hamáček obětí své vlastní hry. Kavárna přece žádnou vděčnost nezná. Mouřenín posloužil, a může jít…

4. 5. 2021

Tisk článku

Václav Danda komentuje poslední kauzu ministra vnitra a předsedy ČSSD, na kterého se vrhli jeho vlastní soudruzi z Kavárny, s nimiži kolotoč lží covidismu, Vrbětic a rusofobie roztáčel

Kdo s čím zachází s tím také schází. O tom se přesvědčil ministr vnitra a místopředseda vlády Jan Hamáček. Před čtrnácti dny rozjel po konzultaci se CIA akci Vrbětice, která měla mediálně zakrýt připravovaný státní převrat v Bělorusku (měl ho odstartovat atentát na Alexandra Lukašenka při oslavách vítězství nad nacismem 9. květnu v Minsku, jak jsme o tom psali zde).  

Hamáček je člen globalistického Aspen institutu, a proto si asi připadal „chráněný“. Bez jakýchkoli důkazů odstartoval Vrbětickou operaci (měla současně vyřadit z dostavby Dukovan a Temelína Rosatom – a dát to na stříbrném podnosu Westinghousu). Učinil tak ve spolupráci se CIA, BIS a Respektem – hlavním mediálním kanálem pro „úniky“ informací od tajných, kterými se tyto „služby“ v čele s agentem CIA Koudelkou snaží ovlivňovat politickou situaci v naší zemi. 

Honzova vlastizrada

Spolu s premiérem Babišem a kolaborantskou B5 – Bruselskou pětkou (Piráti, ODS, STAN, lidovci a TOP Pekarová) – se Hamáček pasoval do role zachránce země, před ruskými agenty, kteří měli podle primitivní a jako ementál děravé špiónské pohádky vyhodit do povětří muničák ve Vrběticích. 

To ovšem rozkurážený „demoblok“ B5 nemohl dopustit. Hlavním bojovníkem proti „ruskému nebezpečí“ jsou přece oni! Takhle by si svých třicet stříbrných z Bruselu a Washingtonu přece nazasloužili! A tak se teď pustili i do Hamáčka. Putující skandalista Kroupa (momentálně na seznamu.cz Babišova konkurenta miliardáře Lukačoviče), který už má na svědomí mnoho zničených kariér i životů z nepravdivých obvinění (ale „kupodivu“ stále ještě na svobodě) dodal jako základ pro skandál svůj typicky ubohý pomlouvačný mix. 

Podle této legendy (opět bez jakýchkoli důkazů – stejně jak při Vrběticích) obvinil Hamáčka, že jeho chystaná cesta do Moskvy, odvolaná těsně před vypuknutím vrbětické kauzy (hloupý  Rudý Honza ji vysvětloval zpravodajskou kamufláží), byla prý ve skutečnosti vlastizrádným činem: Hamáček chtěl v Moskvě dojednat zametení kauzy Vrbětice pod koberec, výměnou za (jaká hrůza!) milion vakcín Sputnik V a slib summitu Biden - Putin v Praze. Tyto benefity údajně měly zvednout padající preference Hamáčkovi a jeho ČSSD, která se potácí na hraně volitelnosti. 

Zní to celé jako nejapný vtip. Ale covidismem zjančená B5, doufající (marně) že na jako vždy totálně přestřelené protiruské kartě má šanci na zvrat volebních preferencí (na rozdíl od oficiálních průzkumů ve skutečnosti klesajících), se této šílenosti opravdu drží (a dobře jí tak). Jen překvapený a zděšený Hamáček teď nevěří svým očím. Vždyť těžko by se u nás hledal oddanější služebník globalismu, než je tento bezskrupulózní kariérista. 

Celá tato předvolební taškařice v podání B5, Kroupy (a s nimi spolupracujících neziskovek) a zahraničních „poradců“ začíná připomínat nastudování některého z divadelních opusů Václava Havla v psychiatrické léčebně. 

Čtěte ZDE: Nezdařený atentát na Lukašenka: Zamlčovaný pokus o palácový státní převrat v Bělorusku. Vrbětická fraška měla odvést pozornost. Pokusí se Biden zavraždit i prezidenta Putina? Z Moskvy zaznělo odstrašující varování

Vrbětické drama

Jeho první vrbětické dějství odehráli amatéři Hamáček s Babišem v režii agenta Koudelky. Jmenovalo se obvinění Ruska a následná totální destrukce vztahů – bez předložení jediného důkazu. Na dotazy veřejnosti, proč z celé akce čouhá jako sláma z bot zpravodajská hra CIA, Rudý Honza vždy odvětil, že on důkazy viděl, a přesvědčily ho, ale veřejnost vzhledem k tomu, že jsou tajné, na ně nárok nemá, a nikdy mít nebude

Už si myslel, jak s tím šikovně zametl. Každý z politiků či novinářů, kdo do celé věci vnesl jiný než hysterický protiruský válečnický tón a pokládal nepříjemné otázky, byl mediální smečkou a Hamáčkem umlčen. Včetně prezidenta republiky, ministryně spravedlnosti, či poslanců SPD a KSČM. Jenže teď hloupému Honzovi spadla z divadelních provazů na hlavu táž rekvizita na výrobu lží a manipulací.

Dnešní pokračování celého šmíráckého představení, které se tak tragikomicky obrátilo proti Hamáčkovi, připomíná doby po únoru 1948, kdy se hledal nepřítel ve vlastních řadách. Kdy ti nejvášnivější komunisté, kteří rozběhli hrdelní procesy (typicky Slánský), skončili sami na šibenici. Tedy nic nového. Současná globalistická fáze bolševické revoluce požírá tradičně své vlastní děti. 

Čtěte ZDE: Vrbětice: Mediální fraška s bohatým obsazením. Co jsme se v uplynulých dnech dověděli? Bajka o buranovi a puťce. Sláva Ukrajině! Všechno je tu hybridní. Je horší Rusko nebo Petříček? Víme, co měli špioni v zavazadlech!

Agenti

Ale je tu ještě něco – a to by si měl uvědomit alespoň Hamáčkův „komplic“ Babiš: Kavárna B5 žádnou vděčnost za vykonané služby nezná. Mouřenína použije, mouřenína popraví. Marně teď Honza Aspen Hamáček vzlyká, že je to nejhorší den jeho života, že žádnou vlastizradu na žádné schůzce nepřipravoval (vždyť připravil tu „správnou“ s agentem Koudelkou), že je to celé lež a výmysl novinářů spojených s B5. Nebo dokonce připravená zpravodajská akce, která by ho měla poškodit před volbami. Vše marné. Mediální ortel byl již vyřčen. Přesně jako předtím Operace Vrbětice.      

Podle několika zdrojů Lukačovičova sorosovského webu Seznam, který akci Hloupý Honza rozjel, sdělil Hamáček své plány na výměnu Vrbětic za Sputnik při chystané cestě do Moskvy účastníkům schůzky na ministerstvu vnitra 15. dubna. Tedy dva dny před odstartováním protiruské Operace Vrbětice. Mezi účastníky schůzky měly být český velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka, ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Marek Šimandl, ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun a policejní prezident Jan Švejdar, později přišel také nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. 

Proč ale chyběl agent Koudelka, šéf BIS? Není důvod Hamáčkova odstřelení právě zde? Jak to, že o tom neměla vědět CIA?

Neznají vděk

Ovšem jinak šlo vskutku o vybranou společnost prověřených spiklenců. Kdo z nich údajné Hamáčkovy plány vynesl, není důležité. Je to úplně stejné jako neexistující důkazy o účasti Rusů ve Vrběticích. Zoufalé lkaní a naříkání předsedy ČSSD, aby Bruselská pětka předložila důkazy o jeho údajném handlu, zní proto do prázdna. Sám musí dobře vědět, že v covidové tyranii, ve kterou se i kvůli jeho aktivnímu přispění změnila naše zem, se na žádné důkazy dávno nehraje. Pouze se plní zadání globální kavárny. A „kdo chvíli stál, už stojí opodál“. 

Ta analogie funguje: Tak jako se v padesátých letech marně dožadovali důkazů své údajné vlastizrádné činnosti na Gotwaldovi jeho dřívější vlastizrádní soudruzi Slánský s Clementisem, nebylo jim to nic platné. Kléma je za asistence zahraničních poradců poslal na šibenici. Stejně tak dnes nebude mít s Hamáčkem kavárna žádné slitování. I když rozdíly jsou (pokrok nezastavíš): Popraví jej jen mediálně – a tentokrát naopak za asistence soudruhů poradců z druhé strany geopolitické šachovnice (kam se mezitím bolševická revoluce přestěhovala). Opět bez mrknutí oka. 

Globalisté totiž neznají vděk. Své mouřeníny pouze využijí na špinavou práci, a potom je jako použité nepotřebné harampádí, vyhodí na smetiště dějin. To by si měl uvědomit nejen Hamáček, ale všichni revolucionáři z B5, kteří pomáhali tento kolotoč lží s covidismem, Vrběticemi a rosofobií roztáčet. Jenže si neuvědomí nic. A jejich ubohé hry zaplatíme bohužel opět převážně my. To je jediné, co by nás na tom mělo zajímat. 

Teď vystartovali po Hloupém Honzovi. Příště budou na řadě oni. Ale, jak praví Švejk, když po svém hodnotí sarajevskou záminku k vypuknutí (té tehdy první) světové války: 

„Obou není žádná škoda…“




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky